• Τελευταία
  • Trending
  • All
"Φωτιά" στο γεωπολιτικό και γεωοικονομικό σκηνικό στην Ελλάδα θα μπορούσε να βάλει η διακοίνωση ενδιαφέροντος της H.I.G Capital για τον ΟΛΘ. 

Η H.I.G στήνει υπερ-δίκτυο logistics με επίκεντρο την Ελλάδα

5 Ιουλίου 2023

Ο Πούτιν βάζει όρους στο τραπέζι – Οι Ευρωπαίοι απαντούν με… πυραύλους

28 Μαΐου 2025
Jan Karras

Αύξηση κερδών με καλύτερα περιθώρια πέτυχε ο ΟΠΑΠ στο Q1

28 Μαΐου 2025

Το deal Ορτσέλ – Χόλτερμαν ισχυροποιεί Ψάλτη και ξεκλειδώνει… δυναμική

28 Μαΐου 2025
Rally

Νέο τραπεζικό πάρτι στο Χ.Α. που βλέπει και τις 1.900 μονάδες

28 Μαΐου 2025
Το ταμπλό του Χρηματιστηρίου

Αλλαγές στους δείκτες του Χ.Α: Οι φοβικοί και οι επιθετικοί επιχειρηματίες σε όρους… ταμπλό!

28 Μαΐου 2025

AmCham: Στρατηγική παρουσία του Επιμελητηρίου στις ΗΠΑ

28 Μαΐου 2025

Ο Μερτς ανεβάζει την πίεση στον Πουτιν… Σπρώχνει για deal στα παρασκήνια

28 Μαΐου 2025

Πώς να διαβάζω σωστά τον λογαριασμό ρεύματος;

28 Μαΐου 2025

Η σειρά realme GT 7 κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της στο Παρίσι

28 Μαΐου 2025

Μέλη των Τούρκων Ντάλτον πίσω από την επίθεση σε στελέχη της ΕΥΠ

28 Μαΐου 2025
Nord Stream 2 unerwater

Ο Nord Stream διχάζει (πάλι) τη Δύση

28 Μαΐου 2025

ΕΕ και ΗΠΑ χαλαρώνουν τις κυρώσεις κατά της Συρίας

28 Μαΐου 2025

Ελαφρά άνοδος στις αποδόσεις των ομολόγων της Eυρωζώνης

28 Μαΐου 2025

ΟΔΔΗΧ: Στο 1,74% υποχώρησε η απόδοση των 6μηνων εντόκων

28 Μαΐου 2025

Άνοδος στα καταλύματα, πτώση στην εστίαση το α’ τρίμηνο 2025

28 Μαΐου 2025
Elon Musk

Το «μεγάλο και όμορφο» ν/σ του Τραμπ απογοητεύει τον Μασκ

28 Μαΐου 2025

Πρώτο βήμα για την υποβοηθούμενη ευθανασία στη Γαλλία

28 Μαΐου 2025

Έρευνα Mastercard: Οι κυβερνοεπιθέσεις απειλούν τις ΜμΕ στην Ευρώπη

28 Μαΐου 2025

Η Cosmos Sport αποκτά νέα γραφεία

28 Μαΐου 2025
χρυσός, gold

Ο χρυσός ανακάμπτει με φόντο οικονομικά στοιχεία και εμπορικές συνομιλίες

28 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η UniCredit αυξάνει τη συμμετοχή της στην Alpha Bank στο 20% – αποχωρεί η Reggeborgh

28 Μαΐου 2025

Πειραιώς: Σε διεθνείς θεσμικούς το 80% του πράσινου ομολόγου

28 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 29 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar Επιχειρήσεις

Η H.I.G στήνει υπερ-δίκτυο logistics με επίκεντρο την Ελλάδα

Συνολικές επενδύσεις 340 εκατ., από το 2024 έως σήμερα, με προοπτική σημαντικής περαιτέρω αύξησής τους έχει πραγματοποιήσει στην Ελλάδα το αμερικανικό fund H.I.G. Capital Advisors, διαθέτοντας πλέον ενεργητικό της τάξης των 1,4 δισ.

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
5 Ιουλίου 2023
Στις On the Radar, Spotlight, The Wire, Επιχειρήσεις
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
21 1
0
"Φωτιά" στο γεωπολιτικό και γεωοικονομικό σκηνικό στην Ελλάδα θα μπορούσε να βάλει η διακοίνωση ενδιαφέροντος της H.I.G Capital για τον ΟΛΘ. 

"Φωτιά" στο γεωπολιτικό και γεωοικονομικό σκηνικό στην Ελλάδα θα μπορούσε να βάλει η διακοίνωση ενδιαφέροντος της H.I.G Capital για τον ΟΛΘ. 

62
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Συνολικές επενδύσεις 340 εκατ., από το 2024 έως σήμερα, με προοπτική σημαντικής περαιτέρω αύξησής τους έχει πραγματοποιήσει στην Ελλάδα το αμερικανικό fund H.I.G. Capital Advisors, διαθέτοντας πλέον ενεργητικό της τάξης των 1,4 δισ. στην Ελλάδα, στα logistics, τα ξενοδοχεία και τη βιομηχανία.

Με υπό διαχείριση Assets 1,35 δισ. στην Ελλάδα και προοπτική περαιτέρω ήδη προγραμματισμένων εξαγορών στα ξενοδοχεία εντός του έτους, ενώ αναζητά και ευκαιρίες στα logistcs, όπως θα ήταν ο ΟΛΘ… η H.I.G Capital ήταν από τα πρώτα funds που επένδυσαν στην Ελλάδα εν μέσω της οικονομικής κρίσης και αν και εκπνέει ο αρχικός ορίζοντας των επενδύσεων που ήταν 5-7 χρόνια, συνεχίζει να ενισχύει τη θέση της.

Σχετικάθέματα

Άνοδος στα καταλύματα, πτώση στην εστίαση το α’ τρίμηνο 2025

28 Μαΐου 2025
Woman IT specialist in elegant suit working on notebook computer in data center next to server racks

Moody’s: Ωρολογιακή βόμβα τα Data Centers – Προειδοποτεί τραπεζίτες και REITS

28 Μαΐου 2025

Όταν οι χαμηλές τιμές διαλύουν τις αγορές – Η στρατηγική της Κίνας στις σπάνιες γαίες

27 Μαΐου 2025

Η H.I.G εστίασε σε distress assets αναλαμβάνοντας τον έλεγχο μέσω της εξαγοράς δανείων και ακολούθως συνεργαζόμενη με μετόχους και διοικήσεις καθοδηγούσε τις επιχειρήσεις σε αναπτυξιακή τροχιά. Πλέον, αν και διατηρεί πάντα ανοιχτό το ραντάρ για ευκαιρίες, η Inventio που διαχειρίζεται τις δραστηριότητες στην Ελλάδα, εστιάζει στην ενίσχυση του Return On Investment (ROI), μέσω στρατηγικής αύξησης της προστιθέμενης αξίας. Έτσι εκπονήθηκε αρχικά το σχέδιο για τις πλατφόρμες και προωθείται ο σχεδιασμός για αυξημένη διαλειτουργικότητα και καθετοποίηση, ιδιαίτερα  στα logistis.

Στην πλειονότητά τους, οι επενδύσεις επιτυγχάνουν πολλαπλασιαστικό αντίκτυπο για την ελληνική οικονομία, διασφαλίζοντας θέσεις εργασίας, και τη δημιουργία νέων υψηλής εξειδίκευσης.

Συνολικά, ο τζίρος των επιχειρήσεων που ελέγχει το αμερικανικό fund ανέρχεται στα 420 εκατ. με προοπτική υπερδιπλασιασμού την προσεχή τριετία, λόγω εξαγορών και αναπτυξιακής δυναμικής των υφισταμένων. Για το fund οι αποδόσεις κινούνται στο 15-18%, που αποτελούν ικανοποιητικό επίπεδο και από τη στιγμή που επιτυγχάνονται οι στόχοι για υπεραξία, μόχλευση και ρευστότητα, ενώ η οικονομία προβλέπεται να επανέλθει σε επενδυτική βαθμίδα, τότε προβλέπεται να ξεκλειδώσουν επιπλέον επενδυτικά κεφάλαια.

Η H.I.G που ιδρύθηκε το 1993 διαθέτει 57 δισ.  assets υπό διαχείριση, 18 γραφεία ανά τον κόσμο και απασχολεί πάνω από 500 άτομα προσωπικό στον τομέα των επενδύσεων.

Στο επίκεντρο τα logistics

Η H.I.G εξέφρασε επίσης ανοιχτά ενδιαφέρον για το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αλλά μέχρι στιγμής ο βασικός μέτοχος του ΟΛΘ, Ιβάν Σαββίδης δεν φαίνεται διατεθειμένος να πουλήσει τη συμμετοχή του. Το fund ενδιαφέρεται και για το Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, αλλά όχι για το ενδεχόμενο απόκτησης του management απευθείας από το Δημόσιο, αλλά για την ανάπτυξη υποδομών και δικτύων.

Στα logistics η εταιρία προωθεί την περαιτέρω συγκέντρωση του κλάδου, καθώς διαθέτει το 18% της αγοράς, project που αποδεικνύεται ιδιαίτερα απαιτητικό, ενώ σύντομα να χρειαστεί νέο κύμα επενδύσεων για την ανανέωση του στόλου. Το Fund, παράλληλα προωθεί την επέκταση της αλυσίδας παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών logistics στα Δυτικά Βαλκάνια, την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη. Ειδικότερα, επιχειρεί άνοιγμα μέσω Βόρειας Μακεδονίας ή/και Βουλγαρίας στη Σερβία, την Ουγγαρία, την Αυστρία, με τερματικό σταθμό στη Γερμανία.

Στόχος της επέκτασης αυτής είναι να διαμορφώσει ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών διανομής αγαθών στην Ευρώπη, έτσι ώστε να συνεργαστεί αρχικά με την COSCO και εταιρίες διανομής για την παροχή του δικτύου για την προώθηση προϊόντων από ασιατικές -κυρίως- αγορές στην Ευρώπη. Υπ’ αυτό το πρίσμα η στρατηγική του funds μπορεί να συμβάλλει στην περαιτέρω διεύρυνση του γεωοικονομικού αποτυπώματος της Ελλάδας στο Ευρω-ασιατικό εμπόριο.

 

Το αποτύπωμα των ξενοδοχείων

Όσον αφορά στον τομέα της Φιλοξενίας η H.I.G πέραν των ήδη αποκτηθέντων, έχει προγραμματίσει επενδύσεις 100 εκατ. για την εξαγορά νέων μονάδων στην Κρήτη, ενώ το κόστος για την ανακαίνισή τους υπολογίζεται σε άλλα 100 εκατ.

Συνολικά, σήμερα το fund διαθέτει στην Ελλάδα 3,500 δωμάτια εν λειτουργία, με προγραμματισμό για την λειτουργία συνολικά 6,000 δωματίων επί ελληνικού εδάφους, ενώ συνολικά στη Μεσόγειο η δυναμικότητα θα φτάσει τα 8,000 δωμάτια. Με δεδομένο ότι η Inventio στην Ελλάδα ελέγχει τον μεγαλύτερο αριθμό, το fund έχει καταλήξει σε σχεδιασμό ώστε να θέσει υπό τον ίδιο διοικητικό έλεγχο τις κτήσεις σε Ιταλία και Ισπανία.

Το χαρτοφυλάκιο

Μαΐλης ΑΕ, (2014) διάσωση εταιρίας και όλων των θέσεων εργασίας μέσω εξαγοράς δανείων και επιτυχημένης συνεργασίας με τρεις ελληνικές συστημικές τράπεζες, αναδιάρθρωση οργανωτικής δομής και λειτουργίας του ομίλου, μεγέθυνση κύκλου εργασιών.

Ελληνική Χαλυβουργία ΑΕ (2019), διαγραφή δανείων άνω €150εκ με ανταλλαγή οικοπέδου-παλαιού χαλυβουργείου που έκλεισε το 2012 και μέσω υπαγωγής στο αρ. 106 του ν. 3588/2007, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα τη διάσωση της εταιρίας (περίπου 600 θέσεις εργασίας) και τη συνέχιση της δραστηριότητας του χαλυβουργείου του Βόλου. Με τη σειρά της, η Η.Ι.G προχωρά στη μετατροπή του οικοπέδου σε πρότυπο κέντρο διεθνών μεταφορών και αποθήκευσης (μέσω τραίνου, πλοίου, φορτηγών- trimodal) με συνολικό κόστος επένδυσης άνω των €300εκ. Το εκτιμώμενο ετήσιο όφελος για την Ελληνική Οικονομία ανέρχεται σε €70εκ από την έναρξη λειτουργίας του, έχοντας σημαντικό πολλαπλασιαστικό αντίκτυπο για την Ελληνική Οικονομία. Το έργο πέρασε από την Διυπουργική Επιτροπή κι εντάχθηκε στις στρατηγικές επενδύσεις της χώρας τον Μάρτιο του 2023. Έχει, προς ώρας, ολοκληρωθεί η εξυγίανση του οικοπέδου, καθώς και σε μεγάλο βαθμό το γκρέμισμα του παλαιού χαλυβουργείου.

Dimand AE, (2019) παροχή κεφαλαίων, που επέτρεψαν στην εταιρία να μεγεθύνει την κεφαλαιακή της αξία από €65εκ σε €170εκ εντός 3 ετών. Η εταιρία πρόσφατα μπήκε στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, η πρώτη μετά την οικονομική κρίση του 2008.

Τουρισμός

Τουριστικές Επιχειρήσεις Νότου ΑΕ, Ρόδος (2018), πρώην Aldemar Ρόδου, κεφαλαιακή αναδιάρθρωση μέσω εξαγοράς του ποσοστού των παλαιών μετόχων, με παράλληλη διάσωση της εταιρίας, πλήρης ανακαίνιση ξενοδοχειακών μονάδων δυναμικότητάς 835 δωματίων (2500 κλίνες) με κατηγοριοποίηση Α+ ενεργειακά (τα μοναδικά ανακαινισμένα ξενοδοχεία στην Ελλάδα σε αυτή την κλάση). Η συνολική επένδυση μέχρι σήμερα υπολογίζεται σε ποσό μεγαλύτερο των €100.000.000. Διάσωση 350 θέσεων εργασίας, οι οποίες, σε πλήρη τουριστική σεζόν, θα αυξηθούν σε 450.

Mayor Holdings ΑΕ Κέρκυρα, κεφαλαιακή αναδιάρθρωση (2019), εξαγορά του ποσοστού των παλαιών μετόχων, μετά από δική τους πρόταση (2022), σε εξέλιξη η πλήρης ανακαίνιση και επέκταση 4 ξενοδοχειακών μονάδων δυναμικότητας 1400 δωματίων (2500 κλίνες) με κατηγοριοποίηση Α+ ενεργειακά. Η συνολική επένδυση υπολογίζεται σε ποσό μεγαλύτερο των €120.000.000. Διάσωση 400 θέσεων εργασίας, οι οποίες, σε πλήρη τουριστική σεζόν, θα αυξηθούν σε 600. Η έναρξη των επενδύσεων, που θα διαρκέσουν 2 με 3 έτη προσδιορίζεται στον Οκτώβριο του 2023.

Kυπριώτης ΑΕ – Εξαγορά δανείων από 3 τράπεζες συνολικής ονομαστικής αξίας άνω των 140εκ (2022).

Εξαγορά πρώην ξενοδοχείου Aldiana, στην περιοχή Μόχλου Κρήτης με επενδυτικό πλάνο €50εκ για την ανακαίνιση, κατασκευή και αναβάθμιση σε 5άστερο συνολικά 370 δωματίων.

Logistics

Μακιός ΑΕ – Θεσσαλονίκη (2020), Ολυμπιάς-Κανδύλης – Αθήνα (2021) εξαγορά του ποσοστού των μετόχων με διατήρηση του management, και δημιουργία της μεγαλύτερης εταιρίας στον κλάδο των logistics ψυχωμένων φορτίων (μεταφορά και αποθήκευση). Τα συνολικά έσοδα από €48 εκ έχουν ανεβεί σε €80 εκ για το 2023 με αύξηση θέσεων εργασίας σε πάνω από 400. Το σύνολο αξίας των εταιριών εκτιμάται σε 100+εκ.

ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ ΑΕ (2023) εξαγορά του ποσοστού των μετόχων με διατήρηση του management. Με συνολικό τζίρο, πλέον των €150εκ και πάνω από 1250 θέσεις εργασίας, η εταιρία είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών logistics στην ευρύτερη περιοχή.

Group Unit Hellas & Unit Shipping (2023) εξαγορά του ποσοστού των μετόχων με διατήρηση του management. Με συνολικό τζίρο, πλέον των €50εκ, οι εταιρίες προσφέρουν υπηρεσίες μεταφοράς και seaforwarding στην ευρύτερη περιοχή.

Contrtade SA (2023) εξαγορά του ποσοστού των μετόχων με διατήρηση του management. Με συνολικό τζίρο πλέον των €20εκ η εταιρία προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς και sea forwarding με εξειδίκευση σε specialcargo στην ευρύτερη περιοχή.

 

Σχετικά

Tags: logisticsΆμεσες Ξένες ΕπενδύσειςΒιομηχανίαεπενδύσειςτουρισμός
Share24Tweet15Share4Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Άνοδος στα καταλύματα, πτώση στην εστίαση το α’ τρίμηνο 2025

28 Μαΐου 2025
Woman IT specialist in elegant suit working on notebook computer in data center next to server racks
On the Radar

Moody’s: Ωρολογιακή βόμβα τα Data Centers – Προειδοποτεί τραπεζίτες και REITS

28 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Όταν οι χαμηλές τιμές διαλύουν τις αγορές – Η στρατηγική της Κίνας στις σπάνιες γαίες

27 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Επεισόδιο με τάνκερ στο Ομάν - Το Ιράν απέτυχε να το κατασχέσει

Stockmarket Correction

Πτώση χωρίς τζίρο στο Χρηματιστήριο

MostPopular

  • Woman IT specialist in elegant suit working on notebook computer in data center next to server racks

    Moody’s: Ωρολογιακή βόμβα τα Data Centers – Προειδοποτεί τραπεζίτες και REITS

    103 shares
    Share 41 Tweet 26
  • Alpha Bank – ΕΛΤΑ: Το άνοιγμα Ψάλτη στην κοινωνία δεν έρχεται χωρίς …ρίσκα

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    292 shares
    Share 117 Tweet 73
  • Όταν οι χαμηλές τιμές διαλύουν τις αγορές – Η στρατηγική της Κίνας στις σπάνιες γαίες

    64 shares
    Share 26 Tweet 16
  • Η Ευρωπαία Εισαγγελέας βγάζει στη σέντρα τον Μητσοτάκη – Κίνδυνος απώλειας κονδυλίων και… θέσης

    120 shares
    Share 48 Tweet 30

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr