• Τελευταία
  • Trending
  • All
quarantine, covid-19, καραντίνα

Χρηματιστήριο σε καραντίνα… Δεν έπιασαν ούτε τα χάπια

5 Νοεμβρίου 2021

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Διεθνής Διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Πειραιώς

23 Μαΐου 2025

G7: Στοχεύει τις παγκόσμιες ανισορροπίες – Αιχμές κατά Ρωσίας και Κίνας

23 Μαΐου 2025

Ισχυρό Ξεκίνημα για την Premia Properties στο 2025

23 Μαΐου 2025
πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου

Υποχωρεί το brent – φόβοι για υπερπροσφορά και γεωπολιτική ένταση

23 Μαΐου 2025

Επανεκκίνηση για τη γερμανική οικονομία στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Eurobank: Στα top picks της Deutsche Bank για την Ευρώπη – Σύσταση buy

23 Μαΐου 2025

Θεσμική αντεπίθεση της Ευρώπης στις δασμολογικές πιέσεις των ΗΠΑ

23 Μαΐου 2025
Ο Σι Ζινπίνγκ

Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

23 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ εκβιάζει το Χάρβαρντ και… πυροβολάει τα πόδια του…

23 Μαΐου 2025

Οι τράπεζες αλλάζουν πρότυπο για τις μεταφορές – Το λάθος που διορθώνουν

23 Μαΐου 2025

Κ. Παπαζάχος: Ο χθεσινός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη ήταν «μοναχικός»

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar Αγορές

Χρηματιστήριο σε καραντίνα… Δεν έπιασαν ούτε τα χάπια

Απόστολος ΣκουμπούρηςΑπόΑπόστολος Σκουμπούρης
5 Νοεμβρίου 2021
Στις On the Radar, The Wire, Αγορές
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
16 0
0
quarantine, covid-19, καραντίνα
43
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Την ώρα που σύσσωμες οι διεθνείς αγορές, τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ βαδίζουν σε νέα ιστορικά υψηλά πετυχαίνοντας ασύλληπτα ρεκόρ, το ελληνικό χρηματιστήριο παραμένει εγκλωβισμένο στους φόβους της πανδημίας, καθώς η νέα έξαρση των κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα, ακυρώνει κάθε διάθεση περαιτέρω επενδυτικού ρίσκου. 

  • Στις 601 μονάδες ο τραπεζικός δείκτης, κέρδη 3,56% το 5ήμερο
  • Το 1/3 των συναλλαγών από τη ΔΕΗ που διακίνησε 24 εκατ. ευρώ

Ο πανευρωπαϊκός Stoxx 600 κερδίζοντας 1,80% την εβδομάδα βρίσκεται σε νέα ιστορικά υψηλά και στις 483 μονάδες, πάνω από τις 7.000 μονάδες για πρώτη φορά στην ιστορία του και ο CAC 40 στο Παρίσι, ενώ ο DAX της Φρανκφούρτης κινείται πάνω από τις 16.000 μονάδες και σε διαρκή ρεκόρ! 

Σχετικάθέματα

Stockmarket Correction

Ελεγχόμενη διόρθωση στο Χ.Α. – Κοντά στις 1.830 μονάδες ο Γ.Δ. 

22 Μαΐου 2025

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Άλμα επί κοντώ

Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

21 Μαΐου 2025

Την ίδια ώρα και οι τρεις δείκτες της Wall Street βρίσκονται σε νέα ιστορικά υψηλά, με το Nasdaq πάνω από τις 16.000 μονάδες για πρώτη φορά στην ιστορία του, τον S&P 500 πάνω από τις 4.700 μονάδες και τον Dow Jones πάνω από τις 36.300 μονάδες! 

Μια πραγματική φρενίτιδα επικρατεί διεθνώς, με τις αγορές να παρακολουθούν τις κινήσεις των κεντρικών τραπεζών και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού για τη σύσφιξη της πολιτικής τους ώστε να αντιμετωπίσουν τον πληθωρισμό, χωρίς όμως να προκαλέσουν κλυδωνισμούς στα παγκόσμια χρηματιστήρια. 

Υπερβολή ή όχι, η ουσία είναι ότι τα παγκόσμια χρηματιστήρια συνεχίζουν να «χτίζουν» στη… νιρβάνα του πιο πολυετούς, ανθεκτικού και πλουραλιστικού bull market όλων των εποχών, διαψεύδοντας – όλα τα τελευταία χρόνια – τις… προφητείες και τις αναλύσεις για «ταβάνι» και λήξη του πάρτι. Βεβαίως, το ράλι απανταχού υποστηρίζεται από τα καλά αποτελέσματα των εταιρειών και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, που έρχονται να δικαιολογήσουν, τουλάχιστον σ’ ένα βαθμό, τις αποτιμήσεις. 

Σε επενδυτικά καραντίνα το Χ.Α.

Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον το ελληνικό χρηματιστήριο εξακολουθεί να παραμένει σε μια ιδιότυπη επενδυτική καραντίνα, αποτελώντας μια μικρή, περιφερειακή αγορά, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Το Χ.Α. είναι από τις λίγες αγορές παγκόσμια που δεν έχουν υποσκελίσει τη ζημιά από τον Covid-19, παραμένοντας κολλημένο πλησίον των 900 μονάδων, χωρίς δυνάμεις για αλλαγή επιπέδου. 

Κι όλα αυτά, μολονότι το 2021 είναι ένα έτος που εισέρευσαν σημαντικά επενδυτικά κεφάλαια στην ελληνική επιχειρηματικότητα είτε μέσω ιδιωτικοποιήσεων (ΔΕΔΔΗΕ, ΔΕΠΑ), είτε μέσω αυξήσεων κεφαλαίου, είτε μέσω ομολόγων, είτε μέσω εξαγορών που επίσης έγιναν πολλές. 

Αδιάφορο εμφανίστηκε το ελληνικό Χρηματιστήριο τόσο στην ανακοίνωση της Merck για αδειδότηση χαπιού κατά του Covid-19 όσο και της Pfizer για την υποβολή αίτησης άδειας για αντίστοιχο και πολύ αποτελεσματικό σκεύασμα. 

Background notice

Για σύνθετους λόγους που έχουμε αναλύσει στο CrisisMonitor.gr το ελληνικό χρηματιστήριο παραμένει εν πολλοίς αποκομμένο από τις οικονομικές και επιχειρηματικές εξελίξεις, δείχνοντας ότι δεν αποτελεί – τουλάχιστον σ’ αυτή τη συγκυρία – τον καθρέφτη της οικονομίας. Με ενεργούς κωδικούς μεταξύ των 18.000 και 35.000 όλα τα τελευταία χρόνια και τους εγχώριους θεσμικούς εξοβελισμένους, η ελληνική αγορά είναι «γυμνή» εδώ και πολλά χρόνια. 

Μεγάλες πολυεθνικές έχουν «σηκώσει» τις θυγατρικές τους από το Χ.Α. (Παπαστράτος, Vodafone, Κωτσόβολος, Ηρακλής κ.α.), δεκάδες άλλες εταιρείες έχουν αποχωρήσει από το ελληνικό χρηματιστήριο την τελευταία 10ετία, χωρίς να έχει υπάρξει ούτε κατά το 1/3 αντικατάσταση. 

Έτσι, το «υλικό» προς επένδυση της ελληνικής αγοράς για μεγάλα και σοβαρά χαρτοφυλάκια του εξωτερικού είναι υποτυπώδες και αυτός είναι ο λόγος που το Χ.Α. έχει παραγκωνιστεί εδώ και πολλά χρόνια σ’ ό,τι αφορά το ειδικό βάρος ανάμεσα στην παγκόσμια «πίτα» των αγορών. 

Εκτός χρηματιστηρίου όλες οι εξαγορές

Η ελληνική αγορά, αντιθέτως με τις διεθνείς, δεν έχει ισχυρές εισηγμένες του τεχνολογικού τομέα ώστε να σύρουν το… χορό μιας που παγκόσμια είναι στην κορυφή των εξελίξεων. Συνάμα, δεν είναι τυχαίο ότι από τα πολλαπλά deals που έχουν γίνει φέτος (Vivartia, Wind Ελλάς, Nova, Εθνική Ασφαλιστική, Ιντεάλ, Chipita, Pharmathen, Intrasoft, kiosky’s, Cosmos Sport, Pet City κ.α.) ελάχιστα αφορούν ή σχετίζονται με το ελληνικό χρηματιστήριο. 

Αυτό θα μπορούσε να ήταν και σύμπτωση, αν το Χ.Α. δεν παρουσίαζε την εικόνα στασιμότητας σε νέες εισαγωγές, εξαγορές, επιχειρηματικές συμφωνίες και όλα όσα καθιστούν μια ζωντανή και δημιουργική αγορά, εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια. Για πολλούς και σύνθετους λόγους λοιπόν το ελληνικό χρηματιστήριο έχει πάψει εδώ και χρόνια να αποτελεί τον καθρέφτη της οικονομίας. 

Περισσότερο ως καθρέφτης των τραπεζών λειτουργεί, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα ακραία τραπεζοκεντρικό χρηματιστήριο, από την εποχή που ο κλάδος είχε 13 -15 εισηγμένες έως σήμερα που έχει μόλις τέσσερις συστημικές, την Τράπεζα Ελλάδος και την Attica Bank. 

Η κλιμάκωση κρουσμάτων σκιάζει τους επενδυτές

Ένας άλλος αρνητικός καταλύτης για την ελληνική αγορά είναι η ραγδαία αύξηση κρουσμάτων Covid-19 στη χώρα μας, που φέρνουν τεράστια ανησυχία για το πως θα κυλήσουν οι επόμενοι μήνες στο εμπόριο, τις μετακινήσεις, την εστίαση και σε όλη την αγορά. 

Μπορεί η κυβέρνηση να αποκλείει το ενδεχόμενο νέου lockdown, θέλοντας να σηματοδοτήσει τη φυγή προς τα εμπρός και την αλλαγή πλεύσης στην αντιμετώπιση της πανδημίας, όμως η αγορά ανησυχεί για την πορεία της πανδημίας, η οποία κλιμακώνεται, ασχέτως αν θα υπάρξει εκ νέου καραντίνα. 

Η εικόνα της αγοράς

Την Παρασκευή, υπό τον φόβο των κρουσμάτων, ενδοσυνεδριακά το Χ.Α. έχασε και τις 900 μονάδες όμως στο φινάλε βγήκαν κάποιες στηρίξεις από Eurobank (+1,66%) και ΔΕΗ (+3,63%) που έφεραν το Γ.Δ. στις 906,85 μονάδες με απώλειες 0,19%. Η αξία συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 68,13 εκατ. ευρώ, όμως το 1/3 αυτής, ήτοι 24 εκατ. ευρώ έγιναν από τη ΔΕΗ. 

Σε εβδομαδιαίο επίπεδο οι μέσες συναλλαγές κατήλθαν στα 59,6 εκατ. ευρώ μειωμένες κατά 10% έναντι της αμέσως προηγούμενης εβδομάδας. 

Η πορεία του Γενικού Δείκτη

Σε επίπεδο πενθημέρου, ο Γ.Δ. ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,98%, ο FTSE 25 έκλεισε στο +1,13%, ο Mid Cap παρουσιάζει σημάδια κόπωσης και κορεσμού με άνοδο μόλις 0,10%, ενώ ο τραπεζικός δείκτης συνέχισε τη βελτιωμένη εικόνα του με άνοδο 3,56% και κλείσιμο στις 601,99 μονάδες, επίπεδο που είναι νέο υψηλό τεσσεράμισι μηνών. Σε επίπεδο 10μήνου, ο Γ.Δ. κερδίζει 12,10%, ο FTSE 25 είναι στο +13,49%, ο Mid Cap διατηρεί κέρδη 32,09%, ενώ ο τραπεζικός δείκτης ενισχύεται σε ποσοστό 16%. 

Movers & Shakers

Σχετικά

Tags: Γενικός ΔείκτηςΧρηματιστήριο
Share17Tweet11Share3Send
Απόστολος Σκουμπούρης

Απόστολος Σκουμπούρης

ΣχετικάΆρθρα

Stockmarket Correction
On the Radar

Ελεγχόμενη διόρθωση στο Χ.Α. – Κοντά στις 1.830 μονάδες ο Γ.Δ. 

22 Μαΐου 2025
On the Radar

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Άλμα επί κοντώ
On the Radar

Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

21 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Σ θεναρή ανάπτυξη καταγράφει η αμερικανική αγορά εργασίας, καθώς οι νέες θέσεις εργασίας για τον Οκτώβριο

ΗΠΑ: Πάνω από τις προβλέψεις οι νέες θέσεις εργασίας

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, ELVALHALCOR

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Εκδίδει 7ετές ομολογιακό 250 εκατ.

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    160 shares
    Share 64 Tweet 40
  • Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    226 shares
    Share 90 Tweet 57

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr