• Τελευταία
  • Trending
  • All
Ούρσουλα φον ντε Λάιεν και Ταγίπ Ερντογάν

Οι Ταλιμπάν δίνουν δύναμη στον Ερντογάν

15 Αυγούστου 2021 - Ενημερώθηκε: 16 Αυγούστου 2021

Επικοινωνία φον ντερ Λάιεν – Τραμπ για παράταση και… ταγκό

25 Μαΐου 2025

Underdog: Πάει για κλείσιμο το Attica TV – Τα πολιτικά και επιχειρηματικά σενάρια

25 Μαΐου 2025

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να ρίξουν το ελικόπτερο του Πούτιν με drones

25 Μαΐου 2025

Οι 7 πιθανοί διάδοχοι του Τραμπ το 2028 και δύο twists…

25 Μαΐου 2025

Πίσω από τη μεγαλύτερη ανταλλαγή αιχμαλώτων Ρωσίας – Ουκρανίας

25 Μαΐου 2025
Η οικονομική ατζέντα της εβδομάδας

Week ahead: Τα πρακτικά της Fed, ο πληθωρισμός στην Ευρώπη και τα στοιχεία από την Ασία

25 Μαΐου 2025

Meteo: 18 ώρες με καταιγίδες από… τώρα! – Που θα χτυπήσουν

25 Μαΐου 2025
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καταιγίδες σήμερα

25 Μαΐου 2025
Στεγνώνουν και στραγγίζουν το Χ.Α: Οι κίνδυνοι ξανά στο ραντάρ

Αγορές: Ο φόβος φυλάει τα έρμα – Τραμπ, Nvidia, Fed στο επίκεντρο

25 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ προσπαθεί να “στραγγαλίσει” το Χάρβαρντ

25 Μαΐου 2025

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Δευτέρα, 26 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αναδυόμενες Κρίσεις

Οι Ταλιμπάν δίνουν δύναμη στον Ερντογάν

Προς νέα συμφωνία για το προσφυγικό μεταξύ ΕΕ - Τουρκίας. Ο ρόλος της Ελλάδας και οι ισορροπίες

Intelligence DptΑπόIntelligence Dpt
15 Αυγούστου 2021 - Ενημερώθηκε: 16 Αυγούστου 2021
Στις Crisis Zone, The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Προσφυγικό
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
42 0
0
Ούρσουλα φον ντε Λάιεν και Ταγίπ Ερντογάν

Ούρσουλα φον ντε Λάιεν και Ταγίπ Ερντογάν

114
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Μπροστά σε νέα προσφυγική κρίση βρίσκεται ήδη ο κόσμος, καθώς οι αμερικανικοί χειρισμοί στο Αφγανιστάν αποσταθεροποίησαν τη χώρα. Οι Ταλιμπάν επελαύνουν στην Καμπούλ, πριν ολοκληρωθεί η αποχώρηση των συμμαχικών δυνάμεων, υποχρεώνοντας την κυβέρνηση της χώρας να δραπετεύει με ελικόπτερο. Χαοτικές είναι οι εικόνες στο διεθνές αεροδρόμιο της Καμπούλ και στα συνοριακά περάσματα.

Ήδη πάνω από τα τέσσερα εκατομμύρια πρόσφυγες έχουν περάσει στο Πακιστάν και εκατοντάδες χιλιάδες ακολουθούν. Η Ρωσία δημιούργησε ήδη φυλάκιο στα σύνορα Τατζικιστάν – Αφγανιστάν, σε μια προσπάθεια να ελέγξει τις ροές και να αποκτήσει ρόλο στις εξελίξεις. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι και η κυβέρνηση της Καμπούλ που έφυγε όταν οι Ταλιμπάν προσέγγισαν την πρωτεύουσα, μετέβη στην πρώην σοβιετική δημοκρατία.

Σχετικάθέματα

Επικοινωνία φον ντερ Λάιεν – Τραμπ για παράταση και… ταγκό

25 Μαΐου 2025

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να ρίξουν το ελικόπτερο του Πούτιν με drones

25 Μαΐου 2025

Πίσω από τη μεγαλύτερη ανταλλαγή αιχμαλώτων Ρωσίας – Ουκρανίας

25 Μαΐου 2025

Τα νέα αυτά δεδομένα εγείρουν ανησυχία στους κόλπους της ΕΕ και επαναφέρουν το προσφυγικό ως μείζον ζήτημα στην ατζέντα. Η Ευρώπη έχει ήδη ανοιχτό δίαυλο με την Τουρκία, τόσο στο πλαίσιο της κοινής διακήρυξης του 2016, όσο και με την ιδιότητα της Τουρκίας ως επικεφαλής των δυνάμεων του NATO στο Αφγανιστάν και υπεύθυνης για το αεροδρόμιο της Καμπούλ.

Η Κοινή Διακύρυξη ΕΕ – Τουρκίας του 2016 αφορούσε κυρίως τους Σύρους πρόσφυγες και διευρύνθηκε στη συνέχεια με ad hoc προσθήκες και τον χαρακτηρισμό της Τουρκίας ασφαλούς χώρας. Η νέα κατάσταση όμως θα ήταν πρακτικά αδύνατο να ενταχθεί στο ίδιο πλαίσιο, ενώ η Άγκυρα θεωρείται βέβαιο ότι θα επιδιώξει νέες διαπραγματεύσεις για τη διαχείριση του ραγδαία αναπτυσσόμενου αυτού προβλήματος.

Προετοιμάζονται ψυχολογικά οι Γερμανοί

Υπ αυτό το πρίσμα το δημοσίευμα της Welt με τίτλο «Η θριαμβευτική επέλαση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν τορπιλίζει τη συμφωνία της ΕΕ με την Τουρκία» αποτεεί μια πρώτη αποτύπωση της προσπάθειας να πολειανθεί το έδαφος, ώστε να καλλιεργηθεί κοινωνική η αντίληψη και ανοχή για ό,τι έπεται. Η εφημερίδα μάλιστα σημειώνει ότι:

«Η προσφυγική συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας ήταν εύθραυστη εδώ και πολύ καιρό, αλλά τώρα που πολλοί εγκαταλείπουν το Αφγανιστάν, η διαμάχη για τους πρόσφυγες αποκτά νέα διάσταση».

Η επέλαση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν δημιουργεί ένα νέο πλαίσιο διαπραγμάτευσης μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας όσον αφορά το προσφυγικό στο οποίο καλείται να παίξει σημαντικό ρόλο και η Ελλάδα, ως το σύνορο της Ανατολικής Μεσογείου.

Ο ρόλος της Τουρκίας

Η Τουρκία είναι από τις χώρες με τους μεγαλύτερους πληθυσμούς προσφύγων. Προηγείται η Ιορδανία, αλλά αυτό είναι μεταβλητό. Ως εκ τούτου, παρά τη λειτουργία της θρησκείας ως μείζονα συνεκτικού κρίκου, σε περιόδους παρατεταμένων οικονομικών κρίσεων, όπως αυτή που διανύει από το 2016 η Τουρκία, οι πρόσφυγες αποδεικνύονται εύκολη λεία και εξιλαστήρια θύματα.

Τα fake news και η δυναμική που αποκτούν στα social media έχουν αποδειχθεό πολλάκις θρυαλλίδα κοινωνικών αναταραχών. Η ρητορική πολιτικών συμβάλλει επίσης στην πυροδότηση εντάσεων, με αποκορύφωμα την επίθεση σε Σύρους πρόσφυγες που προσπαθούν να κάνουν νέα αρχή στην Τουρκία.

Το σκηνικό αυτό αναμένεται να επιδεινωθεί πριν βελτιωθεί, αναγόμενο εκ των πραγμάτων σε κορυφαίο πολιιτκό ζήτημα και εντός της Τουρκίας. Ήδη, υπολογίζται ότι κάθε μέρα φτάνουν στην ανατολική Τουρκία 500 έως 2000 Αφγανοί. Τα στοιχεία αυτά προβλέπεται ότι θα επιδεινωθούν άρδην προσεχώς.

 

Auditor’s note

Τον αντίκτυπο των νέων αυτών ισορροπιών αναμένεται να βιώσει η Ελλάδα, τόσο υπό την πίεση του προσφυγικού, όσο και στις διμερείς και πολυεπίπεδες σχέσεις με την Τουρκία. Τα ενθικά θέματα, το κυπριακό και οι ευρωτουρκικές σχέσεις αναμένονται να βρεθούν στο επίκεντρο της ατζέντας που θα προωθήσει η Άγκυρα, επωφελούμενη από τη de facto αναβάθμιση του ρόλου της.

Το προσφυγικό… μοχλός πίεσης

Η Άγκυρα έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι διατεθειμένη να παίξει τον ρόλο αναχώματος. «Η Τουρκία δεν θα είναι ούτε ο συνοριοφύλακας ούτε ο προσφυγικός καταυλισμός της ΕΕ», ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

Η στάση αυτή δεν είναι προφανώς τελική, αλλά οριακή. Όπερ σημαίνει ότι τοποθετείται ως βάση έναρξης διαβουλεύσεων με την ΕΕ. Ως εκ τούτου, αν και η Άγκυρα γνωρίζει το ρόλο της, εν τούτοις λειτουργεί με έναν έμφυτο μαξιμαλισμό, επιδιώκοντας ευρύτερα οικονομικά και γεωπολιτικά οφέλη.

Με δεδομένο μάλιστα ότι το σύνολο των εκτιμήσεων για την πορεία και τη χρονική ωρίμανση της κρίσης στο Αφγανιστάν έχουν αποδειχθεί εκτός τόπου κια χρόνου, η Τουρκία βρίσκεται σωστά τοποθετημένη για να επωδεληθεί.

Μέχρι στιγμής το προσφυγικό έχει αποτελέσει συχνά μοχλό πίεσης στα χέρια της Τουρκίας. Η Άγκυρα κατάφερε να εξαιρέσει την Ελλάδα από τις διαπραγματεύσεις για την εφαρμογή της Κοινής Διακήρυξης, βασιζόμενη στο αντιμεταναταστευτικό προφίλ της νέας ελληνικής κυβέρνησης, μετά τις εκλογές του 2019. Στο μεταξύ, τα επεισόδια στον Έβρο και τα pushbacks στο Αιγαίο έχουν συμβάλλει στην εμπέδωση κλίματος αρνητικού για την Ελλάδα διεθνώς, όοον αφορά στη διαχείριση του προσφυγικού.

Τί βλέπουν οι Γερμανοί

Στο δημοσίευμά της η Welt αναδεικνύει τη Σούζαν Φράτσκε, αναλύτρια στο Ινστιτούτο Μετανάστευσης με έδρα την Ουάσινγκτον και τις Βρυξέλλες. Η  Φράτσκε εκτιμά πως ακόμη και η εφαρμογή της συμφωνίας στην αρχική της μορφή είναι απίθανο να οδηγήσει την Τουρκία σε περαιτέρω παραχωρήσεις.

«Ενώ το καθεστώς χωρίς βίζα εξακολουθεί να έχει μια ορισμένη προτεραιότητα, υπάρχουν τώρα άλλα θέματα που παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την Τουρκία αλλά είναι ακόμη πιο δύσκολο για την ΕΕ να τα εφαρμόσει»,

λέει η ειδικός.

Μηνύματα στην Αθήνα

Η Φράτσκε αναφέρεται στις εντάσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο… Η ΕΕ στηρίζει την Ελλάδα στη διαμάχη και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι διατεθειμένη να κάνει παραχωρήσεις ούτε στο μέλλον ούτε καν εάν πρόκειται για τη συμφωνία για τους πρόσφυγες, υποστηρίζει η αναλύτρια.

Η θέση αυτή, στην κατακλείδα του κειμένου, το οποίο αναδημοσιεύει η DW είναι όμως κυρίως πολιτική. Η αναλύτρια θέλει να στείλει μήνυμα σταθερότητας έτσι ώστε να μην αναστατωθεί η Αθήνα και να μην υπάρξουν κοινωνικές και πολιτικές αντιδράσεις στη Γερμανία. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται περισσότερο για wishful thinking, καθώς η ΕΕ έχει κατ επανάληψη αποείξει τη διάθεσή της για συμβιβασμούς, οι οποίες πολλές φορές οδήγησαν σε υποβάθμιση του γεωπολιτικού ρόλου της Ελλάδας.

Σχετικά

Tags: Αφγανιστάνγεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΕλλάδακρίση ΕΕ-ΤουρκίαςΜετανάστευσηρίσκο
Share46Tweet29Share8Send
Intelligence Dpt

Intelligence Dpt

Analysts gather, analyze, or evaluate information from a variety of sources, such as news, law enforcement databases, surveillance, intelligence networks or geographic information systems.

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Επικοινωνία φον ντερ Λάιεν – Τραμπ για παράταση και… ταγκό

25 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να ρίξουν το ελικόπτερο του Πούτιν με drones

25 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Πίσω από τη μεγαλύτερη ανταλλαγή αιχμαλώτων Ρωσίας – Ουκρανίας

25 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Ταλιμπάν

Αφγανιστάν: Κοινή διακήρυξη 60... προσκείμενων στις ΗΠΑ κρατών

Πυρκαγιά στο Λαύριο

MostPopular

  • Underdog: Πάει για κλείσιμο το Attica TV – Τα πολιτικά και επιχειρηματικά σενάρια

    71 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Meteo: 18 ώρες με καταιγίδες από… τώρα! – Που θα χτυπήσουν

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καταιγίδες σήμερα

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Αγορές: Ο φόβος φυλάει τα έρμα – Τραμπ, Nvidia, Fed στο επίκεντρο

    48 shares
    Share 19 Tweet 12
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    988 shares
    Share 395 Tweet 247

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr