• Τελευταία
  • Trending
  • All
Αντίδραση Τσίπρα για Σπαρτιάτες - Θα "ξυπνήσει" κι' ο Φάμελλος

Άρειος Πάγος: Οι Σπαρτιάτες ελέγχονται από τον Κασιδιάρη – Ζητά άρση ασυλίας

25 Οκτωβρίου 2023

Στα Attica το IGDS Global High Potential Programme 2026

18 Μαρτίου 2026

Η Ευρώπη ξεπαγώνει την εμπορική συμφωνία με ΗΠΑ

18 Μαρτίου 2026

Βηρυτός: Ισοπεδώθηκε κτήριο στο κέντρο από αεροπορική επίθεση

18 Μαρτίου 2026

Η στρατηγική δένδια για την ΕΑΒ: Ο Κένταυρος και δύο μικρά του αδερφάκια που κάνουν θραύση

18 Μαρτίου 2026

Κατάρ: Εκρήξεις στη Ντόχα – Αναχαιτίστηκε πύραυλος εν μέσω έντασης στον Κόλπο

18 Μαρτίου 2026

Καιρός: Νεφώσεις, βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ

18 Μαρτίου 2026

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Έργο προστασίας νερού στο Αίγιο

18 Μαρτίου 2026

Η Κίνα φορτίζει τα EV σε 5 λεπτά – Οι ΗΠΑ επενδύουν, αλλά μένουν πίσω

18 Μαρτίου 2026

Η AI κερδίζει έδαφος και στο content marketing – Θετικά τη βλέπει το 74%

18 Μαρτίου 2026

Συμμετοχή της εικαστικού Giota Vorgia σε διημερίδα της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών

18 Μαρτίου 2026
Συνεταιρισμός Πίνδος

Ο ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ στη Food Expo 2026

18 Μαρτίου 2026
Sope Ratings

Scope: Οι κλάδοι που πάνε στα κόκκινα με το πετρέλαιο στα $130

18 Μαρτίου 2026

Cash is the king… ξανά! Κι ας λέτε ότι δεν έχουμε 2008!

17 Μαρτίου 2026

realme 16 Pro: Το στρεσάραμε σε επαγγελματικό ταξίδι – Άντεχε κι άλλο!

17 Μαρτίου 2026

Trikalinos: Δυναμική παρουσία στη FoodExpo 2026

17 Μαρτίου 2026

Ρωσικό δεξαμενόπλοιο LNG πλέει ακυβέρνητο στη Μεσόγειο

17 Μαρτίου 2026

Σιάμισιης: Η κρίση αλλάζει ριζικά την αγορά ενέργειας – Ο ρόλος της Ελλάδας

17 Μαρτίου 2026

Παραίτηση βόμβα του διευθυντή αντιτρομοκρατίας χτυπάει τον Τραμπ

17 Μαρτίου 2026
a young long-haired woman at the computer is thinking about a problem in the office

BofA: Οι fund managers φοβούνται στασιμοπληθωρισμό – Φρενάρει η οικονομία

17 Μαρτίου 2026

Το ράλι σε Motor Oil, ΕΛΠΕ και Τιτάν έφτιαξε την εικόνα στον Γενικό Δείκτη 

17 Μαρτίου 2026

Nova: Πλούσιο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα με Stoiximan Super League και ντέρμπι Ευρώπης

17 Μαρτίου 2026
Ο CEO της Optima Bank Δημήτρης Κυπαρίσσης

Η Optima καταθέτει πρόταση εξαγοράς της Euroxx

17 Μαρτίου 2026
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τετάρτη, 18 Μαρτίου, 2026
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Πολιτική & Οικονομία

Άρειος Πάγος: Οι Σπαρτιάτες ελέγχονται από τον Κασιδιάρη – Ζητά άρση ασυλίας

Στο στόχαστρο του Αρείου Πάγου βρίσκονται εκ νέου οι Σπαρτιάτες, καθώς σε έγγραφο που διαβίβασε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου στη Βουλή, ζητά την άρση της ασυλίας των Βουλευτών του ακροδεξιού κόμματος

Intelligence DptΑπόIntelligence Dpt
25 Οκτωβρίου 2023
Στις The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 min read
21 0
0
Αντίδραση Τσίπρα για Σπαρτιάτες - Θα "ξυπνήσει" κι' ο Φάμελλος

Αντίδραση Τσίπρα για Σπαρτιάτες - Θα "ξυπνήσει" κι' ο Φάμελλος

56
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Στο στόχαστρο του Αρείου Πάγου βρίσκονται εκ νέου οι Σπαρτιάτες, καθώς σε έγγραφο που διαβίβασε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου στη Βουλή, ζητά την άρση της ασυλίας των Βουλευτών του ακροδεξιού κόμματος, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι το κόμμα καθοδηγείται από τον Ηλία Κασιδιάρη.

Η υπόθεση της εσωτερικής ανταρσίας στους Σπαρτιάτες, για τη στήριξη της υποψηφιότητας του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων, φτάνει πλέον στη Δικαιοσύνη, καθώς διαπιστώνονται ισχυρές ενδείξεις ότι το κόμμα ελέγχεται από τον καταδικασμένο -πρωτοδίκως- για εγκληματική οργάνωση, Ηλία Κασιδιάρη.

Σχετικάθέματα

Cash is the king… ξανά! Κι ας λέτε ότι δεν έχουμε 2008!

17 Μαρτίου 2026

Παραίτηση βόμβα του διευθυντή αντιτρομοκρατίας χτυπάει τον Τραμπ

17 Μαρτίου 2026

Το νερό μπαίνει στη γραμμή πυρός – Στο στόχαστρο οι μονάδες αφαλάτωσης

17 Μαρτίου 2026

Το πόρισμα της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου εντοπίζει άμεση σύνδεση των «Σπαρτιατών» με τον καταδικασμένο νεοναζί Ηλία Κασιδιάρη, τον οποίο και εμφανίζει ως τον πραγματικό «εγκέφαλο» του κόμματος. Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις η Βουλή θα έχει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για να διακόψει τη χρηματοδότηση του κόμματος.

Ειδικότερα, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαπιστώνει ενδείξεις σε βάρος των βουλευτών των Σπαρτιατών για τη διάπραξη του αδικήματος της εξαπάτησης των εκλογέων στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές. Με αυτό το σκεπτικό η Γεωργία Αδειλίνη ξεκινά έρευνα και ζητά από τη Βουλή την άρση της ασυλίας των βουλευτών του ακροδεξιού κόμματος, ώστε να κληθούν να καταθέσουν ως ύποπτοι.

Στο έγγραφό της η κα Αδειλίνη τονίζει ότι και οι 11 βουλευτές του κόμματος των Σπαρτιατών ήταν καθοδηγούμενοι από τον καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης πρώην χρυσαυγίτη υπαρχηγό, ο οποίος κινούσε τα νήματα ως πραγματικός αρχηγός αφού με απόφαση του Αρείου Πάγου αποκλείστηκε από τις εκλογές ο συνδυασμός «Έλληνες» που είχε καταθέσει.

«Συγκεκριμένα παρέστησαν από κοινού ψευδώς στους εκλογείς,προκειμένου οι τελευταίοι να ψηφίσουν τους ίδιους και το κόμμα τους ότι είναι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος Σπαρτιάτες με αρχηγό τον Βασίλειο Στίγκα και ακολουθούν τις αρχές του συγκεκριμένου κόμματος, του οποίου η οργάνωση και η δράση πληροί τις προϋποθέσεις της εκλογικής νομοθεσίας και εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος. Η αλήθεια όμως ήταν ότι αυτοί είχαν επιλεγεί από τον Ηλία Κασιδιάρη και όχι από τον Βασίλειο Στίγκα, ότι χάρη στη στήριξη του πρώτου είχαν εκλεγεί βουλευτές και ότι αναγνώριζαν ως πραγματικό τους αρχηγό τον ανωτέρω, ο οποίος τους καθοδηγούσε από τις φυλακές.

Είχαν μάλιστα προ των εκλογών, εξυφάνει σχέδιο, βάσει του οποίου, αμέσως μετά την εκλογή τους θα ανέτρεπαν τον Βασίλειο Στίγκα και θα όριζαν νέο αρχηγό του κόμματος τον πλήρως ελεγχόμενο από τον Ηλία Κασιδιάρη Χαράλαμπο Κατσιβαρδά.

Επιπλέον δε, θα νέμονταν το ποσό της κρατικής επιχορήγησης, έναντι μάλιστα της οποίας το κόμμα των Σπαρτιατών είχε ήδη λάβει ποσό 40.000 ευρώ περίπου. Δηλαδή οι ανωτέρω προσέφεραν στην πραγματικότητα το κόμμα των Σπαρτιατών ως μανδύα νέου πολιτικού κόμματος στον Ηλία Κασιδιάρη, διευκολύνοντάς τον να καταστρατηγήσει τους περιορισμούς εκλογιμότητας που τάσσονται από την εκλογική νομοθεσία και δη από το άρθρο 32 του π.δ 26/2012 ως ισχύει μετά την αντικατάσταση της παρ.1 με το άρθρο 102 του νόμου 5019/2023 και την τροποποίηση του με το άρθρο 35 του νόμου 5043/2023.

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό με την 2644 του 2020 απόφαση του Α Τριμελούς Εφετείου Αθηνών για ένταξη και διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης «Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή» κλπ., είναι δε ιδρυτής του κόμματος «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» η συμμετοχή του οποίου αποκλείστηκε τόσο στις εθνικές εκλογές της 21-5-2023, δυνάμει της αποφάσεως 8/2023 του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου, λόγω μη συνδρομής σωρευτικά των προϋποθέσεων του άρθρου 32 παρ.1 του π.δ 26/2012 ως ισχύει, όσο και δυνάμει της αποφάσεως 95/2023 του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου στις εθνικές εκλογές της 25-6-2-23, στις οποίες επιχείρησε να συμμετέχει δολίως ως ψευδεπίγραφος συνδυασμός συνεργαζομένων υποψηφίων με την ονομασία «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία», με πραγματικό αρχηγό τον Ηλία Κασιδιάρη.

Κατά τις παραδοχές μάλιστα των ως άνω αποφάσεων του Αρείου Πάγου, ο Ηλίας Κασιδιάρης “δεν έπαυσε να είναι ο πραγματικός αρχηγός του κόμματος ‘Εθνικό Κόμμα Έλληνες’, το οποίο αποτελεί τη συνέχεια της Χρυσής Αυγής , ουδέποτε δε αποδοκίμασε η απεμπόλησε, έστω και κατ’ ελάχιστον την προηγούμενη- ως ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής ρητορική μίσους , τη βίαιη και ρατσιστική δράση του, στα πλαίσια του εγκληματικού μηχανισμού του ως άνω κόμματος, αντιποιούμενου τους θεσμικούς μηχανισμούς του Ελληνικού Κράτους, την επιδιωκόμενη πολιτική κατάλυσης των δημοκρατικών θεσμών του κράτους δικαίου και την αποδοκιμασία των δικαιωμάτων και ελευθεριών, που αναγνωρίζονται από τη δημοκρατία”. Για παράβαση των άρθρων 1,14,23 παρ.1α, 27 παρ.1, 45 ΠΚ και του άρθρου 112 παρ 2 του π.δ 26/2012 ως ισχύει».

Σχετικά

Tags: ακροδεξιάΆρειος ΠάγοςΔικαιοσύνηπολιτικό ρίσκορίσκοΣπαρτιάτες
Share22Tweet14Share4Send

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Απεγγραφή από τις ειδοποιήσεις
Intelligence Dpt

Intelligence Dpt

Analysts gather, analyze, or evaluate information from a variety of sources, such as news, law enforcement databases, surveillance, intelligence networks or geographic information systems.

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Cash is the king… ξανά! Κι ας λέτε ότι δεν έχουμε 2008!

17 Μαρτίου 2026
Crisis Zone

Παραίτηση βόμβα του διευθυντή αντιτρομοκρατίας χτυπάει τον Τραμπ

17 Μαρτίου 2026
Crisis Zone

Το νερό μπαίνει στη γραμμή πυρός – Στο στόχαστρο οι μονάδες αφαλάτωσης

17 Μαρτίου 2026
Επόμενο άρθρο
Τέρνα Ενεργειακή logo

Η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή διαψεύδει ΑΜΚ - Υπό πίεση η μετοχή στο ταμπλό

Intrakat: Στηρίζει το έργο του «Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο»

Μετάφραση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

MostPopular

  • Το νερό μπαίνει στη γραμμή πυρός – Στο στόχαστρο οι μονάδες αφαλάτωσης

    81 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Cash is the king… ξανά! Κι ας λέτε ότι δεν έχουμε 2008!

    65 shares
    Share 26 Tweet 16
  • Το Ισραήλ σκότωσε τον επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών του Ιράν

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Το ράλι σε Motor Oil, ΕΛΠΕ και Τιτάν έφτιαξε την εικόνα στον Γενικό Δείκτη 

    54 shares
    Share 22 Tweet 14
  • realme 16 Pro: Το στρεσάραμε σε επαγγελματικό ταξίδι – Άντεχε κι άλλο!

    51 shares
    Share 20 Tweet 13

Διαφήμιση

Πρόσφατα άρθρα

  • Στα Attica το IGDS Global High Potential Programme 2026
  • Η Ευρώπη ξεπαγώνει την εμπορική συμφωνία με ΗΠΑ
  • Βηρυτός: Ισοπεδώθηκε κτήριο στο κέντρο από αεροπορική επίθεση
  • Η στρατηγική δένδια για την ΕΑΒ: Ο Κένταυρος και δύο μικρά του αδερφάκια που κάνουν θραύση
  • Κατάρ: Εκρήξεις στη Ντόχα – Αναχαιτίστηκε πύραυλος εν μέσω έντασης στον Κόλπο

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr