• Τελευταία
  • Trending
  • All

Δόκανο για την Τουρκία η ανακοίνωση της Συνόδου 3+1 στο Ισραήλ

21 Μαρτίου 2019

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025

Διεθνής Διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Πειραιώς

23 Μαΐου 2025

G7: Στοχεύει τις παγκόσμιες ανισορροπίες – Αιχμές κατά Ρωσίας και Κίνας

23 Μαΐου 2025

Ισχυρό Ξεκίνημα για την Premia Properties στο 2025

23 Μαΐου 2025
πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου

Υποχωρεί το brent – φόβοι για υπερπροσφορά και γεωπολιτική ένταση

23 Μαΐου 2025

Επανεκκίνηση για τη γερμανική οικονομία στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Eurobank: Στα top picks της Deutsche Bank για την Ευρώπη – Σύσταση buy

23 Μαΐου 2025

Θεσμική αντεπίθεση της Ευρώπης στις δασμολογικές πιέσεις των ΗΠΑ

23 Μαΐου 2025
Ο Σι Ζινπίνγκ

Ο Σι Ζινπίνγκ μπορεί να κερδίσει τον Τραμπ αρκεί να… παίξει the long game

23 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ εκβιάζει το Χάρβαρντ και… πυροβολάει τα πόδια του…

23 Μαΐου 2025

Οι τράπεζες αλλάζουν πρότυπο για τις μεταφορές – Το λάθος που διορθώνουν

23 Μαΐου 2025

Κ. Παπαζάχος: Ο χθεσινός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη ήταν «μοναχικός»

23 Μαΐου 2025
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Καιρός: Μεταφορά αφρικανικής σκόνης και υψηλές θερμοκρασίες

23 Μαΐου 2025

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 23 Μαΐου 2025
Stockmarket Correction

Ελεγχόμενη διόρθωση στο Χ.Α. – Κοντά στις 1.830 μονάδες ο Γ.Δ. 

22 Μαΐου 2025
L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία... υπεραξία

L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία… υπεραξία

22 Μαΐου 2025

Ημερίδα εμψύχωσης οινοποιών Πιερίας στις 26 Μαΐου

22 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Η Πειραιώς πούλησε τη θυγατρική διαχείρισης off-site ATM στην Printec

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αμυνα & Διπλωματία

Δόκανο για την Τουρκία η ανακοίνωση της Συνόδου 3+1 στο Ισραήλ

Strategical Analysis DptΑπόStrategical Analysis Dpt
21 Μαρτίου 2019
Στις Crisis Zone, The Wire, Trump-effect, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
210 2
0
575
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες έστειλε η σύνοδος κορυφής των 3+1 στο Ισραήλ, ενώ πυκνή σημειολογικά ήταν κοινή δήλωση των τριών ηγετών και του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, η οποία ξεκινούσε με τις αμερικανικές θέσεις για την περιοχή, ξεκαθαρίζοντας ότι οι δρομολογηθείσες εξελίξεις τελούν υπό την αμερικανική αιγίδα, σε όλα τα επίπεδα και οποιεσδήποτε παρεμβολές ή προσπάθειες ανάσχεσης θα αντιμετωπίζονται ως αμφισβήτηση του ρόλου του αμερικανικού παράγοντα.

  • Συμφωνία για East Med και ασφάλεια
  • Σαφής και πολυεπίπεδη η αμερικανική παρέμβαση
  • Μηνύματα σε Τουρκία, Ρωσία, Ιράν και Λίβανο
  • Ανακοίνωση…”μνημόνιο” για την Τουρκία

Τα όσα περιλαμβάνονται στην κοινή δήλωση, η ερμηνεία, τα εμφανή και υπόκωφα μηνύματά τους έχουν βασικό, αλλά όχι μόνο, αποδέκτη την Άγκυρα, η οποία βρυχάται και επιχειρεί να ανοίξει πολλαπλά μέτωπα με τις ΗΠΑ και την ΕΕ, βασιζόμενη στην αμυντική και οικονομική προσέγγιση με τη Ρωσία.

Σημειολογικά και διπλωματικά η διακήρυξη του νέου σχήματος, είναι πολυσήμαντη καθώς δεν περιορίζεται στις δομές οικονομικής συνεργασίας και τον East Med αλλά τα περιλαμβάνει αυτά, στο πλαίσιο της εδραίωσης ενός νέου γεωοικονομικού και γεωπολιτικού status quo στην περιοχή, μέρος του οποίου αποτελεί και η επίλυση του Κυπριακού.

Σχετικάθέματα

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025

Θεσμική αντεπίθεση της Ευρώπης στις δασμολογικές πιέσεις των ΗΠΑ

23 Μαΐου 2025

Τα μηνύματα είναι πολλά, καθώς η δημιουργία περιφερειακών δομών ασφάλειας χωρίς την Τουρκία, σημαίνει ότι η ένταξή της σε αυτές θα είναι υπό όρους και προϋποθέσεις, χωρίς περιθώριο συνδιαμόρφωσης, αλλά με βάσει τα συμφωνηθέντα και τις δρομολογημένες εξελίξεις. Όπερ σημαίνει ότι η Άγκυρα μπορεί να αποδεχθεί και να ενταχθεί, αλλά δεν θα μπορεί να εφαρμόσει τις αναθεωρητικές πρακτικές της, δεδομένου ότι ΗΠΑ και Ισραήλ έχουν οριοθετήσει το πλαίσιο.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι

“Οι ηγέτες συμφώνησαν στην ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας , για την υποστήριξη της ενεργειακής ανεξαρτησίας και ασφάλειας και για την άμυνα έναντι κακόβουλων εξωτερικών επιρροών στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή”

Η φράση αυτή ακολουθεί την δέσμευση των ΗΠΑ να στηρίξουν την τριμερή συνεργασία με τη διατύπωση:

“Ο υπουργός Εξωτερικών Πομπέο, υπογράμμισε την στήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών για τον τριμερή μηχανισμό που εδραίωσαν το Ισραήλ, η Ελλάδα και η Κύπρος, επισημαίνοντας τη σημασία της αυξημένης συνεργασίας”.

Οι δύο φράσεις σε αντίστροφη σειρά μεταξύ τους δείχνουν ακριβώς τη στόχευση των ΗΠΑ και επαναφέρουν το δόγμα “είτε μαζί μας, είτε εναντίον μας”, με αποδέκτη την Τουρκία, ενώ στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα και στη Ρωσία, τον Λίβανο και το Ιράν, που έχουν συμφέρον να υπονομεύσουν τον East Med.

Το μήνυμα γίνεται ξεκάθαρο προς την Τουρκία, σε συνδυασμό με τις χθεσινές δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Γιώργκου Κατρούγκαλου στο Anadolu, όπου απευθύνει πρόσκληση στην Άγκυρα για συνεργασία στο πλαίσιο της τριμερούς Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου. Όπως επισήμανε το Crisis Monitor η πρόσκληση του κ. Κατρούγκαλου είχε όρους, οι οποίοι με την ανακοίνωση της Συνόδου Κορυφής αποσαφηνίζονται πλήρως.

Τα μηνύματα αυτά θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην ενίσχυση της ελληνικής πρότασης προς την Τουρκία για τον οδικό χάρτη και επίλυσης των διμερών θεμάτων, την οποία θα μεταφέρει σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος στην Αττάλεια, όπου θα συναντήσει τον Τούρκο ομόλογό του, Μελβούτ Τσαβούσογλου.

Οι ηγέτες των χωρών συμφώνησαν να αυξήσουν την περιφερειακή συνεργασία για την υποστήριξη της ενεργειακής ανεξαρτησίας και της ασφάλειας, ενώ δεσμεύτηκαν να υπερασπιστούν τις εξωτερικές κακοήθεις επιρροές στην Ανατολική Μεσόγειο και την ευρύτερη Μέση Ανατολή. Εξέφρασαν δε την ικανοποίησή τους για το πρόσφατο εύρημα φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο και τις δυνατότητές του να συμβάλει στην ενεργειακή ασφάλεια και διαφοροποίηση.

Από την πλευρά του ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο υπογράμμισε την υποστήριξη των ΗΠΑ για τον τριμερή μηχανισμό που θέσπισαν το Ισραήλ, η Ελλάδα και η Κύπρος, επισημαίνοντας τη σημασία της αυξημένης συνεργασίας.

Η παρουσία του Αμερικανού υπουργού «σημαίνει ότι δίνεται προστιθέμενη αξία» στη έκτη τριμερή είχε δηλώσει νωρίτερα σήμερα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ενώ κατά τις προκαταρκτικές δηλώσεις τους ο Νετανιάχου και ο Πομπέο επικεντρώθηκαν κυρίως σε διμερή θέματα άμυνας.

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ αναφέρθηκε επίσης στους στενούς δεσμούς μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ, ενώ απευθύνθηκε με επιθετικό ύφος στο Ιράν, ξεκαθαρίζοντας ότι οι ΗΠΑ θα αυξήσουν την πίεση.

«Ανυπομονώ για τη συνεργασία μας. Πριν μια εβδομάδα μίλησα στο Τέξας για συνεργασίες σαν κι αυτή, που δημιουργεί υποδομές που δεν είχαμε ποτέ. Πιστεύουμε πως όταν συνεργάζονται ελεύθερες χώρες πάντα υπάρχει μεγάλο όφελος. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας δήλωσε:

«Δεν μπορώ να μετρήσω πόσες φορές έχουμε βρεθεί μέσα στα πλαίσια των τριμερών. Τα τελευταία χρόνια ο ρόλος των χωρών μας και η συνεργασία μας έγινε πιο δυνατή. Η τριμερής συνεργασία μας έχει γίνει στρατηγική και ιδιαίτερα στους τομείς της ενέργειας και της ασφάλειας. Η συμμετοχή των ΗΠΑ δια του ΥΠΕΞ Πομπέο σημαίνει ότι η χώρα υποστηρίζει αυτή τη συνεργασία μας και την προσπάθεια για διάλογο και στα ενεργειακά, στην οικονομία αλλά και μπροστά στις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε».

«Η βασική ιδέα μας είναι πολύ σημαντική: να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές δίκτυο μεταφοράς των ενεργειακών πόρων από την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, από το Ισραήλ, την Κύπρο, την Ελλάδα, στην Ευρώπη»,

υπογράμμισε και συνεχίζοντας είπε

«η καθιέρωση του φυσικού αερίου East Med μπορεί να βοηθήσει τόσο τον διάλογο για την ασφάλεια αλλά και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής».

Ο Νίκος Αναστασιάδης, από την πλευρά του, επισήμανε ότι

«Θέλω να διαβεβαιώσω ότι η Κύπρος θα παραμείνει πιστός εταίρος στην προσπάθεια για συνεργασία και πρόοδο στην περιοχή. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που οι ΗΠΑ είναι σήμερα εδώ και υποστηρίζουν αυτή την προσπάθεια»,

σχολίασε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Όπως μεταδίδουν τα media, η συζήτηση για τον East Μed συνδέθηκε με την πρόσφατη συνάντηση των ΥΠΕΞ στο Χιούστον των ΗΠΑ και το East Μed gas forum που συμμετείχαν επίσης Ιορδανία, Αίγυπτος και Παλαιστίνη.

Το εκτιμώμενο κόστος του έργου του East Med αγγίζει τα 6 δισ. ευρώ και θεωρείται ότι θα είναι ο πλέον ασφαλής αγωγός παγκόσμια, καθότι θα είναι απρόσβλητος από τρομοκρατικές ενέργειες λόγω του πολύ μεγάλου βάθους του. Το μέγεθος του ενδέχεται να διπλασιαστεί για να μεταφέρει ακόμα μεγαλύτερες ποσότητες από το Ισραήλ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην πρώτη του φάση θα είναι οι τρεις χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ) και Ιταλία, με τη στήριξη των ΗΠΑ και σε επόμενη φάση συνεργασία με τρίτες χώρες, κυρίως Αίγυπτο αλλά και χώρες του Κόλπου.

Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ φέρεται να έχει δεσμευθεί στις κατ’ ιδίαν επαφές ότι θα υποστηρίξει μέσω ενεργειακών κολοσσών των ΗΠΑ την προσπάθεια, εντάσσοντας το project ως κομβικό στον ευρύτερο αμερικανικό σχεδιασμό για την περιοχή.

Σχετικά

Tags: EastmedΑλέξης ΤσίπραςΑνατολική Μεσόγειοςγεωοικονομίαγεωπολιτικό ρίσκοΕλλάδα-Κύπρος-ΙσραήλΕνέργειαενεργειακή διπλωματίαΜάικ ΠομπέοΜπενιαμίν ΝετανιάχουΝίκος ΑναστασιάδηςΦυσικό Αέριο
Share230Tweet144Share40Send
Strategical Analysis Dpt

Strategical Analysis Dpt

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
The Wire

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
The Wire

Θεσμική αντεπίθεση της Ευρώπης στις δασμολογικές πιέσεις των ΗΠΑ

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Οι ΗΠΑ απειλούν Ερντογάν με έκπτωση από τη συμπαραγωγή του F-35

Οι ευρω-καμπάνες στη Google και οι ερμηνείες τους

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    154 shares
    Share 62 Tweet 39
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    223 shares
    Share 89 Tweet 56
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    53 shares
    Share 21 Tweet 13

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr