• Τελευταία
  • Trending
  • All

Τα σενάρια πολέμου της Yeni Safak “μπανανόφλουδα” για τα ελληνικά media

29 Ιουνίου 2019

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025

Διεθνής Διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Πειραιώς

23 Μαΐου 2025

G7: Στοχεύει τις παγκόσμιες ανισορροπίες – Αιχμές κατά Ρωσίας και Κίνας

23 Μαΐου 2025

Ισχυρό Ξεκίνημα για την Premia Properties στο 2025

23 Μαΐου 2025
πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου

Υποχωρεί το brent – φόβοι για υπερπροσφορά και γεωπολιτική ένταση

23 Μαΐου 2025

Επανεκκίνηση για τη γερμανική οικονομία στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Eurobank: Στα top picks της Deutsche Bank για την Ευρώπη – Σύσταση buy

23 Μαΐου 2025

Θεσμική αντεπίθεση της Ευρώπης στις δασμολογικές πιέσεις των ΗΠΑ

23 Μαΐου 2025
Ο Σι Ζινπίνγκ

Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

23 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ εκβιάζει το Χάρβαρντ και… πυροβολάει τα πόδια του…

23 Μαΐου 2025

Οι τράπεζες αλλάζουν πρότυπο για τις μεταφορές – Το λάθος που διορθώνουν

23 Μαΐου 2025

Κ. Παπαζάχος: Ο χθεσινός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη ήταν «μοναχικός»

23 Μαΐου 2025
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Καιρός: Μεταφορά αφρικανικής σκόνης και υψηλές θερμοκρασίες

23 Μαΐου 2025

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 23 Μαΐου 2025
Stockmarket Correction

Ελεγχόμενη διόρθωση στο Χ.Α. – Κοντά στις 1.830 μονάδες ο Γ.Δ. 

22 Μαΐου 2025
L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία... υπεραξία

L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία… υπεραξία

22 Μαΐου 2025

Ημερίδα εμψύχωσης οινοποιών Πιερίας στις 26 Μαΐου

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Analytics

Τα σενάρια πολέμου της Yeni Safak “μπανανόφλουδα” για τα ελληνικά media

Strategical Analysis DptΓιώργος Ξ. ΠρωτόπαπαςΝίκος ΑρβανίτηςΑπόStrategical Analysis Dpt,Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπαςκαι1 άλλοι
29 Ιουνίου 2019
Στις Analytics, Spotlight, The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά
Χρόνος ανάγνωσης2 mins read
98 3
0
274
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Τα σενάρια πολέμου που αναβίωσε η φιλοκυβερνητική εφημερίδα της Τουρκίας Yeni safak αναπαρήχθησαν κατά ριπάς από τον ελληνικό ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, συμβάλλοντας στην περαιτέρω κλιμάκωση της έντασης στις διμερείς σχέσεις και με τη διάχυσή της στην κοινωνία, μέσω κυρίως των Social Media.

Γράφουν Νίκος Αρβανίτης – Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπας *

Σχετικάθέματα

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025

Τα τύμπανα πολέμου, μέσα από τον ενισχυτή των ελληνικών media και τα κανάλια διάχυσης των social media προκάλεσαν μεγάλη εμπλοκή της ελληνικής διαδικτυακής κοινής γνώμης, σε βαθμό αλλοίωσης της επικαιρότητας, καθώς επικράτησαν και έναντι της υπογραφής της σύμβασης για την παραχώρηση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στις θαλάσσιες περιοχές «Δυτικά Κρήτης» και «Νοτιοδυτικά Κρήτης».

Το query “Τουρκία Υδρογονάνθρακες” κατέγραψε, σύμφωνα με το λογισμικό PaloPro για Web & Social Listening και Analytics και με άλλα εργαλεία του Crisis Labs 2.875 συνολικές αναφορές για τη χρονική περίοδο 27 – 28 Ιουνίου 2019. Παράλληλα, τα συναισθήματα των αναφορών εμφανίζουν προβάδισμα ουδέτερων συναισθημάτων έναντι αρνητικών και θετικών.

Auditor’s note Η έρευνα εστιάζει στην αντίδραση της διαδικτυακής κοινής γνώμης στα σενάρια πολέμου, εντοπίζοντας τη Yeni Safak ως πρωτογενή πηγή, ωστόσο στο internet δεν αναπαράγεται το πρωτογενές άρθρο αλλά οι αναδημοσιεύσεις του από τα ελληνικά media, αναδεικνύοντας την εγνωσμένη, αλλά πάντα ιδιαίτερα περίεργη σχέση των ελληνικών media με τον τουρκικό μηχανισμό προπαγάνδας. Διπλωματικά, πάντως, το θέμα της Yeni Safak αξιολογείται ως προβοκάτσια που εστιάζει κυρίως στο εγχώριο κοινό και δευτερευόντως στην Ελλάδα και τον διεθνή παράγοντα. Πολιτικά. δεν μπορεί να παραβλεφθεί το ευαίσθητο της περιόδου, οι διαπραγματεύσεις Τραμπ-Ερντογάν και η ισχυρή διεθνής πίεση που ασκείται στην Άγκυρα.

Θεματολογία 

 

Η θεματολογία για την υπό εξέταση χρονική περίοδο επικεντρώθηκε σύμφωνα με τα Main Topics του PaloPro και τα google – twitter trends στις ακόλουθες αναφορές:

  • Το άρθρο της τουρκικής εφημερίδας Yeni Safak που αναφέρεται σε πολεμικά σενάρια, ότι η Τουρκία θα πλήξει την Ελλάδα, χωρίς να χρειαστεί να πάει Τούρκος στρατιώτης στην πρώτη γραμμή, καθώς ο αντίπαλος θα δεχτεί πυραυλικά πλήγματα και αν χρειαστεί, θα πάει σε πόλεμο.
  • Το άρθρο της τουρκικής εφημερίδας Yeni Safak που αναφέρει ότι «Η Ελλάδα έχει παραχωρήσει οικόπεδα νότια της Κρήτης στην ExxonMobil αλλά εκεί υπάρχουν δικαιώματα και της Τουρκίας και της Λιβύης», προειδοποιόντας πως «σε περίπτωση που τα οικόπεδα συμπίπτουν με την τουρκική υφαλοκρηπίδα τότε έρχεται νέα κρίση στην περιοχή. Η Άγκυρα δεν θα επιτρέψει νέα τετελεσμένα στην περιοχή».
  • Η υπογραφή σύμβασης για την παραχώρηση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στις θαλάσσιες περιοχές «Δυτικά Κρήτης» και «Νοτιοδυτικά Κρήτης», με το Ελληνικό Δημόσιο να παραχωρεί τα δικαιώματα στη γαλλική Total, την αμερικανική ExxonMobil και στα ΕΛΠΕ.
  • H έκδοση κυπριακής NAVTEX που δεσμεύει μεγάλη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο που καλύπτει μεγάλο μέρος του τεμαχίου 3 και μέρος του τεμαχίου 2 της κυπριακής ΑΟΖ, για άσκηση με πραγματικά πυρά, τη Δευτέρα 1η Ιουλίου που θα επαναληφθεί και την Τετάρτη 10 Ιουλίου.
Forensic Evaluation Από την ποιοτική ανάλυση προκύπτει μικρός αριθμός fake profiles και η δραστηριότητα trolls και bots ήταν περιορισμένη, ενώ το θέμα έτυχε ευρείας απήχησης, ένδειξη ότι το μεγαλύτερο μέρος της έντασης και έκτασης οφείλεται στα δημοσιεύματα των ελληνικών media. Όπερ σημαίνει ότι τα ελληνικά media έπαιξαν το ρόλο του αναμεταδότη και ενισχυτή της τουρκικής προπαγάνδας, καταδεικνύοντας κενό ασφαλείας, που επιτρέπει την εκμετάλλευση ελληνικών media από μηχανισμούς προπαγάνδας.

Συμπεράσματα 

 

Η ανάλυση περιεχομένου των ποσοτικών δεδομένων του PaloPro δείχνει ότι σημαντικός αριθμός χρηστών των Social Media ανησυχεί για ενδεχόμενη σοβαρή τουρκική πρόκληση στην ανατολική Μεσόγειο. Αναλυτικότερα:

  • H ανάλυση περιεχομένου με βάση τα ποσοτικά δεδομένα και τα Main Topics, δείχνει ότι τα mainstream ψηφιακά ΜΜΕ αναπαράγουν δημοσιεύματα τουρκικού Τύπου, κυρίως της Yenik Safak, που στη συνέχεια αναπαράγονται από δεύτερης και τρίτης κατηγορίας news και blogs.
  • Ικανός αριθμός χρηστών Social Media εκτιμάει ο Ταγίπ Ερντογάν, μετά την υπογραφή συμβάσεων για την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στις θαλάσσιες περιοχές «Δυτικά Κρήτης» και «Νοτιοδυτικά Κρήτης», θα σκληρύνει ακόμα περισσότερο τη στάση του έναντι της Ελλάδας και της κυπριακής ΑΟΖ.
  • Κάποιος αριθμός χρηστών Social Media πιστεύει ότι το δημοσίευμα της Yenik Safak εντάσσεται στο πλαίσιο της τουρκικής προπαγάνδας έναντι της Ελλάδας με στόχο να προκαλέσει κυβερνητικές αντιδράσεις.
  • Σημαντικός αριθμός χρηστών Social Media υποδέχτηκε επιφυλακτικά την υπογραφή συμβάσεων για την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στις θαλάσσιες περιοχές «Δυτικά Κρήτης» και «Νοτιοδυτικά Κρήτης».
  • Κάποιοι χρήστες Social Media εγείρουν ερωτήματα για την έλλειψη αναφορών από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, στο θέμα της εξόρυξης υδρογονανθράκων.
  • Κάποιοι χρήστες Social Media θεωρούν ότι δημιουργείται μια νέα οικονομική ισορροπία δυνάμεων στην ανατολική Μεσόγειο μεταξύ Ελλάδας- Ηνωμένων Πολιτειών και Ευρωπαϊκής Ένωσης ( εμπλοκή Γαλλίας), με την υπογραφή συμβάσεων για την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στις θαλάσσιες περιοχές «Δυτικά Κρήτης» και «Νοτιοδυτικά Κρήτης» καθώς παραχωρεί δικαιώματα στη γαλλική Total, την αμερικανική ExxonMobil.
  • Κάποιοι χρήστες των Social Media θεωρούν ότι τα ισχυρά ενεργειακά αμερικάνικα και ευρωπαϊκά συμφέροντα θα ενεργοποιήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ε.Ε. υπέρ των ελληνικών και κυπριακών συμφερόντων και κατά των τουρκικών.
  • Κάποιοι χρήστες Social Media εγείρουν ερωτήματα για το αν η υπογραφή των συμβάσεων για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων, ισοδυναμεί και με μονομερή ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ, κάτι που η Τουρκία θεωρεί casus belli.
  • Ικανός αριθμός χρηστών Social Media θεωρεί ότι ο Ταγίπ Ερντογάν δεν θα ανεχθεί σε καμία περίπτωση τρυπάνι σε ελληνική ΑΟΖ με ότι αυτό και αν συνεπάγεται.
  • Ικανός αριθμός χρηστών Social Media θεωρεί ότι ούτε ο Αλέξης Τσίπρας αλλά ούτε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορούν να διαχειριστούν μια σοβαρή κρίση Ελλάδας και Τουρκίας. 
  • Κάποιος αριθμός χρηστών Social Media εγείρει ερωτήματα για ενδεχόμενη ζημιά του ελληνικού δημοσίου από τις μετοχικές ισορροπίες στην κοινοπραξία εκμετάλλευσης- γαλλική Total (40%), αμερικάνικη ExxonMobil (40%) και Ελληνικά Πετρέλαια (20%).

__________________

*Ο Νίκος Αρβανίτης είναι Intelligence and Strategy Analyst του Crisis Monitor και Content Director της Palo Services. Είναι Διεθνολόγος – Δημοσιογράφος διαπιστευμένος διπλωματικός συντάκτης στο Βελιγράδι από το 1994 και αναγνωρισμένος αναλυτής της περιοχής των Βαλκανίων στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων. Συνεργάζεται με διεθνή ειδησεογραφικά, βαλκανικά και ελληνικά μέσα (υπήρξε και διευθυντής του σερβικού Ekonomist). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Εγκληματολογίας και Ποινικών Επιστημών του πανεπιστημίου του Βελιγραδίου. Μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί 12 βιβλία του σε σερβική, αγγλική και ελληνική γλώσσα.

*Ο Γιώργος Πρωτόπαπας είναι Strategic and Media Analyst του Crisis Monitor και Sr. Data Analyst της Palo Services. Είναι Διεθνολόγος – Δημοσιογράφος. Άρχισε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα «Επενδυτής» (2000 -2014). Αρθρογραφεί από το 2012 στο περιοδικό Άμυνα & Διπλωματία και συνεργάζεται με διάφορα διεθνή και ελληνικά ψηφιακά μέσα. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστημίου Kent. Με τη ιδιότητα του διεθνολόγου έχει μιλήσει και σε διεθνή συνέδρια στο εξωτερικό. Έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα courses και seminars για Digital Media, Social Media Strategies, Digital Marketing & Advertising.

Οι δυο είναι συγγραφείς του βιβλίου «In social MEDIA RES» που με βάση το λογισμικό Palo Pro αποκωδικοποιεί το περιεχόμενο των Social Media και των ψηφιακών μέσων για σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

*Auditor’s note: Η αξιολογική θέση που διατυπώνεται επί των ποιοτικών και ποσοτικών δεδομένων και της αναλυτικής προσέγγισης γίνεται από τρίτο αξιολογητή που προέρχεται από το Crisis Labs, ο οποίος περιλαμβάνει στην ανάλυση και άλλα στοιχεία που προκύπτουν, ακόμα και εκτός πεδίου της συγκεκριμένης έρευνας.

*Forensic Evaluation: Η αξιολόγηση των ευρημάτων και των παραγωγών τους από εξωτερικό ειδικό cyber security, που βοηθά στην κατανόηση του παραγόμενου προϊόντος και την προέλευσή του και υποστηρίζει τα ποιοτικά δεδομένα της ανάλυσης, αφαιρώντας τον υπερβάλλοντα θόρυβο και εντοπίζοντας πηγές ενδεχομένως κακόβουλης δραστηριότητας. Η ανάλυση αυτή ενεργοποιείται όταν πρόκειται για active trends και πρόσωπα και οι εξάρσεις δεν δικαιολογούνται από την εν γένει ανταπόκριση της διαδικτυακής κοινής γνώμης.

Appendix

  • Χρήστες Social Media: Tweets και Facebook posts
  • Χρήστες διαδικτύου : Bloggers, Forums, αρθρογράφοι, News
  • Διαδικτυακή κοινή γνώμη: το σύνολο News, Blogs, Forums, Facebook, Twitter
  • Σημαντικός αριθμός: Καταλυτικό ποσοστό χρηστών (>80%)
  • Ικανός αριθμός: Αριθμός που επιτρέπει την εξαγωγή συμπερασμάτων (=50%)
  • Κάποιοι χρήστες: Περιορισμένη ομάδα χρηστών (<20%)

 

Σχετικά

Tags: Social MediaΑιγαίογεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκογεωτρήσεις
Share110Tweet69Share19Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπας

Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπας

Ο Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπας είναι Strategic - Media Analyst στο Crisis Monitor.  Είναι διεθνολόγος και αρθρογραφεί από το 2012 στο περιοδικό Άμυνα & Διπλωματία. Επιπλέον συνεργάζεται με διάφορα διεθνή και ελληνικά ψηφιακά μέσα. Παράλληλα, είναι Sr. Data Analyst της Palo Services εξειδικευμένος στην ανάλυση τoυ Social Media Monitoring.  Άρχισε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα «Επενδυτής» (2000 -2014). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστήμιου Kent. Με τη ιδιότητα του διεθνολόγου έχει μιλήσει και σε διεθνή συνέδρια στο εξωτερικό. Επιπροσθέτως, έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα courses και seminars για Digital Media, Social Media Strategies και Digital Marketing & Advertising.

Νίκος Αρβανίτης

Νίκος Αρβανίτης

Ο Νίκος Αρβανίτης είναι Content Director της Palo Services. Είναι Διεθνολόγος – Δημοσιογράφος διαπιστευμένος διπλωματικός συντάκτης στο Βελιγράδι από το 1994 και αναγνωρισμένος αναλυτής της περιοχής των Βαλκανίων στον τομέα των διεθνών σχέσεων. Συνεργάζεται με διεθνή ειδησεογραφικά, βαλκανικά και ελληνικά μέσα (υπήρξε και διευθυντής του σερβικού Ekonomist). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Εγκληματολογίας και Ποινικών Επιστημών του πανεπιστημίου του Βελιγραδίου.

ΣχετικάΆρθρα

Spotlight

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025
On the Radar

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
The Wire

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Ο Ερντογάν λέει ότι τα βρήκε με τον Τραμπ

Προς την κυπριακή ΑΟΖ πλέει το Yavuz, μετά τη συνάντηση Τραμπ-Ερντογάν

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    155 shares
    Share 62 Tweet 39
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    223 shares
    Share 89 Tweet 56
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    53 shares
    Share 21 Tweet 13

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr