• Τελευταία
  • Trending
  • All
cyber

Νέο κύμα ψηφιακών επιθέσεων σε βιομηχανίες

31 Ιανουαρίου 2022

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έρων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025
Stockmarket Correction

Ελεγχόμενη διόρθωση στο Χ.Α. – Κοντά στις 1.830 μονάδες ο Γ.Δ. 

22 Μαΐου 2025
L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία... υπεραξία

L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία… υπεραξία

22 Μαΐου 2025

Ημερίδα εμψύχωσης οινοποιών Πιερίας στις 26 Μαΐου

22 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Η Πειραιώς πούλησε τη θυγατρική διαχείρισης off-site ATM στην Printec

22 Μαΐου 2025

Wings of Command: Τα αεροσκάφη που μετέφεραν τους προέδρους των ΗΠΑ

22 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις φέρνει τη Chloé στην καρδιά της Αθήνας

22 Μαΐου 2025

ΗΠΑ: Φρουροί πυροβόλησαν άτομο έξω από τα κεντρικά γραφεία της CIA

22 Μαΐου 2025

Γάζα: Πείνα, αποβολές και πάνω από 30 ευρώ για ένα κιλό αλεύρι

22 Μαΐου 2025

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025

Με διπλάσιο μέρισμα για τη χρήση του 2024 η ΕΥΑΘ

22 Μαΐου 2025

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025

Ινδία: Απάτη υπαλλήλων φέρνει ζημία-ρεκόρ στην IndusInd

22 Μαΐου 2025

Ο Χίτλερ όριο. Των συντηρητικών… Λέει ο Βέμπερ

22 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η Alpha «παντρεύεται» τη Visa

22 Μαΐου 2025

Υποτροφίες για θέσεις co-working στο WHEN Hub

22 Μαΐου 2025

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Ο πρόεδρος της Ideal Holdings Λάμπρος Παπακωνσταντίνου

IDEAL Holding: +45% τα καθαρά κέρδη στο Q1

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar Cyber Security

Νέο κύμα ψηφιακών επιθέσεων σε βιομηχανίες

Γιάννης ΛεοντάρηςΑπόΓιάννης Λεοντάρης
31 Ιανουαρίου 2022
Στις Cyber Security, On the Radar, The Wire
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
15 0
0
cyber
41
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Μια νέα, ραγδαία εξελισσόμενη, σειρά εκστρατειών λογισμικού κατασκοπείας (spyware), που έχουν επιτεθεί σε περισσότερες από 2.000 βιομηχανικές επιχειρήσεις παγκοσμίως, ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν οι ειδικοί της Kaspersky. 

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση ICS CERT της εταιρείας, σε αντίθεση με πολλές mainstream εκστρατείες λογισμικού κατασκοπείας, οι εν λόγω επιθέσεις ξεχωρίζουν λόγω του περιορισμένου αριθμού στόχων σε κάθε επίθεση και της ιδιαίτερα σύντομης διάρκειας ζωής κάθε κακόβουλου δείγματος. Η μελέτη εντόπισε περισσότερες από 25 αγορές όπου κλεμμένα δεδομένα διατίθενται προς πώληση. Αυτά και πολλά επιπλέον ευρήματα δημοσιεύτηκαν στη νέα έκθεση ICS CERT της Kaspersky. 

Σχετικάθέματα

Viber goes… supper με dating και ad management – Η στρατηγική της Rakuten

21 Μαΐου 2025
Cybersecurity, κυβερνοασφάλεια, ασφάλεια στο internet

Ασφάλεια δεδομένων: GenAI, κβαντική και κενά προστασίας

20 Μαΐου 2025

Οι cyber-σταυροφόροι του Βατικανού

13 Μαΐου 2025

Τα βασικά ευρήματα της έρευνας

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, οι ειδικοί του Kaspersky ICS CERT παρατήρησαν μια ασυνήθιστη ανωμαλία στα στατιστικά στοιχεία που αναφέρονταν στις απειλές λογισμικών κατασκοπείας, τα οποία είχαν αποκλειστεί σε υπολογιστές ICS. Παρόλο που το κακόβουλο λογισμικό που χρησιμοποιείται στις συγκεκριμένες επιθέσεις συμπεριλαμβάνεται σε γνωστές οικογένειες λογισμικών κατασκοπείας, όπως οι Agent Tesla / Origin Logger, HawkEye και άλλες, οι εν λόγω επιθέσεις ξεχωρίζουν από τις mainstream λόγω του εξαιρετικά περιορισμένου αριθμού στόχων σε κάθε επίθεση (από ελάχιστοι έως ορισμένες δωδεκάδες) και την πολύ σύντομη διάρκεια ζωής κάθε κακόβουλου δείγματος.

Μια πιο λεπτομερής ανάλυση 58.586 δειγμάτων λογισμικού κατασκοπείας που αποκλείστηκαν σε υπολογιστές ICS κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, αποκάλυψε ότι περίπου το 21,2% αυτών ήταν μέρος της νέας  αυτής σειράς επιθέσεων περιορισμένου εύρους και σύντομης διάρκειας. Ο κύκλος ζωής τους περιορίζεται σε περίπου 25 ημέρες, διάστημα αρκετά συντομότερο από τη διάρκεια ζωής μιας «παραδοσιακής» εκστρατείας λογισμικού κατασκοπείας. 

Αν και καθένα από αυτά τα «αντικανονικά» δείγματα λογισμικού κατασκοπείας είναι βραχύβιο και δεν διανέμεται ευρέως, στο σύνολό τους αντιπροσωπεύουν ένα δυσανάλογα μεγάλο μερίδιο του συνόλου των επιθέσεων λογισμικού κατασκοπείας. Στην Ασία, για παράδειγμα, ένας στους έξι υπολογιστές που δέχτηκε επίθεση spyware, προσβλήθηκε από κάποιο από τα προαναφερθέντα δείγματα λογισμικού αυτής της κατηγορίας (2,1% από το 11,9%).

Η τεχνική των κυβερνοεπιθέσεων

Οι περισσότερες από αυτές τις εκστρατείες εξαπλώνονται από τη μια βιομηχανική επιχείρηση στην άλλη μέσω καλοφτιαγμένων μηνυμάτων phising. Αφού διεισδύσει στο σύστημα του θύματος, ο εισβολέας χρησιμοποιεί τη συσκευή ως διακομιστή C2 (εντολών και ελέγχου) για την επόμενη επίθεση. Χάρη στην πρόσβαση στη λίστα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του θύματος, οι εγκληματίες μπορούν να παραβιάσουν το εταιρικό email και να διασπείρουν το λογισμικό κατασκοπείας ευρύτερα.

Σύμφωνα με την τηλεμετρία του Kaspersky ICS CERT, περισσότεροι από 2.000 βιομηχανικοί οργανισμοί ανά τον κόσμο έχουν ενσωματωθεί στην κακόβουλη δομή και έχουν χρησιμοποιηθεί από συμμορίες εγκληματιών του κυβερνοχώρου για τη διασπορά επιθέσεων σε οργανισμούς με τους οποίους έχουν επαφή καθώς και στους επιχειρηματικούς εταίρους τους. Υπολογίζεται ότι ο συνολικός αριθμός των παραβιασμένων ή κλεμμένων εταιρικών λογαριασμών ως αποτέλεσμα αυτών των επιθέσεων είναι πάνω από 7.000. 

Πού πάνε τα κλεμμένα δεδομένα

Τα ευαίσθητα δεδομένα που λαμβάνονται από υπολογιστές ICS συχνά καταλήγουν σε διάφορες αγορές. Οι ειδικοί της Kaspersky εντόπισαν περισσότερες από 25 διαφορετικές αγορές όπου πωλούνταν τα κλεμμένα διαπιστευτήρια από αυτές τις βιομηχανικές εκστρατείες. Η ανάλυση των εν λόγω αγορών αποκάλυψε υψηλή ζήτηση για διαπιστευτήρια εταιρικού λογαριασμού, ειδικά για λογαριασμούς απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας (RDP). Πάνω από το 46% όλων των λογαριασμών RDP που πωλούνται σε αγορές και αποτέλεσαν αντικείμενα ανάλυσης ανήκουν σε εταιρείες στις ΗΠΑ, ενώ οι υπόλοιποι προέρχονται από την Ασία, την Ευρώπη ή τη Λατινική Αμερική. Σχεδόν το 4% (περίπου 2.000 λογαριασμοί) όλων των λογαριασμών RDP που πωλήθηκαν ανήκαν σε βιομηχανικές επιχειρήσεις.

SaaS, αλλά όχι αυτό που νομίζετε…

Μια ακόμη αναπτυσσόμενη αγορά είναι το Spyware – as – a – Service. Δεδομένου ότι οι πηγαίοι κώδικες ορισμένων δημοφιλών προγραμμάτων κατασκοπείας έχουν δημοσιοποιηθεί, η διαθεσιμότητά τους στα ηλεκτρονικά καταστήματα με τη μορφή υπηρεσίας έχει αυξηθεί – οι προγραμματιστές προσφέρουν επί πληρωμή όχι μόνο το κακόβουλο λογισμικό ως προϊόν αλλά και την άδεια για ένα πρόγραμμα δημιουργίας κακόβουλου λογισμικού, καθώς και πρόσβαση σε μια δομή διαμορφωμένη εκ των προτέρων για τη δημιουργία του κακόβουλου λογισμικού. 

«Κατά τη διάρκεια του 2021, οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου χρησιμοποίησαν σε μεγάλο βαθμό λογισμικά κατασκοπείας για να επιτεθούν σε υπολογιστές βιομηχανικών επιχειρήσεων. Σήμερα είμαστε μάρτυρες μιας νέας ραγδαία εξελισσόμενης τάσης στο τοπίο των βιομηχανικών απειλών. 

Προκειμένου να αποφευχθεί ο εντοπισμός τους, οι εγκληματίες συρρικνώνουν το μέγεθος κάθε επίθεσης και περιορίζουν τη χρήση κάθε δείγματος κακόβουλου λογισμικού, επιβάλλοντας ταχύτατα την αντικατάστασή του με ένα νέο. Επιπλέον τακτικές περιλαμβάνουν την ευρεία κατάχρηση της εταιρικής υποδομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη διασπορά κακόβουλου λογισμικού. Αυτό είναι διαφορετικό σε σχέση με ό,τι έχουμε παρατηρήσει στο τοπίο των λογισμικών κατασκοπείας στο παρελθόν και αναμένουμε ότι παρόμοιες επιθέσεις θα αποκτήσουν δημοτικότητα εντός του επόμενου έτους», σχολιάζει ο Kirill Kruglov, ειδικός ασφαλείας στο Kaspersky ICS CERT.

Τα βήματα για μία ψηφιακά ασφαλή βιομηχανική επιχείρηση

Για να διασφαλιστεί η επαρκής προστασία μιας βιομηχανικής επιχείρησης αλλά και των λειτουργιών του δικτύου συνεργατών της, οι ειδικοί της Kaspersky συνιστούν: 

  • Προχωρήστε στην εφαρμογή ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων για εταιρική πρόσβαση στο email και άλλες υπηρεσίες που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο (συμπεριλαμβανομένων των πυλών RDP, VPN – SSL κλπ) που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από έναν εισβολέα προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στην εσωτερική δομή της εταιρείας σας και σε δεδομένα καίριας σημασίας για την επιχείρηση.
  • Βεβαιωθείτε ότι όλα τα τερματικά σημεία, τόσο σε δίκτυα IT όσο και σε δίκτυα OT, προστατεύονται με ένα σύγχρονο πρόγραμμα ασφάλειας τερματικού σημείου, το οποίο είναι σωστά διαμορφωμένο και διατηρείται ενημερωμένο.
  • Εκπαιδεύετε τακτικά το προσωπικό σας ώστε να διαχειρίζεται τα εισερχόμενα email του με ασφάλεια και να προστατεύει τα συστήματά του από ενδεχόμενο κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να περιέχουν τα συνημμένα σε email.
  • Ελέγχετε τακτικά τους φακέλους ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Μην τους αδειάζετε απλώς.
  • Παρακολουθήστε την έκθεση των λογαριασμών του οργανισμού σας στο διαδίκτυο. 
  • Χρησιμοποιήστε προγράμματα sandbox, ειδικά σχεδιασμένα για να ελέγχουν αυτόματα τα συνημμένα στη ροή των email. Βεβαιωθείτε ωστόσο ότι το πρόγραμμα sandbox σας έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να μην παραλείπονται μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από «αξιόπιστες» πηγές, συμπεριλαμβανομένων των συνεργαζόμενων οργανισμών και επαφών, καθώς κανείς δεν προστατεύεται 100% από το ενδεχόμενο να θέσει την ασφάλειά του σε κίνδυνο.
  • Ελέγχετε τα συνημμένα αρχεία των εξερχομένων προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε εκτεθεί σε κίνδυνο.

Σχετικά

Tags: cyber attackcyber riskcybercrimeCybersecurityKaspersky
Share16Tweet10Share3Send
Γιάννης Λεοντάρης

Γιάννης Λεοντάρης

ΣχετικάΆρθρα

Cyber Security

Viber goes… supper με dating και ad management – Η στρατηγική της Rakuten

21 Μαΐου 2025
Cybersecurity, κυβερνοασφάλεια, ασφάλεια στο internet
Cyber Security

Ασφάλεια δεδομένων: GenAI, κβαντική και κενά προστασίας

20 Μαΐου 2025
Cyber Security

Οι cyber-σταυροφόροι του Βατικανού

13 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Eurobank logo

H Eurobank στο δείκτη Bloomberg Gender-Equality Index (GEI)

Το ΑΕΠ της Ευρωζώνης

Η Ευρωζώνη φρέναρε στο 4Q αλλά ξεπέρασε τις προβλέψεις για το 2021

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    104 shares
    Share 42 Tweet 26
  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    85 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    218 shares
    Share 87 Tweet 55

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr