• Τελευταία
  • Trending
  • All

Covid-19: Οι τρύπες του ΕΣΥ και οι συστάσεις του ΠΟΥ στον Τσιόδρα

25 Μαρτίου 2020

Νεκρός ο δράστης επίθεσης σε συναγωγή στο Μίσιγκαν

12 Μαρτίου 2026

Η Ρωσία δείχνει τους αμερικανικούς στόχους στο Ιράν – Στο παιχνίδι και η Κίνα

12 Μαρτίου 2026

Γερουλάνος: «Ο διάβολος κρύβεται στη λεπτομέρεια»

12 Μαρτίου 2026

Προϋπολογισμός ΕΕ 2028‑2034: Οι γνώμες του ΕΕΣ για Erasmus+ και AgoraEU

12 Μαρτίου 2026
Businessman against black bear on red arrow downward trend line with sky cityscape background. Fight back bearish market concept.

Νέο… αίμα στις αγορές απανταχού, τραπεζικό sell off στο Χ.Α.

12 Μαρτίου 2026

Οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο – Στην πρώτη θέση παραμένει ο Musk

12 Μαρτίου 2026

Τα 98α βραβεία OSCARS® έρχονται στην COSMOTE TV

12 Μαρτίου 2026

CAFF Work powered by Viohalco: Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος

12 Μαρτίου 2026

IEA: Ο πόλεμος στη Μ. Ανατολή προκαλεί τη μεγαλύτερη διαταραχή στην προσφορά πετρελαίου

12 Μαρτίου 2026
Greenpeace activists empty sacks of genetically modified corn in giant toilets outside the US embassy in Greece. The action takes place on the eve of the World Trade Organisation (WTO) Conference in Cancun, Mexico where the US is trying to impose GMO's on consumers and farmers all over the world. Here the activists are dressed in orange suits with signs around their necks saying "GMO's: We just don't want them" in Greek and English.

Greenpeace και φορείς κατά των νέων μεταλλαγμένων στην Ευρώπη

12 Μαρτίου 2026
Κομισιόν

Κομισιόν: Προς προσωρινή εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur από τον Μάιο

12 Μαρτίου 2026
lng carriers

Ινδία: Στροφή σε Ευρώπη και ΗΠΑ για LPG μετά το κλείσιμο του Περσικού

12 Μαρτίου 2026

Ο Jannik Sinner και ο όμιλος Allianz ανακοινώνουν πολυετή παγκόσμια συνεργασία

12 Μαρτίου 2026

ΔΕΗ: Ξεκινά η διάθεση ομολόγου για κατοίκους Κοζάνης και Φλώρινας με απόδοση 8%

12 Μαρτίου 2026

Το Ιράν κλείνει τα Στενά του Ορμούζ – Φόβοι για πετρέλαιο στα 250 δολ.

12 Μαρτίου 2026

Τουρκία για Patriot στην Κάρπαθο: «Παράνομη ενέργεια» – «Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα»

12 Μαρτίου 2026
Drone

Λίβανος: Ισραηλινές επιθέσεις με 8 νεκρούς στο παραλιακό μέτωπο της Βηρυτού

12 Μαρτίου 2026

Ινδία: Σε υψηλό 11 μηνών ο πληθωρισμός – Ανησυχία για πιέσεις από το πετρέλαιο

12 Μαρτίου 2026

Zalando: Κέρδη 591 εκατ. ευρώ το 2025 – Επαναγορά μετοχών έως 300 εκατ.

12 Μαρτίου 2026

Aegean: Αύξηση 14% των καθαρών κερδών – Επιφυλάξεις με το Μεσανατολικό

12 Μαρτίου 2026
gazprom

Ουκρανική επίθεση σε σταθμούς της Gazprom – Καταδικάζει το Κρεμλίνο

12 Μαρτίου 2026

Η νέα σειρά Samsung Galaxy S26 ήρθε στη Nova

12 Μαρτίου 2026
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 12 Μαρτίου, 2026
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Covid-19: Οι τρύπες του ΕΣΥ και οι συστάσεις του ΠΟΥ στον Τσιόδρα

(Πως ο Τέντρος "κάρφωσε" τον Τσιόδρα)

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
25 Μαρτίου 2020
Στις Crisis Zone, The Wire
Χρόνος ανάγνωσης1 min read
388 4
0
1.1k
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Εκτός θέσης φαίνεται ότι βρίσκεται τελικά το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην Ελλάδα, για την αντιμετώπιση του COVID-19, καθώς σειρά γεγονότων καταδεικνύει ελλιπή προετοιμασία, μη υλοποίηση συμβατικών πρωτοκόλλων και σημαντικές παρεκκλίσεις από τις κατευθυντήριες γραμμές για την ανάσχεση της θανατηφόρας νόσου στον γενικό πληθυσμό.

Καθώς η Ελλάδα ακολουθεί με απόσταση δύο περίπου εβδομάδων την έξαρση σε Ιταλία και Ισπανία, υπάρχει ακόμα χρόνος, αλλά εξαιρετικά περιορισμένος, για διορθωτικές κινήσεις, προκειμένου να περιοριστούν οι επιπτώσεις από τα προβλήματα που έχουν διαγνωσθεί στον οργανισμό του ΕΣΥ, στον ΕΟΔΥ και το ΕΚΑΒ.

Σχετικάθέματα

Τουρκία για Patriot στην Κάρπαθο: «Παράνομη ενέργεια» – «Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα»

12 Μαρτίου 2026

Καιρός: Bροχές στα ορεινά ηπειρωτικά – Βόρειοι άνεμοι έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο

12 Μαρτίου 2026
Austriacard

AUSTRIACARD: Σύμβαση €1,5 εκατ. για παραγωγή καρτών ευφυούς ταχογράφου στην Ελλάδα

11 Μαρτίου 2026

Βασικό ζήτημα εγείρεται από τη διαφορά προσέγγισης του ΕΟΔΥ με τον ΠΟΥ στο ζήτημα της διενέργειας μαζικών εξετάσεων για την αναγνώριση κρουσμάτων. Στην Ελλάδα, όπως έχει κατ επανάληψη δηλώσει ο λοιμωξιολόγος, επικεφαλής της task force του κορονοϊού, Σωτήρης Τσιόδρας, εξετάσεις γίνονται σε βαριά συμπτωματικούς ασθενείς ή σε ύποπτα κρούσματα όταν πρόκειται για άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Ο επικεφαλής του ΠΟΥ, Τέντρος Αντχάνομ Γκεμπρεγέσους, όμως, επισημαίνει -σε όλους τους τόνους- ότι απαιτείται βαθύς έλεγχος στην κοινωνία, εξοντωτική ιχνηλάτηση, νοσηλεία και απομόνωση ελαφρών περιστατικών.

Αυτή τη στιγμή τα περισσότερα μαθηματικά μοντέλα που χρησιμοποιούνται για την πρόβλεψη της εξέλιξης του ιού -μεταξύ των οποίων και αυτό που Γιώργου Ανδρουλάκη, που έχει παρουσιάσει το Crisis Monitor, εκτιμούν ότι η έξαρση απέχει 6-9 ημέρες, εκτίμηση που όπως φαίνεται συγκλίνει με τις προβλέψεις της task force του υπουργείου Υγείας.

Δείτε την εξέλιξη της πανδημίας εδώ live, με στοιχεία και χάρτη του ΠΟΥ

Η στρατηγική του ΕΟΔΥ

Η διαφοροποίηση, εδράζεται στις δυνατότητες διαχείρισης του συστήματος. Ο ΕΟΔΥ ακολουθεί πρωτόκολλο μέτριας εμπλοκής, βασίζεται στα στατιστικά που θέλουν τη μεγάλη μάζα να νοσεί ελαφρά ή ασυμπτωματικά και επενδύει στη διαχείριση βαρέων και κρίσιμων περιστατικών. Παράλληλα, εφαρμόζοντας το μέτρο της κοινωνικής αποστασιοποίησης και της απαγόρευσης κυκλοφορίας επιχειρείται επιμήκυνση του χρόνου κορύφωσης και αποδρομής, με στόχο την εξομάλυνση της καμπύλης.

Η τακτική αυτή αποσκοπεί να “αγοράσει” χρόνο, όπως χαρακτηριστικά έχουν δηλώσει από ελληνικής πλευράς τόσο ο κ. Τσιόδρας όσο και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Έτσι το ΕΣΥ θα μπορέσει να διαχειριστεί τον όγκο, ενώ αυξάνονται πιθανότητες για ανάσχεση του ιού από τις υψηλές θερμοκρασίες και για την ανακάλυψη θεραπείας.

Στο μεταξύ, επιχειρείται η ενίσχυση του ΕΣΥ, με μέτρα μέσου βεληνεκούς, ώστε να μην θεωρηθεί πάγια η αύξηση των δαπανών, αλλά συγκυριακή και παροδική.

Οι συστάσεις του Π.Ο.Υ

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη 24 Μαρτίου ο επικεφαλής του ΠΟΥ ήταν σαφής και δεν άφησε περιθώρια παρερμηνείας. Αφού ξεκαθάρισε ότι υπάρχει τρόπος να αλλάξει η τροχιά της πανδημίας είπε:

“Δεν μπορείς να κερδίσεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου μόνο με άμυνα, πρέπει να επιτεθείς επίσης”

(…)

“Ζητώντας από τους ανθρώπους να μείνουν σπίτι και λαμβάνοντας άλλα μέτρα κοινωνικής απομάκρυνσης, είναι ένας σημαντικός τρόπος επιβράδυνσης της εξάπλωσης του ιού και “αγοράζουν” χρόνο, αλλά είναι αμυντικά μέτρα και δεν θα μας βοηθήσουν να κερδίσουμε”

είπε και συνέχισε:

“Για να κερδίσουμε, πρέπει να επιτεθούμε στον ιό με επιθετικές τακτικές. Εξετάζουμε κάθε ύποπτο κρούσμα, απομονώνουμε και περιθάλπουμε κάθε επιβεβαιωμένο και ανιχνεύουμε και θέτουμε σε καραντίνα κάθε κοντινή επαφή”.

Πρωτόκολλα αρχικών ερευνών

Το συμπέρασμα

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Τέντρος Αντχάνομ Γκεμπρεγέσους, η Ελλάδα έχει δείξει αδυναμία να επιτεθεί στον covid-19, λόγω του περιορισμένου εύρους που καλύπτουν οι έλεγχοι με τα τέστ. Επίσης, αντιμετωπίζει προβλήματα στην καραντίνα, καθώς δεν είναι μόνο ζήτημα συμμόρφωσης των υπόπτων κρουσμάτων, αλλά έλλειψης ελέγχων στα σημεία εισόδου και εξόδου της χώρας.

Όπερ σημαίνει, ότι η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις χώρες που δεν έχουν επάρκεια φυσικών πόρων και κεφαλαίων για να αντιμετωπίσουν τον νέο κορονοϊό επιθετικά και συστήνει μεταφορές προσωπικού εσωτερικά, κατά την εμπειρία άλλων χωρών.

Επίσης, δεν μπορεί να παραβλεφθεί η ανάγκη για ομάδες άμεσης αντίδρασης, τις οποίες ενσωματώνει σε διάφορα σχέδια που έχουν διαρρεύσει η ελληνική κυβέρνηση, πλην όμως παραμένουν στα… χαρτιά.

Προβλήματα οργάνωσης-υποδομών

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα η Ελλάδα αντιμετωπίζει ήδη έλλειμμα αναλωσίμων υλικών (μάσκες, στολές, κλπ), το οποίο θα οξυνθεί καθώς τα κρούσματα θα αυξάνονται και ο χρόνος θα πυκνώνει. Επίσης, από αρκετούς γιατρούς και άτομα σε θέσεις ευθύνης έχει αναδειχθεί το ζήτημα της καταλληλότητας των μέσων προφύλαξης του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού.

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκος, επισημαίνοντας ότι χωρίς στολές τύπου hazmat δεν υπάρχει αποτελεσματική προστασία από τον covid-19 σε νοσοκομειακό περιβάλλον, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχουν ανανεωθεί οι οδηγίες προφύλαξης και ότι δεν αναφέρεται η αναγκαιότητα για σκουφάκι στο προσωπικό. Θέτει μάλιστα σε αντιδιαστολή της εικόνες του προσωπικού στην Κίνα.

Καταγγελίες υπάρχουν επίσης και για ελλείψεις γιατρών και υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Όπως για παράδειγμα στο νοσοκομείο αναφοράς “Παμμακάριστος”, όπου δεν υπάρχει ακόμα πνευμονολόγος και εντατικολόγος, αλλά ούτε και εξοπλισμένες ΜΕΘ, αλλά χρησιμοποιούνται ΜΑΦ.

Τούτων δοθέντων, δεν είναι τυχαία η επιμόλυνση προσωπικού στα περισσότερα νοσοκομεία, ενώ πλέον εγείρονται ερωτηματικά για την αποτελεσματικότητα της νοσηλείας, όταν δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι γιατροί και εξοπλισμός.

 

Σχετικά

Tags: ΕλλάδαΕΟΔΥΕΣΥΚοροναϊόςπανδημίαΥγείαυπουργειο Υγείας
Share426Tweet266Share74Send

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Απεγγραφή από τις ειδοποιήσεις
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Τουρκία για Patriot στην Κάρπαθο: «Παράνομη ενέργεια» – «Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα»

12 Μαρτίου 2026
The Wire

Καιρός: Bροχές στα ορεινά ηπειρωτικά – Βόρειοι άνεμοι έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο

12 Μαρτίου 2026
Austriacard
On the Radar

AUSTRIACARD: Σύμβαση €1,5 εκατ. για παραγωγή καρτών ευφυούς ταχογράφου στην Ελλάδα

11 Μαρτίου 2026
Επόμενο άρθρο

ΗΠΑ: Πακέτο 2 τρισ. κατά του κορονοϊού

Σωτήρης Τσιόδρας

Κορονοϊός: 821 κρούσματα και 22 νεκροί στην Ελλάδα

Μετάφραση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

MostPopular

  • Οι αγορές σορτάρουν τον Τραμπ – Στα ύψη το ρίσκο, ξανά στα 100 το πετρέλαιο

    96 shares
    Share 38 Tweet 24
  • K-Patriot… η νέα «μόδα» στον πόλεμο του Ιράν

    61 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Ο Τραμπ τα έκανε μπάχαλο: Οι αγορές τον αγνοούν, ο πόλεμος δεν τελειώνει

    93 shares
    Share 37 Tweet 23
  • Τα σήματα του Ιράν για εκεχειρία με εγγυήσεις

    49 shares
    Share 20 Tweet 12
  • Τρία πλοία χτυπήθηκαν στο Ορμούζ – Το ένα του Παππά

    117 shares
    Share 47 Tweet 29

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Πρόσφατα άρθρα

  • Νεκρός ο δράστης επίθεσης σε συναγωγή στο Μίσιγκαν
  • Η Ρωσία δείχνει τους αμερικανικούς στόχους στο Ιράν – Στο παιχνίδι και η Κίνα
  • Γερουλάνος: «Ο διάβολος κρύβεται στη λεπτομέρεια»
  • Προϋπολογισμός ΕΕ 2028‑2034: Οι γνώμες του ΕΕΣ για Erasmus+ και AgoraEU
  • Νέο… αίμα στις αγορές απανταχού, τραπεζικό sell off στο Χ.Α.

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr