• Τελευταία
  • Trending
  • All

Κίνδυνος απομόνωσης της Ελλάδας στη Λιβύη, εκτός κύκλου Μέρκελ ο Μητσοτάκης (upd)

29 Δεκεμβρίου 2019 - Ενημερώθηκε: 30 Δεκεμβρίου 2019

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Διεθνής Διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Πειραιώς

23 Μαΐου 2025

G7: Στοχεύει τις παγκόσμιες ανισορροπίες – Αιχμές κατά Ρωσίας και Κίνας

23 Μαΐου 2025

Ισχυρό Ξεκίνημα για την Premia Properties στο 2025

23 Μαΐου 2025
πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου

Υποχωρεί το brent – φόβοι για υπερπροσφορά και γεωπολιτική ένταση

23 Μαΐου 2025

Επανεκκίνηση για τη γερμανική οικονομία στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Eurobank: Στα top picks της Deutsche Bank για την Ευρώπη – Σύσταση buy

23 Μαΐου 2025

Θεσμική αντεπίθεση της Ευρώπης στις δασμολογικές πιέσεις των ΗΠΑ

23 Μαΐου 2025
Ο Σι Ζινπίνγκ

Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

23 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ εκβιάζει το Χάρβαρντ και… πυροβολάει τα πόδια του…

23 Μαΐου 2025

Οι τράπεζες αλλάζουν πρότυπο για τις μεταφορές – Το λάθος που διορθώνουν

23 Μαΐου 2025

Κ. Παπαζάχος: Ο χθεσινός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη ήταν «μοναχικός»

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αμυνα & Διπλωματία

Κίνδυνος απομόνωσης της Ελλάδας στη Λιβύη, εκτός κύκλου Μέρκελ ο Μητσοτάκης (upd)

Strategical Analysis DptΑπόStrategical Analysis Dpt
29 Δεκεμβρίου 2019 - Ενημερώθηκε: 30 Δεκεμβρίου 2019
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
126 1
0
345
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Ουσιαστικό κίνδυνο να μείνει εκτός των εξελίξεων που θα διαμορφώσουν το πλαίσιο ισορροπιών στην Μέση Ανατολή, Ανατολική Μεσόγειο και τη Βόρεια Αφρική (MENA) αντιμετωπίζει πλέον η Ελλάδα, καθώς παρά την έντονη κινητοποίηση του κυβερνητικού μηχανισμού και του διπλωματικού σώματος τις τελευταίες εβδομάδες, οι τελευταίες και ραγδαίες εξελίξεις δείχνουν ότι η Αθήνα δεν βρίσκεται στον κύκλο των άμεσα εμπλεκόμενων.

Published: 12/29/2019, 23:43:45
Last update: 12/20/2019, 11:14:45

Σχετικάθέματα

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025

Από την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου καταγράφηκε μπαράζ διπλωματικών και πολιτικών επαφών για τον προσδιορισμό της κατάστασης και τον περιορισμό του κινδύνου, ενώ συζητήθηκαν πρωτοβουλίες απεμπλοκής της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στη Λιβύη, στο πλαίσιο του ευρύτερου ενεργειακού σχεδιασμού της ΕΕ.

Warning Παρά το γεγονός ότι το Μέγαρο Μαξίμου υπό την καθοδήγηση του Ισραήλ και με την σιωπηρή αποδοχή των ΗΠΑ, πέτυχε να επιταχύνει την υπογραφή του East Med στην Αθήνα στις 2 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή της μέχρι πρότινος αρνητικά διακείμενης Ιταλίας, εν τούτοις ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έλαβε -μέχρι στιγμής- πρόσκληση για διαδικασία του Βερολίνου, ούτε τηλεφώνημα από την Άγκελα Μέρκελ.

Η Γερμανίδα καγκελάριος, όπως ανακοινώθηκε, είχε την Κυριακή διαδοχικές επικοινωνίες με τον Βλάντιμιρ Πούτιν και τον Ταγίπ Ερντογάν. Με τον Ρώσο πρόεδρο η Άγκελα Μέρκελ συμφώνησε για μια νέα διαδικασία αποτελμάτωσης και απεμπλοκής της κρίσης στη Λιβύη με ευρωπαϊκή πρωτοβουλία και στο πλαίσιο του ΟΗΕ. Τη συμφωνία αυτή φέρεται να μετέφερε στον Ταγίπ Ερντογάν, από τον οποίο ζήτησε να αποφύγει την ανάληψη περαιτέρω δράσης, αν και στις 2 Ιανουαρίου έχει προαναγγελθεί η ψήφιση από το τουρκικό Κοινοβούλιο του νόμου για την ανάπτυξη στρατιωτικής δύναμης που θα υποστηρίξει την κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (GNA) στην Τρίπολη.

Παράλληλα, η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει ούτε στην αποστολή υπό των Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ στην Τρίπολη, που έχει προγραμματιστεί για τις 7 Ιανουαρίου, καθώς έχει έρθει σε ρήξη με την κυβέρνηση της Τρίπολης και δεν είναι σε θέση να παίξει διαμεσολαβητικό ρόλο.

Auditor’s note Αυτή τη στιγμή η βασική διαμόρφωση του τραπεζιού για τη Λιβύη περιορίζεται στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Τουρκία και τη Ρωσία. Η Ελλάδα επιχειρεί να προωθήσει τις θέσεις της μέσω Γαλλίας, παίζοντας το χαρτί των αμυντικών προμηθειών και στο πλαίσιο της διαδικασίας επαναπροσέγγισης με τη Ρωσία.
Αυτή τη στιγμή, όπως φαίνεται, ο διπλωματικός δίαυλος με το Βερολίνο αντιμετωπίζει προβλήματα “ψύχους” και υπερφόρτωσης. Επίσης ζήτημα αποτελεί η ποιότητα του κοινού μετώπου με την Κύπρο.  Παρέμβαση στις εξελίξεις, όμως, ασκεί και η Μεγάλη Βρετανία, η οποία -με βάση τις τελευταίες πρωτοβουλίες της- κινείται εγγύτερα στον τουρκικό άξονα, εξυπηρετώντας ενδεχομένως και τα συμφέροντα του Ντόναλντ Τραμπ.

Στην Ευρώπη όμως, όπως φάνηκε από την τελευταία Σύνοδο Κορυφής το κοινό μέτωπο έναντι της Τουρκίας παρουσιάζει ρωγμές και η Γερμανία δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να δαπανήσει πολιτικό κεφάλαιο για να πιέσει για την αποδοχή του East Med, όταν ο δικός της αγωγός, ο Nord Stream 2 αντιμετωπίζει κυρώσεις από τις ΗΠΑ.

Με τις ΗΠΑ απρόθυμες να αναλάβουν ενεργητικές πρωτοβουλίες στην περιοχή όμως και παίζοντας πίσω από τα τοπικά -και ανώριμα ακόμα- σχήματα ασφάλειας, ενώ παράλληλα ο Λευκός Οίκος επιμένει στην προνομιακή μεταχείριση της Τουρκίας, τα περιθώρια ανάσχεσης της τουρκικής προκλητικότητας και των τετελεσμένων που επιχειρεί να δημιουργήσει η Άγκυρα, μέσω αυτού του διαύλου είναι εξαιρετικά περιορισμένα.

Αντιθέτως, το θέμα της Λιβύης τίθεται πλέον από τη Γερμανία στη βάση του ευρύτερου ενεργειακού σχεδιασμού της ΕΕ, ενώ η Τουρκία θέτει στο ίδιο πλαίσιο το Κυπριακό, το προσφυγικό και τη Συρία. Συνεπώς, ακόμα και αν η Γερμανία εξωθήσει το Κυπριακό από το πακέτο η εξαίρεση του προσφυγικού θα απαιτήσει άλλες συναινέσεις και συμβιβασμούς, για τους οποίους δεν είναι βέβαιο αν και κατά πόσο έτοιμη είναι η ελληνική πολιτική σκηνή και η κοινωνία.

Η Ελλάδα στη γωνία

Χωρίς ικανά ερείσματα στο πλαίσιο της ΕΕ και με την Ιταλία να διατηρεί ενεργό απευθείας δίαυλο επικοινωνίας με την Τουρκία, αλλά να μην ενημερώνει σχετικά την Αθήνα, ούτε τη Λευκωσία, τείνει να διαμορφωθεί πλέγμα που διατηρεί την Ελλάδα εκτός τροχιάς των εξελίξεων. Όπερ σημαίνει ότι ακόμα και αν αποτραπεί η στρατιωτική εμπλοκή της Τουρκίας στη Λιβύη, η Άγκυρα θα έχει λόγο στη διαδικασία αποκατάστασης της σταθερότητας και λόγο στο νέο καθεστώς.

Σε ένα τέτοιο σενάριο, η Ελλάδα το μόνο που μπορεί να ελπίζει είναι την εξαίρεση του Μνημονίου και των διμερών ζητημάτων από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον καθορισμό της επόμενης ημέρας. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, η Αθήνα μένει με το πρόβλημα και δύο χώρες απέναντι, πλέον ενώ η Αίγυπτος θα αναζητήσει λύσεις με τη διάδοχη κατάσταση στη Λιβύη και το Ισραήλ θα αναγκαστεί μέσω ΗΠΑ να εξετάσει εναλλακτικές για τον East Med.

Παίζει με Μόσχα και Ουάσιγκτον ο Μητσοτάκης

Η ελληνική κυβέρνηση επιχειρώντας να αντιδράσει στο σκηνικό αυτό και να διεκδικήσει θέση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επόμενη ημέρα προωθεί οδικό χάρτη 6+1 σημείων, ενώ παράλληλα επιδιώκει να αναδειχθεί ως προτιμητέος εταίρος των χωρών της ευρύτερης περιοχής, Σαουδική Αραβία, Ιορδανία, Αίγυπτος, και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Με τον τρόπο αυτό εκτιμάται ότι μπορεί να αυξήσει το γεωστρατηγικό της εκτόπισμα σε επίπεδο που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει με αξιώσεις ρόλο.

Ισχυρότερα είναι τα ερείσματα διαθέτει η ελληνική κυβέρνηση στις ΗΠΑ, όπου η συνεργασία με το Ισραήλ έχει συμβάλλει στην σύμπτυξη των δύο μετώπων για την ανατολική Μεσόγειο, ενώ οι στενές σχέσεις με την Αίγυπτο φαίνεται ότι αποτελούν “κλειδί” για τον στενό κύκλο του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Ελλάδα επίσης ποντάρει στη δυναμική βελτίωσης των σχέσεων με τη Ρωσία μέσα από μια tit-for-tat πολιτική που διευκολύνει την ενίσχυση του γεωπολιτικού στίγματος της Μόσχας στην περιοχή, με την αύξηση της διπλωματικής παρουσίας και της ναυτικής κινητικότητας. Παράλληλα, επιδιώκει και την εμπέδωση νέας πολιτικής σχέσης στην κορυφή με “ανταλλαγές κρατουμένων”.

Τέλος, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει δείξει πρόθυμος να ζητήσει το ενδεχόμενο προσφυγής στη Χάγη, κίνηση που ωστόσο έχει σοβαρά μειονεκτήματα και νομικές παγίδες. Αν και μια τέτοια προοπτική φαίνεται να εξασφαλίζει διπλωματική διέξοδο από το πολιτικό αδιέξοδο, εν τούτοις, υπό τις τρέχουσες συνθήκες δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι θα δημιουργούσε κακό νομικό προηγούμενο και θα πάγωνε απριόρι την επέκταση της αιγιαλίτιδας και την ανακήρυξη ΑΟΖ.

Σχετικά

Tags: MENAΑνατολική Μεσόγειοςγεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοεμφύλιος στη Λιβύη
Share138Tweet86Share24Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

ΣχετικάΆρθρα

Spotlight

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025
On the Radar

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
The Wire

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

Η Ζηνοβία δεν υποχωρεί: Που θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες και μέρες

Αλγερινή άρνηση σε Ερντογάν, οι ισορροπίες στην Αφρική

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    160 shares
    Share 64 Tweet 40
  • Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    226 shares
    Share 90 Tweet 57

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr