• Τελευταία
  • Trending
  • All

Η κυβέρνηση οδηγεί(ται) σε παγίδα; εκλογών: Ο ρόλος του Ερντογάν και της ακροδεξιάς

13 Φεβρουαρίου 2020

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Διεθνής Διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Πειραιώς

23 Μαΐου 2025

G7: Στοχεύει τις παγκόσμιες ανισορροπίες – Αιχμές κατά Ρωσίας και Κίνας

23 Μαΐου 2025

Ισχυρό Ξεκίνημα για την Premia Properties στο 2025

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Πολιτική & Οικονομία

Η κυβέρνηση οδηγεί(ται) σε παγίδα; εκλογών: Ο ρόλος του Ερντογάν και της ακροδεξιάς

Political Analysis DepartmentΑπόPolitical Analysis Department
13 Φεβρουαρίου 2020
Στις Crisis Zone, The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Βαλκάνια, Ελληνοτουρκικά, Προσφυγικό
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
76 1
0
208
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Επιπλοκές που δεν είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού και αγγίζουν την οικονομία, τα εθνικά θέματα και την ασφάλεια της Ελλάδας μπορεί να έχει η διαρκώς κλιμακούμενη ένταση στο προσφυγικό, καθώς απειλεί να μετατραπεί σε κοινωνική αναταραχή, υπό το βάρος της πίεσης των αυξανόμενων ροών και του αισθήματος διάψευσης των προσδοκιών που είχε προεκλογικά καλλιεργήσει η κυβέρνηση.

Η εργαλειοποίηση του ζητήματος από την Τουρκία και η αδυναμία της κυβέρνησης-ΕΕ να ανακόψουν τις ροές στο πλαίσιο της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας, παρά τη στήριξη που παρείχε η Γερμανία στην Άγκυρα στο μέτωπο της Συρίας, αποτελούν απόδειξη της προσπάθειας της Άγκυρας να διασυνδέσει το προσφυγικό-μεταναστευτικό και με τα διμερή ζητήματα, τα οποία επιχειρεί να διευρύνει και να αναδείξει.

Σχετικάθέματα

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Παράλληλα, η υποβόσκουσα κοινωνική ένταση, εφόσον δεν εκτονωθεί με τις κινητοποιήσεις που έχουν από καιρό ξεκινήσει και κορυφώνονται σήμερα με πορεία στην Αθήνα, θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να λάβει μεγάλες διαστάσεις και να φτάσει σε επίπεδο κοινωνικών αναταραχών, ακόμα και συγκρούσεων. Η πολιτική έκφραση της αυτοτροφοδοτούμενης έντασης, είναι το πλέον ανησυχητικό στοιχείο, καθώς παραδοσιακά σε τέτοιες καταστάσεις ενισχύονται ακροδεξιά στοιχεία και οργανωμένες κάστες, εντός ή εκτός κομματικών γραμμάτων και σχηματισμών.

Ενδεικτικό του εκρηκτικού κλίματος που έχει δημιουργηθεί, χωρίς όμως να έχει εξαντλήσει τις προοπτικές επιδείνωσής του, είναι ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αρνήθηκε κάθε στήριξη στην κυβέρνηση για την υλοποίηση των νέων δομών, τα οποία θα έχουν τη μορφή ελεγχόμενων κέντρων διαμονής, αν και είχαν εξαγγελθεί αρχικά ως “κλειστού τύπου”. Σήμερα, μάλιστα, πραγματοποιείται διακομματικό συλλαλητήριο νησιωτών στην Αθήνα, με αίτημα την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.

Αντιδράσεις, όμως, καταγράφονται και σε επίπεδο προσφύγων και μεταναστών, οι οποίοι ζουν σε ιδιαίτερα προβληματικές συνθήκες στα hot spot, ενώ βλέπουν τις ελπίδες τους για χορήγηση ασύλου να διαψεύδονται μαζικά, καθώς τους τελευταίους μήνες οι αποφάσεις των δευτεροβάθμιων οργάνων είναι ως επί των πλείστων αρνητικές. Το σκηνικό πίεσης, αυτό, όμως, προκαλεί αντιδράσεις, εξάρσεις και συγκρούσεις, οι οποίες με τη σειρά τους έχουν πολύπλευρες επιπτώσεις τόσο στις σχέσεις της κυβέρνησης με τις τοπικές κοινωνίες, όσο και με την ΕΕ. Αν σε αυτά, προστεθεί η τύπου-Βίζεγκραντ προσπάθεια οριοθέτησης των ΜΚΟ, τότε η κυβέρνηση φαίνεται ότι βρίσκεται σε φαύλο κύκλο έντασης.

Auditor’s note Η αντιπαράθεση της κυβέρνησης με μέρος του κομματικού της πυρήνα και της εκλογικής της βάσης, δημιουργεί τρωτά σημεία, που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν εξωγενείς παράγοντες. Επίσης, η περιπλοκή του μετώπου του προσφυγικού με τα εθνικά θέματα, αποδυναμώνει τη διαπραγματευτική θέση της κυβέρνησης. Ο συνδυασμός αυτός αυξάνει το πολιτικό ρίσκο εντός της Ελλάδας, καθώς ενισχύεται το σενάριο πολιτικής αποσταθεροποίησης.
Το πολιτικό σκηνικό -όπως αυτό διαμορφώνεται προοδευτικά και παροδικά- με την ενεργοποίηση δύο διαφορετικών εκλογικών νόμων στις επερχόμενες ισάριθμες εκλογικές αναμετρήσεις, θα μπορούσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις διάχυσης πολιτικής ευθύνης, υπό το προπέτασμα της εθνικής συνεννόησης και στη σκιά εξωτερικών πιέσεων.
Υπ αυτό το πρίσμα θα μπορούσε να θεωρηθεί πιθανό ή ακόμα και βιώσιμο σενάριο εκλογών, κυβέρνησης εθνικής ενότητας -με σκοπό την προσφυγή στη Χάγη- και νέες εκλογές με ενισχυμένη αναλογική, ως διέξοδος στην πολιτική και κοινωνική ένταση στη συνέχεια.
Η ανάδυση του κινδύνου αυτού, όμως, τη στιγμή η οικονομία εδραιώνει την αναπτυξιακή της δυναμική θα μπορούσε να έχει ιδιαίτερα αρνητικές συνέπειες, μεσο-μακροπρόθεσμα. Ενδεχόμενη, μάλιστα, πολιτική αποσταθεροποίηση της Ελλάδας σε αυτή τη φάση θα μπορούσε να υπονομεύσει το γεωπολιτικό της αποτύπωμα στην περιοχή, ενισχύοντας τη θέση και τον ρόλο της Τουρκίας, τόσο στην Ανατολική Μεσόγειο όσο και στα Βαλκάνια.
Τέτοιες εξελίξεις θα μπορούσα να αποσαθρώσουν το πολιτικό σύστημα, στρέφοντας μεγάλο μέρος του κόσμου σε εξωσυστημικές και αποδεδειγμένες επικίνδυνες δυνάμεις.

Μπαράζ μέτρων για να αντιστραφεί το κλίμα

Η κυβέρνηση, έχοντας αρχικά χάσει κάθε βηματισμό στο προσφυγικό και παρακολουθώντας παθητικά την αύξηση των ροών και την κατάρρευση του συστήματος διαχείρισης σε όλα τα επίπεδα, αναγκάζεται τώρα, να λάβει δραστικά και επιθετικά μέτρα, ενώ παράλληλα επιχειρεί να ανακτήσει πολιτικό κεφάλαιο με την επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος.

Ωστόσο, η ανασύσταση του υπουργείου Μετανάστευσης και η υιοθέτηση της ΠΝΠ για τα νέα κέντρα διαμονής, που ήταν η πλέον κομβική πρωτοβουλία, της κυβέρνησης δεν διασφαλίζει την παύση των παλιών, αλλά αυξάνει τους χώρους και δημιουργεί πρόσθετα βάρη στα νησιά.

Θέλοντας να περιορίσει τις φυγόκεντρες τάσεις η ελληνική κυβέρνηση, ανακοίνωσε αρχικά ότι τα νέα κέντρα διαμονής προσφύγων και μεταναστών θα είναι κλειστού τύπου, ότι θα καταργηθούν τα υφιστάμενα και ότι θα τοποθετήσει πλωτό φράχτη ανοιχτά της Λέσβου.

Παράλληλα, σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει τη ροή της κοινοτικής χρηματοδότησης επαναλαμβάνει τη διαδικασία χορήγησης ΑΜΚΑ στους αιτούντες άσυλο και συμφώνησε την ενίσχυση του προσωπικού της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Ασύλου (EASO), στην Ελλάδα.

Επίσης, θέλοντας να κατευνάσει τις τοπικές κοινωνίες και να δώσει δυνατότητα στα κομματικά στελέχη να επανακτήσουν ερείσματα και να αποστασιοποιηθούν από το ενιαίο μέτωπο, η κυβέρνηση εξήγγειλε αντισταθμιστικά μέτρα στη μορφή οικονομικής στήριξης και αύξησης της αστυνόμευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, ήδη έχουν μεταφερθεί στην ενδοχώρα 20.000 πρόσφυγες και μετανάστες, τη στιγμή που το πρόγραμμα δημιουργίας νέων δομών στην ηπειρωτική Ελλάδα συνεχίζεται, και συμπλήρωσε ότι «τα νέα κέντρα συνδυάζονται με μια ουσιαστική αποσυμφόρηση των νησιών, καθώς θα έχουν τις μισές θέσεις φιλοξενίας από τις υπάρχουσες δομές».

Αντιστάσεις και αντιδράσεις, όμως, καταγράφονται και στην ηπειρωτική Ελλάδα, καθώς και εκεί οι τοπικές κοινωνίες αντιδρούν στην εγκατάσταση προσφύγων.

Όσον αφορά στις επιστροφές, ο κ. Μηταράκης δήλωσε ότι με το νέο νόμο του ασύλου δίνεται προτεραιότητα στην εξέταση της αίτησης όσων έρχονται από 1/1/20, προσθέτοντας ότι «υπάρχει ήδη ο κατάλογος των ασφαλών χωρών, με αποτέλεσμα οι αιτήσεις να κρίνονται ως απαράδεκτες μέσα σε 15-20 ημέρες και αυτοί να επιστρέφονται στη Τουρκία. Έχουμε προχωρήσει ήδη σε 8 αποστολές μέχρι σήμερα.

Βέβαια, η Τουρκία, βασική χώρα, που δεσμεύεται με τη συμφωνία με την ΕΕ, αρνείται να επαναπατρίσει πολλές περιπτώσεις, αποδυναμώνοντας έτσι την πολιτική βούλησης επιτάχυνσης που έχει η Ελλάδα.

 

Σχετικά

Tags: ακροδεξιάΑνατολική ΜεσόγειοςΑΟΖγεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοκοινωνικές αναταραχέςκυβέρνηση ΝΔΜετανάστευσηΝότης Μηταράκηςπολιτικό ρίσκοΠρόωρες εκλογέςυπουργείο Μετανάστευσης και ΑσύλουΥφαλοκρηπίδα
Share83Tweet52Share15Send
Political Analysis Department

Political Analysis Department

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Crisis Zone

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Τουρκία: Εκρηκτική αύξηση της βιομηχανικής παραγωγής

ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε Βριλήσσια και Αγ. Παρασκευή: Ιδανικός προορισμός για δώρα τεχνολογίας τα ανανεωμένα καταστήματα

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    161 shares
    Share 64 Tweet 40
  • Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    72 shares
    Share 29 Tweet 18
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    227 shares
    Share 91 Tweet 57

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr