• Τελευταία
  • Trending
  • All

Σκοπιανό: Ακόμα δουλεύει το plan A, το B είναι επικίνδυνο

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να ρίξουν το ελικόπτερο του Πούτιν με drones

25 Μαΐου 2025

Οι 7 πιθανοί διάδοχοι του Τραμπ το 2028 και δύο twists…

25 Μαΐου 2025

Πίσω από τη μεγαλύτερη ανταλλαγή αιχμαλώτων Ρωσίας – Ουκρανίας

25 Μαΐου 2025
Η οικονομική ατζέντα της εβδομάδας

Week ahead: Τα πρακτικά της Fed, ο πληθωρισμός στην Ευρώπη και τα στοιχεία από την Ασία

25 Μαΐου 2025

Meteo: 18 ώρες με καταιγίδες από… τώρα! – Που θα χτυπήσουν

25 Μαΐου 2025
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καταιγίδες σήμερα

25 Μαΐου 2025
Στεγνώνουν και στραγγίζουν το Χ.Α: Οι κίνδυνοι ξανά στο ραντάρ

Αγορές: Ο φόβος φυλάει τα έρμα – Τραμπ, Nvidia, Fed στο επίκεντρο

25 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ προσπαθεί να “στραγγαλίσει” το Χάρβαρντ

25 Μαΐου 2025

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 25 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Σκοπιανό: Ακόμα δουλεύει το plan A, το B είναι επικίνδυνο

Το contrarian view αναδεικνύει μια σύγκρουση που ποτέ δεν έγινε και μια πορεία προς το ξέφωτο

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
1 Οκτωβρίου 2018
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Βαλκάνια
54 2
0
Αρχική Βαλκάνια
183
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Η έκβαση του Δημοψηφίσματος στην πΓΔΜ μπορεί να μην ήταν η ευκταία για τις δύο κυβερνήσεις και τη Δύση, ήταν όμως αναμενόμενη, καθώς η προοπτική ένταξης στην ΕΕ είναι ακόμα μακρινή, το NATO δεν έχει πολλά να προσφέρει και ο εθνικισμός παραμένει συνεκτικό κομμάτι της βαθιά διχασμένης κοινωνίας της πΓΔΜ, συνεπώς οι έως τώρα εξελίξεις δεν μπορεί, παρά να εντάσσονται στο plan A, ενώ το plan B, με δεδομένη την κρισιμότητα της σταθεροποίησης των Βαλκανίων και του περιορισμού των εξωτερικών επιρροών, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ριζικές και επικίνδυνες ανακατατάξεις, όπως αυτές που επιχειρούνται στο μέτωπο Σερβίας-Κοσόβου.

Εν μέρει, η αποχή είναι νίκη της αντιπολίτευσης, τουλάχιστον στο μικροπολιτικό σκηνικό, ωστόσο αποτελεί και την πρώτη ουσιαστικά προοδευτική απόφαση που έχει λάβει το VMRO από την ίδρυσή του, καθώς δείχνει διάθεση να οδηγήσει τη χώρα, την κοινωνία και το πολιτικό σύστημα σε γκρίζες ζώνες, αποφεύγοντας έναν νέο διχασμό με υψηλά ποσοστά συμμετοχής και αντιπαλότητες που θα οδηγούσαν σε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις.

Από την πλευρά του και ο Ζόραν Ζάεφ έπαιξε το ρόλο που του αναλογούσε για μια μετριοπαθή σύγκρουση, καθώς κατέστησε το δημοψήφισμα συμβουλευτικό και όχι δεσμευτικό, διατηρώντας για τον εαυτό του την πολιτική ευελιξία και επιτρέποντας, παράλληλα, στην αντιπολίτευση να αποφύγει μια μετωπική πλήρους έκτασης σύρραξη και να περιοριστεί στη διαφωνία και την αποχή.

Σχετικάθέματα

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025

Ρουμανία: Πρόεδρος ο Νταν, έχασε ο τραμπικός Σιμιόν και …το κατεστημένο

19 Μαΐου 2025

Δημοσκόπηση: Η ΝΔ πάνω από 30%, η Πλεύση κοντά στο 20% – Χαμένοι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

14 Μαΐου 2025

Τεχνικά, όπως είχε αναφέρει και ο Τάσος Τέλογλου στην Καθημερινή, ο Ζόραν Ζάεφ δεν μπορούσε να περιμένει -ακόμα και σε κλίμα πόλωσης- να ψηφίσουν οι 900 χιλιάδες που απαιτούνταν για να θεωρηθεί έγκυρο το Δημοψήφισμα, καθώς οι εκλογικοί κατάλογοι δεν έχουν εκκαθαριστεί για χρόνια, από όσους έχουν μεταναστεύσει και έτσι ο πληθυσμός υπολογίζεται στα 1,8 εκατ., όταν είναι μετά βίας 1,2 εκατ. Έτσι, στην πραγματικότητα η συμμετοχή του 37,5%, ήτοι 630,000 πολιτών, ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να πετύχει η κυβέρνηση, καθώς σε αντιστοιχία με τον πραγματικό πληθυσμό εντός της χώρας, υπερβαίνει το 50%.

η συμμετοχή του 37,5%, ήτοι 630,000 πολιτών, ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να πετύχει η κυβέρνηση, καθώς σε αντιστοιχία με τον πραγματικό πληθυσμό εντός της χώρας, υπερβαίνει το 50%.

Τα στοιχεία αυτά, όμως, στην Ελλάδα δεν εξετάστηκαν ενδελεχώς αλλά επιδερμικά και αποσπασματικά, αλλά παρ’ όλα αυτά ήταν γνωστά και αποτιμημένα πλήρως, τόσο από την κυβέρνηση της πΓΔΜ, όσο και από την ελληνική και τον διεθνή παράγοντα, σε όλες τους εκφάνσεις. Συνεπώς, η δυναμική της κάλπης, παρά τις δημοσκοπήσεις, δεν μπορεί να έχει αποκλίνει ουσιωδώς από τις παραδοχές και τα σενάρια που είχαν καταρτιστεί για μια τέτοιας αξίας υπόθεση.

Υπ αυτό το πρίσμα, αυτό που θεωρήθηκε από τα media ως “μητέρα των μαχών”, μπορεί να ήταν απλά μια άσκηση επί χάρτου, η οποία εκτόνωσε εσωτερικές εντάσεις, έδωσε στις πολιτικές δυνάμεις χώρο και χρόνο και δημιούργησε το έδαφος για μια αντιπαράθεση στη Βουλή και ενδεχομένως σε πρόωρες εκλογές.

Παρά τις θετικές ενδείξεις, πρόκειται για μια ιδιαίτερα αντιφατική -όπως παρατηρεί και το ελληνικό ΥΠΕΞ- συμφωνία. Η επόμενη ημέρα, ο οδικός χάρτης και η στόχευση παραμένουν θολά, ενώ η αβεβαιότητες και οι απορρέοντες κίνδυνοι είναι αρκετοί και δύσκολα αντιληπτοί δια γυμνού οφθαλμού. Ωστόσο, σε πρώτη φάση, η έκβαση είναι risk positive για την ελληνική πολιτική σκηνή, καθώς η διαδικασία κύρωσης από την ελληνική Βουλή δείχνει να καθυστερεί, η ημερομηνία προκήρυξης εκλογών επιστρέφει στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα, ο πολιτικός εταίρος της κυβέρνησης διασώζεται, δίνοντας χρόνο για την αναζήτηση νέων συγκλίσεων και την αλλαγή του πολιτικού κλίματος και των οδηγών του.

Στην Ελλάδα, η αντιπολίτευση έχει κάθε συμφέρον να θέλει και να διεκδικεί την ταχύτερη ολοκλήρωση της διαδικασίας κύρωσης από την πΓΔΜ, ώστε η συμφωνία να έρθει στην ελληνική βουλή πριν η αναπτυξιακή δυναμική της οικονομίας αρχίσει να έχει αντίκτυπο στην κοινωνία και προτού ο δημοσιονομικός χώρος κεφαλαιοποιηθεί πολιτικά. Όπερ σημαίνει, ότι όσο καθυστερούν οι εξελίξεις η κυβέρνηση θα μπορεί να απειλεί με εκλογές, στρέφοντας την πίεση του διεθνούς παράγοντα στη Νέα Δημοκρατία, η οποία έχει απομακρυνθεί από τα εταιρικά και συμμαχικά συμφέροντα με τη στάση που έχει υιοθετήσει, θέλοντας να διατηρήσει συμπαγή τον χώρο της Δεξιάς. Η στρατηγική όμως αυτή έχει κόστος στο διεθνές προφίλ και την αξιοπιστία του κόμματος και ημερομηνία λήξης, μετά από την οποία γίνεται αντιπαραγωγική και θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο τα κοινά συμφέροντα αλλά και τη σταθερότητα της περιοχής.

Χρονικά, σε γεωπολιτικό επίπεδο, η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών την θέτει στο ίδιο κάδρο με την τελευταία φάση των διαπραγματεύσεων με τη Συρία, το σημείο καμπής για τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας, το Κυπριακό και την καταληκτική στιγμή για τον εμπορικό πόλεμο των ΗΠΑ κατά της ΕΕ.

Πολιτικά, ο χρονικός επαναπροσδιορισμός της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Ελλάδα συμπίπτει με τις ευρωεκλογές, τις αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές και με την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών για τους αγωγούς.

Η απορρέουσα, από την πολιτική και γεωστρατηγική συγκυρία, πίεση είναι από μόνη της αρκετή για να διαμορφώσει πλαίσιο πολιτικής σύγκλισης. Με το Σκοπιανό να αποτελεί μοχλό πίεσης και τα επιχειρηματικά συμφέροντα να συνιστούν δικλείδες ασφαλείας, οι οποίες έχουν ήδη τοποθετηθεί και περιμένουν να καρπωθούν τα οφέλη από τα ενεργειακά deals στην περιοχή, οι πιέσεις πολλαπλασιάζονται και εντείνονται, σφίγγοντας τον κλοιό στις πολιτικές δυνάμεις, ώστε να μην εκτροχιαστούν οι σχεδιασμοί και να μην διακυβευτεί η σταθερότητα και η αναπτυξιακή προοπτική.

Τούτων δοθέντων, το θολό τοπίο που διαμορφώνεται, φαίνεται ότι ευνοεί τους χειρισμούς ομαλής προσέγγισης, δίνει στις πολιτικές δυνάμεις και των δύο χωρών χώρο, χρόνο και ευχέρεια χειρισμών, χωρίς να εξαλείφονται οι κίνδυνοι, ενώ επιτρέπει στον διεθνή παράγοντα να συμψηφίσει ζητήματα και να “ξεσκαρτάρει” καμμένα χαρτιά, διευκολύνοντας τις εξελίξεις.

Η Αξιολόγηση

Αξιολόγηση κινδύνου

38% Score

Το ιδιαίτερα αντιφατικό αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος στην πΓΔΜ φαίνεται να διαφοροποιεί τα δεδομένα πυροδοτώντας πολιτικές ανακατατάξεις, τάση που ωστόσο φαίνεται να εντάσσεται στον αρχικό σχεδιασμό και ως εκ τούτου είναι risk neuteral

PROS

  • Επιμήκυνση πολιτικών εξελίξεων
  • Εμπέδωση αναπτυξιακής δυναμικής
  • Αλλαγή και διεύρυνση γεωπολιτικού κάδρου
  • Αγωνιστική κόπωση και εκτόνωση κοινωνικών πιέσεων

CONS

  • Παράταση ανησυχίας και ανασφάλειας
  • Αβεβαιότητα για την έκβαση ενδεχόμενων πρόωρων εκλογών στην πΓΔΜ
  • Καθυστέρηση επιχειρηματικών deals

Ανάλυση αξιολόγησης

  • Πολιτικό Ρίσκο Ελλάδα 0%
  • Οικονομικό ρίσκο Ελλάδα 0%
  • Πολιτικό ρίσκο πΓΔΜ 0%
  • Οικονομικό Ρίσκο πΓΔΜ 0%

Σχετικά

Tags: NATO-ΡωσίαΑλέξης Τσίπραςδημοψήφισμα στην πΓΔΜΕκλογέςΖόραν ΖάεφΝΔΠρόωρες εκλογέςΣυμφωνία ΠρεσπώνΣΥΡΙΖΑ
Share92Tweet38Share11Send
Προηγούμενο άρθρο

Δημοψήφισμα στην πΓΔΜ: 91% ναι, 36,87% η συμμετοχή

Επόμενο άρθρο

Οι ΗΠΑ βλέπουν έγκυρο και θετικό το Δημοψήφισμα, πιέζουν το VMRO

Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025
The Wire

Ρουμανία: Πρόεδρος ο Νταν, έχασε ο τραμπικός Σιμιόν και …το κατεστημένο

19 Μαΐου 2025
The Wire

Δημοσκόπηση: Η ΝΔ πάνω από 30%, η Πλεύση κοντά στο 20% – Χαμένοι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

14 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Οι ΗΠΑ βλέπουν έγκυρο και θετικό το Δημοψήφισμα, πιέζουν το VMRO

MostPopular

  • Meteo: 18 ώρες με καταιγίδες από… τώρα! – Που θα χτυπήσουν

    54 shares
    Share 22 Tweet 14
  • ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καταιγίδες σήμερα

    53 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    984 shares
    Share 394 Tweet 246
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2049 shares
    Share 820 Tweet 512
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    239 shares
    Share 96 Tweet 60

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr