• Τελευταία
  • Trending
  • All

Δική του πίστα με “παγίδες” και “τείχη” φτιάχνει ο Τσίπρας

7 Νοεμβρίου 2018 - Ενημερώθηκε: 8 Νοεμβρίου 2018

Ο Πούτιν βάζει όρους στο τραπέζι – Οι Ευρωπαίοι απαντούν με… πυραύλους

28 Μαΐου 2025
Jan Karras

Αύξηση κερδών με καλύτερα περιθώρια πέτυχε ο ΟΠΑΠ στο Q1

28 Μαΐου 2025

Το deal Ορτσέλ – Χόλτερμαν ισχυροποιεί Ψάλτη και ξεκλειδώνει… δυναμική

28 Μαΐου 2025
Rally

Νέο τραπεζικό πάρτι στο Χ.Α. που βλέπει και τις 1.900 μονάδες

28 Μαΐου 2025
Το ταμπλό του Χρηματιστηρίου

Αλλαγές στους δείκτες του Χ.Α: Οι φοβικοί και οι επιθετικοί επιχειρηματίες σε όρους… ταμπλό!

28 Μαΐου 2025

AmCham: Στρατηγική παρουσία του Επιμελητηρίου στις ΗΠΑ

28 Μαΐου 2025

Ο Μερτς ανεβάζει την πίεση στον Πουτιν… Σπρώχνει για deal στα παρασκήνια

28 Μαΐου 2025

Πώς να διαβάζω σωστά τον λογαριασμό ρεύματος;

28 Μαΐου 2025

Η σειρά realme GT 7 κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της στο Παρίσι

28 Μαΐου 2025

Μέλη των Τούρκων Ντάλτον πίσω από την επίθεση σε στελέχη της ΕΥΠ

28 Μαΐου 2025
Nord Stream 2 unerwater

Ο Nord Stream διχάζει (πάλι) τη Δύση

28 Μαΐου 2025

ΕΕ και ΗΠΑ χαλαρώνουν τις κυρώσεις κατά της Συρίας

28 Μαΐου 2025

Ελαφρά άνοδος στις αποδόσεις των ομολόγων της Eυρωζώνης

28 Μαΐου 2025

ΟΔΔΗΧ: Στο 1,74% υποχώρησε η απόδοση των 6μηνων εντόκων

28 Μαΐου 2025

Άνοδος στα καταλύματα, πτώση στην εστίαση το α’ τρίμηνο 2025

28 Μαΐου 2025
Elon Musk

Το «μεγάλο και όμορφο» ν/σ του Τραμπ απογοητεύει τον Μασκ

28 Μαΐου 2025

Πρώτο βήμα για την υποβοηθούμενη ευθανασία στη Γαλλία

28 Μαΐου 2025

Έρευνα Mastercard: Οι κυβερνοεπιθέσεις απειλούν τις ΜμΕ στην Ευρώπη

28 Μαΐου 2025

Η Cosmos Sport αποκτά νέα γραφεία

28 Μαΐου 2025
χρυσός, gold

Ο χρυσός ανακάμπτει με φόντο οικονομικά στοιχεία και εμπορικές συνομιλίες

28 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η UniCredit αυξάνει τη συμμετοχή της στην Alpha Bank στο 20% – αποχωρεί η Reggeborgh

28 Μαΐου 2025

Πειραιώς: Σε διεθνείς θεσμικούς το 80% του πράσινου ομολόγου

28 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 29 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Πολιτική & Οικονομία

Δική του πίστα με “παγίδες” και “τείχη” φτιάχνει ο Τσίπρας

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
7 Νοεμβρίου 2018 - Ενημερώθηκε: 8 Νοεμβρίου 2018
Στις The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
76 1
0
209
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Στρατηγική ταχείας εναλλαγής θεμάτων ακολουθεί το Μαξίμου, ενώ ο πρωθυπουργός αναλαμβάνει το βάρος της εξόδου από την εσωστρέφεια και τη δημιουργία συνθηκών επαγρύπνησης της κοινωνίας και πεδίων σύνθεσης για το πολιτικό προσωπικό. Παράλληλα, αναδεικνύοντας θέματα που προκαλούν κοινωνικές διεργασίες, καλλιεργεί σκηνικό διεύρυνσης του πεδίου ιδεολογικής αντιπαράθεσης, με στόχο το “ξεσκαρτάρισμα” στο χώρο του κέντρου, την απογύμνωση της Δεξιάς από δεσμούς και ερείσματα και εν τέλει την απομόνωσή της.

Η ατζέντα που υλοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρεκκλίνει από τα συμφωνηθέντα στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και από τα αναμενόμενα, όμως ο τρόπος πολιτικής εκμετάλλευσης και η δαρκής εναλλαγή του σκηνικού προκαλούν αντιδράσεις, καθώς δημιουργούνται πιεστικές συνθήκες που προκαλούν ταχεία επώαση.

Σχετικάθέματα

Ο Πούτιν βάζει όρους στο τραπέζι – Οι Ευρωπαίοι απαντούν με… πυραύλους

28 Μαΐου 2025

Μερτς: Έχουμε βγάλει το χαλινάρι από τον Ζελένσκι – Διττό μήνυμα σε Πούτιν

28 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ απειλεί Πούτιν με κυρώσεις… αφού τον είπε τρελό

27 Μαΐου 2025

Προβάλλοντας θέματα που προκαλούν κλυδωνισμούς στη Δεξιά και αναγκάζουν το Κέντρο να τοποθετηθεί, ο Αλέξης Τσίπρας χτίζει τείχος μπροστά από τον προοδευτικό χώρο, περιορίζοντας τις προσβάσεις και τα περιθώρια συνεργασιών, προδιαγράφοντας ένα κονιορτοποιημένο και πολωμένο μετεκλογικό σκηνικό.

Από την άλλη πλευρά, η πολιτική επικάλυψης θεμάτων και διαρκούς αναδιάρθρωσης της ατζέντας, δίνει την πρωτοβουλία των κινήσεων, επιβάλλει και εμπεδώνει την πολιτική κυριαρχία και μειώνει το χρόνο τριβής με την αντιπολίτευση και τα media, περιορίζοντας τις φθορές σε πλατφόρμες και πρόσωπα.  Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας, διατηρεί ανοιχτά όλα τα θέματα και τα μέτωπα και μπορεί να επανέρχεται σε αυτά κατά το δοκούν, μεγιστοποιώντας το προσδοκώμενο όφελος ή διαχειριζόμενος σε βάθος χρόνου το πολιτικό κόστος.

Επιλέγει υψηλούς ρυθμούς και καθιστά αδύνατη την άσκηση δομικής και στοχευμένης αντιπολίτευσης

Με αυτούς τους ρυθμούς ο Αλέξης Τσίπρας αναγκάζει τους αντιπάλους του να αναλώνονται σε αντιπαραθέσεις χαμηλής πολιτικής αξίας, χωρίς να προλαβαίνουν να διατυπώσουν ολοκληρωμένες θέσεις και σπαταλώντας πολιτικό και χρηματικό κεφάλαιο σε ένα διαρκώς εναλλασσόμενο πολιτικό παιχνίδι.

Ο πρωθυπουργός έχει προαναγγείλει αλλαγή του κυβερνητικού μείγματος, ή ακόμα και κυβέρνηση μειοψηφίας, προοπτική που τον αναγκάζει να διαμορφώσει τις απαραίτητες ισορροπίες έτσι ώστε να μην αμφισβητηθεί η πολιτική σταθερότητα, ενόψει της ψήφισης του Σκοπιανού.

Στήριξη προς αυτή την κατεύθυνση έχει ήδη βρει από το Ποτάμι, ωστόσο η διασφάλιση της βιωσιμότητας της κυβέρνησης, απαιτεί την προώθηση ατζέντας, η οποία θα δρα αφενός συνεκτικά και ταυτόχρονα θα επιτάσσει την επιβίωση της κυβέρνησης, ως μοναδική λύση για την έγκαιρη περαίωσή της.

Με το Σκοπιανό σε εξέλιξη στην πΓΔΜ, αλλά στη “συντήρηση” στην Ελλάδα, τις ελληνοαλβανικές σχέσεις σε δύσκολη καμπή και την ακροδεξιά να καλπάζει στην Ευρώπη, η πρωτοβουλία αναθεώρησης του Συντάγματος με πρόταγμα τις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας, είναι ένα ζήτημα που όχι μόνο δεν θα συναντήσει αντιστάσεις από τη Δεξιά αλλά θα κινητοποιήσει και κοινωνικές δυνάμεις. Το θέμα όμως, αντιθέτως με τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα δεν έκλεισε τώρα, αλλά μόλις άνοιξε, καθώς το προσύμφωνο Τσίπρα-Ιερώνυμου θα τεθεί προς διαβούλευση στο Υπουργικό Συμβούλιο και την Ιερά Σύνοδο.

Παράλληλα, όμως, η προσπάθεια της αντιπολίτευσης να αναδείξει ελλείψεις και ανακολουθίες προσκρούει στην προοπτική 10,000 χιλιάδων προσλήψεων στο Δημόσιο, χώρος που δημιουργείται από τη διαγραφή των κληρικών από τις λίστες της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών. Το θέμα αναμένεται να επανέλθει στην επικαιρότητα πολλές φορές ακόμα και σε διάφορα στάδια, καθώς θα κλείσει, εφόσον ψηφιστεί σε αυτή και την επόμενη Βουλή η αναθεώρηση του Συντάγματος.

Επιλέγει ζητήματα που θα ενεργοποιήσουν τις προοδευτικές δυνάμεις στην κοινωνία και στήνει αντιπαραθέσεις-παγίδα για να πολώσει και να εξουθενώσει την αντιπολίτευση

 

Επίσης, ανοιχτό παραμένει και το ζήτημα των συντάξεων, το οποίο αν και έχει εξασφαλίσει τις αρχικές εγκρίσεις βρίσκεται σε διαδικασία επώασης στην Ευρωζώνη. Οι υψηλοί τόνοι και η κριτική της αντιπολίτευσης, όμως, δίνουν την ευχέρεια στο Μαξίμου να επανέρχεται στο θέμα σε κάθε ευκαιρία ταυτίζοντας τη ΝΔ με τους σκληροπυρηνικούς άλλοτε του ΔΝΤ και άλλοτε του ESM. Με τον τρόπο αυτό καρπώνεται τα πολιτικά οφέλη, ενώ έχει ήδη προετοιμάσει το έδαφος για να χρεώσει οποιαδήποτε αποτυχία στις δυνάμεις από το εσωτερικό που αντιμάχονταν τη μη-μείωση.

Πιο σύνθετα αλλά πολιτικά εκμεταλλεύσιμα, στην επόμενη φάση τους, είναι τα ενεργειακά ζητήματα, καθώς η προώθηση των γεωτρήσεων στην Κύπρο, της εκμετάλλευσης των οικοπέδων νότια της Κρήτης, ο East Med και ο σταθμός αεριοποίησης LNG στην Αλεξανδρούπολη, εφόσον κινηθούν βάσει χρονοδιαγραμμάτων θα αλλάξουν το ενεργειακό μείγμα της χώρας και θα την αναβαθμίσουν γεωπολιτικά και γεωοικονομικά, περιορίζοντας ταυτόχρονα την τουρκική προκλητικότητα.

Στο ίδιο πλαίσιο αλλά με διαφορετικό χρονισμό και δυνάμεις που επιδρούν, βρίσκεται και το Κυπριακό, για την επίλυση του οποίου πιέζουν τώρα ΕΕ και ΗΠΑ, ενώ ενδιαφέρον εκδηλώνει και η Άγκυρα, η οποία προσπαθεί να αυξήσει το προσδοκώμενο όφελος. Το ζήτημα αυτό αναμένεται να προχωρήσει αισθητά μετά τη συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν που είναι προγραμματισμένη για τον Νοέμβριο.

Μικρότερου βεληνεκούς αλλά υψηλής αξίας είναι και τα εμπορικά θέματα, όπου οι καλές σχέσεις του Αλέξη Τσίπρα με τον Ντοναλντ Τραμπ εξασφάλισαν αρχικά τη μείωση των δασμών στις εξαγωγές σωλήνων στις ΗΠΑ και εν συνεχεία την εξαίρεση από τις νέες κυρώσεις κατά του Ιράν. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και η προσέγγιση με τις ΗΠΑ, καθώς έχει προγραμματιστεί για τον τρέχοντα μήνα ο Στρατηγικός διάλογος.

Πιο ασαφές είναι το ζήτημα  των Γερμανικών αποζημιώσεων, το οποίο βρίσκεται σε πρώιμα στάδια, ενώ υπάρχουν συζητήσεις ακόμα και με την Πολωνία για την υιοθέτηση ενιαίας γραμμής δράσης. Το θέμα αυτό, αναμένεται να διατηρηθεί σε ρόλο μπαλαντέρ και να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με τις πολιτικές εξελίξεις πριν τις ευρωεκλογές ή και μετά από αυτές, σε ρόλο μοχλού πίεσης προς την αντιπολίτευση για να λάβει θέση.

 

Σχετικά

Tags: Αλέξης Τσίπραςγεωπολιτικό ρίσκοΕκλογέςΕλληνικές εκλογές 2019ΕυρωεκλογέςΝΔΠΑΣΟΚ
Share84Tweet52Share15Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Ο Πούτιν βάζει όρους στο τραπέζι – Οι Ευρωπαίοι απαντούν με… πυραύλους

28 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Μερτς: Έχουμε βγάλει το χαλινάρι από τον Ζελένσκι – Διττό μήνυμα σε Πούτιν

28 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Ο Τραμπ απειλεί Πούτιν με κυρώσεις… αφού τον είπε τρελό

27 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Ο Τραμπ καρατόμησε τον Σέσιονς, φόβοι για παρέμβαση στην έρευνα για τη Ρωσία

πΓΔΜ: Διαδικασία έκπτωσης του Γκρουέφσκι από το βουλευτικό αξίωμα

MostPopular

  • Woman IT specialist in elegant suit working on notebook computer in data center next to server racks

    Moody’s: Ωρολογιακή βόμβα τα Data Centers – Προειδοποτεί τραπεζίτες και REITS

    105 shares
    Share 42 Tweet 26
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    297 shares
    Share 119 Tweet 74
  • Το deal Ορτσέλ – Χόλτερμαν ισχυροποιεί Ψάλτη και ξεκλειδώνει… δυναμική

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Αλλαγές στους δείκτες του Χ.Α: Οι φοβικοί και οι επιθετικοί επιχειρηματίες σε όρους… ταμπλό!

    51 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Alpha Bank – ΕΛΤΑ: Το άνοιγμα Ψάλτη στην κοινωνία δεν έρχεται χωρίς …ρίσκα

    59 shares
    Share 24 Tweet 15

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr