• Τελευταία
  • Trending
  • All

Σε ρίνγκ οι ελληνοτουρκικές σχέσεις

6 Σεπτεμβρίου 2022

Ποιές ομάδες έχουν κερδίσει τα περισσότερα Champions League

1 Ιουνίου 2025
Beta Weekender: Αντίρροπες δυνάμεις

Beta Weekender: Αντίρροπες δυνάμεις

1 Ιουνίου 2025

Αυξάνονται τα πλοία, μικραίνει η χωρητικότητα

1 Ιουνίου 2025
Weather Update

Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές σήμερα

1 Ιουνίου 2025
?????????????

Scope για Ελλάδα: Τα 4 προβλήματα που απειλούν την οικονομία

1 Ιουνίου 2025
8: Από αριστερά, Βίκυ Μαργαρίτη- Ακόλουθος Ψηφιακής Πολιτικής και ΤΝ,
Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην ΕΕ, Αθανάσιος Κοσμόπουλος - Υπεύθυνος
Προστασίας Δεδομένων Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης - Επιχειρησιακός
Συντονιστής Παρατηρητηρίου Ανάλυσης Υβριδικών Απειλών, Δημοσθένης
Αναγνωστόπουλος, Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής
Διακυβέρνησης – Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δρ. Μαρία-Ωραιοζήλη
Κουτσουπιά,AI Legal Expert, Ιδρύτρια Ινστιτούτου Rythmisis, Γιώργος Γαλανόπουλος,
Συνιδρυτής - Πρόεδρος Rythmisis και Δικηγόρος και Στέλλα Τσαγκαράκη – Δ/ντρια
Επικοινωνίας και Marketing Ινστιτούτου Rythmisis.

Δίκαιο και Τεχνητή Νοημοσύνη

31 Μαΐου 2025
Sope Ratings

Scope: Επιβεβαιώνει το BBB για την Ελλάδα – Σταθερό outlook παρά τις διαρθρωτικές αδυναμίες

31 Μαΐου 2025

Η Εθνική έχει λεφτά για εξαγορές – Ο Μυλωνάς όμως… δεν βιάζεται

30 Μαΐου 2025

Επικοινωνία Μητσοτάκη – Σίσι για τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης του Σινά

30 Μαΐου 2025

«Κλειδώνουν» κέρδη στο κλείσιμο 5μήνου – Έπεσε ξύλο σε πολλά blue chips

30 Μαΐου 2025
Δικαστήριο

ΗΠΑ: Νίκη Τραμπ στο Ανώτατο Δικαστήριο – Ξεμπλόκαραν οι μαζικές απελάσεις

30 Μαΐου 2025

Οι Big Tech κατεβαίνουν στο πεζοδρόμιο

30 Μαΐου 2025
Global pollution concept with fossil fuel and industrial toxic waste as the planet earth eating petroleum and dirty polluted energy as an environmental icon with 3D illustration elements.

Η Κομισιόν προωθεί πολύ χαλαρή Κλιματική Στόχευση…

30 Μαΐου 2025

Κοπελούζος, Ανδρεάδης και Lamda Dev. +8 ακόμη θέλουν την Ακτή Ποσειδίου

30 Μαΐου 2025

Η Ινδία θα γίνει η τέταρτη οικονομία στον κόσμο – Πάνω από Ιαπωνία, ΗΒ, Γαλλία

30 Μαΐου 2025

Η Ελληνική Ναυτιλία στο Προσκήνιο της Βιώσιμης Ανάπτυξης

30 Μαΐου 2025

Νέο φωτοβολταϊκό 88 MW από τη ΔΕΗ στη Βουλγαρία

30 Μαΐου 2025

Πειραιώς: Επίσκεψη της διοίκησης στην Κρήτη

30 Μαΐου 2025

Το οικονομικό αποτύπωμα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ποδοσφαίρου

30 Μαΐου 2025

ΕΚΟ Κύπρου: Χορηγός των εθνικών ομάδων μπάσκετ και του FIBA EuroBasket

30 Μαΐου 2025

Η META ετοιμάζει φυσικά καταστήματα

30 Μαΐου 2025

25η Συνάντηση Ασφαλιστών και Αντασφαλιστών στην Ύδρα

30 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 1 Ιουνίου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αναδυόμενες Κρίσεις Ελληνοτουρκικά

Σε ρίνγκ οι ελληνοτουρκικές σχέσεις

Intelligence DptΑπόIntelligence Dpt
6 Σεπτεμβρίου 2022
Στις Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
19 0
0
51
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Σε όλα τα μέτωπα εξελίσσεται πλέον η αντιπαράθεση Ελλάδας – Τουρκίας με δηλώσεις, υπερπτήσεις, διπλωματικές νότες και εκστρατείες επηρεασμού σε μείζονες πρωτεύουσες, καταδεικνύοντας πέρα από την προφανή κλιμάκωση και υποδόριες διεργασίες στην κατεύθυνση ισχυροποίησης θέσεων, δίνοντας παράλληλα την αίσθηση ότι υπάρχει ένα άτυπο… ‘χρονόμετρο” που μετράει ήδη αντίδστροφα.

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση Αθήνας  – Άγκυρας, ενώ διευρύνονται τα μέτωπα και τα εργαλεία. Τα γεγονότα, οι κινήσεις και η ρητορική παραπέμπουν σε εμπέδωση θέσεων για διαπραγαμτεύσεις.

Σχετικάθέματα

Επικοινωνία Μητσοτάκη – Σίσι για τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης του Σινά

30 Μαΐου 2025
Το παρασκήνιο πίσω από τη "βόμβα" για τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης Σινά στην Αίγυπτο

Εκτός θέσης ΥΠΕΞ και ΕΥΠ για τη Μονή του Σινά – Κλυδωνισμοί και… ανησυχίες

30 Μαΐου 2025
Ο Dennis Shen

Scope: Οι αγορές έχουν υποεκτιμήσει τους κινδύνους – Δεν βλέπει συμφωνίες μέχρι τις 9 Ιουλίου

30 Μαΐου 2025

«Η Τουρκία θέλει να γυρίσει το ρολόι της ιστορίας πίσω. Να αναβιώσει την Οθωμανική αυτοκρατορία» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας κατά τις κοινές του δηλώσεις με τη Γαλλίδα ομόλογό του, Κατρίν Κολονά, ενώ τόνισε ότι «εμείς μιλάμε με καθαρές κουβέντες. Οι δηλώσεις και οι πράξεις της Τουρκίας δεν είναι παραδεκτές. Είναι ανήκουστες. Και καταδικαστέες. Αλλά, δεν πτοούμαστε. Ούτε φοβόμαστε. Έχουμε αντιμετωπίσει πολύ σοβαρότερες απειλές στην ιστορία μας. Απορρίπτουμε τα νεο-οθωμανικά νταηλίκια. Χρησιμοποιώ λέξη τουρκικής προέλευσης, για να γίνει απολύτως κατανοητή. Δεν θα παρασυρθούμε από το παραλήρημα».

Ο υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι η Τουρκία απειλεί με πόλεμο την Ελλάδα (casus belli), εάν εφαρμόσει τα δικαιώματα της που απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας.

«Η τουρκική πλευρά παραβιάζει σε καθημερινή βάση την εθνική μας κυριαρχία. Φέτος μόνο, έχουν γίνει πάνω από 6.100 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου, 157 υπερπτήσεις άνωθεν ελληνικού εδάφους. Και 1.000 παραβιάσεις των χωρικών μας υδάτων. Δεν νομίζω ότι έχεις συναντήσει ανάλογο αριθμό παραβιάσεων σε καμία άλλη χώρα στον πλανήτη»,

είπε ο κ. Δένδιας, απευθυνόμενος στην κ. Κολονά και συμπλήρωσε: «Συμμερίζομαι απόλυτα τη θέση που εξέφρασες στον Τούρκο ομόλογό μας να μην υπάρχει κλιμάκωση ούτε ρητορική έξαρση».

Ο υπουργός Εξωτερικών επεσήμανε ότι «απέναντι από τα νησιά του Αιγαίου υπάρχει ο μεγαλύτερος αποβατικός στόλος της Ευρώπης και μια πλήρης στρατιά», ενώ μιλώντας για εξωφρενικές και απαράδεκτες δηλώσεις από την Άγκυρα, υπενθύμισε ότι «μόλις χθες ειπώθηκε ότι η Ελλάδα δεν είναι ισότιμη της Τουρκίας και δεν αναγνωρίζεται ως συνομιλητής της».

«Σχεδόν σε καθημερινή βάση, Τούρκοι αξιωματούχοι προβαίνουν σε εξωφρενικές δηλώσεις. Εναντίον της Ελλάδας και του ελληνικού λαού, εναντίον της κυβέρνησης της πατρίδας μου. Εμφανίζονται χάρτες που δείχνουν ελληνικά νησιά, σαν τουρκικά», συνέχισε ο κ. Δένδιας και τόνισε ότι «δηλώνεται από την τουρκική πλευρά ότι τα νησιά αυτά βρίσκονται “υπό ελληνική κατοχή”, ενώ ακόμη και σήμερα επαναλήφθηκε η απειλή ότι μπορούν να έρθουν ξαφνικά μέσα στη νύχτα και να εισβάλουν στα νησιά».

«Είμαστε μια ευρωπαϊκή χώρα, μια σύγχρονη Δημοκρατία. Προσηλωμένη στο Διεθνές Δίκαιο, στο Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, στις Διεθνείς Συνθήκες. Είμαστε υπέρ του εποικοδομητικού διαλόγου, στη βάση πάντα του Διεθνούς Δικαίου»,

τόνισε ο κ. Δένδιας.

Απειλές Ερντογάν

Από το Σαράγιεβο, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, ο Τούρκος πρόεδρος είπε: «Αν πούμε ότι μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά το βράδυ, τι εννοώ. Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ, που θα έρθει η ώρα. Γιατί; Σε αυτά τα νησιά έχουν βάσεις και αν συνεχιστούν οι παράνομες απειλές, θα υπάρχει ένα τέλος στην υπομονή. Όταν έρθει το τέλος της υπομονής, το τέλος της υπομονής είναι η λύτρωση».

«Από τη στιγμή που βλέπουμε τη λύτρωση, πιστεύω ότι το ξέρει και η Ελλάδα. Όταν θα έρθει η ώρα, τότε θα γίνουν τα απαραίτητα. Το κλείδωμα των ραντάρ είναι αυτό, αυτά τα βήματα δεν είναι καλός οιωνός», πρόσθεσε.

Σε ομιλία του στην Σαμψούντα, ισχυρίστηκε πως η Ελλάδα έχει καταλάβει κάποια νησιά και απείλησε με πιθανότητα τουρκικής εισβολής. «Δεν μας αφορά αν εισβάλατε στα νησιά κ.τ.λ. Όταν έρθει η στιγμή, η ώρα, θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται. Όπως λέμε… “μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ”», ανέφερε.

Αντεπίθεση Μητσοτάκη

Η τουρκική επιθετικότητα βρέθηκε στην ατζέντα συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας Κατρίν Κολονά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε την κ. Κολονά για την κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας και προκλητικότητας και τις απειλές από επίσημα χείλη έναντι της ελληνικής κυριαρχίας, τονίζοντας ότι η γειτονική χώρα προκαλεί ένταση, υπονομεύοντας την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην περιοχή.

Τόνισε ότι η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή και επανέλαβε την ανάγκη διαλόγου βάσει των αρχών του Διεθνούς Δικαίου, συμπεριλαμβανομένου του Δικαίου της Θάλασσας, και της καλής γειτονίας.

Το Παρίσι δίπλα στην Αθήνα οποτεδήποτε χρειαστεί

Με αποκλειστική συνέντευξή της «Καθημερινή», η κ. Κολονά έστειλε το μήνυμα ότι η σύμπραξη των ενόπλων δυνάμεων Γαλλίας – Ελλάδας καθιερώθηκε ως στρατηγική εταιρική σχέση και λειτουργεί προς όφελος των συμμάχων τους.

Η Γαλλίδα αξιωματούχος τόνισε ότι εγείρει ερωτήματα η τουρκική αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας και καλεί σε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας ανάμεσα σε δύο «συμμαχικές και γειτονικές χώρες». Υπογράμμισε σε κάθε περίπτωση ότι το Παρίσι θα βρίσκεται στο πλευρό της Αθήνας «οποτεδήποτε αμφισβητείται η ελληνική κυριαρχία, και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει».

Σχετικά

Tags: ΑιγαίοΑνατολική Μεσόγειοςγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΚυριάκος ΜητσοτάκηςΝίκος ΔένδιαςΤαγίπ Ερντογάν
Share20Tweet13Share4Send
Intelligence Dpt

Intelligence Dpt

Analysts gather, analyze, or evaluate information from a variety of sources, such as news, law enforcement databases, surveillance, intelligence networks or geographic information systems.

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Επικοινωνία Μητσοτάκη – Σίσι για τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης του Σινά

30 Μαΐου 2025
Το παρασκήνιο πίσω από τη "βόμβα" για τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης Σινά στην Αίγυπτο
The Wire

Εκτός θέσης ΥΠΕΞ και ΕΥΠ για τη Μονή του Σινά – Κλυδωνισμοί και… ανησυχίες

30 Μαΐου 2025
Ο Dennis Shen
On the Radar

Scope: Οι αγορές έχουν υποεκτιμήσει τους κινδύνους – Δεν βλέπει συμφωνίες μέχρι τις 9 Ιουλίου

30 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Oil, Refinery

Υπό πίεση το πετρέλαιο λόγω... lockdown

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, ενισχυμένο θα διατηρηθεί το μελτέμι στο Αιγαίο

Meteo: Ισχυρό μελτέμι και την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου

MostPopular

  • Beta Weekender: Αντίρροπες δυνάμεις

    Beta Weekender: Αντίρροπες δυνάμεις

    43 shares
    Share 17 Tweet 11
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    1038 shares
    Share 415 Tweet 260
  • «Κλειδώνουν» κέρδη στο κλείσιμο 5μήνου – Έπεσε ξύλο σε πολλά blue chips

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Εκτός θέσης ΥΠΕΞ και ΕΥΠ για τη Μονή του Σινά – Κλυδωνισμοί και… ανησυχίες

    95 shares
    Share 38 Tweet 24
  • Scope για Ελλάδα: Τα 4 προβλήματα που απειλούν την οικονομία

    39 shares
    Share 16 Tweet 10

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr