• Τελευταία
  • Trending
  • All

Ρωσικός δάκτυλος πίσω από τη σύγκρουση Τσίπρα-Ερντογάν

2 Απριλίου 2018 - Ενημερώθηκε: 4 Απριλίου 2018

Ο Τραμπ απειλεί Πούτιν με κυρώσεις… αφού τον είπε τρελό

27 Μαΐου 2025

Όταν οι χαμηλές τιμές διαλύουν τις αγορές – Η στρατηγική της Κίνας στις σπάνιες γαίες

27 Μαΐου 2025

l’artigiano: Νέα εφαρμογή και 1+1 πίτσα App-οκλειστικά

27 Μαΐου 2025

Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο που έπιασε και τις 1.850 μονάδες

27 Μαΐου 2025
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής

Η ΝΔ παραπέμπει Καραμανλή για πλημμέλημα με λύση… Τριαντόπουλου

27 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος ΟΤΕ στους “Europe’s Climate Leaders 2025” των Financial Times

27 Μαΐου 2025
Ο πρόεδρος της Fourlis Holding, Βασίλης Φουρλής

Μείωσε τις ζημιές ο Fourlis – Ετοιμάζει επιστροφή κεφαλαίου λόγω Trade Estates

27 Μαΐου 2025

Αλ. Εξάρχου: Πυλώνες ανάπτυξης το Real Estate και τα έργα ΣΔΙΤ – Παραχώρησης

27 Μαΐου 2025

Συνάντηση της ΕΑΕΕ με την Επίτροπο Maria Luís Albuquerque

27 Μαΐου 2025
Ο νέος πρόεδρος του ΣΕΧΒ κος. Αλέξανδρος Κατραούζος, ο Γενικός Δ/ντής του ΣΕΧΒ κος Παναγιώτης Σκαρλάτος και ο απερχόμενος Πρόεδρος κος. Αρμόδιος Γιαννίδης

Ο Αλ. Κατραούζος νέος πρόεδρος του ΣΕΧΒ – Το νέο ΔΣ

27 Μαΐου 2025

HDFS: Παρουσίαση του «Duty to Care: από άκρη σε άκρη» – MOU με ΥΠΑΙΘ

27 Μαΐου 2025

HELLENiQ ENERGY: Ανανέωση συνεργασίας με το Παν. Δυτ. Αττικής

27 Μαΐου 2025

Ολοκληρώθηκε το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ με πάνω από 3.200 μαθητές πανελλαδικά

27 Μαΐου 2025

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο εγκρίνει την 6η δέσμη νέων έργων PESCO

27 Μαΐου 2025
Ουκρανία

Ε.Ε: Υπό όρους η συμμετοχή τρίτων κρατών στο SAFE

27 Μαΐου 2025

Protergia: Το Protergia Picasso αλλάζει την αγορά ενέργειας

27 Μαΐου 2025

Ευρωσυμβούλιο: Περισσότερη ευελιξία στους στόχους CO₂ για τις αυτοκινητοβιομηχανίες

27 Μαΐου 2025

Αυξήθηκαν κόντρα-στο κύμα τα βιομηχανικά κέρδη στην Κίνα

27 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

SAFE: Το Ευρωσυμβούλιο εγκρίνει ενίσχυση 150 δισ. για κοινές επενδύσεις στην άμυνα

27 Μαΐου 2025
Μηχανές αγοράζουν οι Έλληνες - Τα στοιχεία από τις ταξινομήσεις

ΕΕ: Ανέκαμψαν οι πωλήσεις οχημάτων τον Απρίλιο – Μειώθηκαν στο 4μηνο

27 Μαΐου 2025

Πειραιώς: Στις αγορές για 500 εκατ. με πράσινο ομόλογο

27 Μαΐου 2025

Η Ευρωπαία Εισαγγελέας βγάζει στη σέντρα τον Μητσοτάκη – Κίνδυνος απώλειας κονδυλίων και… θέσης

27 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τρίτη, 27 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Ρωσικός δάκτυλος πίσω από τη σύγκρουση Τσίπρα-Ερντογάν

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
2 Απριλίου 2018 - Ενημερώθηκε: 4 Απριλίου 2018
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Βαλκάνια, Ελληνοτουρκικά, Κυπριακό
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
16 0
0
43
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Μπροστά σε μια ενεργητική διαδικασία επαναξιολόγησης της τουρκικής προκλητικότητας και των σχέσεων με την Άγκυρα, ενσωματώνοντας τον παράγοντα Ρωσία, στη σκιά της διαρκώς κλιμακούμενης πολυεπίπεδης έντασης, βρίσκονται η ελληνική κυβέρνηση και η Ευρώπη, καθώς η μια κρίση διαδέχεται την άλλη χωρίς να κλείνουν μέτωπα. Η στρατηγική αυτή προδίδει προσπάθεια της Άγκυρας για εφ’ όλης της ύλης διαπραγμάτευση, η οποία όμως βρίσκει σε τοίχο, τόσο στο Βερολίνο όσο και στην Αθήνα, ενώ και οι ΗΠΑ δεν φαίνονται να συναινούν στην γεωπολιτική και γεωοικονομική αναβάθμιση της Άγκυρας και μάλιστα τη στιγμή που η επιρροή τους στο εσωτερικό της Τουρκίας περιορίζεται από το εν εξελίξει πογκρόμ.

Σε αυτή τη φάση ο επαναπροσδιορισμός των ορίων είναι ευθέως ανάλογος με τα ανοιχτά μέτωπα, τα οποία βρίσκονται σε ιστορικό υψηλό, καθώς η Άγκυρα εφαρμόζει πολυσχιδή και μαξιμαλιστική εξωτερική πολιτική, ενώ διατηρεί το βλέμμα στο εσωτερικό, γεγονός που εισάγει μια ιδιαίτερα επικίνδυνη μεταβλητή στην εξίσωση, η οποία αξιακά ενισχύεται, καθώς πλησιάζουν οι τουρκικές εκλογές.

Σχετικάθέματα

ΤΟ PKK διαλύθηκε η ειρήνη παραμένει στοίχημα για τον Ερντογάν

21 Μαΐου 2025

Γιατί αυτοδιαλύθηκε το PKK: Πως ο Ερντογάν πέτυχε το… ακατόρθωτο

19 Μαΐου 2025

Προς συνάντηση Πούτιν – Ζελένσκι στην Τουρκία… Σφήνα Τραμπ

12 Μαΐου 2025

Η Άγκυρα φαίνεται ότι αντιμετωπίζει Ελλάδα και Κύπρο ως τους αδύναμους κρίκους στους ομόκεντρους και εφαπτόμενους κύκλους της ΕΕ και του NATO, επιχειρώντας να μετατρέψει τα διμερή ζητήματα σε μοχλό πίεσης προς τους ευρύτερους σχηματισμούς και σε συνδυασμό με τη δυναμική που αντλεί από την ατζέντα αποσταθεροποίησης που προωθεί η Ρωσία στην περιοχή, να επιτύχει διευρυμένο πεδίο αυτονομίας και αποδοχή της ιδιόρρυθμης πολιτικής του Ταγίπ Ερντογάν ως το “new normal”, προοπτική όμως που τόσο το Βερολίνο όσο και η Ουάσιγκτον δεν φαίνεται να αποδέχονται.

Η Τουρκία επιχειρώντας να κερδίσει την προσοχή των Ευρωπαίων και του NATO παρενόχλησε αρχικά Γερμανία και Γαλλία, με τις οποίες αναγκάστηκε, εν τέλει, σε συμβιβασμό, οι πτυχές του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Παράλληλα, επιχειρεί επαναπροσέγγιση με τις ΗΠΑ, στη βάση της αλλαγής του status quo στον Λευκό Οίκο και θέλοντας να εκμεταλλευτεί τον εσωτερικό ανταγωνισμό του Ντόναλντ Τραμπ με την κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών καθώς και τη διαφορετική ατζέντα του Αμερικανού προέδρου με το NATO.

Αν και οι επιδιώξεις του Ταγίπ Ερντογάν φαίνονται γεωπολιτικού χαρακτήρα, στην πραγματικότητα αυτό αποτελεί μοχλό πίεσης, καθώς στρέφεται σε αυτό το επίπεδο επειδή πριμοδοτείται από τη Ρωσία, ενώ παράλληλα εκμεταλλεύεται το κενό που αφήνει η έλλειψη βούλησης του διεθνούς συνασπισμού, λόγω της διαφορετικής ατζέντας Τραμπ-ΕΕ για τη Συρία και την αδυναμία του NATO να κινητοποιήσει δυνάμεις χωρίς τη συναίνεση των ΗΠΑ.

Ο Τούρκος πρόεδρος ενάμισι χρόνο μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα και ενώ το πογκρόμ στο εσωτερικό της Τουρκίας συνεχίζεται, βιώνει -ακόμα- έναν ιδιότυπο αποκλεισμό από τη Δύση, καθώς τόσο η ΕΕ όσο και οι ΗΠΑ εναντιώνονται σφόδρα στην προσπάθεια ενίσχυσης των εξουσιών του, αντιδρούν στην “κάθαρση” του μηχανισμού που επιβάλλει και σίγουρα δεν συναινούν στην προοπτική ανάδειξης της Τουρκίας σε ρυθμιστή της περιοχής, κυρίως λόγω της αντιπαλότητας που εύκολα αναπτύσσει με τις γειτονικές χώρες αλλά και λόγο της ύπαρξης ισχυρότερων γεωοικονομικά παιχτών, οι οποίοι δεν θέλουν να εμπλακούν σε απευθείας διάλογο με την Τουρκία.

Για τον Ταγίοπ Ερντογάν η διεθνής νομιμοποίηση και αναγνώριση θα σηματοδοτήσει την επανεκλογή του στις προεδρικές εκλογές του 2019 και τη συρρίκνωση της -ήδη πολυδιασπασμένης- αντιπολίτευσης, ενώ επιβάλλοντας τις σχέσεις του με τη Ρωσία σε συνδυασμό με το μακρύ χέρι της Άγκυρας στα Βαλκάνια διεκδικεί ρόλο ρυθμιστή και στην περιοχή που η ΕΕ θέλει να εντάξει στους κόλπους της, γεγονός που την καθιστά ευεπίφορη σε τουρκικές παρεμβάσεις.

Αν τώρα στα παραπάνω προστεθεί η διαρκής καλλιέργεια κλίματος έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και στην Ανατολική Μεσόγειο, λόγω της κυπριακής ΑΟΖ, τότε είναι προφανές ότι η Άγκυρα έχει διαμορφώσει ένα ιδιαίτερα ευρύ και εύφλεκτο μέτωπο, μέσα από το οποίο ο Ταγίπ Ερντογάν επιδιώκει τα οφέλη που θα διασφαλίσουν την επανεκλογή του και την ενίσχυση της γεωπολιτικής του αυτονομίας, που συνεπάγεται αναβάθμιση του ρόλου του και της θέσης της Τουρκίας.

Τα ελληνοτουρκικά

Την ελληνική κυβέρνηση προβληματίζει η αδυναμία του Ταγίπ Ερντογάν να κλείσει ανοιχτά μέτωπα, τα οποία αν και δεν έχουν ουσιαστική αξία στο πολιτικό και γεωπολιτικό σκηνικό, εν τούτοις παραμένουν ανοιχτά, καθώς ο Τούρκος πρόεδρος δεν θέλει να αναλάβει το πολιτικό κόστος που συνεπάγεται η αποκλιμάκωση. Ο Ταγίπ Ερντογάν, από την πλευρά του, δημιουργεί νέες κρίσεις με τη λογική του “μπαζώματος” της προηγούμενης. Οι πολιτικές πιέσεις από το εσωτερικό όμως και ο φόβος να φανεί αδύναμος τον εξωθούν σε διαρκώς μεγαλύτερες προκλήσεις.

Το Σάββατο, τρία «χτυπήματα» από την πλευρά της Τουρκίας ήρθαν να ταράξουν και πάλι τα νερά στις εύθραυστες ισορροπίες που διέπουν τις δύο χώρες, αναγκάζοντας το Μέγαρο Μαξίμου να εκδόσει μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση, εγκαλώντας τον Τούρκο πρόεδρο, εμμέσως πλην σαφώς- για ολοκληρωτικές πολιτικές, επιστρέφοντας χαρακτηρισμούς και αμφισβητώντας την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. ενώ στην κατακλείδα υψώνει τοίχο για ενδεχόμενη συνομιλία του Ταγίπ Ερντογάν με τον Αλέξη Τσίπρα.

Θολή παραμένει και η εικόνα της συμπεριφοράς στης Τουρκίας στο Αιγαίο, καθώς δείχνει να αποκλίνει από το μοτίβο υψηλής παραβατικότητας και περιορισμένης προκλητικότητας, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα σημειώθηκαν -μετά από καιρό- αερομαχίες με οπλισμένα τουρκικά αεροσκάφη, ενώ διαφοροποιήθηκαν και οι σχηματισμοί που κάνουν τις παραβιάσεις, από τα αεροσκάφη υλικού πολέμου και τα ελικόπτερα, η Τουρκία επανέφερε στο προσκήνιο τα οπλισμένα F-16.

Αρχικά, ήταν η κίνηση του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να χαιρετίσει μουσουλμανικά με την γνωστή «ραμπία» (τον χαιρετισμό με τα 4 δάκτυλα), μέσα από την Αγία Σοφία, στα εγκαίνια πολιτιστικής έκθεσης.

«Δυστυχώς αυτοί που έχουν νοοτροπία πιο Βυζαντινή από το Βυζάντιο και πιο δυτική από τη Δύση, αλλά αμφισβητούν σε κάθε περίπτωση τις αξίες του λαού, δυστυχώς δεν γνωρίζουν ότι την αξία της κληρονομιάς που μας άφησαν οι πρόγονοί μας»,

τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος.

Μάλιστα κατηγόρησε την Ευρώπη λέγοντας ότι

«κατέστρεψαν τον πολιτισμό μας, περισσότερο από Δύση, εκείνοι που έχουν τη δυτική νοοτροπία».

Επίσης κατηγόρησε όλους όσους

«μετέτρεψαν τα τζαμιά μας σε μουσεία. Όπως αυτός ο χώρος. Μετέτρεψαν τα τζαμιά μας σε στάβλους».

Το μπαράζ προκλήσεων συνέχισε ο εκπρόσωπος Τύπου του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Χαμί Ακσόι, ο οποίος σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα Ίμια και με άλλες βραχονησίδες που συμπεριέλαβε η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Natura, απάντησε χωρίς περιστροφές, ότι «η τουρκική κυριαρχία στα Ίμια, δεν αμφισβητείται».

«Παίρνουμε αυτή την ευκαιρία, για να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σχετικά με την κυριαρχία της Τουρκίας πάνω στις βραχονησίδες των Ιμίων. Επιπλέον, δεν θα δεχθούμε κανένα τετελεσμένο γεγονός που θα παρουσιάσει η Ελλάδα σχετικά με τους γεωγραφικούς σχηματισμούς του Αιγαίου, το νομικό status των οποίων αμφισβητείται. Τέλος, θα θέλαμε να επαναλάβουμε ότι ο ελληνικός νόμος 4519/2018 δεν θα έχει καμία νομική ισχύ σε σχέση με τις διαφορές της Τουρκίας και της Ελλάδας στο Αιγαίο».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο άμεσα, με ανακοίνωσή του, ξεκαθάρισε ότι «το νομικό καθεστώς των Ιμίων.

«Λαθεύει η Τουρκία, εάν νομίζει ότι δύναται να παραβιάσει στο Αιγαίο το διεθνές δίκαιο χωρίς συνέπειες, όπως πράττει σε άλλα σημεία του περίγυρού της. Της συστήνουμε δε, να μετράει τα λόγια της».

αναφέρει στην ανακοίνωσή του, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών

Διαβάστε επίσης: Νέα τουρκική προβοκάτσια με επίκεντρο τα Ίμια

Το καρέ συμπλήρωσε ο ο Τούρκος πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, κάνοντας αναφορά στην καταστροφή της Σμύρνης το 1922.

Ο κ. Γιλντιρίμ, χωρίς να κατονομάζει την Ελλάδα, είπε μεταξύ άλλων σε σημερινή του τοποθέτηση, ότι η Τουρκία

«Δεν θα ανεχτεί ποτέ κύκλους που παραβιάζουν την κυριαρχία μας στη Μεσόγειο και το Αιγαίο. Όσοι κάνουν ζωή κουρσάρων στα νερά του Αιγαίου, ας μην ξεχνούν την 9η Σεπτεμβρίου του 1922 (καταστροφή της Σμύρνης).

«Απευθύνομαι κυρίως σε αυτούς που προσπαθούν να θολώσουν τον αγώνα που πραγματοποιεί η Τουρκία εναντίον της τρομοκρατίας πέραν των συνόρων της.

Να μην τρέχετε πίσω από τα άδεια όνειρα του Αιγαίου και της Κύπρου», είπε ο Τούρκος Πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι «τα βιβλία ιστορίας γράφουν για την τύχη εκείνων που είχαν κάνει και προηγουμένως άδεια όνειρα για το Αιγαίο και την Κύπρο».

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ σημείωσε επίσης «η Τουρκία δεν είναι μια χώρα που θα υποκύψει και θα πει ‘σας ευχαριστώ’ υποκινώντας τα όνειρα εκείνων που έχουν φιλόδοξες εξωτερικές πολιτικές»

Με τον τρόπο αυτό ο Μπιναλί Γιλντιρίμ απαντά στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου από την Αρμενία, ο οποίος έκανε αναφορά στο 1821.

Σχετικά

Tags: ΑιγαίοΑλέξης ΤσίπραςΚουρδικόκρίση ΕΕ-ΤουρκίαςΜεσόγειοςΠογκρόμ Ερντογάν
Share17Tweet11Share3Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

Spotlight

ΤΟ PKK διαλύθηκε η ειρήνη παραμένει στοίχημα για τον Ερντογάν

21 Μαΐου 2025
Spotlight

Γιατί αυτοδιαλύθηκε το PKK: Πως ο Ερντογάν πέτυχε το… ακατόρθωτο

19 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Προς συνάντηση Πούτιν – Ζελένσκι στην Τουρκία… Σφήνα Τραμπ

12 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Οι 25 ελληνικές εταιρίες Best Workplaces 2018

Διήμερη επίσκεψη Πούτιν στην Τουρκία για Συρία και Ακούγιου

MostPopular

  • Η Ευρωπαία Εισαγγελέας βγάζει στη σέντρα τον Μητσοτάκη – Κίνδυνος απώλειας κονδυλίων και… θέσης

    97 shares
    Share 39 Tweet 24
  • Κίνα και Ιαπωνία απειλούν Τραμπ με… άγριο ξεφόρτωμα! Και το κάνουν

    82 shares
    Share 33 Tweet 21
  • Moody’s: Οι δύο κίνδυνοι για τις ευρωπαϊκές τράπεζες από τον εμπορικό πόλεμο

    66 shares
    Share 26 Tweet 17
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    266 shares
    Share 106 Tweet 67
  • Βουτιά 56% στα κέρδη της Motor Oil στο Q1 – Το background

    58 shares
    Share 23 Tweet 15

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr