• Τελευταία
  • Trending
  • All

Ανάλυση: Ο Ερντογάν πιόνι του Πούτιν και οι αυτεξούσιες πιρουέτες

14 Φεβρουαρίου 2018 - Ενημερώθηκε: 15 Φεβρουαρίου 2018

Ο Τραμπ απειλεί Πούτιν με κυρώσεις… αφού τον είπε τρελό

27 Μαΐου 2025

Όταν οι χαμηλές τιμές διαλύουν τις αγορές – Η στρατηγική της Κίνας στις σπάνιες γαίες

27 Μαΐου 2025

l’artigiano: Νέα εφαρμογή και 1+1 πίτσα App-οκλειστικά

27 Μαΐου 2025

Νέα υψηλά 15ετίας στο Χρηματιστήριο που έπιασε και τις 1.850 μονάδες

27 Μαΐου 2025
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής

Η ΝΔ παραπέμπει Καραμανλή για πλημμέλημα με λύση… Τριαντόπουλου

27 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος ΟΤΕ στους “Europe’s Climate Leaders 2025” των Financial Times

27 Μαΐου 2025
Ο πρόεδρος της Fourlis Holding, Βασίλης Φουρλής

Μείωσε τις ζημιές ο Fourlis – Ετοιμάζει επιστροφή κεφαλαίου λόγω Trade Estates

27 Μαΐου 2025

Αλ. Εξάρχου: Πυλώνες ανάπτυξης το Real Estate και τα έργα ΣΔΙΤ – Παραχώρησης

27 Μαΐου 2025

Συνάντηση της ΕΑΕΕ με την Επίτροπο Maria Luís Albuquerque

27 Μαΐου 2025
Ο νέος πρόεδρος του ΣΕΧΒ κος. Αλέξανδρος Κατραούζος, ο Γενικός Δ/ντής του ΣΕΧΒ κος Παναγιώτης Σκαρλάτος και ο απερχόμενος Πρόεδρος κος. Αρμόδιος Γιαννίδης

Ο Αλ. Κατραούζος νέος πρόεδρος του ΣΕΧΒ – Το νέο ΔΣ

27 Μαΐου 2025

HDFS: Παρουσίαση του «Duty to Care: από άκρη σε άκρη» – MOU με ΥΠΑΙΘ

27 Μαΐου 2025

HELLENiQ ENERGY: Ανανέωση συνεργασίας με το Παν. Δυτ. Αττικής

27 Μαΐου 2025

Ολοκληρώθηκε το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ με πάνω από 3.200 μαθητές πανελλαδικά

27 Μαΐου 2025

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο εγκρίνει την 6η δέσμη νέων έργων PESCO

27 Μαΐου 2025
Ουκρανία

Ε.Ε: Υπό όρους η συμμετοχή τρίτων κρατών στο SAFE

27 Μαΐου 2025

Protergia: Το Protergia Picasso αλλάζει την αγορά ενέργειας

27 Μαΐου 2025

Ευρωσυμβούλιο: Περισσότερη ευελιξία στους στόχους CO₂ για τις αυτοκινητοβιομηχανίες

27 Μαΐου 2025

Αυξήθηκαν κόντρα-στο κύμα τα βιομηχανικά κέρδη στην Κίνα

27 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

SAFE: Το Ευρωσυμβούλιο εγκρίνει ενίσχυση 150 δισ. για κοινές επενδύσεις στην άμυνα

27 Μαΐου 2025
Μηχανές αγοράζουν οι Έλληνες - Τα στοιχεία από τις ταξινομήσεις

ΕΕ: Ανέκαμψαν οι πωλήσεις οχημάτων τον Απρίλιο – Μειώθηκαν στο 4μηνο

27 Μαΐου 2025

Πειραιώς: Στις αγορές για 500 εκατ. με πράσινο ομόλογο

27 Μαΐου 2025

Η Ευρωπαία Εισαγγελέας βγάζει στη σέντρα τον Μητσοτάκη – Κίνδυνος απώλειας κονδυλίων και… θέσης

27 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τρίτη, 27 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Ανάλυση: Ο Ερντογάν πιόνι του Πούτιν και οι αυτεξούσιες πιρουέτες

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
14 Φεβρουαρίου 2018 - Ενημερώθηκε: 15 Φεβρουαρίου 2018
Στις The Wire, Αμυνα & Διπλωματία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
17 1
0
48
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Να μεγιστοποιήσει τα οφέλη από την τρέχουσα γεωπολιτική συγκυρία στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή επιχειρεί η Τουρκία, ενώ παράλληλα πληρώνει τα “γραμμάτια” της ρωσικής υποστήριξης, χρησιμοποιώντας την κεκτημένη δυναμική που δημιουργεί η επέμβαση στη Συρία, η απουσία της Γερμανίας -άρα και της ΕΕ- και η διακηρυγμένη υψηλή αξία της σταθερότητας στην Ελλάδα για την προώθηση της ατζέντας του NATO.

Η έντονη, προκλητική και επικίνδυνη δραστηριότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο είναι το μείζον θέμα τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο αυτό δεν είναι παρά ένα κεφάλαιο στο τουρκικό αφήγημα. Ξεκινώντας από την κυπριακή ΑΟΖ η Άγκυρα εξαπέλυσε μπαράζ προκλήσεων σε πολιτικό, διπλωματικό και στρατιωτικό επίπεδο, επιτυγχάνοντας πολλαπλούς στόχους, ο τελευταίος -όχι όμως ελάσσων- είναι η επίδειξη στρατιωτικής υπεροχής απέναντι στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Άγκυρα φαίνεται ότι έχει επιλέξει πολύ προσεκτικά όχι μόνο τις κινήσεις της σε Βαλκάνια, Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και το χρονισμό, καθώς η κορύφωση της έντασης συμπίπτει με το “ξεσκαρτάρισμα” στη Συρία, την πρόωρη ωρίμανση του Σκοπιανού, την επίσκεψη του Ρεξ Τίλερσον στην Άγκυρα και το πολιτικό κενό στη Γερμανία.

Σχετικάθέματα

Ουκρανία

Ε.Ε: Υπό όρους η συμμετοχή τρίτων κρατών στο SAFE

27 Μαΐου 2025

Ρωσικές επιδρομές με drones σε ανατολικές και νότιες περιφέρειες της Ουκρανίας τη νύχτα

27 Μαΐου 2025

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στον Κορινθιακό Κόλπο: Αισθητός και στην Αττική

27 Μαΐου 2025

Μείζων στόχος του Ταγίπ Ερντογάν, είναι η πολιτική του αποκατάσταση στο διεθνές σύστημα, που θα του επιτρέψει να ελέγξει οριστικά το πολιτικό σκάκι στο εσωτερικό της χώρας του, ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2019, καθώς παράλληλα θα σημάνει τη σιωπηρή αποδοχή των πρακτικών που υιοθέτησε μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα και για τις οποίες επικρίθηκε σφόδρα. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για έναν σχεδιασμό, ο οποίος εφόσον επιτευχθεί -ακόμα και μερικώς- θα αποτελέσει τον γύρο του θριάμβου για τον αμφιλεγόμενο Τούρκο πρόεδρο.

Σε γεωπολιτικό επίπεδο η Τουρκία δεν προκαλεί όμως μόνο στο Αιγαίο, προκαλεί στη Συρία, αγνοώντας και προειδοποιώντας ακόμα και τις ΗΠΑ, “τσιγκλάει” την Αίγυπτο -με την οποία βρίσκεται σε διαρκή αντιπαράθεση, ενώ προβαίνει σε επίδειξη δύναμης στα Βαλκάνια.

Είναι προφανές, ότι αν στο Αιγαίο μπορεί να προκαλεί πάντα με την ανοχή των ΗΠΑ, την παγερή ουδετερότητα του ΟΗΕ και του NATO, δεν θα μπορούσε να κάνει το ίδιο στη Συρία και στα Βαλκάνια -σε αυτή τη φάση- χωρίς τη στήριξη και την παρακίνηση -ακόμα- της Ρωσίας.

Έτσι διαμορφώνεται ένα πλαίσιο στο οποίο η Τουρκία διεκδικεί τη στήριξη της Ρωσίας για να απωθήσει τους Κούρδους της Συρίας και προσφέρει ως αντάλλαγμα την ενεργοποίηση της επιρροής της στα Βαλκάνια, την οποία έχει οικοδομήσει μέσα από τη στήριξη θρησκευτικών μειονοτήτων και με επενδυτικά projects. Η Ρωσία απολαμβάνει εξ αποστάσεως τα οφέλη της αναταραχής στα Βαλκάνια, κάνοντας επίδειξη δύναμης στο NATO, καθώς “χρησιμοποιεί” τη δεύτερη μεγαλύτερη δύναμη της συμμαχίας, ως αιχμή του δόρατος και τη μεταξύ τους αντιπαράθεση.

Αιγαίο: Χτυπάει το σαμάρι η Τουρκία

Η τουρκική κινητικότητα στο Αιγαίο αποτελεί παράπλευρη δραστηριότητα η οποία προσφέρει πολιτική ανακούφιση στον Ταγίπ Ερντογάν από τις εσωτερικές -εθνικιστικές- πιέσεις, ενώ Ελλάδα και Κύπρος χρησιμοποιούνται ως μοχλοί πίεσης προς ΗΠΑ και Ευρώπη.

Αν και με την Ευρώπη η Τουρκία βρίσκεται σε διαδικασία επαναπροσέγγισης, η οποία υποσκάπτεται από τέτοιες συμπεριφορές, εν τούτοις “επιδεικνύει τους μύες της” στην πλέον κρίσιμη γεωπολιτική συγκυρία για την ευρύτερη περιοχή, ενώ κρίνεται το μέλλον της αντιπαράθεσης με τη Ρωσία και καθώς επιδιώκεται η ενίσχυση της πολιτικής σταθερότητας και εδραίωση της αναπτυξιακής δυναμικής σε Ελλάδα και Κύπρο. Με τον τρόπο αυτό η Άγκυρα μεγιστοποιεί τη στρατηγική υπεραξία του ρόλου “περιφερειακού ταραξία” που της έχει αποδοθεί, διεκδικώντας αναγνώριση ως “περιφερειακή δύναμη”.

Η Άγκυρα έχει φροντίσει να προλειάνει το έδαφος με την Ελλάδα για κλιμάκωση των εντάσεων, ώστε αυτές να μην αποτελέσουν κεραυνό εν αιθρία και προκληθεί κάποιο απρογραμμάτιστο επεισόδιο, καθώς διατήρησε σε υψηλά επίπεδο τη δραστηριότητα της καθ’ όλη τη διάρκεια του 2017, ενώ φρόντισε να αποκαταστήσει τη λειτουργικότητα των πολιτικών διαύλων επικοινωνίας εγκαίρως.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι παρά το μπαράζ και την ένταση των τουρκικών προκλήσεων σε ουρανό και θάλασσα το μεταναστευτικό έχει μείνει εκτός ατζέντας, καθώς είναι το θέμα που κρίνει την αξιοπιστία της προς την ΕΕ και ιδιαίτερα απέναντι στη Γαλλία, ενώ εξασφαλίζει τη σιωπή της Γερμανίας.

Το βαλκανικό drive in του Ταγίπ

Στα Βαλκάνια η Τουρκία έχει, επί μακρόν, επενδύσει στο θρησκευτικό κεφάλαιο οικοδομώντας πολιτική επιρροή. Μέχρι προσφάτως η υπόθεση Βαλκάνια για την Άγκυρα είχε αρχίσει να φαίνεται ως “χαμένα λεφτά” σε “καμένα χαρτιά”, η αντιπαράθεση όμως του NATO με τη Ρωσία για τον έλεγχο της περιοχής και η επανενεργοποίηση της ενταξιακής διαδικασίας από την ΕΕ, έδωσε στις τουρκικές επενδύσεις απροσδόκητη υπεραξία.

Η Άγκυρα, αντιγράφοντας τη στρατηγική των Αδελφών Μουσουλμάνων, έφτιαξε σχολεία, τζαμιά και προσέφερε μικρές διεξόδους στις παρηκμασμένες και εγκαταλελειμμένες μουσουλμανικές κοινότητες της περιοχής, από την Ελλάδα με τον ελάχιστο πληθυσμό στη Θράκη και τη Βουλγαρία, μέχρι την Αλβανία, το Κόσοβο, την πΓΔΜ και τη Βοσνία. Σε κάποιες περιπτώσεις χρηματοδότησε ακόμα και κόμματα, χωρίς εμφανή ουσιαστικά αποτελέσματα.

Στην Αλβανία και την πΓΔΜ η Τουρκία εξαγόρασε αεροδρόμια, επένδυσε σε υποδομές και αποτέλεσε επί χρόνια τον μόνο σταθερό οικονομικό εταίρο των χωρών, όταν ΕΕ, NATO και Ρωσία συμπεριφέρονταν στις χώρες αυτές απαξιωτικά.

Στο μακρύ χέρι της Άγκυρας αποδίδονται και οι αλβανικές προκλήσεις έναντι της Ελλάδας το προηγούμενο καλοκαίρι καθώς η μονότονη προσπάθεια επαναφορά του τσάμικου, αναφορές που τώρα απαξιώνονται από την ίδια αλβανική κυβέρνηση και φθίνουν καθώς η Αλβανία βλέπει το ευρωπαϊκό φως στο μακραίωνο τούνελ της παρακμής της, γνωρίζοντας ότι θα φτάσει σε αυτό μόνο υποβασταζόμενη από την Ελλάδα.

Εσχάτως, με τη στήριξη της Ρωσίας και επενδύοντας στο δόγμα στρατιωτικής ουδετερότητας της Σερβίας, ο Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Βελιγράδι, υπέγραψε οικονομικές συμφωνίες και έστειλε μηνύματα. Στη συνέχεια διοργάνωσε Σύνοδο Κορυφής με τη Σερβία και τη συμμετοχή του μουσουλμάνου εκ περιτροπής προέδρου της Βοσνίας, θέτοντας τη βάση για τη χρηματοδότηση, από την Τουρκία, αυτοκινητοδρόμου που θα ενώνει Σερβία και Βοσνία.

Τελευταία απόδειξη της διάθεσης της Τουρκίας να παίξει και να αποκομίσει υπεραξία από το βαλκανικό χαρτί είναι η στάση που υιοθετεί η Άγκυρα έναντι του Σκοπιανού, όπου αρχικά ο Ταγίπ Ερντογάν τοποθετήθηκε δημοσίως υπέρ της πΓΔΜ και κατά της Ελλάδας, ενώ στη συνέχεια προσκάλεσε τον πρωθυπουργό, Ζόραν Ζάεφ στην Άγκυρα διακηρύσσοντας με τον πλέον επίσημο τρόπο τη στάση του. Η στρατηγική αυτή όμως δεν εξυπηρετεί μόνο την Τουρκία, αλλά κυρίως τη Ρωσία, καθώς ο Βλάντιμιρ Πούτιν έχασε την απευθείας πρόσβαση που είχε, λόγω της αλλαγής σκυτάλης και της διακηρυγμένης εγγύτητας του νέου πρωθυπουργού με το NATO και την ΕΕ.

Έτσι ο Ταγίπ Ερντογάν αφενός ξεπληρώνει τα γραμμάτια της ρωσικής στήριξης, τις δύσκολες ημέρες, ενώ παράλληλα αποδεικνύει την αξία και τη χρησιμότητά του στο NATO και την ΕΕ.

Σχετικά

Tags: NATOΑιγαίοΕλλάδαΡωσίαΤαγίπ ΕρντογάνΤουρκία
Share19Tweet12Share3Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

Ουκρανία
The Wire

Ε.Ε: Υπό όρους η συμμετοχή τρίτων κρατών στο SAFE

27 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Ρωσικές επιδρομές με drones σε ανατολικές και νότιες περιφέρειες της Ουκρανίας τη νύχτα

27 Μαΐου 2025
The Wire

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στον Κορινθιακό Κόλπο: Αισθητός και στην Αττική

27 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο
ΟΗΕ

Γιατί ο ΟΗΕ βγάζει την ουρά του απέξω από την κρίση σε Κύπρο-Ελλάδα

Γερμανία: Με 2,9% έτρεξε η οικονομία το τελευταίο τρίμηνο του 2017

MostPopular

  • Η Ευρωπαία Εισαγγελέας βγάζει στη σέντρα τον Μητσοτάκη – Κίνδυνος απώλειας κονδυλίων και… θέσης

    98 shares
    Share 39 Tweet 25
  • Κίνα και Ιαπωνία απειλούν Τραμπ με… άγριο ξεφόρτωμα! Και το κάνουν

    82 shares
    Share 33 Tweet 21
  • Moody’s: Οι δύο κίνδυνοι για τις ευρωπαϊκές τράπεζες από τον εμπορικό πόλεμο

    66 shares
    Share 26 Tweet 17
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    266 shares
    Share 106 Tweet 67
  • Underdog: Πάει για κλείσιμο το Attica TV – Τα πολιτικά και επιχειρηματικά σενάρια

    141 shares
    Share 56 Tweet 35

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr