• Τελευταία
  • Trending
  • All

Ο πόλεμος ξεκίνησε: Τραμπ-Σι έριξαν τα πρώτα πυρά, οι αγορές αντιδρούν

5 Αυγούστου 2019

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 24 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 25 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone Trump-effect

Ο πόλεμος ξεκίνησε: Τραμπ-Σι έριξαν τα πρώτα πυρά, οι αγορές αντιδρούν

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
5 Αυγούστου 2019
Στις Crisis Zone, On the Radar, The Wire, Trump-effect, Αγορές, Αναδυόμενες Κρίσεις
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
109 1
0
299
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Σε λεπτό στρώμα πάγου ισορροπεί η παγκόσμια οικονομία, καθώς η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ την Πέμπτη να ανακοινώσει την πρόθεσή του να επιβάλλει νέους δασμούς 10% στις εναπομείνασες κινεζικές εισαγωγές ύψους 300 δισ., θέλοντας έτσι να στείλει μήνυμα στο Πεκίνο για την ανάγκη επίσπευσης των διαπραγματεύσεων, απαντήθηκε από την Κίνα, με προειδοποίηση για διάχυση της εμπορικής αντιπαράθεσης στο μέτωπο των ισοτιμιών.

Με δεδομένο ότι η δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ είχε σε μεγάλο βαθμό προαναγγελθεί, καθώς σε προγενέστερες δηλώσεις του είχε κατηγορήσει το Πεκίνο ότι ποντάρει σε κυβερνητική αλλαγή στις ΗΠΑ και Δημοκρατικό πρόεδρο για να πετύχει καλύτερη συμφωνία, η απάντηση ήταν επίσης καλά προετοιμασμένη και προσανατολισμένη.

Σχετικάθέματα

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025

Το πρόβλημα με τον Ντόναλντ Τραμπ στις διαπραγματεύσεις με την Κίνα είναι ότι είναι προβλέψιμα εκρηκτικός και όλοι ξέρουν τι ακριβώς θέλει, πως  το θέλει διατυπωμένο και τι μήνυμα θέλει να στείλει. Από την άλλη πλευρά, το Πεκίνο βρίσκεται σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού του γεωοικονομικού του στίγματος και η αντιπαράθεση με τον Τραμπ, στηρίζει τη διαδικασία προσέγγισης με την Ευρώπη, τη Ρωσία και την ανάδειξη της Κίνας σε πόλο σταθερότητας.

Ο Τραμπ, έχοντας εξασφαλίσει μείωση επιτοκίου κατά 0,25% από τη Fed, τον πρόωρο τερματισμό της διαδικασίας συρρίκνωσης ισολογισμού της και δέσμευση για περαιτέρω δράση, αποφάσισε να επιτεθεί στην Κίνα λεκτικά, εκμεταλλευόμενος τη δυναμική υποχώρησης του δολαρίου. Μέχρι εδώ καλά, αλλά η επίθεση του προέδρου των ΗΠΑ επανέφερε το πετρέλαιο σε πτωτική τροχιά, προοπτική που δημιουργεί προβλήματα τόσο στη Σαουδική Αραβία όσο και στην προσπάθεια των ΗΠΑ να εξάγουν το αρκετά ακριβό σχιστολιθικό αργό. Αυτό γιατί οι αγορές θεώρησαν μεγαλύτερο πρόβλημα την αναζωπύρωση του εμπορικού πολέμου, από την προοπτική ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή, εξαιτίας των κατασχέσεων τάνκερ.

Τα προβλήματα όμως του Ντόναλντ Τραμπ δεν σταματούν εκεί, καθώς η απάντηση του Πεκίνου ήταν ηχηρή, επιτρέποντας στο γουάν να διολισθήσει 7%, αντισταθμίζοντας εν πολλοίς το όποιο κόστος από τους επιπλέον δασμούς, ενώ παράλληλα ζήτησε από τις κρατικές εταιρίες να αναστείλουν τις εισαγωγές σιτηρών από τις ΗΠΑ.

Ο Τραμπ, δεδομένης της τάσης του να απαντά, δεν αποκλείεται να επιχειρήσει αντίποινα στην Κίνα μέσω της ανάδειξης του ζητήματος του Χονγκ Κονγκ και της περαιτέρω εμπλοκής με τα εξοπλιστικά της Ταϊβάν, κινήσεις που δύναται να διαφοροποιήσουν την γεωοικονομική αντιπαράθεση σε γεωπολιτική, με δύσκολα προβλέψιμες συνέπειες.

Ο δείκτης μεταβλητότητας του CBOE έχει σαφώς ενισχυθεί και βρίσκεται ανοδικό κανάλι, καταδεικνύοντας την τάση μετακίνησης κεφαλαίων μεταξύ διαφορετικών επενδύσεων

Το Crisis Monitor είχε εγκαίρως και κατ’ επανάληψη επισημάνει την προοπτική κλιμάκωσης των αντιπαραθέσεων των ΗΠΑ τόσο με την Κίνα όσο και με την Ευρώπη, καθώς ο Τραμπ πιέζεται χρονικά ενόψει των επερχόμενων προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ και αντιλαμβάνεται ότι ΕΕ και Κίνα έχουν υιοθετήσει στρατηγική καθυστερήσεων και μακρόσυρτων διαπραγματεύσεων, θέλοντας να εντάξουν σε αυτές περισσότερα ζητήματα. Υπ’ αυτό το πρίσμα η απόφαση της Fed να μειώσει τα επιτόκια, αποτέλεσε τη θρυαλλίδα για την προαναγγελθείσα έκρηξη του Τραμπ.

Η αντίδραση των αγορών

Αναταράξεις στις διεθνείς αγορές προκαλεί ήδη η διολίσθηση του κινεζικού γουάν κατά κάτω από τα 7 δολάρια, τη Δευτέρα, που έρχεται ως αποτέλεσμα της κλιμάκωσης των εμπορικών εντάσεων, μετά την προαναγγελθείσα απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να εκβιάσει την επιτάχυνση της υπό διαπραγμάτευσης συμφωνίας.

Έτσι, αφού ο πρόεδρος των ΗΠΑ απείλησε με νέους δασμούς 10% σε κινεζικά προϊόντα 300 δισ. το Πεκίνο αντέδρασε με αναστολή εισαγωγών σιτηρών από τις κρατικές εταιρίες και παράλληλα επιτρέποντας την εκτός ορίου διολίσθηση του γουάν.

Αν η πρώτη κίνηση αποτελεί αντίδραση, η δεύτερη αποτελεί προειδοποίηση στον Τραμπ, ότι κάθε υπαναχώρηση από τα συμφωνηθέντα από την πλευρά του θα οδηγεί σε αντίστοιχες κινήσεις και το Πεκίνο.

Βέβαια, η διάχυση της εμπορικής έντασης στις συναλλαγματικές ισοτιμίες, από την πλευρά του Πεκίνου, δεν αποτελεί μια βεβιασμένη επιλογή, αλλά μια καλά μελετημένη κίνηση που συμπίπτει χρονικά με την προσπάθεια του Τραμπ να πιέσει την Ευρώπη, δημιουργώντας περιβάλλον ευνοϊκό για την υποχώρηση του δολαρίου. Η διαφαινόμενη εμπλοκή της Κίνας στον πόλεμο ισοτιμιών μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ που στήνει ο Τραμπ, όμως, αποτελεί μήνυμα έχει ήδη αντίκτυπο στις αγορές.

Το γουόν της Νότιας Κορέας σημείωσε άνοδο έως 1,7% στο υψηλότερο σημείο από το 2016, μια κίνηση που η Συναλλαγματική Αρχή (FX) της χώρας χαρακτήρισε ως “υπερβολική, μη φυσιολογική”, ενώ στην Ιαπωνία το γιέν υπερέβη το 106, το ισχυρότερο από τον Ιανουάριο.

 

Ομόλογα

Τα 10ετή ομόλογα σε Ιαπωνία και Αυστραλία σκαρφάλωσαν σε επίπεδα ρεκόρ, καθώς οι επενδυτές στράφηκαν σε λιγότερο επικίνδυνες επενδύσεις. Η απόδοση των 10 ετών στην Ιαπωνία υποχώρησε στο -0,2%, το χαμηλότερο από τον Ιούλιο του 2016, σε τροχιά για να υποχωρήσει κάτω τη μεσοσταθμική διετή τιμή για πρώτη φορά μετά την κατάρρευση της ιαπωνικής οικονομικής φούσκας το 1991.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης των ομολόγων της Ιαπωνίας / Αυστραλίας σημείωσαν νέο ιστορικό υψηλό

 

Οι αποδόσεις του 10ετούς αμερικανικού ομολόγου υποχώρησαν κάτω από το 1,80%.

Χρυσός
Με τον κίνδυνο διάχυσης του εμπορικού πολέμου στις ισοτιμίες να εντείνεται, το δολάριο να υποχωρεί, οι επενδυτές κινήθηκαν με ταχύτητα και προς τα παραδοσιακά ασφαλή καταφύγια, όπως ο χρυσός, ο οποίος εκτοξεύθηκε στο υψηλότερο επίπεδο από το 2013.

Μεγάλες αγορές μετοχών βυθίστηκαν επίσης στην Ασία τη Δευτέρα, με τον δείκτη Hang Seng να υποχωρεί μια τέταρτη ημέρα στα χαμηλά του Ιανουαρίου, εν μέσω μόνιμων αναταραχών στο Χονγκ Κονγκ.

 

Που βρισκόμαστε

Τον Μάιο, τέθηκε σε ισχύ τελευταία αύξηση δασμών από 10 σε 25% σε προϊόντα αξίας 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ. Μετά από ανακωχή και νέες συνομιλίες μεταξύ του Πεκίνου και της Ουάσινγκτον στις αρχές του έτους, οι οποίες απέβησαν άκαρπες, ο Τραμπ επανήλθε στο αρχικό σχέδιο της αύξηςη των δασμών. Η Κίνα αύξησε τους δασμούς, αλλά παρέμεινε σε χαμηλότερο επίπεδο.

Η διελκυστίνδα ξεκίνησε στις αρχές του 2018 όταν ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε δασμούς για τους ηλιακούς συλλέκτες και αργότερα χάλυβα και αλουμίνιο για όλες τις χώρες. Η Κίνα, ένας κορυφαίος παίκτης της ηλιακής βιομηχανίας και της βιομηχανίας σιδήρου και χάλυβα, προέβη σε αντίποινα με δασμούς σε εισαγωγές από τις ΗΠΑ αξίας 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Οι δασμοί που ανακοινώθηκαν τον Ιούνιο του 2018 σε αμερικανικά εμπορεύματα αξίας 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων, εφαρμόστηκαν σταδιακά κατά τη διάρκεια του περυσινού καλοκαιριού.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, ο Τραμπ εισήγαγε δασμούς 10% προϊόντα αξίας  200 δισ. δολαρίων, μέχρι το τέλος του 2018, με τη δυνατότητα να αυξηθούν στο 25% στο τέλος του έτους. Ο Πρόεδρος Σι ανταποκρίθηκε με δασμούς 25% σε αγαθά αξίας 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ωστόσο, στη Σύνοδο των G-20 επετεύχθη εκεχειρία, ενώ ο Τραμπ δήλωνε ότι υπάρχει άπλετος χρόνος και καμία πίεση, εν τέλει άλλαξε στρατηγική, ζητά άμεσα συμφωνία, κατηγορεί τον Σι ότι παίζει καθυστερήσεις για μέχρι τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ και απειλεί με νέες κυρώσεις.

Ακολουθεί infographic με το χρονικό του εμπορικού πολέμου ΗΠΑ-Κίνας

Σχετικά

Tags: γεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοδασμοίΕμπορικός πόλεμοςΗΠΑ-ΚίναισοτιμίεςομόλογαΧρηματιστήριο
Share120Tweet75Share21Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025
On the Radar

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Spotlight

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Η Ινδία έπαθε Κίνα, προσαρτά το Κασμίρ λόγω... hard Brexit!

Τρίτο κόμμα και ρεαλιστική απειλή η ακροδεξιά στη Γερμανία

MostPopular

  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    979 shares
    Share 392 Tweet 245
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2042 shares
    Share 817 Tweet 511
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    90 shares
    Share 36 Tweet 23
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    235 shares
    Share 94 Tweet 59
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    65 shares
    Share 26 Tweet 16

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr