• Τελευταία
  • Trending
  • All

Analytics: Εθνικιστική έξαρση λόγω Κατσίφα στα social media

5 Νοεμβρίου 2018 - Ενημερώθηκε: 15 Νοεμβρίου 2018

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έρων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025
Stockmarket Correction

Ελεγχόμενη διόρθωση στο Χ.Α. – Κοντά στις 1.830 μονάδες ο Γ.Δ. 

22 Μαΐου 2025
L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία... υπεραξία

L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία… υπεραξία

22 Μαΐου 2025

Ημερίδα εμψύχωσης οινοποιών Πιερίας στις 26 Μαΐου

22 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Η Πειραιώς πούλησε τη θυγατρική διαχείρισης off-site ATM στην Printec

22 Μαΐου 2025

Wings of Command: Τα αεροσκάφη που μετέφεραν τους προέδρους των ΗΠΑ

22 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις φέρνει τη Chloé στην καρδιά της Αθήνας

22 Μαΐου 2025

ΗΠΑ: Φρουροί πυροβόλησαν άτομο έξω από τα κεντρικά γραφεία της CIA

22 Μαΐου 2025

Γάζα: Πείνα, αποβολές και πάνω από 30 ευρώ για ένα κιλό αλεύρι

22 Μαΐου 2025

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025

Με διπλάσιο μέρισμα για τη χρήση του 2024 η ΕΥΑΘ

22 Μαΐου 2025

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025

Ινδία: Απάτη υπαλλήλων φέρνει ζημία-ρεκόρ στην IndusInd

22 Μαΐου 2025

Ο Χίτλερ όριο. Των συντηρητικών… Λέει ο Βέμπερ

22 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η Alpha «παντρεύεται» τη Visa

22 Μαΐου 2025

Υποτροφίες για θέσεις co-working στο WHEN Hub

22 Μαΐου 2025

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Ο πρόεδρος της Ideal Holdings Λάμπρος Παπακωνσταντίνου

IDEAL Holding: +45% τα καθαρά κέρδη στο Q1

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Πολιτική & Οικονομία

Analytics: Εθνικιστική έξαρση λόγω Κατσίφα στα social media

Ενώ ακολουθούν η Συμφωνία των Πρεσπών και τα ελληνοτουρκικά

Νίκος ΑρβανίτηςΓιώργος Ξ. ΠρωτόπαπαςΑπόΝίκος ΑρβανίτηςκαιΓιώργος Ξ. Πρωτόπαπας
5 Νοεμβρίου 2018 - Ενημερώθηκε: 15 Νοεμβρίου 2018
Στις Analytics, Spotlight, The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Βαλκάνια, Ελληνοτουρκικά, Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας, Κυπριακό, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης2 mins read
54 2
0
152
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Τα εθνικά θέματα αποτελούν βασικό παράγοντα επηρεασμού της ελληνικής διαδικτυακής κοινής γνώμης καθώς παρά τη βαρύτητα των πολιτικών – οικονομικών εξελίξεων παραμένουν κυρίαρχα στην ατζέντα της όταν δημιουργούνται εντάσεις. Η εκτέλεση του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες της Βόρεια Ηπείρου ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου αποτελεί και την καθοριστική παράμετρο που αναδεικνύει τις τάσεις των Social Media για τα εθνικά θέματα.

Γράφουν Νίκος Αρβανίτης – Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπας

Σχετικάθέματα

Ανεβαίνει η ένταση στην Ανατ. Μεσόγειο – Προειδοποιήσεις Άγκυρας για το Οικόπεδο 5

8 Μαΐου 2025
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Μαζικές συλλήψεις ακροδεξιών στη Θεσσαλονίκη για επιθέσεις – Μεταξύ τους και 28 ανήλικοι

7 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 8 Μαΐου 2025

Startup Toolkit του AmCham Greece: Ένα Στρατηγικό Εφόδιο για τη Νέα Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα

25 Απριλίου 2025

Τα Social Media εκπέμπουν τα δικά τους μηνύματα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Όμως το ερώτημα που εγείρεται είναι αν η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορούν να τα αποκωδικοποιήσουν και να εντοπίσουν κινδύνους για τη χώρα και την ελληνική κοινωνία που άπτονται και της εσωτερικής ασφάλειας.

Τα queries «Κωνσταντίνος Κατσίφας», «Συμφωνία των Πρεσπών» και «Τουρκία» κατέγραψαν συνολικά στο ελληνικό διαδίκτυο, σύμφωνα με το PalPro, 130.205 αναφορές για τη χρονική περίοδο 27 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου 2018. Παράλληλα παρατηρούμε ότι και τα τρία queries εμφανίζουν κυριαρχία αρνητικών συναισθημάτων με έντονο σε αρκετές αναφορές, όπως προκύπτει από την ανάλυση περιεχομένου, το εθνικιστικό στοιχείο. Επιπλέον, αξίζει να επισημανθεί ότι στην κατηγορία influencers εντοπίζουμε και ακροδεξιές απόψεις που είτε προέρχονται από twitter, είτε από αναπαραγωγή αναφορών από news και blogs.

Κωσταντίνος Κατσίφας

Κωνσταντίνος Κατσίφας

1 Του 2
- +

 

Συμφωνία των Πρεσπών

 

Συμφωνία των Πρεσπων

1 Του 2
- +

Τουρκία

 

Τουρκία

1 Του 2
- +

Θεματολογία

Η θεματολογία επικεντρώθηκε για την υπό εξέταση χρονική περίοδο 27 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου 2018 σύμφωνα με τα Main Topics του PaloPro στις ακόλουθες αναφορές:

  • Στην υπόθεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα, του ομογενή από τη Βόρεια Ήπειρο, που σκοτώθηκε την 28η Οκτωβρίου από τις αλβανικές αρχές ασφαλείας και στη διαλεύκανση της.
  • Στην συμπλοκή Ελλήνων και Αλβανών που έγινε στο Γέρακα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν άτομα.
  • Στη συμφωνία του πρωθυπουργού της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ με τους «οκτώ» της αντιπολίτευσης για τη διαδικασία της αναθεώρησης για το Σύνταγμα της χώρας.
  • Στο προσχέδιο του Συντάγματος της ΠΓΔΜ που δόθηκε στη δημοσιότητα.
  • Στην απόφαση του 1ου Γενικού Λυκείου Γέρακα να αποβάλει μαθητές, επειδή τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή» την ώρα της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου.
  • Στη δήλωση του Τούρκου υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ ότι η Άγκυρα «δεν θα επιτρέψει κανένα τετελεσμένο γεγονός» και ότι «δεν αποδεχόμαστε κάθε είδους ενέργεια σε Αιγαίο, Ανατολική Μεσόγειο και Κύπρο».
  • Στη συμμετοχή παραστρατιωτικής ομάδας στην παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.
  • Στις διήμερες ασκήσεις του ελληνικού στρατού στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Βολής Βολισσού.

 

Συμπεράσματα

Η ελληνική διαδικτυακή κοινή γνώμη υιοθετεί στο σύνολό της, σύμφωνα με την ανάλυση περιεχομένου του PaloPro, διαφορετικές προσεγγίσεις από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και από τη Νέα Δημοκρατία και πιστεύει ότι εμφανίζουν κενό στη διαχείριση των εθνικών θεμάτων.

Αναλυτικότερα:

  • Η υπόθεση του ομογενή Κωσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος σκοτώθηκε από τις αλβανικές αρχές ασφαλείας θεωρείται ότι έγινε, σύμφωνα με ένα μεγάλο αριθμό Social Media, για εκφοβισμό της ελληνικής μειονότητας της Βορείας Ηπείρου. Επιπροσθέτως τα Social Media πιστεύουν ότι οι αλβανικές αρχές ασφαλείας θα μπορούσαν να είχαν συλλάβει τον Κατσίφα παρά την όποια παραβατική συμπεριφορά του.
  • Οι δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα για την υπόθεση Κατσίφα προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια των Social Media. Ο αλβανικός εθνικισμός φαίνεται να αποτελεί επίσημη γραμμή της κυβέρνησης των Τιράνων.
  • Η αντιμετώπιση της υπόθεσης Κατσίφα από τα κυρίαρχα ψηφιακά ΜΜΕ γίνεται στο σύνολο τους με βάση την κομματική τους γραμμή και δεν καλύπτουν τις ανάγκες της ελληνικής διαδικτυακής κοινή γνώμης. Το σύνηθες φαινόμενο της αναπαραγωγής ειδήσεων αποτελεί μια πρακτική που δεν ικανοποιεί το διαδικτυακό κοινό.
  • Το κενό της ενημέρωσης καλύπτεται από διάφορες ιστοσελίδες και ιστολογία που επικεντρώνονται στα εθνικά θέματα, υιοθετώντας μια σκληροπυρηνική προσέγγιση για την προστασία της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου, για το Μακεδονικό και την Τουρκία.
  • Η συνέχιση της διαδικασίας για την αναθεώρηση του Συντάγματος στο κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ απογοητεύει την πλειοψηφία των Social Media που ευελπιστούσαν ότι το γειτονικό κράτος δεν θα την κύρωνε εξαιτίας των αντιδράσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης του VMRO-DPMNE και των αντιδράσεων της αλβανικής μειονότητας.
  • Το σύνολο της διαδικτυακής κοινής γνώμης πιστεύει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα κυρωθεί και από το ελληνικό κοινοβούλιο. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα θα καταφέρει να συγκεντρώσει την απαραίτητη πλειοψηφία εδρών ακόμα αν αποχωρήσουν από τον κυβερνητικό συνασπισμό οι ΑΝΕΛ. Η δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη, επικεφαλής του Ποταμιού, ότι θα στηρίξει τη Συμφωνία των Πρεσπών ενισχύει τη συγκεκριμένη άποψη των Social Media.
  • Το ζήτημα της επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ναυτικά μίλια και οι τουρκικές προκλήσεις επηρεάζουν τα εθνικά αντανακλαστικά χρηστών των Social Media που θεωρούν ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις επέδειξαν και επιδεικνύουν υποχωρητικότητα.
  • Tα Social Media πιστεύουν ότι ο Ταγίπ Ερντογάν έχει στο μυαλό του ένα «θερμό» επεισόδιο κυρίως στην κυπριακή ΑΟΖ και ότι συνεχίζει τον «υβριδικό» πόλεμο εναντίον της χώρας μας.
  • Ο παράγοντας Ρωσία επανεμφανίζεται όπως πάντα σε περιόδους έντασης με την Τουρκία. Κάποιοι χρήστες των Social Media θεωρούν τη Μόσχα σύμμαχο της χώρας μας. Όμως η ανάλυση περιεχομένου του PaloPro δείχνει ένα έλλειμμα της διαδικτυακής κοινής γνώμης στο ιστορικό των ελληνό-ρωσικών σχέσεων και στα ρωσικά εθνικά συμφέροντα. Οι εκτιμήσεις της βασίζονται κυρίως στο θυμικό των χρηστών. Παράλληλα, τη ρωσική στήριξη αναδεικνύουν έμμεσα διάφορες ομάδες ή πολιτικοί συσχετισμοί που παρουσιάζονται ως «μεσάζοντες» της Μόσχας εκθέτοντας την επίσημη ρωσική εξωτερική πολιτική.
  • Η διάχυτη εντύπωση που επικρατεί στα Social Media είναι ότι τόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζονται να τοποθετούν τα εθνικά θέματα σε δεύτερη μοίρα ο καθένας για δικός του λόγους. Ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να συγκεράσει τις τάσεις που επικρατούν στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ με τη εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαιτίας της φιλελεύθερης ιδεολογίας του δίνει προτεραιότητα στην οικονομία αγνοώντας ή αδρανοποιώντας τις πεποιθήσεις της κομματικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας.
  • Ο κυβερνητικός εταίρος, ΑΝΕΛ απέφυγε να κάνουν αισθητή τη θέση τους για την υπόθεση Κατσίφα. Εξαίρεση αποτελεί η δήλωση της Χρύσας Ούτση μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ ότι «σε καμία χώρα δεν επιτρέπεται να σηκώνεις σημαία ξένου κράτους χωρίς άδεια ήξερε όμως τι έκανε και τι θα συμβεί, δεν είναι πράξη που πρέπει να επικροτούμε αλλα μια απόφαση στον θάνατο που πρέπει να σεβαστούμε και να προβληματιστούμε για το τι συμβαίνει στην Βόρεια Ήπειρο».
  • H πλειοψηφία των Social Media σύμφωνα με τα ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία του PaloPro, δεν περιμένει ούτε από τον Αλέξη Τσίπρα ούτε από Κυριάκο Μητσοτάκη μεταστροφή στα εθνικά θέματα. Αντιλαμβάνεται ότι και οι δυο δεν έχουν περιθώρια ελιγμών τόσο στο Μακεδονικό όσο και στα ελληνό-τουρκικά από εξαιτίας των συμφερόντων του δυτικού παράγοντα.
  • Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα εναρμονίζεται με τις επιλογές του δυτικού παράγοντα με στόχο την εξουδετέρωση υπόγειων κέντρων εξουσίας.
  • Η στροφή ενός μεγάλου αριθμού χρηστών των Social Media σε ακροδεξιές ιδεολογίες δείχνει: από τη μια πλευρά, την έλλειψη εμπιστοσύνης στους επίσημους θεσμούς και από την άλλη πλευρα, ανοχή σε πρακτικές που χρησιμοποιούνται από ακροδεξιού τύπου ομάδες.
  • Τα εθνικά θέματα σχετίζονται και με την εσωτερική ασφάλεια καθώς μια κρίση στις σχέσεις μας είτε με την Αλβανία, είτε με την Τουρκία, ενδέχεται να πυροδοτήσει αντιδράσεις στο εσωτερικό.
  • Η υπόθεση Κατσίφα ανέδειξε ένα έντονο ακροδεξιό προφίλ των Social Media που δεν περιορίζεται στην κοινοβουλευτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής και αναζητεί ένα τρόπο έκφρασης. Η πολιτική αντιπαράθεση, τα μέτρα λιτότητας, το αίσθημα ανασφάλειας και η ανομία συνθέτουν μια πόλωση που κάνουν ιδιαίτερα ευαίσθητα τα εθνικά αντανακλαστικά της ελληνικής κοινωνίας.

 

___________

Ο Νίκος Αρβανίτης είναι Content Director της Palo Services. Είναι Διεθνολόγος – Δημοσιογράφος διαπιστευμένος διπλωματικός συντάκτης στο Βελιγράδι από το 1994 και αναγνωρισμένος αναλυτής της περιοχής των Βαλκανίων στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων. Συνεργάζεται με διεθνή ειδησεογραφικά,  βαλκανικά και ελληνικά μέσα (υπήρξε και διευθυντής του σερβικού Ekonomist). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Εγκληματολογίας και Ποινικών Επιστημών του πανεπιστημίου του Βελιγραδίου. Μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί 12 βιβλία του σε σερβική, αγγλική και ελληνική γλώσσα.

Ο Γιώργος Πρωτόπαπας είναι Sr. Data Analyst της Palo Services. Είναι Διεθνολόγος – Δημοσιογράφος. Άρχισε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα «Επενδυτής» (2000 -2014). Αρθρογραφεί από το 2012 στο περιοδικό Άμυνα & Διπλωματία και συνεργάζεται με διάφορα διεθνή και ελληνικά ψηφιακά μέσα. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστήμιου Kent. Με τη ιδιότητα του διεθνολόγου έχει μιλήσει και σε διεθνή συνέδρια στο εξωτερικό. Έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα courses και seminars για Digital Media, Social Media Strategies, Digital Marketing & Advertising.

Οι δυο είναι συγγραφείς του βιβλίου «In social MEDIA RES» που με βάση το λογισμικό Palo Pro αποκωδικοποιεί το περιεχόμενο των social media και των ψηφιακών μέσων για σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

 

Σχετικά

Tags: ακροδεξιάΑΟΖΑπόψειςΓεωτρήσεις στην Κύπροελληνο-αλβανικές σχέσειςΣυμφωνία Πρεσπώνυπόθεση Κατσίφα
Share61Tweet38Share11Send
Νίκος Αρβανίτης

Νίκος Αρβανίτης

Ο Νίκος Αρβανίτης είναι Content Director της Palo Services. Είναι Διεθνολόγος – Δημοσιογράφος διαπιστευμένος διπλωματικός συντάκτης στο Βελιγράδι από το 1994 και αναγνωρισμένος αναλυτής της περιοχής των Βαλκανίων στον τομέα των διεθνών σχέσεων. Συνεργάζεται με διεθνή ειδησεογραφικά, βαλκανικά και ελληνικά μέσα (υπήρξε και διευθυντής του σερβικού Ekonomist). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Εγκληματολογίας και Ποινικών Επιστημών του πανεπιστημίου του Βελιγραδίου.

Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπας

Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπας

Ο Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπας είναι Strategic - Media Analyst στο Crisis Monitor.  Είναι διεθνολόγος και αρθρογραφεί από το 2012 στο περιοδικό Άμυνα & Διπλωματία. Επιπλέον συνεργάζεται με διάφορα διεθνή και ελληνικά ψηφιακά μέσα. Παράλληλα, είναι Sr. Data Analyst της Palo Services εξειδικευμένος στην ανάλυση τoυ Social Media Monitoring.  Άρχισε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα «Επενδυτής» (2000 -2014). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστήμιου Kent. Με τη ιδιότητα του διεθνολόγου έχει μιλήσει και σε διεθνή συνέδρια στο εξωτερικό. Επιπροσθέτως, έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα courses και seminars για Digital Media, Social Media Strategies και Digital Marketing & Advertising.

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Ανεβαίνει η ένταση στην Ανατ. Μεσόγειο – Προειδοποιήσεις Άγκυρας για το Οικόπεδο 5

8 Μαΐου 2025
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Crisis Zone

Μαζικές συλλήψεις ακροδεξιών στη Θεσσαλονίκη για επιθέσεις – Μεταξύ τους και 28 ανήλικοι

7 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 8 Μαΐου 2025
The Wire

Startup Toolkit του AmCham Greece: Ένα Στρατηγικό Εφόδιο για τη Νέα Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα

25 Απριλίου 2025
Επόμενο άρθρο

Τελικά υπάρχει και χαμηλότερα απ΄ τον Τραμπ, εκεί που έφτασε ο Μακρόν

Το Ισραήλ στέλνει υποβρύχιο στην ΑΟΖ Ελλάδας-Κύπρου για τον East Med

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    103 shares
    Share 41 Tweet 26
  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    85 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    218 shares
    Share 87 Tweet 55

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr