• Τελευταία
  • Trending
  • All

Προσφυγικό: Πήραμε αγκαλιά το πρόβλημα, κινδυνεύει η οικονομία!

5 Μαρτίου 2020

Ο Τραμπ προσπαθεί να “στραγγαλίσει” το Χάρβαρντ

25 Μαΐου 2025

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 24 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 25 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone Προσφυγικό

Προσφυγικό: Πήραμε αγκαλιά το πρόβλημα, κινδυνεύει η οικονομία!

Strategical Analysis DptΑπόStrategical Analysis Dpt
5 Μαρτίου 2020
Στις Crisis Zone, The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά, Πολιτική & Οικονομία, Προσφυγικό
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
50 1
0
138
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Σταθερά επιδεινούμενη παραμένει η εικόνα της προσφυγικής-μεταναστευτικής κρίσης στην Ελλάδα, ενώ πλέον στενεύουν τα περιθώρια, καθώς η ΕΕ έδωσε επιπλέον στήριξη, αλλά δεν αναφέρθηκε σε συμμετοχή στη διαδικασία αποσυμφόρησης αλλά μόνο στην επιτήρηση, έρευνα και διάσωση. Η Ελλάδα παίρνει άμεσα 350 εκατ., (από τα 700 εκατ. που ανακοίνωσε η πρόεδρος της Κομισιόν) τη RAPID της Frontex και την “κατανόηση” των Ευρωπαίων για να αντιμετωπίσει μια απειλή που η ελληνική κυβέρνηση χαρακτήρισε “ασύμμετρη”, απειλώντας να μεταβάλλει το risk profile της χώρας,

Έτσι, ενώ η Ελλάδα κινείται σε γκρίζες περιοχές φτιάχνοντας κλειστά κέντρα κράτησης, κάνοντας pushbacks στα χερσαία και θαλάσσια σύνορα καθώς και αναστέλλοντας το δικαίωμα καταγραφής και υποβολής αίτησης σε πρόσφυγες και μετανάστες, οι Ευρωπαίοι εταίροι της χώρας, θα παράσχουν με κλειστά μάτια κεφάλαια για να απομονώσουν το πρόβλημα.

Σχετικάθέματα

Ο Τραμπ προσπαθεί να “στραγγαλίσει” το Χάρβαρντ

25 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

Παράλληλα, η ενεργοποίηση της εθνοφρουράς, η σιωπηρή αποδοχή της δράσης παρακρατικών, ακροδεξιών-φασιστικών ομάδων στα ελληνικά σύνορα και τα νησιά, οι οποίες, μάλιστα, δεν προέρχονται μόνο από την Ελλάδα αλλά και από άλλες χώρες, αυξάνουν δραματικά τον κίνδυνο ατυχήματος, ακόμα και πρόκλησης θερμού επεισοδίου. Αν σε αυτά προστεθούν οι ασκήσεις στρατιωτικής ετοιμότητας με πραγματικά πυρά, ο αντίκτυπος στην τοπική κοινωνία και το stress κάτω από το οποίο ενεργούν οι ένοπλες δυνάμεις, δεδομένου ότι δεν έχουν εκπαίδευση για τέτοιες καταστάσεις και ότι ο εξοπλισμός τους δεν είναι ο κατάλληλος για επιχειρήσεις απώθησης. τότε διαμορφώνεται ένα ιδιαίτερα ρευστό, απρόβλεπτο και εύφλεκτο σκηνικό το οποίο θα μπορούσε να πυροδοτηθεί ακουσίως, με παραπάνω τρόπους απ΄όσους οι υπεύθυνοι μπορούν να προβλέψουν και να αποτρέψουν.

Auditor’s note Συνεπώς, από τα στοιχεία προκύπτει συγκυριακή αποκλιμάκωση, σαφής προοπτική περαιτέρω επιδείνωσης της κατάστασης στα σύνορα, περαιτέρω αντιδράσεις στα νησιά και κινητοποιήσεις, κατά των νέων δομών, ακόμα και στην ενδοχώρα. Ο συνδυασμός εξωτερικών πιέσεων από τον Ταγίπ Ερντογάν, με ροές και επιχειρήσεις υβριδικού πολέμου και η ανεξέλεγκτη δράση παρακρατικών ομάδων στο εσωτερικό, οδηγεί σε de facto ριζσπαστικοποίηση τοπικών κοινωνιών. Το σκηνικό που διαμορφώνεται εκτιμάται ότι προοδευτικά θα ασκεί αυξανόμενη πολιτική πίεση στην κυβέρνηση.

Η προοπτική διάχυσης της κρίσης από τον Έβρο στα ελληνικά νησιά δεν είναι μόνο πραγματική αλλά και ορατή, καθώς όπως αποδεικνύουν ρεπορτάζ σε τουρκικά, ελληνικά, ευρωπαϊκά media, το σενάριο της μετακίνησης υφιστάμενων ή και νέων ροών από τον Έβρο ή από την Ιντλίμπ στα παράλια έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο βόρειο Αιγαίο οι αφίξεις στη Λέσβο έχουν εκτοξευθεί, ενώ η τουρκική ακτοφυλακή συμβάλλει ενεργά στην ενίσχυση των ροών, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, κυρίως στο νότιο Αιγαίο τις χρησιμοποιεί ακόμα και για να αμφισβητήσει χωρικά ύδατα της Ελλάδας, εγείροντας αξιώσεις για επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.

Αιτήσεις Ασύλου στην Ελλάδα

Το κλίμα στα νησιά παραμένει τεταμένο, παρά την αλλαγή του επίκεντρου της κρίσης η Λέσβος έχει χωριστεί στα δύο, ομάδες ακροδεξιών και παρακρατικών έχουν εδραιωθεί από καιρό σε ευαίσθητες περιοχές και δρουν με την ανοχή, ενδεχομένως και με την κάλυψη τοπικών παραγόντων. Όπως αποδεικνύεται, η πολιτική απομόνωση του περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη από το Μαξίμου, ήταν αυτή που πυροδότησε την διάσπαση του ενιαίου μετώπου στη Λέσβο, προκαλώντας τη ριζοσπαστικοποίηση του δημάρχου Μυτιλήνης που έκλεισε τις οδικές αρτηρίες που συνδέουν τη Δυτική Λέσβο, ώστε να αποτρέψει νέες αφίξεις στη Μόρια. Η κυβέρνηση, απαντά σε αυτές τις εξελίξεις με την αποστολή αρματαγωγού το οποίο θα φιλοξενήσει κάποιους από αυτούς που έχουν περάσει παράνομα, επιδιώκοντας να πείσει την τοπική κοινωνία για την ισχυρή βούληση στην κατεύθυνση αποσυμφόρησης του νησιού και για την αποτελεσματικότητα  της νέας πολιτικής άμεσων επιστροφών.

Auditor’s note Υπ’ αυτό το πρίσμα, επηρεάζεται βαθμιαία το risk profile της χώρας, υπονομεύεται η κοινωνική συνοχή και πλήττεται -από μια ακόμη πλευρά- ο τουρισμός. Παράλληλα, οι συνθήκες κοινωνικής έντασης υπονομεύουν την αναπτυξιακή δυναμική της οικονομίας και η ένταση στα εθνικά θέματα λειτουργεί ως τροχοπέδη για την προσέλκυση επενδύσεων. Οι αβεβαιότητες για την οικονομία πολλαπλασιάζονται, προκαλώντας αύξηση του ρίσκου.
Οι διατυπώσεις που επιλέγει και τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση αν και εστιάζονται στην απομόνωση και διαχείριση του προσφυγικού, έχουν ευρύτερη διάχυση, καθώς τα μέτωπα συμπλέκονται και καθιστούν τις αυξημένες ροές γεωπολιτικό πρόβλημα, ενώ η ταυτόχρονη εξέλιξή τους σε συνάρτηση με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις αυξάνει τον βαθμό επικινδυνότητας.

Ωστόσο, παρά την ισχυρή πολιτική βούληση και τα ηχηρά μηνύματα αποτροπής που στέλνει η κυβέρνηση, εκμεταλλευόμενη την ένταση και τη διεθνή προσοχή από τα media, η άμεση επαναπροώθηση προσφύγων και μεταναστών δεν είναι απλή υπόθεση, δεδομένου ότι παρά τις εκκλήσεις των Ευρωπαίων στην Τουρκία να τηρήσει τη συμφωνία με την ΕΕ, αυτές ήταν χωρίς απειλή κυρώσεων και ως εκ τούτου γίνονται αντιληπτές ως “εικονικές” από την Άγκυρα, η οποία θα συνεχίσει να ανεβάζει την πίεση.

Η έκθεση της Frontex

Κλιμάκωση και επιδείνωση της κατάστασης στα ελληνοτουρκικά σύνορα, καθώς και νέα μεγάλα μεταναστευτικά κύματα, αναφέρει απόρρητη έκθεση της Frontex, που αποκάλυψε πριν από μερικές ημέρες η γερμανική εφημερίδα Βελτ.

Πρόκειται ειδικότερα για απόρρητη έκθεση προς ενημέρωση της ηγεσίας της ΕΕ.

Μεταξύ άλλων, το έγγραφο κάνει λόγο για νέες μαζικές μεταναστευτικές ροές προς την Ελλάδα, οι οποίες θα είναι δύσκολο να σταματήσουν, οπότε τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αυξηθεί η προς την Ελλάδα πίεση, ακόμη και εάν η Τουρκία προσπαθήσει να αποτρέψει τη διάβαση των συνόρων.

Σύμφωνα με την έκθεση της Frontex, μεγάλο ρόλο στις πρόσφατες εξελίξεις παίζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς “τα νέα που διαδίδονται στα μέσα αυτά αυξάνουν την πιθανότητα μαζικής μετακίνησης από την Τουρκία στα ευρωπαϊκά σύνορα”.

Επίσημες δηλώσεις για την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα και τη θέση που έχει η γερμανική κυβέρνηση αναμένεται να γίνουν σήμερα κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής ενημέρωσης στη γερμανική πρωτεύουσα.

Έκρηξη αφίξεων στη Λέσβο

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. διπλάσιοι – σε σχέση με το προηγούμενο εξάμηνο – φαίνεται ότι είναι οι μετανάστες αυτή τη στιγμή στη Λέσβο. Αυτή τη στιγμή εκτιμάται ότι στο hot spot της Μόριας διαμένουν περί τα 22,000 άτομα, σε μία εγκατάσταση, η οποία έχει χωρητικότητα κάτω των 3.000 ατόμων.

Η αύξηση μπορεί να γίνει καλύτερα κατανοητή με δεδομένο ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο οι μετανάστες ανερχόταν γύρω στους 9.000 με 10.000.

Ο συνδυασμός της μεγάλης αύξησης των ροών, της υποχρηματοδότησης και των επιδεινούμενων συνθηκών διαβίωσης, οδηγούν σε κλιμάκωση κρουσμάτων βίας και εγκληματικότητας, τα οποία με τη σειρά τους εξαντλούν τις τοπικές κοινωνίες και οδηγούν σε αντιδράσεις, οι οποίες προσφάτως έλαβαν και χαρακτήρα αναταραχών.

«Όχι» σε νέες δομές, αποσυμφόρηση της Μόριας

Η κυβέρνηση, από την πλευρά της απέτυχε να προωθήσει το σχέδιο επανεγκατάστασης στην ενδοχώρα των αιτούντων άσυλο, το οποίο θα οδηγούσε σε σημαντική αποσυμφόρηση των νησιών, λόγω των αντιστάσεων που συνάντησε στην ηπειρωτική χώρα και του συνεπακόλουθου πολιτικού κόστους.

Αντ’ αυτού το Μαξίμου επέλεξε να αντιμετωπίσει με πολιτικό κριτήριο την κατάσταση, απομονώνοντας το πρόβλημα και επιχειρώντας να επιβάλλει τη λύση των νέων δομών στα νησιά, στο πλαίσιο κεντροποιημένης πολιτικής διαχείρισης. Πέρα από τις λογικές και επιχειρησιακές προκλήσεις που εξ αρχής αντιμετώπισε ο σχεδιασμός κατασκευής απόλυτα κλειστών δομών, καθώς οι ανάγκες φύλαξης είναι τεράστιες, η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να πείσει ούτε καν τους κομματικούς παράγοντες στις τοπικές κοινωνίες.

Αποτέλεσμα ήταν οι συγκρούσεις κατοίκων-ΜΑΤ στα νησιά, η διάρρηξη των σχέσεων εμπιστοσύνης της περιφέρειας με την κεντρική πολιτική εξουσία και εν τέλει η στρατηγική αναδίπλωση της κυβέρνησης, που αποδεικνύοντας τον ελλιπή και προβληματικό σχεδιασμό.

Νέα ένταση στη Λέσβο

Μετά τις ταραχές της προηγούμενης εβδομάδας, νέα ένταση ξέσπασε χθες και σήμερα (σ.σ. Τρίτη και Τετάρτη) στο λιμάνι της Μυτιλήνης, με τη συμμετοχή μεταναστώνπου θέλουν να φύγουν από το νησί.

Ειδικότερα, χθες, πάνω από 2.000 άτομα έφυγαν από το ΚΥΤ στη Μόρια, μετά από ψευδή ενημέρωση ότι τους περιμένει πλοίο για Αθήνα.

Η ενημέρωση φέρεται να προήλθε, μέσω γραπτού μηνύματος στα κινητά τους.

Σήμερα, Τετάρτη, ένταση σημειώθηκε από περίπου 100 άτομα που έφτασαν στο λιμάνι για τον ίδιο λόγο.

Αυτή τη στιγμή, πάνω από 500 άτομα βρίσκονται σε περιφραγμένη εγκατάσταση στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Πρόκειται για μετανάστες – αιτούντες άσυλο που έφτασαν στο νησί, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Ωστόσο μερίδα κατοίκων του νησιού – στήνοντας μπλόκα – δεν τους επέτρεψε να φτάσουν στο ΚΥΤ Μόριας.

Για την ώρα, η κατάσταση σώζεται λόγω της κακοκαιρίας, εξαιτίας της οποίας οι ροές έχουν περιοριστεί αισθητά, η προοπτική όμως είναι ζοφερή.

Ενδείξεις απομόνωσης του… προβλήματος

Ενδεικτική του κλίματος περιορισμού του προβλήματος στην Ελλάδα είναι η απόφαση που έλαβε το γερμανικό Κοινοβούλιο στην πρόταση των Πρασίνων για την αποδοχή 5.000 προσφύγων από τους ελληνικούς καταυλισμούς, η οποία καταψηφίστηκε.

Καταψήφισε, εκτός από τα συντηρητικά κόμματα (CDU/CSU) και το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (SPD), αν και πολλοί Σοσιαλδημοκράτες ήταν κατά βάσιν υπέρ της πρότασης των Πρασίνων. Η αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του SPD Εύα Χεγκλ είπε στην ομιλία της ότι

«στην πρόταση των Πρασίνων υπάρχουν πολλά θετικά, δεν βοηθά όμως περαιτέρω στην παρούσα φάση. Αναγκαία είναι μια ευρωπαϊκή λύση».

Ωστόσο, πολλοί βουλευτές του SPD έκαναν προσωπική δήλωση στην οποία τονίζουν ότι είναι υπέρ της υποδοχής προσφύγων στο πλαίσιο μιας ευρωπαϊκής συμμαχίας της λογικής διότι μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούν να βοηθηθούν πλήρως οι πρόσφυγες υπογραμμίζοντας όμως ότι η αποδοχή της πρότασης των Πρασίνων δεν θα το επιτύχει αυτό.

Με αυτόν τον τρόπο οι Σοσιαλδημοκράτες απέφυγαν μια πιθανή κρίση στον μεγάλο συνασπισμό, δεδομένου ότι στην συμφωνία τους περιλαμβάνεται η ενιαία συμπεριφορά ψήφου στο ομοσπονδιακό κοινοβούλιο με τους Χριστιανοδημοκράτες (CDU) και τους Xριστιανοκοινωνιστές (CSU).

Οι Φιλελεύθεροι (FDP) τάχθηκαν επίσης κατά της πρότασης των Πρασίνων, όπως και το κόμμα Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD).

Τελικά ψήφισαν κατά 495 βουλευτές, ενώ υπέρ ψήφισαν 117.

 

Σχετικά

Tags: ΑιγαίοΑνάπτυξηγεωπολιτικό ρίσκοΕβροςελληνική οικονομίαθερμό επεισόδιο στο ΑιγαίοΜετανάστευσηπολιτικό ρίσκο
Share55Tweet35Share10Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Ο Τραμπ προσπαθεί να “στραγγαλίσει” το Χάρβαρντ

25 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.
On the Radar

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Έλληνας ο "top gun" πιλότος του NATO

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής παρουσιάζει τα κλειστά κέντρα κράτησης στα νησιά

Ο Πέτσας βάζει στο τραπέζι και τα κλειστά κέντρα στα ερημονήσια!

MostPopular

  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    979 shares
    Share 392 Tweet 245
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2042 shares
    Share 817 Tweet 511
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    90 shares
    Share 36 Tweet 23
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    235 shares
    Share 94 Tweet 59
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    65 shares
    Share 26 Tweet 16

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr