• Τελευταία
  • Trending
  • All

Ο Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη: Η ατζέντα, τα ραντεβού και οι… παραλείψεις

22 Σεπτεμβρίου 2019

Meteo: 18 ώρες με καταιγίδες από… τώρα! – Που θα χτυπήσουν

25 Μαΐου 2025
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καταιγίδες σήμερα

25 Μαΐου 2025
Στεγνώνουν και στραγγίζουν το Χ.Α: Οι κίνδυνοι ξανά στο ραντάρ

Αγορές: Ο φόβος φυλάει τα έρμα – Τραμπ, Nvidia, Fed στο επίκεντρο

25 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ προσπαθεί να “στραγγαλίσει” το Χάρβαρντ

25 Μαΐου 2025

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 24 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 25 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αμυνα & Διπλωματία

Ο Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη: Η ατζέντα, τα ραντεβού και οι… παραλείψεις

Strategical Analysis DptΑπόStrategical Analysis Dpt
22 Σεπτεμβρίου 2019
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
82 1
0
224
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Δυναμική είσοδο στο διεθνές γήπεδο μέσα από τη γενική συνέλευση του ΟΗΕ θα επιχειρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος βρίσκεται από σήμερα στη Νέα Υόρκη, όπου έχει προγραμματιστεί μπαράζ συναντήσεων με ηγέτες της περιοχής των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής, ενώ μεταξύ αυτών εξέχουσα θέση κατέχουν τα τετ-α-τετ με τον Ντόναλντ Τραμπ, τον Ταγίπ Ερντογάν και την Άγκελα Μέρκελ.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα επιχειρήσει να πείσει και να λάβει διαβεβαιώσεις για το επίπεδο των διμερών σχέσεων, καθώς και να δρομολογήσει διαδικασίες που φαίνεται να έχουν παγώσει κατά τη διάρκεια της αλλαγής κυβερνητικής σκυτάλης στην Ελλάδα.

Σχετικάθέματα

Ο Τραμπ προσπαθεί να “στραγγαλίσει” το Χάρβαρντ

25 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025

Σε αυτό το πλαίσιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να επαναβεβαιώσει το υψηλό επίπεδο των ελληνοαμερικανικών σχέσεων επανεκκινώντας τον στρατηγικό διάλογο, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τον Οκτώβριο, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει προετοιμασία που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επαρκής για την υλοποίηση της συνόδου. Παράλληλα, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τους ηγέτες των γειτονικών βαλκανικών χωρών διεκδικώντας εκ νέου ρόλο στα τεκταινόμενα της περιοχής, στόχος που για να επιτευχθεί θα πρέπει τα κέντρα σχεδιασμού πολιτικής να εκπέμψουν τα ανάλογα μηνύματα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βέβαια, θέλει να χρησιμοποιήσει την ευκαιρία για να απευθύνει νέο κάλεσμα σε επενδυτές και να ξεκλειδώσει την προοπτική διακρατικών συνεργασιών και συνεργιών που θα διευκολύνουν τη ροή επενδυτικών κεφαλαίων προς την Ελλάδα, εκμεταλλευόμενος τις θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και την προώθηση έργων υποδομής. Για το λόγο αυτό θα παραβρεθεί σε δείπνο του υπουργού Εμπορίου των ΗΠΑ καθώς και σε events επενδυτικών τραπεζών.

Επίσης, ο Έλληνας πρωθυπουργός, θα επιχειρήσει να αποκτήσει σφαιρική αντίληψη των τάσεων ώστε να χαράξει την πολιτική συμμαχιών και οικονομικών συνεργασιών, προς συγκεκριμένες χώρες, κλάδους και γεωγραφικές περιοχές.

Στα επικοινωνιακά ντεσού της επίσκεψης, πάντως, ενδιαφέρον έχει ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στο internet οι κλασικές φωτογραφίες του Κυριάκου Μητσοάκη να εισέρχεται, να εξέρχεται ή να επιβαίνει στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος Gulf Stream. Πρόκειται βέβαια για μια πολύ καλά μελετημένη κίνηση που θέλει να κρατήσει μακριά την όποια συγκριτική αντιμετώπιση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα που θα προκαλούσε ενδεχομένως βαθύτερη διερεύνηση στις λεπτομέρειες της πτήσης και του ταξιδιού, τη στιγμή μάλιστα που media φίλα προσκείμενα στην αντιπολίτευση ασκούν κριτική στον τρόπο ζωής και εστιάζουν τα οικονομικά της οικογένειας Μητσοτάκη.

Μέχρι στιγμής το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη περιλαμβάνει συναντήσεις με τους

  1. Ντόναλντ Τραμπ (πρόεδρος ΗΠΑ)
  2. Ταγίπ Ερντογάν (πρόεδρος Τουρκίας)
  3. Αντίνιο Γκουτιέρες (γγ ΟΗΕ)
  4. Έντι Ράμα (πρωθυπουργός Αλβανίας)
  5. Αλεξάνταρ Βούτσιτς (πρόεδρος Σερβίας)
  6. Ζόραν Ζάεφ (πρωθυπουργός Βόρειας Μακεδονίας)
  7. Χασίμ Θάτσι (πρόεδρος Κοσόβου)
  8. Νίκο Αναστασιάδη (πρόεδρο Κύπρου)
  9. Σκοτ Μόρισον (πρωθυπουργός Αυστραλίας)
  10. Ναρέντα Μόντι (πρωθυπουργός Ινδίας)
  11. Σαλόμ Ζουυραμπιτσβίλι (πρόεδρος Γεωργίας)
  12. Μαχμούντ Αμπάς (πρόεδρος Παλαιστινιακής Αρχής)
  13. Νκόλ Πασινιάν (πρωθυπουργός Αρμενίας)
  14. Ιβάν Ντούκε Μαρκέζ (πρόεδρος Κολομβίας)

Επίσης, από το Μέγαρο Μαξίμου διαρρέεται ότι επίκειται συνάντηση και με την Άγκελα Μέρκελ, με επίκεντρο το προσφυγικό, θέμα που θα ανεβάσει ψηλά στην ατζέντα και στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ η Γερμανίδα καγκελάριος. Η διμερής συνάντηση δεν έχει ακόμα επισήμως επιβεβαιωθεί, μέχρι τώρα.

Ο κ. Μητσοτάκης αναχωρεί την Κυριακή για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για το Κλίμα και στις εργασίες της 74ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών (ΓΣΗΕ) στη Νέα Υόρκη.

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την οικονομική διπλωματία και την εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης, και ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό Αντώνης Διαματάρης.

Ποιούς δεν θα δει

Ενδιαφέρον έχουν πάντως και οι ελλείψεις από την ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη και εν γένει της ελληνικής αντιπροσωπείας, καθώς δεν υπάρχουν αναφορές για επαφές με την Κινέζους, Βρετανούς, Γάλλους, Αιγύπτιους και Ιταλούς.

Η ελληνική κυβέρνηση παρότι έχει διαφημίσει την προώθηση του Business Plan έχει επισημοποιήσει μόνο την επίσκεψη της πρέσβειρας της Κίνας στην Αθήνα στον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα. Επίσης, εντύπωση προκαλεί η απουσία επαφών με τη νέα ιταλική κυβέρνηση, η οποία ελέγχει τον ΟΣΕ και έχει συμμετοχή στα ενεργειακά τόσο της Κύπρου, όσο και της Ελλάδας.

Ερωτηματικά εγείρει η περιορισμένη αλληλεπίδραση με τους Γάλλους (όπου έχει προγραμματιστεί η συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη μόνο σε ένα πάνελ). Περίεργη θεωρείται η απουσία οποιασδήποτε επαφής με την Αίγυπτο, η οποία αποτελεί νέο σύμμαχο στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου που λόγω ισχύος δύναται να αντισταθμίσει μερικώς τις τουρκικές πιέσεις και έχει προοπτικές να εξελιχθεί σε σημαντικό ενεργειακό εταίρο, υπό το νέο γεωοικονομικό δόγμα που προωθούν οι ΗΠΑ.

Τέλος, όσον αφορά τη Βρετανία η ελληνική κυβέρνηση επιχειρεί να τοποθετηθεί πίσω από τη Γερμανία και τη Γαλλία, αποφεύγοντας συναντήσεις και μηνύματα που θα μπορούσαν να παρανοηθούν.

Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ

  • Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, o Πρωθυπουργός θα απευθύνει ομιλία στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για το κλίμα. Την ίδια ημέρα θα λάβει μέρος στην εκδήλωση των Προέδρων της Γαλλίας, της Κολομβίας και της Χιλής για το πρόβλημα της αποψίλωσης των δασών σε συνέχεια των πυρκαγιών του Αμαζονίου.
  • Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου θα παραστεί στην έναρξη των εργασιών της 74ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών (ΓΣΗΕ) ενώ επίσης θα λάβει μέρος στη συνεδρίαση του International Advisory Board (IAB) του Atlantic Council. Την ίδια ημέρα ο κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε εκδήλωση της Goldman Sachs παρουσία επενδυτών.
  • Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, ο Πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στο Global Business Forum του Bloomberg. Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης θα παραβρεθεί στο γεύμα που θα παραθέσει ο Αμερικανός υπουργός Εμπορίου Wilbur Ross παρουσία επενδυτών. Το ίδιο βράδυ θα απευθύνει ομιλία σε εκδήλωση της ομογένειας στην Αστόρια.
  • Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ António Guterres, ενώ θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του Council on Foreign Relations.
  • Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, ο Πρωθυπουργός θα απευθύνει ομιλία στην ολομέλεια της 74ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Διμερείς συναντήσεις

  • Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί μεταξύ άλλων ηγετών με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump (24/9), τον Πρόεδρο της Τουρκίας Recep Tayyip Erdogan (25/9), τον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας Scott Morrison (24/9) και της Ινδίας Narendra Μοdi (26/9).
  • O κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Edi Rama (23/9) και τον Zoran Zaev (24/9), καθώς επίσης με τον Πρόεδρο της Σερβίας Aleksandar Vucic (23/9), τον Πρόεδρο του Κοσόβου Hashim Thaci (23/9) και την Πρόεδρο της Γεωργίας Salome Zourabichvili (24/9).
  • Διμερείς επαφές του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Κολομβίας Ivan Duque Marquez (23/9), τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μahmoud Abbas (23/9) και τον Πρωθυπουργό της Αρμενίας Nikol Pashinyan (24/9).
  • Συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη (26/9). Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί συνάντησή του με εκπροσώπους εβραϊκών οργανώσεων.
  • Στις 26/9 είναι προγραμματισμένη και η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο καθώς και σειρά επαφών με παράγοντες της ομογένειας.

Σχετικά

Tags: Άγκελα Μέρκελκυβέρνηση ΝΔΚυριάκος ΜητσοτάκηςΝέα ΥόρκηΝίκος ΔένδιαςΝτόναλντ ΤράμπΟΗΕΤαγίπ Ερντογάν
Share90Tweet56Share16Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Ο Τραμπ προσπαθεί να “στραγγαλίσει” το Χάρβαρντ

25 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο
The Wire

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
Moody's

Η Moody's βλέπει καλύτερες μέρες για την Κύπρο, καθώς αλλάζει το μίγμα κεφαλαίων στη χώρα

Κίνδυνος ρήγματος ΕΕ-Σερβίας

MostPopular

  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    982 shares
    Share 393 Tweet 246
  • Meteo: 18 ώρες με καταιγίδες από… τώρα! – Που θα χτυπήσουν

    51 shares
    Share 20 Tweet 13
  • ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καταιγίδες σήμερα

    50 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2046 shares
    Share 818 Tweet 512
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    238 shares
    Share 95 Tweet 60

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr