• Τελευταία
  • Trending
  • All

Ανάλυση: Ο Τσίπρας με τον Τραμπ, Ερντογάν-Πούτιν απειλούν αγωγούς, ευρωστρατό, προσφυγικό

18 Δεκεμβρίου 2018

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 24 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 25 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Αμυνα & Διπλωματία

Ανάλυση: Ο Τσίπρας με τον Τραμπ, Ερντογάν-Πούτιν απειλούν αγωγούς, ευρωστρατό, προσφυγικό

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
18 Δεκεμβρίου 2018
Στις Crisis Zone, The Wire, Trump-effect, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
42 1
0
116
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Μπροστά σε ένα πραγματικά καθοριστικό δίλημμα βρίσκεται η Ελλάδα, καθώς η πολιτική ηγεσία και η επιχειρηματική ελίτ της χώρας καλούνται να λάβουν αποφάσεις, οι οποίες έχουν αντίκτυπο σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα, ενέχουν κινδύνους και λαμβάνονται σε περίοδο αυξημένης γεωπολιτικής έντασης. Οι αγωγοί στα Βαλκάνια, το γεωοικονομικό δόγμα της Ανατολικής Μεσογείου, το Κυπριακό, ο Ευρωστρατός, το Παλαιστινιακό, ακόμα και το προσφυγικό συμπλέκονται δημιουργώντας ένα νέο πλαίσιο ενεργειακής-γεωοικονομικής ασφάλειας, το οποίο ο Ταγίπ Ερντογάν επιχειρεί να διεμβολίσει χρησιμοποιώντας ως “όπλο” επιλογής τη στυγερή δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.

Σε πρώτη ανάγνωση η ένταξη των ανωτέρω στο ίδιο κάδρο αποτελεί ένα μάλλον ευφάνταστο σενάριο, ωστόσο σε μια πιο ενδελεχή εξέταση αποκαλύπτονται πτυχές που δεν είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού και οι οποίες δρουν συνεκτικά και επεξηγηματικά για τις συγκυρίες, τις προοπτικές και το νέο status quo.

Σχετικάθέματα

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Η νέα ισορροπία δυνάμεων που διαμορφώνεται στην περιοχή, δεν ικανοποιεί του πάντες, καθώς ανακόπτει και τελειώνει οριστικά τα σχέδια της Τουρκίας να ανελιχθεί σε περιφερειακή υπερδύναμη. Η δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι από πράκτορες της χώρας του, υπό τις εντολές του διαδόχου του θρόνου και η παγκόσμια κατακραυγή που ακολούθησε και συνεχίζεται, με την τακτική του μαρτυρίου της σταγόνας, αποτελούν, από μια άποψη, βούτυρο στο ψωμί του Ταγίπ Ερντογάν.

Τα ανθρώπινα δικαιώματα και η συγκυρία ανάδειξής τους που προσφέρεται από τη δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι, αποτελούν ένα ζήτημα, το οποίο δεν μπορεί να παραβλεφθεί στον δυτικό κόσμο, καθώς ανοίγει κερκόπορτες και δημιουργεί κακό προηγούμενο. Αν όμως αυτό το γεγονός και ο αντίκτυπος που έχει εξεταστούν υπό γεωπολιτικό, γεωοικονομικό και στρατηγικό πρίσμα, τότε αναδεικνύονται άλλες πτυχές. Η εργαλειοποίηση της δολοφονίας από τον Ταγίπ Ερντογάν, στο πλαίσιο προσπάθειας πίεσης έναντι της Σαουδικής Αραβίας και αναβάθμισης του ρόλου της Τουρκίας στην περιοχή, διαμορφώνουν ένα ναρκοπέδιο, καθιστώντας απριόρι κάθε φωνή κατά της Σαουδικής Αραβίας και των πρακτικών της, πιόνι στο σκάκι του Τούρκου προέδρου με τον Τραμπ και την ΕΕ.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, αν και κατακρίνεται για τις αντιδημοκρατικές τακτικές του, το πογκρόμ, τις απαγωγές και τις συλλήψεις χωρίς κατηγορητήρια, τις ευθείες παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και την καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, χρησιμοποιεί την υπόθεση της δολοφονίας Κασόγκι για να κερδίσει να μια θέση στο τραπέζι που στήνουν οι ΗΠΑ για την εμπέδωση του νέου γεωοικονομικού status quo στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο.

Auditor’s note: Οι στενές σχέσεις της Τουρκίας με τη Ρωσία, η απομάκρυνση από τον αμερικανικό άξονα, οι πολυεπίπεδες συγκρούσεις συμφερόντων, λόγω των Κούρδων σε Ιράκ και Συρία, καθώς και η αντιπαλότητα με το Ισραήλ και την Αίγυπτο, απέκλεισαν τον Ταγίπ Ερντογάν, από το γεωοικονομικό δόγμα Τραμπ για την Ανατολική Μεσόγειο.

Το γεωοικονομικό δόγμα Τραμπ

Οι ΗΠΑ με οδηγό την Σαουδική Αραβία απομόνωσαν Ιράν και Κατάρ στην περιοχή, αποκόπτοντας κάθε πρόσβαση της Τουρκίας, ενώ παράλληλα προσέφεραν κάλυψη και ενίσχυσαν τις πολυμερείς πρωτοβουλίες τόσο στη Μέση Ανατολή όσο και στη Μεσόγειο. Έτσι από τη μια η Αίγυπτος ανέπτυξε ενεργό ρόλο στο Παλαιστινιακό, πιέζοντας τη Χαμάς να κόψει δεσμούς με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους και να αλλάξει το καταστατικό, ενώ παράλληλα συνέβαλλε καθοριστικά στην επαναπροσέγγιση με την PLO.  Ταυτόχρονα, Ισραήλ και Σαουδική Αραβία έκαναν βήματα προσέγγισης (άνοιγμα εναερίου χώρου, πρεσβείας, κλπ).

Παράλληλα, Ελλάδα και Κύπρος υλοποιούσαν το δικό τους σκέλος του σχεδιασμού συμμετέχοντας σε δύο διαφορετικά πολυμερή σχήματα με την Αίγυπτο και το Ισραήλ, ως συνδετικοί κρίκοι. Μέσω του διαδρόμου ασφαλείας που δημιουργείται, καθίσταται πλέον εφικτή η μεταφορά φυσικού αερίου από το Ισραήλ στην Ιταλία και τα Βαλκάνια, υλοποιώντας τον αμερικανικό σχεδιασμό για περιορισμό της εξάρτησης της περιοχής από τη Ρωσία.

Κυπριακό, γεωτρήσεις και… ευρωστρατός

Σε αυτό το πλαίσιο όμως, οι ΗΠΑ προωθούν την επίλυση του Κυπριακού και την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο, στηρίζοντας τις γεωτρήσεις στην Κύπρο, την ενδυνάμωση των δεσμών με την Ελλάδα, η οποία αναδεικνύεται σε χώρα transit και εμπεδώνοντας μια νέα περιφερειακή δομή ασφαλείας, για την εδραίωση της οποίας θα απαιτηθούν νέοι εξοπλισμοί και αναπτύξεις.

Με δεδομένο ότι Ελλάδα και Κύπρος είναι χώρες-σύνορο για την  ΕΕ, η οποία αναπτύσσει τον Ευρωστρατό και το Ευρωπαϊκό Αμυντικό Ταμείο, οι ισορροπίες στην περιοχή περιπλέοκονται και κάθε κίνηση επιδρά σε παραπάνω από μια σκακιέρες. Συνεπώς, η πρωτοβουλία της Ελλάδας για επίσπευση της ανάπτυξης των νέων διευρυμένων δυνατοτήτων θαλάσσιας επιτήρησης που προβλέπονται στο πλαίσιο της PESCO, συνιστά τη χρήση ευρωπαϊκών μέσων για τη διασφάλιση του αμερικανικού project και την πρώτη πραγματική επιχειρησιακή ενεργοποίηση της Ευρώπης.

Το σκηνικό όμως, αυτό, προκαλεί ασφυξία στην Τουρκία, καθώς από τη μια οι ΗΠΑ την έχουν αποκλείσει από τον σχεδιασμό και από την άλλη η ΕΕ επικυρώνει την αμερικανική κυριαρχία στην περιοχή προσφέροντας και επιχειρησιακή υποστήριξη, ενώ δημιουργούνται οι προοπτικές ενίσχυσης των ευρωπαϊκών στρατηγικών δεσμών με Ισραήλ και Αίγυπτο, χώρες που η Άγκυρα κατατάσσει στην κατηγορία “άσπονδων φίλων”.

Ασπίδα: Αίγυπτος Ισραήλ και Ελλάδα

Στρατηγικά, η υπερσύγχρονη στρατιωτική και αεροπορική μηχανή του Ισραήλ, με τα F-16, F-15 και εσχάτως τα F-35 και την πολυσχιδή Μοσάντ, συναντά την αναβαθμισμένη Αίγυπτο που διαθέτει ελικοπτεροφόρα και πανίσχυρο ναυτικό, δημιουργώντας ένα πλαίσιο προστασίας για την ευρύτερη περιοχή, από το οποίο ευνοούνται πολύπλευρα Ελλάδα και Κύπρος.

Η προέκταση αυτού του πλαισίου στα Βαλκάνια, με την τετραμερή Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Σερβίας, όμως, προκαλεί την ενόχληση και της Ρωσίας, ενισχύοντας τα πεδία κοινής  δράσης με την Τουρκία.

Για να αποφευχθεί η αποσταθεροποιητική δράση της Ρωσίας, με αιχμή του δόρατος την Τουρκία, η Ελλάδα προσφέρει στη Μόσχα το δέλεαρ της διασύνδεσης του  Turk Stream με τον ελληνοβουλγαρικό IGB και την εδραίωση πολυεπίπεδης ελληνοτουρκικής ενεργειακής σύνδεσης.

Η Μόσχα δεν είναι ικανοποιημένη, αλλά σε συνδυασμό με τον Nord Stream 2 δεν έχει αρνητικό οικονομικό αποτέλεσμα, διατηρεί τις ροές της και συμμετέχει έστω και οριακά στο νέο δίκτυο αγωγών. Η Τουρκία, όμως χάνει προσβάσεις, στρατηγική ισχύ, υποβαθμίζεται γεωπολιτικά και εγκλωβίζεται.

Auditor’s note Ο Ταγίπ Ερντογάν, όμως, δεν διαθέτει μόνο τη δολοφονία Κασόγκι στο οπλοστάσιό του, αλλά και το προσφυγικό, το οποίο έχει κατ’ επανάληψη εργαλειοποιήσει πιέζοντας Ελλάδα και Ευρώπη, σε σειρά ζητημάτων, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα,

Σχετικά

Tags: ΑίγυπτοςΑνατολική Μεσόγειοςγεωοικονομίαγεωπολιτικό ρίσκοΕλλάδα-Κύπρος-ΙσραήλΕνέργειαΙσραήλΜέση ΑνατολήΠαλαιστινιακόΤαγίπ Ερντογάνυπόθεση ΚασόγκιΦυσικό Αέριο
Share46Tweet29Share8Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Crisis Zone

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Με Φορο-Gafa θα βγάλει ο Μακρόν τα σπασμένα από τις παροχές

Νέες πιέσεις Τραμπ στη Fed για τα επιτόκια

MostPopular

  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    977 shares
    Share 391 Tweet 244
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    90 shares
    Share 36 Tweet 23
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2041 shares
    Share 816 Tweet 510
  • Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

    63 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    233 shares
    Share 93 Tweet 58

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr