• Τελευταία
  • Trending
  • All

Ο Δένδιας ενεργοποιεί την τριμερή με Αίγυπτο-Κύπρο απέναντι στην Τουρκία

30 Ιουλίου 2019
Mytilineos, logo

Η Mytilineos μπαίνει στην Πολωνία μαζί με τη Siemens

21 Μαΐου 2022
Ίλον Μασκ

Στο στόχαστρο ο Μασκ: Ροζ σκάνδαλο και παρασκήνιο

21 Μαΐου 2022

Η παρουσία των γυναικών στις Θετικές Επιστήμες: Προβληματισμοί και προοπτικές

21 Μαΐου 2022
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών

Τουρκία: Απαντήσεις σε ελληνικές παραβιάσεις

20 Μαΐου 2022
F16

Μπαράζ παραβιάσεων από τουρκικά F-16 και Drones

20 Μαΐου 2022
Αφού απέτυχε να καταβάλλει 78 εκατομμύρια δολάρια για πληρωμές ομολόγων εντός της καθορισμένης περιόδου χάριτος, η Σρι Λάνκα ανακοίνωσε επίσημα μια προληπτική χρεοκοπία,

Η Σρι Λάνκα χρεοκόπησε – Η Ελλάδα είναι πολύ πιο χρεωμένη

20 Μαΐου 2022
Gazprom

Φυσικό αέριο: Η Gazprom κλείνει τις βάνες στη Φινλανδία

20 Μαΐου 2022
Η μεταβλητότητα συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα στο ΧΑ με την κατεύθυνση της τάσης να υπαγορεύεται από το εξωτερικό.

Μ. Χατζηδάκης / Beta: Εισαγόμενες αναταράξεις στο Χρηματιστήριο

20 Μαΐου 2022
f16

Τουρκικά F-16 κοντά στην Αλεξανδρούπολη

20 Μαΐου 2022
Βλάντιμιρ Πούτιν και Γκέρχαρντ Σρέντερ

«Κάψανε τα δάκτυλα» του Σρέντερ- Εκτός Rosneft

20 Μαΐου 2022
Η απόδοση του Ελληνικού Ομολόγου 10Y ήταν 3,72 τοις εκατό την Παρασκευή 20 Μαΐου, σύμφωνα με τις εξωχρηματιστηριακές διατραπεζικές τιμές απόδοσης για αυτήν τη διάρκεια του κρατικού ομολόγου.

Ελλάδα: Σε υψηλά 26 μηνών η απόδοση του 10ετούς

20 Μαΐου 2022
Σημαντική άνοδο και κόντρα στις προβλέψεις σημείωσαν οι λιανικές πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένδειξη ανάκαμψης της εγχώριας ζήτησης και κατανάλωσης.

Βρετανία: Η οικονομία αναπνέει – αυξήθηκαν οι λιανικές πωλήσεις

20 Μαΐου 2022

Σε υψηλό 4ετίας το ρούβλι – Η ΕΕ πληρώνει για το αέριο

20 Μαΐου 2022
Αγωγός φυσικού αερείου

Γκρίζες ζώνες στις κυρώσεις: Η Σλοβακία πλήρωσε όρους… Πούτιν

20 Μαΐου 2022
Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, τις πρωινές ώρες της Κυριακής

Πλησίασε το 0 ο υδράργυρος το πρωί της Παρασκευής

20 Μαΐου 2022

«Λουκούμι» τα ελληνικά ομόλογα για τους επενδυτές…

20 Μαΐου 2022
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Κομισιόν προτείνει ρήτρα διαφυγής και το 2023

19 Μαΐου 2022
Νέα επικοινωνία, αυτή τη φορά σε επιχειρησιακό επίπεδο, είχαν Ουάσιγκτον και Μόσχα, καθώς οι αρχηγοί των γενικών επιτελείων συνομίλησαν το απόγευμα της Πέμπτης

ΗΠΑ – Ρωσία: Λειτουργεί το κόκκινο τηλέφωνο

19 Μαΐου 2022

ΗΠΑ: Πέρασε το πακέτο 40 δισ. για την Ουκρανία

19 Μαΐου 2022
πετρέλαιο, oil

Roller Coaster το πετρέλαιο: Πολλά τα δεδομένα και η νευρικότητα

19 Μαΐου 2022
ΕΚΤ, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ECB

ΕΚΤ: Τα πρακτικά δείχνουν συμφωνία για αύξηση επιτοκίων

19 Μαΐου 2022

Κυλάει «αίμα» στις αγορές – Στη δίνη και το Χ.Α

19 Μαΐου 2022
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αναδυόμενες Κρίσεις

Ο Δένδιας ενεργοποιεί την τριμερή με Αίγυπτο-Κύπρο απέναντι στην Τουρκία

Γιώργος Ξ. ΠρωτόπαπαςΑπόΓιώργος Ξ. Πρωτόπαπας
30 Ιουλίου 2019
Στις Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό
Reading Time: 1 min read
39 1
0
108
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Σαφές αποτρεπτικό μήνυμα έναντι της τουρκικής προκλητικότητας στέλνει έστειλαν σήμερα ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο Αιγύπτιος ομόλογός του, Σάμεχ Σούκρι, επιβεβαιώνοντας την ενεργοποίηση του τριμερούς σχήματος οικονομικής και αμυντικής συνεργασίας, στο πλαίσιο της προώθησης του γεωοικονομικού δόγματος των ΗΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο.

O Nίκος Δένδιας στη κοινή συνέντευξη Τύπου με το Σάμεχ Σούκρι στο υπουργείο Εξωτερικών, έστειλε για ακόμη μια φορά  ηχηρό μήνυμα προς την Τουρκία, θέτοντας όρους και προϋποθέσεις για την επαναπροσέγγιση, λίγο μετά την αινιγματική δημόσια δήλωση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη για “γενναία επανεκκίνηση” των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Σχετικάθέματα

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών

Τουρκία: Απαντήσεις σε ελληνικές παραβιάσεις

20 Μαΐου 2022
F16

Μπαράζ παραβιάσεων από τουρκικά F-16 και Drones

20 Μαΐου 2022
Αφού απέτυχε να καταβάλλει 78 εκατομμύρια δολάρια για πληρωμές ομολόγων εντός της καθορισμένης περιόδου χάριτος, η Σρι Λάνκα ανακοίνωσε επίσημα μια προληπτική χρεοκοπία,

Η Σρι Λάνκα χρεοκόπησε – Η Ελλάδα είναι πολύ πιο χρεωμένη

20 Μαΐου 2022

Στην πραγματικότητα ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, διεκδικεί την παράλληλη ανάδειξη του αμυντικού-αποτρεπτικού χαρακτήρα του σχήματος, μαζί με την ανάπτυξη του οικονομικού-ενεργειακού, επιδιώκοντας έτσι να χαλιναγωγήσει την Τουρκία, η οποία επιχειρεί να προσδιορίσει τις σχέσεις στην περιοχή σε διμερές επίπεδο, επιβάλλοντας έτσι την πυγμή της, μέσω της στρατιωτικής ισχύος που διαθέτει.

Ο Ελληνας ΥΠΕΞ ανέφερε συγκεκριμένα:

“Στο περιφερειακό επίπεδο, συζητήσαμε φυσικά και για την κατάφωρη παραβίαση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας που συντελείται από την Τουρκία. Οι παράνομες ενέργειες της Τουρκίας αψηφούν το Διεθνές Δίκαιο, θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια της περιοχής. Είναι, κατά τούτο, απολύτως καταδικαστέες”,

Με την τοποθέτηση αυτή ο Νίκος Δένδιας επαναβεβαιώνει την τριμερή Ελλάδας-Αιγύπτου-Κύπρου και χρησιμοποιεί το ειδικό στρατιωτικό και διπλωματικό βάρος της Αιγύπτου ως απόδειξη της ουσιαστικής λειτουργίας του αποτρεπτικού μηχανισμού που συνιστά η τριμερής.

“Ζούμε σε μια πολύ ασταθή περιοχή και η συστηματική παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου, του Δικαίου της Θάλασσας και των αρχών καλής γειτονίας από την Τουρκία επιτείνει τις προκλήσεις στην περιοχή μας”. 

Είναι, ίσως, η πρώτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων του που ο Νίκος Δένδιας αναφέρεται στο Δίκαιο της Θάλασσας, καθώς μέχρι τώρα οι αναφορές εστιάζονταν στο Διεθνές Δίκαιο κι’ αυτό γιατί η Τουρκία δεν έχει υπογράψει τη συνθήκη του πρώτου, αλλά δεσμεύεται απ’ το δεύτερο. Επίσης, η ανακήρυξη των ΑΟΖ, όπως αυτή που σχεδιάζεται μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου βασίζονται στο Δίκαιο της Θάλασσας. Υπ’ αυτό το πρίσμα η επίκληση του σηματοδοτεί την ανανέωση της δυναμικής την εν λόγω διαδικασίας.

Ο Νίκος Δένδιας  επισήμανε ακόμα ότι:

“H Ελλάδα αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στη συνεργασία μεταξύ όλων των ομονοούντων κρατών της περιοχής.  Άλλωστε, σε αυτό το πλαίσιο, επισκέφθηκα πρόσφατα το Ισραήλ και την Κύπρο, έχω ήδη συναντηθεί με τον Ιταλό ομόλογό μου μία φορά και σκοπεύω να τον συναντήσω εκ νέου το προσεχές διάστημα.

Η λέξη κλειδί στη συγκεκριμένη πρόταση είναι “ομονοούντων”, καθώς περιορίζει τις προϋποθέσεις για συνεργασία στη συναντίληψη και δεν απαιτεί συμφωνία, γεγονός που αποτελεί εν δυνάμει άνοιγμα προς την Τουρκία.

Ενημέρωσα, ακόμα, τον κ. Shoukry για τη συνάντηση που είχα σήμερα το πρωί με τον Κύπριο ομόλογο και φίλο μας, τον Νίκο Χριστοδουλίδη, -τον οποίον θα συναντήσει και ο ίδιος αύριο στη Λευκωσία- και αναφερθήκαμε και στην ανάγκη ενίσχυσης του μηχανισμού τριμερών συνεργασιών”. 

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ  καταδεικνύει την ευθυγράμμιση της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής με την αμερικανική στρατηγική στην Ανατολική Μεσόγειο,που προωθεί την πολυμερή συμμαχία  ΗΠΑ, Ελλάδα, Ισραήλ για την ασφάλεια και την οικονομική συνεργασία των κρατών με στόχο την απομόνωση της Τουρκίας, και διαφοροποιείται από την έκφραση “γενναία επανεκκίνηση των ελληνοτουρκικών σχέσεων” του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που θολώνει το τοπίο για την πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Επιπλέον, ο Νίκος Δένδιας κατέστησε σαφές ότι:

“Με την ευκαιρία, θα ήθελα να τονίσω και από αυτό εδώ το βήμα ότι για την Ελλάδα δεν νοείται λύση του Κυπριακού ζητήματος χωρίς την κατάργηση του αναχρονιστικού συστήματος των Εγγυήσεων και την πλήρη αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής από τη νήσο. Και αυτό ήταν μεταξύ των ισχυρών μηνυμάτων που εξέπεμψε και η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μεγαλόνησο”. 

Όπου και σημαίνει ότι το υπουργείο Εξωτερικών συνεχίζει την πολιτικής της προηγούμενης κυβέρνησης για το Κυπριακό, όπως εκφράστηκε στο πλαίσιο της Κραν Μοντανά, για κατάργηση των εγγυήσεων και την πλήρη αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής.

“Περαιτέρω, θέλω να τονίσω το σημαντικό διαμεσολαβητικό ρόλο που παίζει η Αίγυπτος για την προώθηση της Ειρηνευτικής Διαδικασίας, της ενδοπαλαιστινιακής συμφιλίωσης, της σταθεροποίησης της κατάστασης στη Λιβύη και της καταπολέμησης της διεθνούς τρομοκρατίας.” 

Η δήλωση Νίκου Δένδια δείχνει ότι Ελλάδα ενθαρρύνει τις προσπάθειες της Αιγύπτου για συμφιλίωση της Χαμάς που ελέγχει τη Γάζα  και της Παλαιστινιακής Αρχής που κυβερνά τη Δυτική Όχθη, με  στόχο την αποδυνάμωση των Αδελφών Μουσουλμάνων  στη Μέση Ανατολή, που έχουν στενές σχέσεις με Τουρκία και Χαμάς.

Σχετικά

Tags: Ανατολική Μεσόγειοςγεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΓεωτρήσεις στην ΚύπροΕλλάδα-Αίγυπτος-ΚύπροςΝίκος Δένδιας
Share43Tweet27Share8Send
Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπας

Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπας

Ο Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπας είναι Strategic - Media Analyst στο Crisis Monitor.  Είναι διεθνολόγος και αρθρογραφεί από το 2012 στο περιοδικό Άμυνα & Διπλωματία. Επιπλέον συνεργάζεται με διάφορα διεθνή και ελληνικά ψηφιακά μέσα. Παράλληλα, είναι Sr. Data Analyst της Palo Services εξειδικευμένος στην ανάλυση τoυ Social Media Monitoring.  Άρχισε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα «Επενδυτής» (2000 -2014). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστήμιου Kent. Με τη ιδιότητα του διεθνολόγου έχει μιλήσει και σε διεθνή συνέδρια στο εξωτερικό. Επιπροσθέτως, έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα courses και seminars για Digital Media, Social Media Strategies και Digital Marketing & Advertising.

ΣχετικάΆρθρα

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών
Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Απαντήσεις σε ελληνικές παραβιάσεις

20 Μαΐου 2022
F16
Ελληνοτουρκικά

Μπαράζ παραβιάσεων από τουρκικά F-16 και Drones

20 Μαΐου 2022
Αφού απέτυχε να καταβάλλει 78 εκατομμύρια δολάρια για πληρωμές ομολόγων εντός της καθορισμένης περιόδου χάριτος, η Σρι Λάνκα ανακοίνωσε επίσημα μια προληπτική χρεοκοπία,
Spotlight

Η Σρι Λάνκα χρεοκόπησε – Η Ελλάδα είναι πολύ πιο χρεωμένη

20 Μαΐου 2022
Επόμενο άρθρο

Τρέχει το πυρηνικό εργοστάσιο της Τουρκίας, στα κάγκελα Ελλάδα, ΕΕ και ΗΠΑ

Ο ΌΛαφ Σολτς

Το παιχνίδι της Γερμανίας με ΗΠΑ, Ιράν και... το μήνυμα στη Βρετανία

MostPopular

  • Ίλον Μασκ

    Στο στόχαστρο ο Μασκ: Ροζ σκάνδαλο και παρασκήνιο

    80 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Η Σρι Λάνκα χρεοκόπησε – Η Ελλάδα είναι πολύ πιο χρεωμένη

    74 shares
    Share 30 Tweet 19
  • Τουρκικά F-16 κοντά στην Αλεξανδρούπολη

    74 shares
    Share 30 Tweet 19
  • Μ. Χατζηδάκης / Beta: Εισαγόμενες αναταράξεις στο Χρηματιστήριο

    51 shares
    Share 20 Tweet 13
  • «Λουκούμι» τα ελληνικά ομόλογα για τους επενδυτές…

    52 shares
    Share 21 Tweet 13

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για αυτές τις τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και τους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε προσωπικά δεδομένα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}