• Τελευταία
  • Trending
  • All
NY Times Greece Corruption Mitsotakis

Οι NY Times χαλάνε τη διεθνή μόστρα του Μητσοτάκη – Αυξάνονται οι κίνδυνοι

22 Αυγούστου 2022

Meteo: 18 ώρες με καταιγίδες από… τώρα! – Που θα χτυπήσουν

25 Μαΐου 2025
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καταιγίδες σήμερα

25 Μαΐου 2025
Στεγνώνουν και στραγγίζουν το Χ.Α: Οι κίνδυνοι ξανά στο ραντάρ

Αγορές: Ο φόβος φυλάει τα έρμα – Τραμπ, Nvidia, Fed στο επίκεντρο

25 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ προσπαθεί να “στραγγαλίσει” το Χάρβαρντ

25 Μαΐου 2025

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 24 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 25 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Πολιτική & Οικονομία

Οι NY Times χαλάνε τη διεθνή μόστρα του Μητσοτάκη – Αυξάνονται οι κίνδυνοι

Political Analysis DepartmentΑπόPolitical Analysis Department
22 Αυγούστου 2022
Στις Crisis Zone, The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
44 1
0
NY Times Greece Corruption Mitsotakis

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τις σελίδες των NY Times

123
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Σκληρό δημοσίευμα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, φιλοξενούν οι New York Times, με αφορμή το σκάνδαλο των υποκλοπών αλλά που δεν περιορίζεται εκεί, το οποίο αν μη τι άλλο πλήττει τη φήμη της χώρας διεθνώς και δύναται να αποδυναμώσει τα ερείσματα του Έλληνα πρωθυπουργού.

Διευρύνεται διαρκώς η λίστα των διεθνών media που στιγματίζουν την ελληνική κυβέρνηση για τις πρακτικές και τον τρόπο διακυβέρνησης, εστιάζοντας μάλιστα τις ευθύνες στον ίδιο τον πρωθυπουργό, κάτι που το Μαξίμου προσπαθεί παντοιοτρόπως να απωθήσει, εκμεταλλευόμενο τα ερείσματα που διαθέτει στα ελληνικά media. Με την χώρα όμως να βρίσκεται στον πάτο της ΕΕ στην Ελευθερία του Τύπου, ο ρόλος των media είναι επίσης, γνωστός ξεκάθαρος και υπό έλεγχο…

Σχετικάθέματα

Στεγνώνουν και στραγγίζουν το Χ.Α: Οι κίνδυνοι ξανά στο ραντάρ

Αγορές: Ο φόβος φυλάει τα έρμα – Τραμπ, Nvidia, Fed στο επίκεντρο

25 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Το άρθρο του Alexander Clapp τους New York Times δεν είναι μόνο κόλαφος, αλλά έρχεται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή, που η ελληνική κυβέρνηση επιχειρεί με lobbying στην Ουάσιγκτον να “ελέγξει” τη δυναμική επαναπροσέγγισης ΗΠΑ – Τουρκίας, ενώ στο εσωτερικό προσπαθεί να αντέξει τους κραδασμούς από το πολύκροτο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Πολιτικά, το άρθρο έρχεται σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την ελληνική κυβέρνηση, η οποία μέχρι τώρα όταν αντιμετώπιζε προβλήματα στο εσωτερικό πρόβαλε τα θετικά δημοσιεύματα των ξένων media για να αντισταθμίσει, ενώ την ίδια στιγμή τα ελληνικά mainstream media επιχειρούν να υποβαθμίσουν το σκάνδαλο και τον αντίκτυπό του. Επίσης, τέτοια δημοσιεύματα αποδομούν και την γραμμή που βλέπει ξένους παράγοντες που επιβουλεύονται την πολιτική σταθερότητα, καθώς τα πλήγματα δεν είναι μονόπλευρα, αλλά προέρχονται από media που δεν έχουν μεταξύ τους εξαρτήσεις και δεν διέπονται από κοινές γραμμές.

Υπ αυτό το πρίσμα δεν αυξάνεται μόνο το πολιτικό ρίσκο αλλά και οι γεωπολιτικοί κίνδυνοι, ως απόρροια της απώλειας ερεισμάτων σε κέντρα εξουσίας και της επιβαρυμένης περιρέουσας ατμόσφαιρας. Τέτοιες εξελίξεις, όπως έχει επισημάνει και ο Αλέξης Παπαχελάς, εγκυμονούν κινδύνους και για τα εθνικά θέματα.

Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για επίθεση της εφημερίδας με άρθρο του αρχισυντάκτη ή πρωτοσέλιδο, αλλά για άρθρο-γνώμης από συνεργάτη της εφημερίδας, που εδράζεται στην Αθήνα,. Ο Klapp, πεπειραμένος και με περγαμηνές, αποτελεί πρόσωπο με ξεκάθαρη δράση και πορεία. Η φιλοξενία ενός τόσο δηκτικού άρθρου όμως, δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε εκτός γραμμής. Αποτελεί ένδειξη του κλίματος που επικρατεί και το οποίο επιδεινώνεται.

Το δημοσίευμα των NY Times

Το δημοσίευμα με τίτλο: «Η σήψη στην καρδιά της Ελλάδας είναι πλέον ορατή σε όλους» υπογραμμίζει ότι παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει αναβαθμιστεί στη διεθνή σκηνή (βελτιωμένο πρόγραμμα βίζας, Microsoft, Pfizer και JP Morgan έχει ανοίξει γραφεία στην Ελλάδα, έξοδος από την εποπτεία), στο εσωτερικό της χώρας η «πραγματικότητα είναι σκοτεινή».

Τη ίδια λέξη: “σκοτεινή”, χρησιμοποιεί όμως και ο Αλέξης Παπαχελάς στο κείμενό του που ζητά από τις πολιτικές δυνάμεις σύνεση, προειδοποιεί για κίνδυνο εγκαθίδρυσης καθεστώτος χειρότερο από του Ορμπάν και ζητά… θεσμική αναβάθμιση και δικλείδες αφαλείας, ενώ χαρακτηρίζει τους “υπονόμους” σκοτεινούς, στοχοποιώντας το παρακράτος των υπηρεσιών ασφαλείας.

Οι New York Times επισημαίνουν τη διαφθορά και αναδεικνύουν τις συγκρούσεις συμφερόντων, ενώ με σκωπτικό ύφος καταδεικνύουν ότι τα τόσα χρόνια οικονομικής κρίσης και Μνημονίων δεν έφεραν ουσιαστικές αλλαγές αλλά μόνο βιτρίνας. Ειδικότερα, αναφέρουν ότι:

«Αντί να γίνει αναθεώρηση, το ελληνικό κράτος έχει αλλάξει μόνο στη βιτρίνα» αναφέρεται και επισημαίνεται πως «τις τελευταίες εβδομάδες, ένα σκάνδαλο υποκλοπών αποκάλυψε με εντυπωσιακό τρόπο την υποκείμενη σήψη».

Η αναφορά στην υποκείμενη σήψη, κατέληξε να γίνει σημαία για την αντιπολίτευση, το ζήτημα είναι πλέον ότι θα αποτελέσει θέμα συζήτησης διεθνώς, ενώ συνδυαστικά με άλλα ανοιχτά μέτωπα, θα μπορούσε να οδηγήσει στην εμπέδωση της υποβάθμισης του επιπέδου Δημοκρατίας, διαφάνειας και κατ επέκταση του status της χώρας ως επενδυτικός προορισμός.

Σκληρή επίθεση από τις πρώτες γραμμές

Η εξαιρετικά έμπειρος αρθρογράφος που έχει ασχοληθεί με την έρευνα για την δολοφονία της Μαλτέζας δημοσιογράφου, Νταφίνα Καρουάνα, ξεκινά με κατά μέτωπο επίθεση στον ίδιο τον πρωθυπουργό, επισημαίνοντας παλιές του δηλώσεις σε αντίστιξη με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί:

«”Είμαι δεσμευμένος”, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ένα ακροατήριο βιομηχάνων και επιχειρηματιών τον Απρίλιο του 2018, σε “μια κυβέρνηση πραγματικά καλύτερων ανθρώπων”. Υπό την ηγεσία του, τα ελλαττώματα του παρελθόντος -νεποτισμός, διαφθορά- δεν θα ήταν πλέον ανεκτά. Η Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε την ημέρα που έγινε πρωθυπουργός τον Ιούλιο του 2019, θα μπορούσε να “σηκώσει ξανά το κεφάλι της με υπερηφάνεια”»:

Όπως συνεχίζει ο αρθρογράφος, τρία χρόνια αργότερα, πολλοί ξένοι έχουν πειστεί για τη μεταρρύθμιση και ενδεικτικά αναφέρει ότι η Microsoft, η Pfizer και η JP Morgan Chase έχουν ανοίξει γραφεία στην Ελλάδα, η άνοδος τουρισμού, αλλά και την έξοδο από το καθεστώς της ενισχυμένης εποπτείας.

«Εντός της Ελλάδας, όμως, μια πιο σκοτεινή πραγματικότητα φουντώνει. Η διαφθορά και οι συγκρούσεις συμφερόντων που δεσμεύτηκε να ξεριζώσει ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο εξακολουθούν να υπάρχουν αλλά και, από πολλές απόψεις, φαίνεται ότι έχουν ενδυναμωθεί και εμβαθύνει. Το ελληνικό κράτος όχι μόνο δεν έχει αλλάξει, αλλά έχει δεχθεί μόνο μια… καλλυντική αναμόρφωση, ένα window dressing. Τις τελευταίες εβδομάδες, ένα σκάνδαλο υποκλοπών αποκάλυψε με εντυπωσιακό τρόπο την υποκείμενη σήψη. Με το όνομα το Watergate της Ελλάδας, έχει αποκαλύψει τι συμβαίνει κάτω από την αστραφτερή επιφάνεια. Το “Ελλάδα 2.0” που υποσχέθηκε ο κ. Μητσοτάκης, όπως αποδεικνύεται, είναι ακριβώς το ίδιο»

επισημαίνεται στο δημοσίευμα. Η αναφορά αυτή μάλιστα καταδεικνύει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο να αναδείξει την αποτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη να κάνει όσα ευαγγελίζονταν αρχικά ή… ότι αυτά ήταν απλά προσχηματικά και ότι η ατζέντα ήταν από την αρχή η ωραοποιημένη παλινόρθωση του σάπιου κατεστημένου.

Σκάνδαλο υποκλοπών

Το δημοσίευμα συνεχίζει με αναφορές στο σκάνδαλο των υποκλοπών και στις παρακολουθήσεις των κινητών τηλεφώνων του δημοσιογράφου, Θανάση Κουκάκη, αλλά και του νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη.

«Για δεκαετίες τώρα, οι υποκλοπές τηλεφώνων είναι ένα απαίσιο χαρακτηριστικό του ελληνικού κράτους. Όμως, επί κ. Μητσοτάκη, οι παρακολουθήσεις έχουν μετατραπεί σε μια εν πολλοίς ακαταλόγιστη γραφειοκρατία. Μία από τις πρώτες του πράξεις ως πρωθυπουργός ήταν να θέσει τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες υπό τον άμεσο έλεγχο του γραφείου του και στη συνέχεια να τοποθετήσει -μέσω νομικής τροποποίησης- ένα πρώην στέλεχος μιας διεθνούς εταιρείας ασφαλείας ως διευθυντή της. Έκτοτε, ο αριθμός των ελληνικών τηλεφώνων που είναι “παγιδευμένα” αυξάνεται σταθερά. Κατά μέσο όρο πέρυσι, 42 συσκευές εξουσιοδοτήθηκαν για υποκλοπές σε ημερήσια βάση, και συνολικά περισσότερα από 15.000 ελληνικά τηλέφωνα υπό κρατική παρακολούθηση ανά πάσα στιγμή»

επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Το Predator και οι ευθύνες

Οι New York Times αναφέρονται στη χρήση του λογισμικού Predator, που έχει καταδικαστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο γεγονός ότι την τέταρτη ημέρα από την εκλογή του ως πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθέτησε τον ανιψιό του, Γρηγόρη Δημητριάδη, γενικό γραμματέα της κυβέρνησης.

«Παραμένει αναπόδεικτο κατά πόσο γνώριζε ο κ. Μητσοτάκης για την ανάπτυξη του Predator στην Ελλάδα. Ο ίδιος δεν “τοποθετηθεί” επί του θέματος ευθέως. Αντ’ αυτού υποστήριξε ότι το σκάνδαλο που εμπλέκει τώρα την κυβέρνησή του θα μπορούσε να είναι έργο “σκοτεινών δυνάμεων εκτός Ελλάδας“. Ωστόσο, μέλη της κυβέρνησής του αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς.

“Το ελληνικό κράτος δεν έχει προμηθευτεί κανένα παράνομο σύστημα παρακολούθησης από εταιρείες όπως το Predator”, επέμεινε ένας υπουργός τον Ιούνιο. Ωστόσο, το αν η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αγόρασε δεδομένα που συγκεντρώθηκαν μέσω τέτοιας παρακολούθησης παραμένει ανοιχτό ερώτημα»

επισημαίνουν οι New York Times.

Ο Μητστοτάκης έχει την ευθύνη

Ο αρθρογράφος αναφέρεται και στις παραιτήσεις του Γρηγόρη Δημητριάδη από το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και του Παναγιώτη Κοντολέων από το «τιμόνι» της ΕΥΠ, αλλά και στα περί «τοξικού κλίματος».

«Το πρόβλημα εδώ δεν είναι ότι η διαφθορά υπό τον κ. Μητσοτάκη είναι αναγκαστικά πιο ενδημική από ό,τι σε προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις – ή σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες. (Οι ηγέτες της αντιπολίτευσης και οι δημοσιογράφοι έχουν γίνει στόχος spyware στη Γαλλία, την Ισπανία, την Ουγγαρία και την Πολωνία). Το πρόβλημα είναι μάλλον η αντίφαση μεταξύ της χώρας που ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να προβάλλει στο εξωτερικό και εκείνου του οποίου πραγματικά προεδρεύει»

επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα. Η επισήμανση ότι η διαφθορά είναι πλέον πιο ενδημική και η σύγκριση με προηγούμενες κυβερνήσεις αποτελεί σαφή αιχμή επιδείνωσης της κατάστασης. Η διάρθρωση του δημοσιεύματος καταδεικνύει ότι το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων είναι το μείζον και άρα η αφορμή για να τραβηχτεί η κουρτίνα, το πρόβλημα όμως είναι βαθύτερο και ξεκινά από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Σχετικά

Tags: mediaγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΕΥΠGateκυβέρνηση ΝΔΚυριάκος ΜητσοτάκηςΠαρακολουθήσεις τηλεφώνωνρίσκο
Share49Tweet31Share9Send
Political Analysis Department

Political Analysis Department

ΣχετικάΆρθρα

Στεγνώνουν και στραγγίζουν το Χ.Α: Οι κίνδυνοι ξανά στο ραντάρ
On the Radar

Αγορές: Ο φόβος φυλάει τα έρμα – Τραμπ, Nvidia, Fed στο επίκεντρο

25 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο
The Wire

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Άντεξε τους διεθνείς κραδασμούς το Χρηματιστήριο 

Μέγαρο Μαξίμου

ΚΥΣΕΑ για το προσφυγικό την Τρίτη

MostPopular

  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    980 shares
    Share 392 Tweet 245
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2042 shares
    Share 817 Tweet 511
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    237 shares
    Share 95 Tweet 59
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    91 shares
    Share 36 Tweet 23
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    66 shares
    Share 26 Tweet 17

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr