• Τελευταία
  • Trending
  • All

Κοντά σε mega deal ΗΠΑ – Σαουδική Αραβία…

1 Μαΐου 2024

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Διεθνής Διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Πειραιώς

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Κοντά σε mega deal ΗΠΑ – Σαουδική Αραβία…

Στόχος μια συμφωνία που θα πειθαναγκάζει Νετανιάχου, θα κόβει το Ιράν και θα περιορίζει την επιρροή Ρωσίας και Κίνας στην περιοχή

Intelligence DptΑπόIntelligence Dpt
1 Μαΐου 2024
Στις Crisis Zone, The Wire, Αμυνα & Διπλωματία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
29 1
0
82
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Κοντά σε συμφωνία βρίσκονται ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία, σε πλαίσιο που καλλιεργεί το έδαφος για προσέγγιση του βασιλείου με το Ισραήλ, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Bloomberg, αναβιώνοντας έτσι τον διάλογο που εκτροχίασε η επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Νέα περιφερειακή αρχιτεκτονική ασφαλείας προωθεί η Ουάσιγκτον στη Μέση Ανατολή, αναβαθμίζοντας γεωστρατηγικά τη Σαουδική Αραβία και δημιουργώντας την προοπτική για προσέγγιση Ριάντ – Ισραήλ. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Bloomberg οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και παρά τα εμπόδια δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Σχετικάθέματα

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025

Οι ΗΠΑ και η Σαουδική Αραβία πλησιάζουν σε μια ιστορική συμφωνία που θα προσφέρει στο βασίλειο εγγυήσεις ασφάλειας και θα καθόριζε μια πιθανή οδό για διπλωματικούς δεσμούς με το Ισραήλ, αναφέρει το Bloomberg. Μια τέτοια συμφωνία θα μπορούσε να είναι από μόνη της ικανός λόγος για την αναβολή της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογαν στις ΗΠΑ, καθώς ο Τούρκος πρόεδρος διεκδικεί σταθερά τη διεύρυνση του ρόλου της Τουρκίας στην περιοχή. Γι΄ αυτό άλλωστε και δημοσιοποιεί τις συναντήσεις του με υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς.

Η συμφωνία αντιμετωπίζει πολλά εμπόδια, αλλά θα ισοδυναμούσε με μια νέα εκδοχή ενός πλαισίου που εκτροχιάστηκε μετά τις επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου από τη Χαμάς στο Ισραήλ. Οι διαπραγματεύσεις έχουν ενταθεί τις τελευταίες εβδομάδες και πολλοί αξιωματούχοι είναι αισιόδοξοι ότι η Ουάσιγκτον και το Ριάντ θα μπορούσαν να καταλήξουν σε συμφωνία εντός εβδομάδων.

Η συμφωνία και οι καραμπόλες

Μια τέτοια συμφωνία θα μπορούσε ενδεχομένως να αναδιαμορφώσει τη Μέση Ανατολή.
Πέρα από την ενίσχυση της ασφάλειας του Ισραήλ και της Σαουδικής Αραβίας, θα ενίσχυε τη θέση των ΗΠΑ στην περιοχή εις βάρος του Ιράν και ακόμη και της Κίνας. Χαμένη θα ήταν η Τουρκία, που αν και παραδοσιακός σύμμαχος των ΗΠΑ έχει αποτύχει να αναλάβει ευρύτερο ρόλο και συμμετέχει ως μεσάζον με τη Χαμάς.

Το σύμφωνο μπορεί να προσφέρει στη Σαουδική Αραβία μια συμφωνία αρκετά ισχυρή ώστε να χρειάζεται την έγκριση της Γερουσίας των ΗΠΑ και ακόμη και να δώσει στον μεγαλύτερο εξαγωγέα πετρελαίου στον κόσμο πρόσβαση σε προηγμένα αμερικανικά όπλα που προηγουμένως ήταν εκτός ορίων.
Ο διάδοχος πρίγκιπας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν θα συμφωνούσε να περιορίσει την κινεζική τεχνολογία από τα πιο ευαίσθητα δίκτυα της χώρας του με αντάλλαγμα μεγάλες αμερικανικές επενδύσεις και να λάβει την αμερικανική βοήθεια για να αναπτύξει το μη στρατιωτικό πυρηνικό της πρόγραμμα.

Ο Νετανιάχου στη γωνία

Μόλις οι ΗΠΑ και η Σαουδική Αραβία ολοκληρώσουν τη συμφωνία, θα παρουσιάσουν στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου μια επιλογή: είτε να συμμετάσχει στη συμφωνία, η οποία συνεπάγεται επίσημους διπλωματικούς δεσμούς με τη Σαουδική Αραβία για πρώτη φορά, περισσότερες επενδύσεις και περιφερειακή ολοκλήρωση, είτε …εγκατάληψη και απομόνωση.
Η βασική προϋπόθεση για τον Νετανιάχου θα ήταν ο τερματισμός του πολέμου στη Γάζα και η συμφωνία σε ένα μονοπάτι για το παλαιστινιακό κράτος.

Μεγάλες αβεβαιότητες

Ακόμα και να ολοκληρωθεί σε διπλωματικό επίπεδο η συμφωνία, οι αβεβαιότητες που παραμένουν είναι πολλές και τα σημεία που μπορεί να εκτροχιαστεί εκ νέου αρκετά. Μετά την ολοκλήρωση, το σκαρίφημα θα χρειαστεί έγκριση από το Κογκρέσο στις ΗΠΑ. Η επιρροή του Ισραήλ τόσο σε βουλευτές όσο και σε γερουσιαστές είναι μεγάλη. Επίσης, ο Μπιν Σαλμάν δεν έχει κερδίσει την έξωθεν καλή μαρτυρία και δεν έχει φανεί ιδιαίτερα αξιόπιστος στην τήρηση προγενέστερων συμφωνιών. Η υπόθεση της άγριας δολοφονίας και διαμελισμού του πτώματος του Αμερικανού δημοσιογράφου των NY Times Τζαμάλ Κασόγκι στοιχειώνει τις διμερείς σχέσεις σε πολλά επίπεδα, ενώ για πολλούς υπάρχουν και οι φάκελοι της 11ης Σεπτεμβρίου…

Από την ισραηλινή πλευρά, ο Νετανιάχου ηγείται της πιο δεξιάς κυβέρνησης στην ιστορία της χώρας και έχει αποκλείσει μια λύση δύο κρατών. Η κυβέρνηση Νετανιάχου και ο IDF επιμένουν ότι σχεδιάζουν επίθεση στην πόλη Ράφα της Γάζας, που οι ΗΠΑ και τα αραβικά κράτη φοβούνται ότι θα οδηγήσει σε χιλιάδες ακόμη θανάτους Παλαιστινίων αμάχων. Μια τέτοια επίθεση θα έθετε επίσης σε κίνδυνο τις προοπτικές για μια βραχυπρόθεσμη κατάπαυση του πυρός που ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν— ο οποίος συνάντησε τον Νετνιάχου στην Ιερουσαλήμ την Τετάρτη — λέει ότι αποτελεί προτεραιότητα για τον Μπάιντεν.

Τί οδηγεί τη συμφωνία

Οι ηγέτες των τριών χωρών έχουν πολλά κίνητρα για να καταλήξουν σύντομα σε συμφωνία. Για τον Μπάιντεν, είναι μια ευκαιρία για νίκη στην εξωτερική πολιτική πριν από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Ο Μπιν Σαλμάν θα απέφευγε την αβεβαιότητα σχετικά με το εάν ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα αποδεχόταν μια συμφωνία εάν κερδίσει σε αυτόν τον αγώνα, παρόλο που η κυβέρνηση του Τραμπ ξεκίνησε τις Συμφωνίες του Αβραάμ που οραματίζονταν τέτοιες συμμαχίες μεταξύ του Ισραήλ και των γειτόνων του.

Ο Νετανιάχου, θα μπορούσε να λάβει τα εύσημα για την εξομάλυνση των σχέσεων με τη μεγαλύτερη οικονομία της Μέσης Ανατολής και φύλακα των ιερότερων τοποθεσιών του Ισλάμ – στόχο που έχει επιδιώξει ανεπιτυχώς στο παρελθόν. Κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε περιφερειακή απομόνωση Ιράν και θα περιόριζε τον ρόλο της Τουρκίας και κατ επέκταση την επιρροή της Ρωσίας και της Κίνας στην περιοχή.

Νέα προσέγγιση

Οι τελευταίες συνομιλίες ισοδυναμούν με αλλαγή προσέγγισης για τον Μπάιντεν και τον πρίγκιπα Μοχάμεντ. Όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί, η συμφωνία θα ήταν μια τριμερής συμφωνία που σφυρηλάτησε τις διπλωματικές σχέσεις Σαουδικής Αραβίας-Ισραήλ μαζί με μεγαλύτερες επενδύσεις και ολοκλήρωση στην περιοχή.

Τώρα, οι ΗΠΑ και η Σαουδική Αραβία βλέπουν μια συμφωνία μεταξύ τους ως κεντρικής σημασίας για τον τερματισμό του πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς, ο οποίος έχει αναστατώσει την ευρύτερη Μέση Ανατολή και έχει οδηγήσει σε τεράστιες διαμαρτυρίες στη Δύση. Οι δύο χώρες θα προσφέρουν στο Ισραήλ μια σειρά εξασφαλίσεων: οικονομικές, ασφάλεια και διπλωματικά κίνητρα, εφόσον αποκλιμακώσει και δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για βιώσιμη συμφωνία με τη Χαμάς και την επόμενη ημέρα της Γάζας.

Κίνητρα για το Ισραήλ (ακόμα και χωρίς Νετανιάχου)

Για το Ισραήλ, βασικό πλεονέκτημα θα ήταν ότι μια συμφωνία θα βοηθούσε στην αντιμετώπιση της επιθετικότητας του Ιράν. Από τότε που ξέσπασε ο πόλεμος στη Γάζα, το Ισραήλ και το Ιράν αντάλλαξαν τα πρώτα στην Ιστορία τους απευθείας πυρά και οι πολιτοφυλακές της Χεζμπολάχ, επιτίθενται τακτικά στο εβραϊκό κράτος.

Για το Ισραήλ ο παρατεινόμενος πόλεμος αποδυναμώνει τη διεθνή εικόνα του και περιορίζει την υποστήριξη που λαμβάνει. Οι κινητοποιήσεις των φοιτητών στις ΗΠΑ και οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν την αλλαγή στάσης στην αμερικανική κοινωνία. Σχεδόν το ένα τρίτο των Ρεπουμπλικανών σε επτά κρίσιμες για τις αμερικανικές εκλογές πολιτείες αντιτίθενται στη συνέχιση της βοήθειας προς το Ισραήλ και τέσσερις στους 10 Δημοκρατικούς και ανεξάρτητους ψηφοφόρους, σύμφωνα με πρόσφατη Δημοσκόπηση.

Γεωοικονομικός ανταγωνισμός

Θα μετριάσει επίσης ένα βασικό σημείο εσωτερικής πίεσης για τον Μπάιντεν, ο οποίος έχει δεχθεί κριτική από προοδευτικούς και σε πανεπιστημιουπόλεις για το ότι δεν έκανε αρκετά για να σταματήσει την καταστροφή στη Γάζα.

Οι πτυχές της συμφωνίας θα αντικατοπτρίζουν συμφωνίες που έχουν συνάψει οι ΗΠΑ τους τελευταίους μήνες με άλλους περιφερειακούς εταίρους, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Σε εκείνη την περίπτωση, η κορυφαία εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης του Άμπου Ντάμπι, η G42, συμφώνησε να τερματίσει τη συνεργασία με την Κίνα με αντάλλαγμα μια επένδυση από τη Microsoft Corp.

Στην περίπτωση της Σαουδικής Αραβίας, που είναι επίσης πρόθυμη να αναπτύξει τεχνητή νοημοσύνη και ημιαγωγούς σε τοπικό επίπεδο, οι ΗΠΑ είπαν ότι δεν μπορούν να το κάνουν με την αμερικανική βοήθεια εάν διατηρήσουν την κινεζική τεχνολογία.

Σχετικά

Tags: γεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΗΠΑΜέση ΑνατολήΠόλεμος στη ΓάζαρίσκοΣαουδική Αραβία
Share33Tweet21Share6Send
Intelligence Dpt

Intelligence Dpt

Analysts gather, analyze, or evaluate information from a variety of sources, such as news, law enforcement databases, surveillance, intelligence networks or geographic information systems.

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025
On the Radar

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Spotlight

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Jerome Powell and the Wall Street

Σταθερά επιτόκια από Fed - Πάει πίσω η μείωση λόγω πληθωρισμού

Καλπάζει το Ουράνιο λόγω απαγόρευσης εισαγωγών στις ΗΠΑ

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    162 shares
    Share 65 Tweet 41
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    75 shares
    Share 30 Tweet 19
  • Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    964 shares
    Share 386 Tweet 241
  • Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

    49 shares
    Share 20 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr