• Τελευταία
  • Trending
  • All

Η ΕΕ ανοίγει διάλογο με την Τουρκία. Τα περίεργα μηνύματα Μπόρελ

13 Ιουλίου 2020

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Διεθνής Διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Πειραιώς

23 Μαΐου 2025

G7: Στοχεύει τις παγκόσμιες ανισορροπίες – Αιχμές κατά Ρωσίας και Κίνας

23 Μαΐου 2025

Ισχυρό Ξεκίνημα για την Premia Properties στο 2025

23 Μαΐου 2025
πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου

Υποχωρεί το brent – φόβοι για υπερπροσφορά και γεωπολιτική ένταση

23 Μαΐου 2025

Επανεκκίνηση για τη γερμανική οικονομία στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Eurobank: Στα top picks της Deutsche Bank για την Ευρώπη – Σύσταση buy

23 Μαΐου 2025

Θεσμική αντεπίθεση της Ευρώπης στις δασμολογικές πιέσεις των ΗΠΑ

23 Μαΐου 2025
Ο Σι Ζινπίνγκ

Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

23 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ εκβιάζει το Χάρβαρντ και… πυροβολάει τα πόδια του…

23 Μαΐου 2025

Οι τράπεζες αλλάζουν πρότυπο για τις μεταφορές – Το λάθος που διορθώνουν

23 Μαΐου 2025

Κ. Παπαζάχος: Ο χθεσινός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη ήταν «μοναχικός»

23 Μαΐου 2025
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Καιρός: Μεταφορά αφρικανικής σκόνης και υψηλές θερμοκρασίες

23 Μαΐου 2025

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αμυνα & Διπλωματία

Η ΕΕ ανοίγει διάλογο με την Τουρκία. Τα περίεργα μηνύματα Μπόρελ

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
13 Ιουλίου 2020
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
87 1
0
239
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Να διατηρήσει τη δύσκολη ισορροπία με την Τουρκία και ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας σε ευρωτουρκικό επίπεδο επιχείρησε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ, Ζοζέπ Μπορελ, παρουσιάζοντας στους δημοσιογράφους τα προφορικά συμπεράσματα του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων, κεντρικό θέμα του οποίου ήταν η Τουρκία, στέλνοντας σαφή μηνύματα στην Άγκυρα, ενώ έδειξε ότι η Κομισιόν και η ΕΕ ακούνε τα προβλήματα των χωρών-μελών.

Ο Ζοζέπ Μπορέλ εμφανίστηκε αρκετά ξεκάθαρος σε επίπεδο διατυπώσεων, καθ΄όλη τη διάρκεια των δηλώσεών του, καθώς ήρε την εμπιστοσύνη στις διμερείς σχέσεις, εξαιτίας της μετατροπής της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί, λαμβάνοντας όμως ο ίδιος την εξουσιοδότηση να συνεχίσει τις διερευνητικές επαφές με την Τουρκία για την εκτόνωση των εντάσεων.

Σχετικάθέματα

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025

Τούτων δοθέντων, προβληματισμό προκαλεί η έκφραση “διαφιλονικούμενα ύδατα” που χρησιμοποίησε απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ, αναφέρθηκε σε επεισόδιο σε “διαφιλονικούμενα ύδατα”, που αποτελεί έκπτωση από την πάγια θέση της ΕΕ, για την αναγνώριση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων. Παράλληλα, όμως, θα μπορούσε να αποτελεί ένδειξη αίσθησης της περιοχής που θα μπορούσε να προκαλέσει η Άγκυρα ένα τέτοιο επεισόδιο.

Η κεντρική στάση, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις Μπόρελ και τα συμπεράσματα του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων, δεν επιχειρεί να πιέσει την Τουρκία, αλλά να προσδιορίσει τα όρια στα σημερινά επίπεδα, απειλώντας με κυρώσεις για τα περαιτέρω. Στην πραγματικότητα, η ΕΕ κινήθηκε σημειωτόν, με εξαίρεση την κριτική για την Αγιά Σοφιά. Ο Ύπατος Εκπρόσωπος, ζήτησε και έλαβε εξουσιοδότηση και χρόνο για να “εξερευνήσει δρόιμους μείωσης της έντασης και αύξησης της κατανόησης”, όπως δήλωσε ο ίδιος, στη βάση των “δικών του” συμπερασμάτων.

Πολιτικά και διπλωματικά, το Συμβούλιο το συμβούλιο κινήθηκε στο κατώτατο εύρος των προσδοκιών, καθώς συμφωνήθηκε να μην εκδοθούν γραπτά συμπεράσματα, γεγονός που καταδεικνύει την έλλειψη ομοφωνίας, την οποία υποδήλωσαν στις δηλώσεις τους, τόσο ο Ζοζέπ Μπορέλ, όσο και ο Νίκος Δένδιας, καθώς μίλησαν για “ευρεία αποδοχή”. Έτσι, τα ευρωτουρκικά και το ζήτημα της Αγιάς Σοφιάς δεν θα συζητηθούν στο επικείμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ, αναφέρθηκε σε δύο διακριτές διαδικασίες κυρώσεων, η μια που έχει ήδη ενεργοποιηθεί και αφορά την Κύπρο και η άλλη που έχει εγκριθεί στα συμπεράσματα του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων το 2019, πριν την αλλαγή κυβέρνησης στην Ελλάδα, την οποία τώρα δόθηκε εντολή να εξειδικευθεί. Όσον αφορά την πρώτη, ξεκαθάρισε ότι ενεργοποιείται κατόπιν αιτήματος της Κύπρου, ενώ για τη δεύτερη διευκρίνισε ότι πρόκειται για “επιλογές μέτρων τα οποία θα μπορούσαν να ληφθούν”.

Ο Ζοζέπ Μπορέλ, όμως, επισήμανε αρκετές φορές στις δηλώσεις του, ότι το Συμβούλιο αποδέχθηκε τα δικά του συμπεράσματα, διατύπωση που ερμηνεύεται ως μήνυμα προς την Άγκυρα, ότι ο κοινός τόπος που είχε βρεθεί ισχύει. Αυτό αναφέρει άλλωστε στη δήλωσή του και ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών. Επιχειρώντας να “περιορίσει” το εύρος της πρωτοβουλίας του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής διπλωματίας, ο Νίκος Δένδιας αναφέρει:

Συμφωνήσαμε όπως ο κ. Borrell διερευνήσει τρόπους για τη μείωση των εντάσεων με την Τουρκία, αυστηρά, όμως, στη βάση των Συμπερασμάτων του Συμβουλίου.  Η τουρκική παραβατικότητα θα συζητηθεί, κατόπιν επιθυμίας της ελληνικής και της κυπριακής πλευράς, εκ νέου στο άτυπο συμβούλιο του Αυγούστου στο Βερολίνο και όχι στο τακτικό Συμβούλιο το Σεπτέμβριο όπως ήταν η αρχική τοποθέτηση. Ενημέρωσα επίσης τους συναδέλφους ότι θα ζητήσω τη σύγκληση εκτάκτου Συμβουλίου, εάν η Τουρκία μέχρι το άτυπο Συμβούλιο κλιμακώσει την παραβατική συμπεριφορά της.

Όσον αφορά στο ζήτημα της Αγιάς Σοφιάς, ο Ζοζέπ Μπορέλ, αφού καθιστά σαφές ότι συνιστά ρήξη εμπιστοσύνης, ζητά επιστροφή στην προτεραία κατάσταση.

«Η απόφαση αναπόφευκτα καλλιεργεί δυσπιστία, προκαλεί νέες διχόνοιες (…) και υπονομεύει τις προσπάθειές μας για διάλογο. Καλούμε τις τουρκικές αρχές άμεσα να επανεξετάσουν και να αλλάξουν την απόφαση»,

ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπορέλ στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη συνεδρίαση.

Ωστόσο, αυτή η θέση δεν έχει στόχο να εισακουστεί αλλά να καταγράψει την υψηλή διαπραγματευτική αξία του θέματος.

Στο συμβούλιο φαίνεται ότι διαμορφώθηκαν δυο μπλοκ. Από τη μια πλευρά η Γαλλία, η Αυστρία, το Λουξεμβούργο, η Σλοβακία και η Σουηδία συντάχθηκαν με την Ελλάδα και την Κύπρο ζητώντας να προχωρήσει η ΕΕ σε αποφασιστικές κινήσεις κατά της Τουρκίας. Πιο κοντά στις ελληνικές θέσεις ήταν και η Αυστρία, η οποία όμως λόγω της εγγύτητας με τη Ρωσία, επέλεξε να παραμείνει… σιωπηρή.

Η υιοθέτηση στάσης χαμηλών τόνων από πολλές χώρες, αποτελεί ένδειξη της διελκυστίνδας για τον επηρεασμό τους και την εμπεδωμένη αντίληψη για την προώθηση του διαλόγου υπό όλες τις συνθήκες.

Σε αυτό το μοτίβο κινήθηκαν Γερμανία, Ρουμανία και Βουλγαρία, καθώς ζήτησαν απλώς να ξεκινήσει επίσημος διάλογος με την Τουρκία.

 

Τί είπε ο Νίκος Δένδιας

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, τοποθετείται επί των συμπερασμάτων του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ με γραπτή του δήλωση στην οποία επισημαίνει την ευρύτατη συναίνεση που επιτεύχθηκε απέναντι στα ζητήματα με την Τουρκία. Παράλληλα επισήμανε την καταδίκη από μέρους της Ευρώπης της μετατροπής της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί.

Τέλος, ο Νίκος Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αξιολόγηση της κατάστασης στη Λιβύη, την οποία τοποθέτησε στην κατακλείδα, θέλοντας έτσι να δείξει ότι εκεί μεταφέρεται τώρα το κέντρο βάρους.

Η κλιμάκωση της τουρκικής παραβατικότητας και ο εξαυταρχισμός της Τουρκίας ήταν στο επίκεντρο της συζήτησής μας.

Υπήρξε ισχυρή καταδίκη της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Ζητήθηκε, μάλιστα, από την Τουρκία να αναθεωρήσει και να αναστρέψει την απόφασή της.

Αναφέρθηκα, κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, στις σοβαρές επιπτώσεις της τουρκικής παραβατικότητας στην ασφάλεια και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο. Είμαι ικανοποιημένος, διότι οι εταίροι εξέφρασαν αλληλεγγύη έναντι της Ελλάδας και της Κύπρου για τις παράνομες τουρκικές ενέργειες σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Υπήρξε ευρύτατη συναίνεση να εκπονηθεί, κατόπιν αιτήματός μας, κατάλογος κατάλληλων περαιτέρω μέτρων, δηλαδή κυρώσεων, που θα επιτρέψουν στην ΕΕ να απαντήσει αποτελεσματικά εάν η Τουρκία προχωρήσει στην παραβατική συμπεριφορά της.

Συμφωνήσαμε όπως ο κ. Borrell διερευνήσει τρόπους για τη μείωση των εντάσεων με την Τουρκία, αυστηρά, όμως, στη βάση των Συμπερασμάτων του Συμβουλίου.  Η τουρκική παραβατικότητα θα συζητηθεί, κατόπιν επιθυμίας της ελληνικής και της κυπριακής πλευράς, εκ νέου στο άτυπο συμβούλιο του Αυγούστου στο Βερολίνο και όχι στο τακτικό Συμβούλιο το Σεπτέμβριο όπως ήταν η αρχική τοποθέτηση. Ενημέρωσα επίσης τους συναδέλφους ότι θα ζητήσω τη σύγκληση εκτάκτου Συμβουλίου, εάν η Τουρκία μέχρι το άτυπο Συμβούλιο κλιμακώσει την παραβατική συμπεριφορά της.

Τέλος, ως προς τη Λιβύη, υπήρξε αναφορά από σειρά χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, στην παραβίαση του εμπάργκο από την Τουρκία, καθώς και καταδίκη του επεισοδίου που αφορά στο γαλλικό πολεμικό πλοίο. Επίσης εκλήθη ευθέως η Τουρκία να επιδείξει εποικοδομητική στάση και να σταματήσει τις παραβιάσεις του εμπάργκο των όπλων στη Λιβύη.

Σχετικά

Tags: Αγιά Σοφιάγεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΓιόσιπ Μπόρελκρίση ΕΕ-ΤουρκίαςΝίκος Δένδιας
Share96Tweet60Share17Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

Spotlight

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025
On the Radar

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
The Wire

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Κορονοϊός: Έτσι χάνεται ο έλεγχος στην Ελλάδα!-Ό,τι πρέπει να ξέρετε

Τα ΕΛΠΕ προσφέρουν «Ενέργεια για Ζωή» στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΑΠΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    158 shares
    Share 63 Tweet 40
  • Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

    59 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    54 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    226 shares
    Share 90 Tweet 57

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr