• Τελευταία
  • Trending
  • All
Hand with ballot and box on Flag of Greece

Δημοσκόπηση Prorata: Δεν βγαίνουν τα κουκιά για κυβέρνηση

1 Απριλίου 2023
Τουρκία: Οι προεκλογικές δαπάνες ώθησαν την ανάπτυξη

Τουρκία: Οι προεκλογικές δαπάνες ώθησαν την ανάπτυξη

31 Μαΐου 2023
Αβρος αστυνομικοί

Συνοριοφύλακες – Τα keywords της υπόθεσης: Ορφανά λεφτά, ΕΥΠ, κρίσεις, παρακολουθήσεις

31 Μαΐου 2023
Τα κεφάλαια για μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος και αποκαταστάσεις έφτασαν τα 18,9 εκ. ευρώ.

Ελληνικός Χρυσός: Η EBRD χρηματοδοτεί τις Σκουριές

31 Μαΐου 2023

Τί ψήφισαν οι Τούρκοι στο εξωτερικό

31 Μαΐου 2023

Μήνυμα ΕΚΤ σε τραπεζίτες: Κόψτε τα πολλά, πολλά με τα Funds… τώρα!

31 Μαΐου 2023

Κυρώσεις ΗΠΑ στο Κόσοβο – Ζητούν αποκλιμάκωση από τον Κούρτι

31 Μαΐου 2023
σεισμός

Ισχυρός σεισμός 6,2 βαθμών στα ανοικτά των νότιων ακτών της Νέας Ζηλανδίας

31 Μαΐου 2023
Πιο βαθιά σε περιοχή συρρίκνωσης βυθίζεται η κινεζική βιομηχανία, όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία από τον επίσημο PMI για τον Απρίλιο.

Απογοητεύει ο PMI της Κίνας – Πιο βαθιά η συρρίκνωση της βιομηχανίας

31 Μαΐου 2023

Ενεργειακό έργο 673 εκατ. πήρε η Avax στη Ρουμανία – Τί κάνει η μετοχή

31 Μαΐου 2023

Πρoστατευμένο: Η Sunlight παράγει στην Ελλάδα καινοτομία για την ενέργεια του μέλλοντος

31 Μαΐου 2023
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

Καιρός: Βροχές ή καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας

31 Μαΐου 2023
tzoker.gr

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 30/5/2023: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

30 Μαΐου 2023
Ο Γιάννης Σαρμάς

Hackers η πρώτη κρίση του Σαρμά – Επείγουσα σύσκεψη στο Μαξίμου

30 Μαΐου 2023
Έργο 673,5 εκατ. στη Ρουμανία ανέλαβε η Άβαξ, το οποίο αγορά στην κατασκευή εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας 1.750 MW.

Ενεργειακό έργο-μαμούθ πήρε η Άβαξ στη Ρουμανία

30 Μαΐου 2023

Σαρωτικό ανασχηματισμό ετοιμάζει ο Ερντογάν – Οι νέοι υπουργοί

30 Μαΐου 2023
αγωγός πετρελαίου

Sell-off στο πετρέλαιο – Τα τρία ζητήματα που καίνε τους επενδυτές

30 Μαΐου 2023
χρηματιστήριο, trader, χρηματιστής

Ελεγχόμενη πτώση στο Χρηματιστήριο – Θετική η μείωση του τζίρου

30 Μαΐου 2023

Στο κόκκινο οι ευρωαγορές – Τί φοβούνται οι επενδυτές

30 Μαΐου 2023
Nvidia

Στο κλαμπ του 1 τρισ. η Nvidia – Το AI απογειώνει τη μετοχή

30 Μαΐου 2023

DDOS attack με κόστος 200 χιλ. ευρώ τη μέσα δέχθηκε η ΕΔΥΤΕ

30 Μαΐου 2023
Ανησυχία προκαλεί η τροπή που φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση επίθεσης hackers στην Τράπεζα Θεμάτων για τις εξετάσεις στα Λύκεια,

Κυνηγάνε hackers για την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων

30 Μαΐου 2023
Διαδοχικά ιστορικά χαμηλά σημειώνει η τουρκική λίρα έναντι του δολαρίου, μετά την επανεκλογή του Ταγίπ Ερντογάν στην προεδρία.

Νέο ιστορικό χαμηλό γράφει η τουρκική λίρα

30 Μαΐου 2023
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Πολιτική & Οικονομία

Δημοσκόπηση Prorata: Δεν βγαίνουν τα κουκιά για κυβέρνηση

Ανεβασμένο το πολιτικό ρίσκο. Όλα δείχνουν και δεύτερες κάλπες. Κλείνει η ψαλίδα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Statistics DepartmentΑπόStatistics Department
1 Απριλίου 2023
Στις The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Reading Time: 1 min read
59 0
0
Hand with ballot and box on Flag of Greece

Hand with ballot and box on Flag of Greece

162
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Στοιχεία που επιβεβαιώνουν την αναδιάρθρωση του προεκλογικού σκηνικού και την κλιμάκωση του ρίσκου, αναδεικνύει και η δημοσκόπηση της Prorata για την ΕΦΣΥΝ, καθώς τα δύο μεγάλα κόμματα βρίσκονται πολύ κοντά και ταυτόχρονα αθροιστικά κάτω από το 50%, ενώ ενδυναμώνονται μικρότεροι σχηματισμοί και το ΠΑΣΟΚ επιδεικνύει αδυναμία να καταστεί ουσιαστικός ρυθμιστής της κατάστασης.

  • Ανεβασμένο το πολιτικό ρίσκο
  • Όλα δείχνουν και δεύτερες κάλπες
  • Κλείνει η ψαλίδα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Προς τη δυστοπία ρέπει, το πολιτικό σκηνικό που δημιουργείται στην Ελλάδα ενόψει της πρώτης κάλπης, καθώς δεν καταγράφεται δυναμική κυβέρνησης συνεργασίας με προοδευτικό ή συντηρητικό πρόσημο, μιας και ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αμφότερα δεν υπερβαίνουν το 30% και το ΠΑΣΟΚ δεν επιδεικνύει δυναμική υπέρβασης του 12%.

Σχετικάθέματα

Τί ψήφισαν οι Τούρκοι στο εξωτερικό

31 Μαΐου 2023

Μήνυμα ΕΚΤ σε τραπεζίτες: Κόψτε τα πολλά, πολλά με τα Funds… τώρα!

31 Μαΐου 2023

Κυρώσεις ΗΠΑ στο Κόσοβο – Ζητούν αποκλιμάκωση από τον Κούρτι

31 Μαΐου 2023

Η αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες έχει ξεκινήσει και τα κόμματα ξεδιπλώνουν τα σχέδια τους για να κυβερνήσουν τη χώρα και ταυτόχρονα διευρύνουν τα μέτωπα της μεταξύ τους αντιπαράθεσης.

Μέχρι στιγμής όμως, δημοσκοπικά καταγράφεται η φθορά της Νέας Δημοκρατίας, κυρίως λόγω της τραγωδίας των Τεμπών. Επίσης, προφανής είναι η αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να καρπωθεί την ψήφο διαμαρτυρίας και του ΠΑΣΟΚ να δημιουργήσει θετική δυναμική. Τα μικρότερα κόμματα τόσο στα δεξιά, όσο και στα καταγράφονται ενισχυμένα. Στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, πάντως, το ακροδεξιό κόμμα Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη, φαίνεται πολύ μακριά από το κατώφλι  της βουλής, συγκεντρώνοντας μετά βίας 1,5%. Ωστόσο, πολλά θα μπορούσαν να αλλάξουν με την ιδιαίτερα τοποθέτηση πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου στην προεδρία.  

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της Prorata για την Εφημερίδα των Συντακτών, η ψαλίδα μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. έχει κλείσει αισθητά την τελευταία περίοδο στον δείκτη της πρόθεσης ψήφου, καταγραφόμενη πλέον 3 ποσοστιαίες μονάδες και δημιουργώντας έτσι μια νέα συνθήκη κατά την οποία τίποτα πλέον δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον «Σφυγμό» του Μαρτίου από την Prorata για λογαριασμό της «Εφ.Συν.». Η ΝΔ καταγράφει ποσοστό 28,5% από 30% τον Νοέμβριο και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 25,5% από 25%.

Η αδυναμία του ΠΑΣΟΚ να εκμεταλλευτεί την αποδυνάμωση της ΝΔ και τη στατικότητα του ΣΥΡΙΖΑ, φέρνει στο προσκήνιο μικρότερα κόμματα, όπως την Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ 25, δεδομένου ότι το ΚΚΕ έχει δηλώσει ότι δεν θα δώσει ούτε ανοχή σε οποιαδήποτε κυβέρνηση. Αν επίσης, ο Άρειος Πάγος δεν απαγορεύσει τη συμμετοχή του κόμματος Έλληνες του καταδικασθέντα Ηλία Κασιδιάρη, τότε το κοινοβούλιο θα κονιορτοποιηθεί έτι περαιτέρω, στην πρώτη κάλπη.

Όπερ σημαίνει ότι οι όποιες προοπτικές συνεργασιών μετά την πρώτη κάλπη δεν μοιάζουν ρεαλιστικές. Έτσι, οι επαναληπτικές εκλογές με ενισχυμένη αναλογική μοιάζουν αναπόφευκτες. Ωστόσο, το CM έχει αναδείξει ένα ακόμη σενάριο, το οποίο θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα και να επιβάλλει κυβέρνηση συνεργασίας ή ακόμη και μειοψηφίας.

Η ανάλυση της δημοσκόπησης

Αναλυτικά:

Μεταξύ του «Σφυγμού» Νοεμβρίου και Μαρτίου που δημοσιεύει η «Εφημερίδα των Συντακτών» έχει μεσολαβήσει ένα γεγονός-τομή για τη νεότερη ιστορία της χώρας: το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Και μοιάζει πως είναι δύο κυρίως οι ψηφίδες εκείνες που χρειάζεται κανείς να λάβει υπόψη για να κατανοήσει το αντίκτυπο της τραγωδίας στη διαμόρφωση του κλίματος της περιόδου.

Το «μετά» διότι πλήττει την εμπεδωμένη διαχειριστική ικανότητα της κυβέρνησης και το «πριν» γιατί τραυματίζει την αξιοπιστία της, μέσω της διάψευσης της αφήγησης περί ταχύτατου εκσυγχρονισμού της χώρας. Και είναι κρίσιμα αυτά τα δύο στοιχεία ακριβώς επειδή αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού κεφαλαίου της κυβέρνησης.

Ως προς το «μετά», οι χειρισμοί της κυβέρνησης περισσότερο όξυναν τη διευρυμένη οργή, παρά συνομίλησαν μαζί της, ενώ τα όσα πληροφορήθηκε η κοινή γνώμη ότι είχαν (ή δεν είχαν) γίνει πριν από το δυστύχημα δημιούργησαν την αίσθηση ότι η Ν.Δ. διέπραξε ύβρι για την οποία τώρα τιμωρείται: η σημερινή κυβέρνηση αγάπησε περισσότερο απ’ ό,τι θα έπρεπε τον εαυτό της, ενώ σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες από το 2010 και έπειτα είχε δημιουργήσει μία σε μεγάλο βαθμό εικονική πραγματικότητα, περίπου μιας 4ης βιομηχανικής επανάστασης, η οποία κατέρρευσε με οδυνηρό τρόπο στα Τέμπη.

Σε αυτό το πλαίσιο, η εικόνα του κυβερνώντος κόμματος έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα, ιδίως στους τομείς εκείνους που σχετίζονται έμμεσα ή άμεσα με το δυστύχημα των Τεμπών, όπως η προσλαμβανόμενη από την κοινή γνώμη ικανότητά της να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών –δείκτη στον οποίο μέχρι πρότινος υπερείχε συντριπτικά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.– αλλά και να διαχειρίζεται ζητήματα διαφθοράς και διαφάνειας, επί των οποίων η σύγκριση μεταξύ των δύο κομμάτων διευρύνθηκε περαιτέρω υπέρ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παρόμοια τάση αποτυπώνεται και στη σύγκριση μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς η εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη «τσαλακώνεται» σε όλους τους επιμέρους δείκτες, εν αντιθέσει με την αντίστοιχη του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συγκρατεί ή και ενισχύει τα σχετικά ποσοστά του.

Ωστόσο, ο «Σφυγμός» του Μαρτίου αποτυπώνει και μια συνολικότερη έκρηξη απογοήτευσης και θυμού, καθώς και μια εντυπωσιακής κλίμακας επαναϊεράρχηση από την πλευρά της κοινής γνώμης των προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα, κυρίως εις βάρος θεματικών πεδίων που παραδοσιακά ευνοούν την κυβέρνηση (π.χ. εθνικά θέματα) και προς όφελος άλλων, τα οποία σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τις αιτίες αλλά και τη διαχείριση του πολύνεκρου δυστυχήματος (π.χ. ζητήματα διαφθοράς και λειτουργίας του κράτους).

Μάλιστα το εύρημα, σύμφωνα με το οποίο τα ζητήματα Υγείας και Παιδείας επιλέγονται από ολοένα και περισσότερους πολίτες ως τα σημαντικότερα για τη χώρα προβλήματα, ίσως κυοφορεί μια νέα συνθήκη ριζικού, δομικού αναστοχασμού απέναντι στα πολιτικά πράγματα.

Ενδεικτικό μιας τέτοιου τύπου ενδεχομένως εν εξελίξει διαδικασίας είναι και το εύρημα σύμφωνα με το οποίο η αξιοπιστία των κομμάτων που έχουν έως σήμερα κυβερνήσει (Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ), λιγότερο ή περισσότερο, τραυματίζεται, την ίδια στιγμή που τα κόμματα που προσλαμβάνονται ως «αντισυστημικά» (κυρίως το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25 και δευτερευόντως οι σχηματισμοί δεξιότερα της Ν.Δ.) αυξάνουν σημαντικά το κοινό που τα θεωρεί αξιόπιστα ως μηχανισμούς.

Προσεγγίζοντας, τέλος, τον πυρήνα της τρέχουσας δημοσκοπικής τάξης πραγμάτων, ανιχνεύεται για πρώτη φορά από την αρχή του τρέχοντος εκλογικού κύκλου μια σημαντική συσσώρευση ψηφοφόρων (67%) στην περιοχή της εκτίμησης ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι οριακό, είτε υπέρ της Ν.Δ. (45%) είτε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ (22%), σύμφωνα με τον «Σφυγμό» του Μαρτίου.

Και οι εκλογείς ευθυγραμμίζονται με τους αριθμούς που προκύπτουν, καθώς πράγματι η απόσταση μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. έχει μειωθεί θεαματικά την τελευταία περίοδο στον δείκτη της πρόθεσης ψήφου, καταγραφόμενη πλέον στο 3% και δημιουργώντας έτσι μια νέα συνθήκη κατά την οποία τίποτα πλέον δεν μπορεί να αποκλειστεί. Οχι μόνο ως προς το bras de fer μεταξύ των δύο εκλογικά μεγάλων κομμάτων, αλλά και ως προς μια πιθανή εκλογική εκτόξευση μικρότερων κομμάτων της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης (ΚΚΕ, ΜέΡΑ25, Ελληνική Λύση) ή άλλων εξωκοινοβουλευτικών ακροδεξιών σχηματισμών.

Σχετικά

Tags: ΔημοσκόπησηΕκλογέςΕλληνικές εκλογέςΕλληνική ΛύσηΚασιδιάρηςΚίνημα ΑλλαγήςΚΚΕκυβέρνηση συνεργασίαςΜέΡΑ 25ΝΔπολιτικό ρίσκορίσκοΣΥΡΙΖΑ
Share64Tweet40Share11Send
Statistics Department

Statistics Department

ΣχετικάΆρθρα

Πολιτική & Οικονομία

Τί ψήφισαν οι Τούρκοι στο εξωτερικό

31 Μαΐου 2023
Τράπεζες

Μήνυμα ΕΚΤ σε τραπεζίτες: Κόψτε τα πολλά, πολλά με τα Funds… τώρα!

31 Μαΐου 2023
Αμυνα & Διπλωματία

Κυρώσεις ΗΠΑ στο Κόσοβο – Ζητούν αποκλιμάκωση από τον Κούρτι

31 Μαΐου 2023
Επόμενο άρθρο
Ευάγγελος Βενιζέλος

Βενιζέλος: ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μπορούν να συνεννοηθούν

SoftOne: Ενσωματώνει την πρώτη ελληνική εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης στην SHOPRANOS

MostPopular

  • DDOS attack με κόστος 200 χιλ. ευρώ τη μέσα δέχθηκε η ΕΔΥΤΕ

    111 shares
    Share 44 Tweet 28
  • Intralot: Turnaround story σε εξέλιξη – Τί δείχνουν τα αποτελέσματα

    83 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Hackers η πρώτη κρίση του Σαρμά – Επείγουσα σύσκεψη στο Μαξίμου

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
  • The Underdog Delphi Forum Edition: Παρασκήνια με Εξάρχου, Μυλωνά, Οι μικρές τράπεζες και οι ηχηρές απουσίες

    153 shares
    Share 61 Tweet 38
  • Κυνηγάνε hackers για την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων

    53 shares
    Share 21 Tweet 13

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
 

Φόρτωση σχόλιων...