• Τελευταία
  • Trending
  • All

Αδιαφορία ή άγνοια για τις νέες τουρκικές συμμαχίες

9 Απριλίου 2018 - Ενημερώθηκε: 11 Απριλίου 2018
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Πολλαπλές διακρίσεις στα PR Awards 2025

23 Μαΐου 2025

ΙΚΤΙΝΟΣ: Δυναμική παρουσία στις αγορές της ΝΑ Ασίας και της Μ. Ανατολής

23 Μαΐου 2025

Λιανεμπόριο: Στα 16,17 δισ. ευρώ ο τζίρος στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Τα 17 εδάφη χωρίς πλήρη κυριαρχία στον σημερινό κόσμο

23 Μαΐου 2025

Το δολάριο σε τροχιά εβδομαδιαίων απωλειών άνω του 1%

23 Μαΐου 2025

Ο χρυσός ενισχύεται εν μέσω ανησυχιών για ΗΠΑ και Μέση Ανατολή

23 Μαΐου 2025

Συνεχίζεται ο διάλογος ΗΠΑ–Κίνας εν μέσω τεχνολογικής και γεωπολιτικής έντασης

23 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Διεθνής Διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακής της Πειραιώς

23 Μαΐου 2025

G7: Στοχεύει τις παγκόσμιες ανισορροπίες – Αιχμές κατά Ρωσίας και Κίνας

23 Μαΐου 2025

Ισχυρό Ξεκίνημα για την Premia Properties στο 2025

23 Μαΐου 2025
πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου

Υποχωρεί το brent – φόβοι για υπερπροσφορά και γεωπολιτική ένταση

23 Μαΐου 2025

Επανεκκίνηση για τη γερμανική οικονομία στο α’ τρίμηνο

23 Μαΐου 2025

Eurobank: Στα top picks της Deutsche Bank για την Ευρώπη – Σύσταση buy

23 Μαΐου 2025

Θεσμική αντεπίθεση της Ευρώπης στις δασμολογικές πιέσεις των ΗΠΑ

23 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Spotlight

Αδιαφορία ή άγνοια για τις νέες τουρκικές συμμαχίες

NewsRoomΑπόNewsRoom
9 Απριλίου 2018 - Ενημερώθηκε: 11 Απριλίου 2018
Στις Spotlight, The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
18 0
0
49
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

 

Νίκος Αρβανίτης – Γιώργος Ξ. Πρωτόπαπας

Ταυτόχρονα οι προκλήσεις του Τούρκου πρόεδρου Ταγίπ Ερντογάν προς την Ελλάδα, οι στενές σχέσεις με το Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν και η παρέμβαση της τουρκικής ΜΙΤ στο Κόσοβο συνθέτουν ένα παζλ σημαντικών γεγονότων. Οι εξελίξεις παρακολουθούνται φυσικά και από την ελληνική διαδικτυακή κοινή γνώμη η οποία έχει τη δική της άποψη.

Σχετικάθέματα

ΤΟ PKK διαλύθηκε η ειρήνη παραμένει στοίχημα για τον Ερντογάν

21 Μαΐου 2025

Συναγερμός ΔΝΤ για τα data centers – Καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια από τη Γαλλία

20 Μαΐου 2025
Sope Ratings

Σε τροχιά υποβάθμισης θέτει η Scope τις ΗΠΑ

19 Μαΐου 2025

Το query «Ταγίπ Ερντογάν – Τουρκία» κατέγραψε στο ελληνικό διαδίκτυο σύμφωνα με το εργαλείο PaloPro 24.465 συνολικές αναφορές για τη χρονική περίοδο 22 Μαρτίου – 5 Απριλίου 2018. Τα συναισθήματα των αναφορών κυριαρχούνται από τα αρνητικά (62.8%), ακολουθούν τα ουδέτερα (33.4%) και τέλος τα ελάχιστα θετικά (3.8%).

Θεματολογία

Η θεματολογία για την υπό εξέταση χρονική περίοδο επικεντρώθηκε σύμφωνα με τα Main Topics του PaloPro στις ακόλουθες αναφορές:

  • Τις εξαγγελίες του Πάνου Καμμένου για την προώθηση 3.500 μονίμων και στρατευσίμων στα νησιά και άλλων 3.500 στον Έβρο.
  • Τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι ο Ερντογάν είναι τρελός και ότι μπορεί να κρατήσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς δεκαπέντε χρόνια.
  • Την επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Άγκυρα, την μεγαλοπρεπή υποδοχή του και τη Σύνοδο Κορυφής Ρωσίας – Τουρκίας – Ιράν για τη Συρία.
  • Την επίθεση του Ταγίπ Ερντογάν κατά του Αλέξη Τσίπρα αλλά και των ευρωπαίων για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που το συσχέτισε με τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς.
  • Τη δήλωση του Μέγαρού Μαξίμου «ότι η Ελλάδα είναι κράτος Δικαίου και έχει πρωθυπουργό που σέβεται και γνωρίζει τις διαδικασίες της ελληνικής δικαιοσύνης και όχι Σουλτάνο ώστε να μπορεί να υπόσχεται για τις αποφάσεις της.»
  • Τη δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη ότι «αν αποφασίσουν οι ηγεσίες των δύο χωρών ότι μπορούν να παρακάμψουν την ελληνική και την τουρκική Δικαιοσύνη και να προβούν σε μια τέτοια ανταλλαγή».
  • Τη δήλωση του τούρκου πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ ότι η «Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα στην οποία η Τουρκία δεν χρειάζεται να δίνει σημασία, καθώς δεν υπερβαίνει σε πληθυσμό ούτε την Κωνσταντινούπολη».
  • Τη Σύνοδο Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας στη Βάρνα και τις επικρίσεις των Βρυξελλών προς την Άγκυρα για την κράτηση των δυο ελλήνων στρατιωτών
  • Την επιχείρηση της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ στο Κόσοβο με τη σύλληψη και μεταφορά στη Τουρκία έξι τούρκων φερόμενων ως γκιουλενιστών.

Συμπεράσματα

Τα ποσοτικά δεδομένα και η ανάλυση περιεχομένου των αναφορών του PaloPro μας δείχνουν ότι η ελληνική διαδικτυακή κοινή γνώμη και τα social media αντιλαμβάνονται τις εξελίξεις της χρονικής περιόδου 22 Μαρτίου – 5 Απριλίου ως εξής:

  • Ένα μήνα μετά το συμβάν με τους δυο έλληνες στρατιωτικούς η θεώρηση των γεγονότων συνεχίζει να παραμένει από την ελληνική διαδικτυακή κοινή γνώμη καθαρά ελληνοκεντρική. Το βασικό πρόβλημα ότι τόσο στις επίσημες τοποθετήσεις όσο και στις διαρροές οι έλληνες κυβερνητικοί αξιωματούχοι και οι ηγέτες της αντιπολίτευσης δεν αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να ασχοληθούν με τις διεθνείς ισορροπίες και τη θέση της Ελλάδας μέσα στον κόσμο.
  • Το σύνολο της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας προσπάθησε, σύμφωνα με τα social media, να καλύψει τις αδυναμίες του μεταφέροντας την ευθύνη για τη λύση των προβλημάτων με την Τουρκία σε συμμάχους (Ευρώπη, Ρωσία) με βάση ευχολόγια και προσδοκίες, χωρίς να προβεί σε απαραίτητες κινήσεις που δημιουργούν ισχυρές συμμαχίες με βάση κάποια κοινά εθνικά συμφέροντα.
  • Η Ελλάδα δεν κατάφερε να ταυτιστεί με τα συμφέροντα των ευρωπαϊκών κρατών στη νοτιοανατολική Μεσόγειο, στη Βαλκανική χερσόνησο αλλά και στη Μέση Ανατολή. Η νέα συμμαχία που φαίνεται να διαμορφώνεται από Ρωσία – Τουρκία – Ιράν και που στο βάθος δείχνει την Ευρασιατική Οικονομική Ένωση δεν έγινε αντιληπτή από τα social media. Η τριμερή Σύνοδος της Άγκυρας υποδηλώνει τη δημιουργία ενός νέου πόλου στη διαμόρφωση των διεθνών γεωπολιτικών ισορροπιών
  • Η ελληνική διαδικτυακή κοινή γνώμη δεν μπόρεσε να κατανοήσει τη σημασία του γεγονότος ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη επίσκεψή στον Ερντογάν μόλις μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της χώρας του.
  • Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί, σύμφωνα μετα social media, να διατηρήσει χαμηλούς τόνους στην ελληνοτουρκική αντιπαράθεση και να ισορροπήσει μεταξύ στις φωνές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν δίνουν προτεραιότητα στα εθνικά θέματα και στον αυθόρμητο συγκυβερνήτη του Πάνο Καμμένο.
  • Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για Ερντογάν και Τουρκία δεν αντιμετωπίστηκαν θετικά από τα social media που θεωρούν ότι γίνονται για συσπείρωση της εκλογικής βάσης του και να για προσελκύσει ψηφοφόρους οι οποίοι τάσσονται υπέρ μιας ελληνικής ανταπάντησης σε επίπεδο δηλώσεων αλλά και πράξεων.
  • Ο στενές σχέσεις Ερντογάν και Βλαντιμίρ Πούτιν προβληματίζουν έντονα το ελληνικό διαδίκτυο. Κάποιοι συνειδητοποιημένοι χρήστες των social media δεν πείθονται για την προοπτικής μιας ελληνό-ρωσικής συμμαχίας και θεωρούν ότι ο Πούτιν ασκεί μια άκρως ρεαλιστική εξωτερική πολιτική με στόχο την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων της χώρας του. Παράλληλα χαρακτηρίζουν τις προσδοκίες κάποιων για επιρροή του Πούτιν ώστε να αφεθούν ελεύθεροι οι δυο στρατιωτικοί ως ουτοπικές και αναρωτιούνται εάν η δημιουργία τέτοιων προσδοκιών ωφελεί πράγματι το προφίλ του Πούτιν στην Ελλάδα.
  • Τα social media παρακολουθούν ανήσυχα τις επεκτατικές κινήσεις του Ερντογάν και αναμένουν κλιμάκωση των ελληνό- τουρκικών σχέσεων.
  • Η ελληνική διαδικτυακή κοινή γνώμη δεν κατανόησε τις νέες αλλαγές που έκανε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στο επιτελείο του και για το τι αντίκτυπο θα έχουν στην Τουρκία και στη διεθνή πολιτική σκηνή.
  • Το επεισόδιο Τουρκίας και Κοσόβου δείχνει πως η Άγκυρα έχει διαμορφώσει μηχανισμούς παρέμβασης στα εσωτερικά ξένων κρατών, Τα social media ανησυχούν πως μπορεί να χρησιμοποιήσει τέτοιους μηχανισμούς στην Ελλάδα, ιδιαίτερα στη Θράκη.
  • Ένας αριθμός χρηστών των social media (ουδέτερα συναισθήματα) φαίνεται να παρατηρεί και να προβληματίζεται πριν βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα.
  • Η πλειοψηφία των αναφορών που εμπίπτουν στην κατηγορία των σχολιασμών επιδιώκει να επηρεάσει το θυμικό της ελληνικής διαδικτυακής κοινής γνώμης καθοδηγούμενη από κομματικά συμφέροντα. Ένας μεγάλος αριθμός χρηστών των social media τις απορρίπτει διότι τις θεωρεί υποκειμενικές και τετριμμένες κάνοντας και ανάλογα σχόλια, κυρίως στο twitter.

 

__________________

Ο Νίκος Αρβανίτης είναι Content Director της Palo Services. Είναι Διεθνολόγος – Δημοσιογράφος διαπιστευμένος διπλωματικός συντάκτης στο Βελιγράδι από το 1994 και αναγνωρισμένος αναλυτής της περιοχής των Βαλκανίων στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων. Συνεργάζεται με διεθνή ειδησεογραφικά,  βαλκανικά και ελληνικά μέσα (υπήρξε και διευθυντής του σερβικού Ekonomist). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Εγκληματολογίας και Ποινικών Επιστημών του πανεπιστημίου του Βελιγραδίου. Μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί 12 βιβλία του σε σερβική, αγγλική και ελληνική γλώσσα.

Ο Γιώργος Πρωτόπαπας είναι Sr. Data Analyst της Palo Services. Είναι Διεθνολόγος – Δημοσιογράφος. Άρχισε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα «Επενδυτής» (2000 -2014). Αρθρογραφεί από το 2012 στο περιοδικό Άμυνα & Διπλωματία και συνεργάζεται με διάφορα διεθνή και ελληνικά ψηφιακά μέσα. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστήμιου Kent.. Έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα courses και seminars για Digital Media, Social Media Strategies, Digital Marketing & Advertising.

Οι δυο είναι συγγραφείς του βιβλίου «In social MEDIA RES» που με βάση το λογισμικό Palo Pro αποκωδικοποιεί το περιεχόμενο των social media και των ψηφιακών μέσων για σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

Σχετικά

Tags: ΑναλύσειςΑπόψειςΤαγίπ ΕρντογάνΤουρκίαυπόθεση δυο Ελλήνων στον Έβρο
Share20Tweet12Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

Spotlight

ΤΟ PKK διαλύθηκε η ειρήνη παραμένει στοίχημα για τον Ερντογάν

21 Μαΐου 2025
On the Radar

Συναγερμός ΔΝΤ για τα data centers – Καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια από τη Γαλλία

20 Μαΐου 2025
Sope Ratings
The Wire

Σε τροχιά υποβάθμισης θέτει η Scope τις ΗΠΑ

19 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Ζήτημα με κατάχρηση προσωπικών δεδομένων παιδιών από Google-Youtube

Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Ενδείξεις αναζωπύρωσης στη Συρία μετά την επίθεση με χημικά

MostPopular

  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    161 shares
    Share 64 Tweet 40
  • Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έργων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    72 shares
    Share 29 Tweet 18
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    227 shares
    Share 91 Tweet 57

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr