• Τελευταία
  • Trending
  • All
Λιμενικό, πρόσφυγες

Ο Ερντογάν γονατίζει Ελλάδα και ΕΕ με όπλο το προσφυγικό

4 Οκτωβρίου 2019

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Διεθνής Διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Πειραιώς

23 Μαΐου 2025

G7: Στοχεύει τις παγκόσμιες ανισορροπίες – Αιχμές κατά Ρωσίας και Κίνας

23 Μαΐου 2025

Ισχυρό Ξεκίνημα για την Premia Properties στο 2025

23 Μαΐου 2025
πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου

Υποχωρεί το brent – φόβοι για υπερπροσφορά και γεωπολιτική ένταση

23 Μαΐου 2025

Επανεκκίνηση για τη γερμανική οικονομία στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Eurobank: Στα top picks της Deutsche Bank για την Ευρώπη – Σύσταση buy

23 Μαΐου 2025

Θεσμική αντεπίθεση της Ευρώπης στις δασμολογικές πιέσεις των ΗΠΑ

23 Μαΐου 2025
Ο Σι Ζινπίνγκ

Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

23 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ εκβιάζει το Χάρβαρντ και… πυροβολάει τα πόδια του…

23 Μαΐου 2025

Οι τράπεζες αλλάζουν πρότυπο για τις μεταφορές – Το λάθος που διορθώνουν

23 Μαΐου 2025

Κ. Παπαζάχος: Ο χθεσινός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη ήταν «μοναχικός»

23 Μαΐου 2025
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Καιρός: Μεταφορά αφρικανικής σκόνης και υψηλές θερμοκρασίες

23 Μαΐου 2025

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone Προσφυγικό

Ο Ερντογάν γονατίζει Ελλάδα και ΕΕ με όπλο το προσφυγικό

Strategical Analysis DptΑπόStrategical Analysis Dpt
4 Οκτωβρίου 2019
Στις Crisis Zone, The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά, Προσφυγικό
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
37 1
0
Λιμενικό, πρόσφυγες
103
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Τον πανικό που έχει καταλάβει την Ευρώπη και την ελληνική κυβέρνηση για το προσφυγικό-μεταναστευτικό επιχειρεί να εκμεταλλευτεί η Τουρκία, καθώς παρά το μπαράζ μηνυμάτων χθες από τις Βρυξέλλες, το Βερολίνο και την Αθήνα, για την εδραίωση νέας εταιρικής σχέσης και την “επικαιροποίηση” της συμφωνίας για το προσφυγικό η Άγκυρα επέμεινε στη λύση της δημιουργίας ζώνης ασφαλείας στα σύνορα με τη Συρία.

Ενδεικτικό της τουρκικής στάσης είναι ότι το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu δεν ανέδειξε την επίσκεψη του ευρωπαϊκού κλιμακίου υπό τον Δημήτρη Αβραμόπουλου και με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών της Γερμανίας Χόρστ Ζέεχοφερ και του Γιώργου Κουμουτσάκο. Ενώ πρόσφορο έδαφος δεν βρήκε ούτε η ανακοίνωση δημιουργίας εργοστασίου της VW, αλλά ούτε στο μήνυμα του Μαργαρίτη Σχοινά για επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό.

Κατά την επίσκεψη του ευρωπαϊκού κλιμακίου ο Ζέεχοφερ ευχαρίστησε δημοσίως την Τουρκία για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο προσφυγικό ανοίγοντας θέμα ενίσχυσης της βοήθειας, σε βαθμό που η αντιπολίτευση στη Γερμανία τον κατηγορεί για “υποκλίσεις στον δικτάτορα”.

Σχετικάθέματα

Θεσμική αντεπίθεση της Ευρώπης στις δασμολογικές πιέσεις των ΗΠΑ

23 Μαΐου 2025

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025

Κομισιόν και Λονδίνο εκβιάζουν το Ισραήλ με… δασμούς για τη Γάζα

20 Μαΐου 2025

Οι δηλώσεις του Ζέεχοφερ δεν είναι το ισχυρότερο μήνυμα επαναπροσέγγισης της Γερμανίας με την Τουρκία, καθώς λίγο πριν την επίσκεψη του κλιμακίου, χθες, η DW επιβεβαίωνε με δημοσίευμά της την εδραίωση εργοστασίου της VW στη Σμύρνη, επένδυση που αποτιμάται στο 1 δισ. και αποτελεί παράλληλα τη βάση για την επικαιροποίηση της συμφωνίας τελωνειακής ένωσης ΕΕ-Τουρίας.

Την ώρα που το ευρωπαϊκό κλιμάκιο επισκέπτονταν την Τουρκία από τις Βρυξέλλες, ο Έλληνας αντιπρόεδρος της Κομιισιόν, που θα εποπτεύει και το το χαρτοφυλάκιο του μεταναστευτικού, Μαργαρίτης Σχοινίας, έθεσε θέμα άμεσης επαναδιαπραγμάτευσης της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς την Άγκυρα ότι η αλλαγή στάσης της ΕΕ είναι ευρεία και ομόθυμη.

Κατά τη διαδικασία διορισμού του ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου, ο υποψήφιος Αντιπρόεδρος της Κομισιόν επισήμανε ότι στις δύο εβδομάδες που απομένουν (για τη θητεία αυτής της Κομισιόν) οι δύο πλευρές θα ξαναδούν “θετικά” τη Συμφωνία σε σημείο “ που θα ξεπερνά λόγια και απειλές”.

Ο Μ.Σχοινάς τόνισε ότι δεν μπορεί να μπει σε λεπτομέρειες διότι αυτές αποτελούν αντικείμενο της επίσκεψης Αβραμόπουλου – Ζήχοφερ στην Άγκυρα.

Ο κ. Σχοινάς ξεκαθάρισε ότι

“αφετηρία της απάντησης θα πρέπει να είναι η παραδοχή ότι η Τουρκία φιλοξενεί πάνω απο 3 εκ. Σύρους πρόσφυγες, ότι είναι ένα βάρος που έχει να αναλάβει και να της αναγνωριστεί, όπως πρέπει να αναγνωριστεί το ίδιο και για τον Λίβανο και την Ιορδανία που έχουν αναλάβει δυσανάλογο βάρος”,

όπως είπε.

Μεταξύ άλλων, ο Μαργαρίτης Σχοινάς τόνισε ότι είναι σημαντικό να καταλάβει η Τουρκία το πως θα φέρει εις πέρας το κομμάτι που της αναλογεί και η ελληνική πλευρά να αναλάβει το δικό της κομμάτι, όπως για παράδειγμα τις μη γρήγορες επιστροφές. Ξεκαθάρισε τέλος ότι η Ελλάδα δεν θα αφεθεί μόνη της.

Από ελληνικής πλευράς ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη με αρμοδιότητα το Μεταναστευτικό, Γιώργος Κουμουτσάκος, στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, τον υφυπουργό Εσωτερικών, Ισμαήλ Τσατακλί, και τον υφυπουργό Εξωτερικών, Γιαβούζ Κιράν, κατόπιν πρωτοβουλίας της τουρκικής πλευράς, έθεσε εκ νέου το θέμα της συγκράτησης των ροών στο πλαίσιο της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας.

«Σε αυτήν, την πρώτη επικοινωνία, η ελληνική πλευρά επανέλαβε μετ’ επιτάσεως τη θέση της, ότι όλα τα μέρη οφείλουν να κάνουν αυτό που τους αναλογεί. Η Τουρκία να εκριζώσει τα δίκτυα διακινητών και να αποτρέψει αποτελεσματικά τη δημιουργία νέων μεταναστευτικών οδών προς την Ευρώπη. Η Ελλάδα να ενισχύσει τις επιστροφές προς την Τουρκία, όπως έχει ήδη αποφασίσει η ελληνική κυβέρνηση. Τέλος, η Ευρώπη να αναγνωρίσει το βάρος των περίπου τεσσάρων εκατομμυρίων προσφύγων και μεταναστών που έχει δεχθεί η Τουρκία στο έδαφός της»,

αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, αναφέρεται ότι συμφωνήθηκε, η διαμόρφωση διαύλου απ´ευθείας επικοινωνίας σε πολιτικό επίπεδο, ο οποίος θα λειτουργεί εκ παραλλήλου με το δομημένο υπηρεσιακό και επιχειρησιακό διάλογο.

Ωστόσο, ο χαμηλοί τόνοι των media σε Ελλάδα και Τουρκία, καταδεικνύουν ότι δεν υπήρξε ιδιαίτερη πρόοδος, καθώς από τουρκικής πλευράς το θέμα φαίνεται ότι χειρίζεται απευθείας ο Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος επιδιώκει ευρύτερα οφέλη και εκμεταλλεύεται τα ανοιχτά μέτωπα ως μοχλό πίεσης για να προβάλλει μαξιμαλιστικές αξιώσεις.
Από την τουρκική πλευρά ο κ. Σοϊλού δήλωσε πριν από την συνάντηση ότι σκόπευε να θέσει το ζήτημα της πρότασης του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για μια «ζώνη ασφαλείας» στην βόρεια Συρία, όπου θα εγκατασταθούν εκατομμύρια πρόσφυγες. Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών προειδοποίησε ακόμη για τον κίνδυνο νέας μαζικής φυγής προς την Τουρκία, λόγω των μαχών στην επαρχία Ιντλίμπ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, ο κ. Σοϊλού διόρθωσε ακόμη τους αριθμούς που έδωσε ο κ. Ζεεχόφερ, αναφερόμενος στην ευρωπαϊκή βοήθεια στο πλαίσιο της Κοινής Δήλωσης Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας. Δεν έχουν δοθεί 5,8 δισεκατομμύρια από τα έξι, αλλά μόνο 2,3, υποστήριξε και τόνισε ότι η Τουρκία «εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της». Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να κάνει αυτό που της αναλογεί, συμπλήρωσε.
Και το… εργοστάσιο

Λίγο πριν από τη επίσκεψη το θέμα της δημιουργίας εργοστασίου της VW στη Σμύρνη που ήρθε για πρώτη φορά στο προσκήνιο τον Ιούλιο απασχολούσε τα γερμανικά, τουρκικά και διεθνή media, ενώ αρκετές ήταν οι αναφορές και στα ελληνικά media.

«Το ότι η VW επενδύει στην Τουρκία θα ωφελήσει το σύνολο της τουρκικής οικονομίας»,

εκτιμά ο Αλπέρ Καντσά, πρόεδρος του τουρκικού συνδέσμου προμηθευτών αυτοκινητοβιομηχανιών Taysad. O ίδιος κάνει λόγο για ένα «ισχυρό μήνυμα». Υπό ομαλές οικονομικές συνθήκες ο όμιλος Volkswagen πουλάει ετησίως περί τα 170.000 οχήματα στην Τουρκία. Με το νέο εργοστάσιο η VW διασφαλίζει αυτό το μερίδιο στην αγορά και αυτό είναι προς όφελος και των δυο χωρών, επισημαίνει ο Καντσά.

Η νέα μονάδα θα κατασκευαστεί στη Μανίσα, κοντά στη Σμύρνη, και θα απασχολεί περίπου 4.000 εργαζόμενους ενώ θα διαθέτει ετήσια δυναμικότητα 300.000 οχημάτων. Οι εργασίες κατασκευής θα ξεκινήσουν το 2020 και η έναρξη της παραγωγής προβλέπεται για το 2022. «Τα οικονομικά χαρακτηριστικά της περιοχής είναι ιδανικά για ένα νέο εργοστάσιο παραγωγής αυτοκινήτων», εκτιμά ο Καντσά. Στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο θα κατασκευάζονται τα μοντέλα VW Passat και Skoda Superb τα οποία προορίζονται κυρίως για τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης.

Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της Volkswagen να επιλέξει την Τουρκία φαίνεται πως έπαιξε η κρατική επιδότηση. Ο Αλπέρ Καντσά ισχυρίζεται πάντως ότι η Άγκυρα δεν προσέφερε συγκεκριμένα επενδυτικά κίνητρα για να προσελκύσει τον όμιλο. Η Τουρκία δίνει κίνητρα και επιδοτήσεις σε όλους ανεξαιρέτως τους επενδυτές και συνεπώς σε κάθε αυτοκινητοβιομηχανία, λέει ο ίδιος, υπονοώντας ότι δεν υπήρξε προνομιακή μεταχείριση της Volkswagen.

Ευρωπαϊκές αντιδράσεις

Τελείως διαφορετική είναι η ανάγνωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ευρωβουλευτές των Χριστιανοδημοκρατών, των Πρασίνων και των Φιλελευθέρων στηλιτεύουν την απόφαση της VW και κατηγορούν την Τουρκία ότι με τις υποσχεθείσες υψηλές επιδοτήσεις παραβίασε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την τελωνειακή ένωση με την ΕΕ, αποκτώντας έτσι αθέμιτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των ευρωπαϊκών χωρών που ήταν επίσης υποψήφιες για την κατασκευή του νέου εργοστασίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι για μεγάλο διάστημα η Βουλγαρία -σε μια πρώιμη φάση και η Σερβία- συγκαταλεγόταν στα φαβορί. Ωστόσο, αν και έχει εξίσου χαμηλούς μισθούς με την Τουρκία, ως χώρα μέλος της ΕΕ, η Βουλγαρία δεσμεύεται από το ευρωπαϊκό νομοθετικό πλαίσιο για τις κρατικές επιδοτήσεις.

Με επιστολή τους προς την Κομισιόν την οποία επικαλείται η Berliner Morgenpost, επτά ευρωβουλευτές των προαναφερθέντων κομμάτων βάζουν στο τραπέζι το ενδεχόμενο διεξαγωγής έρευνας στο πλαίσιο της επιτροπής Σύνδεσης ΕΕ-Τουρκίας. Η συνυπογράφουσα ευρωβουλευτής των γερμανών Πρασίνων φον Κράμον-Ταουμπάντελ απευθύνει την ίδια ώρα έκκληση στο εποπτικό συμβούλιο της VW να αναιρέσει την απόφασή του. Με την επιλογή της Τουρκίας η VW ενισχύει το «αυταρχικό καθεστώς του Ερντογάν» και στέλνει ένα «καταστροφικό μήνυμα» στην συνυποψήφια Βουλγαρία, λέει η ίδια και προσθέτει: «Η VW δεν φαίνεται να έχει διδαχθεί τίποτα από τα τελευταία σκάνδαλα».

Σχετικά

Tags: VWΕυρωπαϊκή ΈνωσηΜετανάστευσησχέσεις ΗΠΑ-ΕΕ
Share41Tweet26Share7Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Θεσμική αντεπίθεση της Ευρώπης στις δασμολογικές πιέσεις των ΗΠΑ

23 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Γάζα: Πυρά Ισραηλινών κατά διπλωματών από ΕΕ, Κίνα, Ρωσία και ΗΒ

21 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Κομισιόν και Λονδίνο εκβιάζουν το Ισραήλ με… δασμούς για τη Γάζα

20 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
μετανάστες, προσφυγικό

100 αφίξεις προσφύγων στην Ελλάδα μετά τις συναντήσεις Κουμουτσάκου στην Άγκυρα

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Έρχονται καταιγίδες και λασποβροχή

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    158 shares
    Share 63 Tweet 40
  • Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

    59 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    54 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    226 shares
    Share 90 Tweet 57

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr