• Τελευταία
  • Trending
  • All
Ο  διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης  Στουρνάρας συνομιλεί με τον Ιωάννη Δραγασάκη και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στο γραφείο του  προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014.Με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη  Στουρνάρα είχε συνάντηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε Στουρνάρα στην ΤτΕ. Ποιό είναι πραγματικά το πρόβλημα

5 Ιουνίου 2020

Άγριο τετ-α-τετ Οικονόμου – Γιούροβα για τους δημοσιογράφους

24 Μαΐου 2022

Η Ελλάδα ξεκίνησε τη διαδικασία πρόσκτησης F-35

24 Μαΐου 2022
Yunus

Ο Ερντογάν στέλνει ερευνητικό στο Αιγαίο – Το μπαλάκι στην ΕΥΠ

24 Μαΐου 2022
traders

Χρηματιστήριο: Αντίδραση που δεν ένιωσε κανείς

24 Μαΐου 2022

Η θέση της ΕΑΕΕ για το σχέδιο του Κλιματικού Νόμου

24 Μαΐου 2022

Νέα υπηρεσία από την Τράπεζα Πειραιώς Winbank Virtual Assistant

24 Μαΐου 2022

Το 1ο “TRADEMARKS & PATENTS LAW FORUM: Strategies for the Digital Age”

24 Μαΐου 2022
Christine Lagarde on Davos

ΕΚΤ: Αύξηση επιτοκίων τον… Σεπτέμβριο

24 Μαΐου 2022
Dendias Xhacka

“Τζαρτζάρισμα” Δένδια στην Αλβανία

23 Μαΐου 2022
Μέγαρο Μαξίμου

Απάντηση Μητσοτάκη σε Ερντογάν μέσω… Οικονόμου

23 Μαΐου 2022 - Updated On 24 Μαΐου 2022
ΔΕΠΑ logo

Αέριο: Η ΔΕΠΑ πλήρωσε σε όρους Πούτιν

23 Μαΐου 2022 - Updated On 24 Μαΐου 2022
Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν... χωρίς ατζέντα

Άγρια επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη – Καίει τις γέφυρες

23 Μαΐου 2022
Φωτιές, πυροσβεστικό αεροσκάφος

Πυροσβεστική: Σε ύφεση οι δύο φωτιές στην Εύβοια

23 Μαΐου 2022 - Updated On 24 Μαΐου 2022
Ifo business climate Germany

Ifo: Η γερμανική οικονομία αντέχει στην καταιγίδα

23 Μαΐου 2022
Φωτιές

Φωτιές: Δύο μέτωπα στην Εύβοια- Αλλάζει τακτική η Πυροσβεστική

23 Μαΐου 2022

Κόπωση στο Χ.Α. – Εισροές σε ΕΤΕ και ΜΥΤΙΛ ενόψει MSCI 

23 Μαΐου 2022

Σε χαμηλό 12 εβδομάδων οι ράβδοι χάλυβα

23 Μαΐου 2022
Λιμενικό Σώμα

Μήνυμα Τουρκίας με 590 μετανάστες στο Αιγαίο….

23 Μαΐου 2022
Κομισιόν

Σε νέο είδος… εποπτείας η Ελλάδα

23 Μαΐου 2022
ο κοινό νόμισμα της Ευρώπης δεν απέχει πολύ από το χαμηλό 5 ετών των 1.035 δολαρίων

Η Λαγκαρντ ανεβάζει το ευρώ

23 Μαΐου 2022
Ο δείκτης βιομηχανικής εμπιστοσύνης στην Τουρκία υποχώρησε 0,3 μονάδες στις 109,4 τον Μάιο του 2022

Τουρκία: Υποχώρησε η βιομηχανική εμπιστοσύνη

23 Μαΐου 2022
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη Τύπου για τις φωτιές και την κλιματική κρίση

Πρόωρες εκλογές: Πόσο μπορεί να τις καθυστερήσει ο Μητσοτάκης

23 Μαΐου 2022
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Πολιτική & Οικονομία

Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε Στουρνάρα στην ΤτΕ. Ποιό είναι πραγματικά το πρόβλημα

Political Analysis DepartmentΑπόPolitical Analysis Department
5 Ιουνίου 2020
Στις The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Reading Time: 1 min read
147 2
0
Ο  διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης  Στουρνάρας συνομιλεί με τον Ιωάννη Δραγασάκη και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στο γραφείο του  προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014.Με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη  Στουρνάρα είχε συνάντηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας συνομιλεί με τον Ιωάννη Δραγασάκη και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014.Με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα είχε συνάντηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

404
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Νέο κύμα εσωστρέφειας στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τριβές σε συλλογικά όργανα που μετέχει εκτός Ελλάδος, έχει προκαλέσει η υπόθεση της ψήφισης Στουρνάρα από τα μέλη του γενικού συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος που πρόσκεινται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αν και δόθηκαν πολλά σενάρια, εκδοχές και απαντήσεις για τη στάση που τήρησαν και τί τελικά διημείφθη στο γενικό συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος, που συνεδρίασε και στο οποίο τέθηκε το θέμα της ανανέωσης της θητείας του Γιάννη Στουρνάρα, εν τούτοις δύο εβδομάδες αργότερα το θέμα μπορεί να έχει υποχωρήσει στην ατζέντα των media, παραμένει όμως μείζον στο κόμμα και ιδιαίτερα στην ηγετική του ομάδα.

Σχετικάθέματα

Τουρκικά media απειλούν Έλληνα δημοσιογράφο στην Κομοτηνή

23 Μαΐου 2022
Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης

Ανεβαίνει το πολιτικό ρίσκο: Στο στόχαστρο Τσίπρας – Μητσοτάκης

5 Μαΐου 2022
Τράπεζα της Ελλάδας

ΤτΕ: Μειώνονται οι καταθέσεις… αυξάνεται ο δανεισμός

29 Απριλίου 2022

Η πανσπερμία δημοσιευμάτων για το θέμα, κυρίως από μέσα που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, που στην πλειονότητά τους προσφέρουν διαφορετικές οπτικές γωνίες και ερμηνείες της κατάστασης που δημιουργήθηκε, αποδεικνύει ότι το ζήτημα αφορά αρκετά κέντρα εξουσίας στο εσωτερικό του κόμματος. Η ταχεία αποσιώπησή του από τα ίδια media, παρά τις μεγάλες διαστάσεις που έχει προσλάβει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, εγείρει εύλογα ερωτηματικά για ενδεχόμενες σκοπιμότητες.

Τα γεγονότα χωρίζονται σε τρεις άξονες. Ο τρόπος εκλογής του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, η στάση των προσκείμενων στον ΣΥΡΙΖΑ μελών του γενικού συμβουλίου και οι εσωκομματικές διεργασίες πριν και μετά την ψηφοφορία στο γενικό συμβούλιο.

Πως εκλέγεται ο διοικητής της ΤτΕ

Όπως αναφέρεται ρητά στον κανονισμό της Τράπεζας της Ελλάδος ο διοικητής και οι υποδιοικητές διορίζονται με προεδρικό διάταγμα μετά από πρόταση του υπουργικού συμβουλίου, που βασίζεται σε πρόταση του γενικού συμβουλίου.

Πρόκειται για μια τυπική, πλην όμως υποχρεωτική διαδικασία. Η κυβέρνηση ελέγχει την πλειοψηφία στην Τράπεζα της Ελλάδος, άρα διορίζει τα μέλη της διοίκησης και αυτά με τη σειρά τους προτείνουν διοικητή με βάση τις βουλές της κυβέρνησης. Πλέον, μετά την ένταξη της Τράπεζας της Ελλάδος στο Ευρωσύστημα,, υπάρχει και το σκέλος της έγκρισης του προσώπου του διοικητή από τον/την επικεφαλής της ΕΚΤ, στην οποία υπάγεται, δεδομένου ότι οι χώρες με κοινό νόμισμα έχουν εκχωρήσει το δικαίωμα άσκησης νομισματικής πολιτικής.

Συνεπώς, αν και γράφτηκε ότι το ΓΣ δεν έχει αρμοδιότητα στον διορισμό διοικητή, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το ΓΣ έχει ουσιαστική αρμοδιότητα και μη πρόταση για δημιουργούσε ουσιαστικό κώλυμα νομιμότητας. Όπερ σημαίνει ότι το γενικό συμβούλιο έλαβε απόφαση με ψηφοφορία και αυτή είναι καταγεγραμμένη στα πρακτικά.

Τι συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ

Το σκηνικό στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι αρκετά περίπλοκο, οι ροές πληροφοριών για το θέμα είναι κλειστές και αναπαράγονται ασαφείς εκδοχές του τί πραγματικά συνέβη, με προφανείς αντιφάσεις και ex post διαφοροποιήσεις στα γεγονότα.

Όπως φαίνεται ενημέρωση για το θέμα δεν είχε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πληροφορήθηκε το θέμα λίγο πριν ξεσπάσει στα media, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του. Το κλίμα βάρυνε ακόμα περισσότερο επιστολή των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, που θέτει ζήτημα πολιτικής ανακολουθίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, αναζήτησε την “ουρά” του θέματος στα παρασκήνια του κόμματος και φαίνεται να αποδίδει επισήμως, πλέον, ευθύνες στον Γιάννη Δραγασάκη, ως υπεύθυνο τραπεζών. Πηγές αναφέρουν ότι ο Γιάννης Δραγασάκης είχε ενημέρωση για την επικείμενη ψηφοφορία από τον υποδιοικητή Θεόδωρο Μητράκο, “μέτρησε” το κλίμα και τις διαθέσεις των μελών του γενικού συμβουλίου και απέφυγε να “δώσει γραμμή”,λόγω του μεγάλου κινδύνου διαφοροποίησης μελών, που θα έδινε εικόνα διάσπασης του μετώπου του ΣΥΡΙΖΑ στην ΤτΕ. Ωστόσο, δεν ενημέρωσε για το ζήτημα τον Αλέξη Τσίπρα, απόφαση που του χρεώνεται.

Υπάρχουν όμως και άλλες, μη διασταυρωμένες πληροφορίες, που αναφέρουν ότι για το θέμα είχε εγκαίρως ενημερωθεί και ο Νίκος Παπάς, ο οποίος δεν παρενέβη, παραπέμποντας στον Γιαννη Δραγασάκη, αλλά ούτε αυτός ενημέρωσε τον Αλέξη Τσίπρα.

Πριν το θέμα φτάσει στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τα μέλη του γενικού συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος που πρόσκεινται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχαν συζητήσει το θέμα της ψήφου μεταξύ τους, διαπιστώνοντας διαφορές και ενδεχομένως διαφορετικές ατζέντες. Η διαίρεση αυτή που καταγράφηκε οδήγησε τον Θεόδωρο Μητράκο να θέσει το θέμα στον Γιάννη Δραγασάκη και τον τελευταίο να μην λάβει απόφαση, αφήνοντας την κατάσταση να εξελιχθεί, υπό την υπόθεση ότι κάποιοι θα “βγουν οφσάιντ’ και θα αποκοπούν, ενώ όσοι στηρίξουν την “άτυπη” γραμμή θα προωθηθούν.

Τελικά, επικράτησε η λογική της συναίνεσης στην αναπόδραστη δυναμική του διορισμού του Γιάννη Στουρνάρα, με τα μέλη του γενικού συμβουλίου, για διαφορετικούς λόγους ανά πρόσωπο, ενώ ένας απείχε. Ό Νίκος Σκορίνης, που δεν παραβρέθηκε δια ζώσης, διέψευσε ότι ψήφισε υπέρ του Γιάννη Στουρνάρα, ωστόσο, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει εξουσιοδότηση σε άλλο μέλος του ΓΣ, ώστε να ψηφίσει αντ αυτού, υπέρ.

Το πραγματικό πρόβλημα

Ανεξαρτήτως, τελικής έκβασης, το σκηνικό που διαμορφώθηκε προδίδει φυγόκεντρες τάσεις στους τεχνοκρατικούς κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτοντας την απουσία επαρκών διεργασιών για τη διατήρηση της συσπείρωσης, ή ακόμα και προβλήματα στην επιλογή προσώπων σε αυτούς τους κύκλους.  Η απόδοση ευθυνών στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ όμως θα πάρει καιρό και δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Το ζήτημα που ανακύπτει, όμως, είναι μεγαλύτερο καθώς τίθεται υπό αμφισβήτηση η αποτελεσματικότητα της διοικητικής δομής, η λειτουργία ανεξάρτητων παράκεντρων εξουσίας χωρίς λογοδοσία και η έλλειψη θεσμοθετημένων διαδικασιών ενημέρωσης των οργάνων ή ακόμα και του προέδρου. Τα θέματα αυτά βαρύνουν ιδιαίτερα τώρα που το κόμμα βρίσκεται σε διαδικασία διεύρυνσης και αναδόμησης, με την ενίσχυση της εξουσίας του προέδρου να προκρίνεται, παρά τις αντιθέσεις και αντιδράσεις στο εσωτερικό.

Η νομή και διαχείριση της πληροφορίας, ιδιαίτερα σε αποκεντρωμένα δίκτυα αποδεικνύεται πρόκληση την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσει η ηγεσία του κόμματος προκειμένου να μην απολέσει κοινωνικά ερείσματα.

Σχετικά

Tags: Αλέξης ΤσίπραςΓιάννης ΣτουρνάραςΣΥΡΙΖΑΤράπεζα της Ελλάδος
Share162Tweet101Share28Send
Political Analysis Department

Political Analysis Department

ΣχετικάΆρθρα

Διαφθορά

Τουρκικά media απειλούν Έλληνα δημοσιογράφο στην Κομοτηνή

23 Μαΐου 2022
Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης
Πολιτική & Οικονομία

Ανεβαίνει το πολιτικό ρίσκο: Στο στόχαστρο Τσίπρας – Μητσοτάκης

5 Μαΐου 2022
Τράπεζα της Ελλάδας
Πολιτική & Οικονομία

ΤτΕ: Μειώνονται οι καταθέσεις… αυξάνεται ο δανεισμός

29 Απριλίου 2022
Επόμενο άρθρο
State Department

Στήριξη State Department στην Ελλάδα. Χάσμα με Λευκό Οίκο

Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

Χαλάει πάλι ο καιρός: Έρχονται ισχυροί άνεμοι, που θα "χτυπήσουν"

MostPopular

  • Christine Lagarde on Davos

    ΕΚΤ: Αύξηση επιτοκίων τον… Σεπτέμβριο

    73 shares
    Share 29 Tweet 18
  • Άγρια επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη – Καίει τις γέφυρες

    97 shares
    Share 39 Tweet 24
  • “Τζαρτζάρισμα” Δένδια στην Αλβανία

    79 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Φωτιές: Δύο μέτωπα στην Εύβοια- Αλλάζει τακτική η Πυροσβεστική

    91 shares
    Share 36 Tweet 23
  • Αέριο: Η ΔΕΠΑ πλήρωσε σε όρους Πούτιν

    72 shares
    Share 29 Tweet 18

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για αυτές τις τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και τους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε προσωπικά δεδομένα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}