• Τελευταία
  • Trending
  • All

Ένταξη Σερβίας στην ΕΕ, Σκοπιανό και ενέργεια συζήτησε ο Τσίπρας στο Βελιγράδι

9 Δεκεμβρίου 2017 - Ενημερώθηκε: 11 Δεκεμβρίου 2017
Το παρασκήνιο πίσω από τη "βόμβα" για τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης Σινά στην Αίγυπτο

Το παρασκήνιο πίσω από τη “βόμβα” για τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης Σινά στην Αίγυπτο

29 Μαΐου 2025

Στα κάγκελα ο Τραμπ με τη Δικαιοσύνη για την αναστολή δασμών – Πάει στο Ανώτατο Δικαστήριο

29 Μαΐου 2025

ΞΕΕ και Ευρώπη κατά της Booking για καταστρατήγηση του ανταγωνισμού

29 Μαΐου 2025
Ο CEO του ΟΠΑΠ Jan Karas

Jan Karas / ΟΠΑΠ: Αθλητικός στοιχηματισμός και online πλατφόρμες άνοιξαν νέους ορίζοντες

29 Μαΐου 2025

Παρί Σεν Ζερμέν-Ίντερ: Ο μεγάλος τελικός του UEFA Champions League «κρίνεται» στην COSMOTE TV

29 Μαΐου 2025
Businessman against black bear on red arrow downward trend line with sky cityscape background. Fight back bearish market concept.

Έκαναν ταμείο μετά το τριήμερο πάρτι στο Χρηματιστήριο

29 Μαΐου 2025

Αλ. Βασιλικός/ΞΕΕ: Η βιωσιμότητα των ξενοδοχείων εξαρτάται από τα χρηματοδοτικά εργαλεία

29 Μαΐου 2025
Antrea Orcel

H UniCredit πληρώνει πάνω από 600 εκατ. ευρώ για το νέο μερίδιο της Alpha Bank

29 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Ο Ορτσέλ ήθελε απεγνωσμένα μια νίκη… και την πλήρωσε 615 εκατ.!

29 Μαΐου 2025

9ο Women in Business Forum με τίτλο Impact Unleashed: Lead as a Rule Breaker

29 Μαΐου 2025

BofA: Η AI και οι δυνάμεις που επανακαθορίζουν το μέλλον

29 Μαΐου 2025

Η Wall Street αποκαλεί τον Τραμπ «TACO» και τον εξοργίζει

29 Μαΐου 2025
Πετρελαιοπηγές

Ανοδικά το πετρέλαιο μετά το νέο δικαστικό μπλόκο στον Trump

29 Μαΐου 2025
ESET: Μάστιγα οι προηγμένοι «επίμονοι» κυβερνοεγκληματίες

Κυβερνοεπίθεση στην crypto platform Cork Protocol – Χάθηκαν πάνω από 12 δισ. δολ.

29 Μαΐου 2025
ομόλογα

Ομόλογα: Ανοδικά οι αποδόσεις στην Ευρωζώνη μετά το «Όχι» στους δασμούς

29 Μαΐου 2025

Σλοβακία: Καταδίκη του κεντρικού τραπεζίτη για δωροδοκία

29 Μαΐου 2025

Νέα δικαστική σφαλιάρα στον Τραμπ για τους δασμούς – Οι επιπτώσεις

29 Μαΐου 2025

Ο Πούτιν βάζει όρους στο τραπέζι – Οι Ευρωπαίοι απαντούν με… πυραύλους

28 Μαΐου 2025
Jan Karras

Αύξηση κερδών με καλύτερα περιθώρια πέτυχε ο ΟΠΑΠ στο Q1

28 Μαΐου 2025

Το deal Ορτσέλ – Χόλτερμαν ισχυροποιεί Ψάλτη και ξεκλειδώνει… δυναμική

28 Μαΐου 2025
Rally

Νέο τραπεζικό πάρτι στο Χ.Α. που βλέπει και τις 1.900 μονάδες

28 Μαΐου 2025
Το ταμπλό του Χρηματιστηρίου

Αλλαγές στους δείκτες του Χ.Α: Οι φοβικοί και οι επιθετικοί επιχειρηματίες σε όρους… ταμπλό!

28 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 30 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Ένταξη Σερβίας στην ΕΕ, Σκοπιανό και ενέργεια συζήτησε ο Τσίπρας στο Βελιγράδι

NewsRoomΑπόNewsRoom
9 Δεκεμβρίου 2017 - Ενημερώθηκε: 11 Δεκεμβρίου 2017
Στις The Wire, Βαλκάνια, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
17 0
0
46
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Στον καθορισμό του πλαισίου επανέναρξης της ενταξιακής διαδικασίας για τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων, εστιάστηκε η τετραμερής σύνοδος Σερβίας, Ελλάδας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας, στο Βελιγράδι, η δεύτερη μετά τη Σύνοδο της Βάρνας και σε συνέχεια της τριμερούς στη Θεσσαλονίκη, η οποία συνέχισε να εμβαθύνει στα έργα ενέργειας και υποδομών στην περιοχή.

 

Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς με ανάρτηση του στο tweeter ανέφερε ότι τα θέματα της χθεσινοβραδινής συνάντησης ήταν η οικονομική συνεργασία, η υλοποίηση από κοινού έργων υποδομής και η υποστήριξη της ευρωπαϊκής πορείας της Σερβίας.

Σχετικάθέματα

Καταρρέει η κυβέρνηση της Σερβίας – Πρόωρες εκλογές

19 Μαρτίου 2025

Σερβία: Οι φοιτητές απειλούν να ρίξουν τον Βούτσιτς

17 Μαρτίου 2025

Σερβία: Παραίτηση πρωθυπουργού υπό το βάρος κατηγοριών για διαφθορά

28 Ιανουαρίου 2025

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν την έναρξη της Συνόδου ο πρόεδρος της Σερβίας, σε συνέντευξή του, ξεκαθάριζε ότι η χώρα του επιδιώκει την Ευρωπαϊκή αλλά όχι την Ατλαντική προοπτική, διαχωρίζοντας την ένταξη στην ΕΕ από το NATO, κάνοντας μάλιστα επίκληση στη στρατηγική της ουδετερότητας που εφαρμόζει η χώρα του.

Στις διαβουλεύσεις έμφαση δόθηκε στη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), με την ένταξη των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων, με προτεραιότητα στην ενταξιακή πορεία της Σερβίας, της ΠΓΔΜ και της Αλβανίας. Οι ηγέτες των τεσσάρων χωρών ασχολήθηκαν και με την προετοιμασία της Συνόδου ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, που είναι προγραμματισμένη για τον Μάιο του ερχόμενου έτους, όπως επίσης και με τη βαλκανική ατζέντα της βουλγαρικής προεδρίας στην Ε.Ε. το πρώτο εξάμηνο του 2018.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός δήλωσε κατ επανάληψη ότι στόχος είναι η αναβίωση της ατζέντας της Θεσσαλονίκης 2003, όπου αναδεικνύεται η δέσμευση της ΕΕ για την ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η ΕΕ έχει τώρα την ευκαιρία να διορθώσει λάθη της απέναντι στη Σερβία και σε άλλες χώρες της περιοχής.

Οι τέσσερις αρχηγοί κρατών διέψευσαν ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν μια ένωση στα πρότυπα του group Vizegrad.

Όπως προέκυψε από τις δηλώσεις των ηγετών, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου, στόχος είναι η άμεση ένταξη της Σερβίας στην ΕΕ, η οποία συνεχίζει να ανοίγει κεφάλαια ενταξιακών διαπραγματεύσεων, ωστόσο η υπόθεση του Κοσόβου παραμένει σημείο τριβής, αποτελώντας εν δυνάμει πρόβλημα. Η Σερβία μέχρι στιγμής έχει ανοίξει 10 από τα 32 συνολικά κεφάλαια ενταξιακών διαπραγματεύσεων, από το 2015, ενώ έχει ολοκληρώσει τα δυο εξ αυτών.

Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν για ένταξη της χώρας μέχρι το 2021, ωστόσο αυτή η προοπτική φαίνεται ιδιαίτερα φιλόδοξη τώρα, ενώ η χώρα δέχεται έντονες πιέσεις, αν και και ανθίσταται, για ένταξη και στο NATO.

Οι ηγέτες των τεσσάρων χωρών αναφέρθηκαν στα ενεργειακά έργα που υλοποιούνται και σχεδιάζονται, τα οποία στο πλαίσιο της Βουλγαρικής Προεδρίας της ΕΕ μπορούν να εμπεδωθούν, αποκτώντας κοινοτική χρηματοδότηση.

Παράλληλα εστίασαν στην επανεκκίνηση της ενταξιακής διαδικασίας για την πΓΔΜ, με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό, Μπόικο Μπορίσοφ, δίνει την αίσθηση ότι θα έχει και η χώρα του λόγο στο ονοματολογικό, το οποίο είναι στόχος να λυθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός εστίασε στην ανάγκη συνεργασίας, αλληλεγγύης και τον σεβασμού στο διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συμβάσεις, όπως της Λωζάνης, ως ακρογωνιαίο λίθο της αρμονικής και ειρηνικής συμβίωσης των βαλκανικών λαών.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας με διαρκείς αναφορές στην επερχόμενη βουλγαρική Προεδρία της ΕΕ, επισήμανε ότι τα Βαλκάνια θα πρέπει να κινηθούν ενιαία, θεσμοθετώντας τις Βαλκανικές Συνόδους. Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερος ο συμβολισμός της τετραμερούς με τρεις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συν τη Σερβία, που παίζει καθοριστικό ρόλο στην περιοχή.

«Η συνεργασία των τεσσάρων χωρών και η βουλγαρική προεδρία μάς δίνουν μια ευκαιρία να αναδείξουμε τις κοινές πεποιθήσεις και ιδέες και να αναδείξουμε την «ατζέντα της Θεσσαλονίκης» του 2003 για το μέλλον των Βαλκανίων»

πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Τόνισε τέλος την ανάγκη το επόμενο διάστημα «να βρισκόμαστε ολοένα και περισσότερο στο ίδιο τραπέζι και οι τέσσερις μεταξύ μας και ο καθένας με τον γείτονά του». «Αυτό», πρόσθεσε, «είτε είναι εύκολο είτε δύσκολο. Είμαστε γείτονες και οφείλουμε να πάρουμε εμείς στα χέρια μας τις τύχες των χωρών μας».

Ενέργεια-υποδομές

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στα κοινά πρότζεκτ που συζητήθηκαν στο πλαίσιο της συνόδου, τα οποία μπορούν να προωθήσουν την οικονομική, εμπορική συνεργασία και να χαράξουν το μέλλον των τεσσάρων χωρών σε σταθερές βάσεις συνεργασίας.

«Από μόνοι μας να χαράξουμε το μέλλον, να πάρουμε στα χέρια μας τις ευκαιρίες που έχουμε μπροστά μας, να πάρουμε στα χέρια μας τη ζωή των πολιτών μας γιατί η Ιστορία μας έχει διδάξει ότι οι εντάσεις, οι αντιπαραθέσεις δεν οδηγούν πουθενά.

σημείωσε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε:

«Ας διδαχθούμε από την πλούσια Ιστορία της Βαλκανικής για να χαράξουμε το μέλλον μας σε ένα διαφορετικό δρόμο, συνεργασίας, αλληλοκατανόησης, αλληλοσεβασμού και συνανάπτυξης. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε οι τέσσερις εδώ και πιστεύω ότι αυτό το μήνυμα θα βρει πολύ μεγάλη απήχηση και στους εταίρους μας στην Ευρώπη και στους υπόλοιπους γείτονές μας».

Σε ό,τι αφορά ειδικότερα τα ζητήματα της ενέργειας, ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι

«ήδη έχει προχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό η κατασκευή του αγωγού ΤΑΡ» και σημείωσε πως «υπάρχουν και σκέψεις στο μέλλον και για άλλους αγωγούς που θα περάσουν και θα φέρουν φυσικό αέριο» λέγοντας πως «είναι όλες αυτές οι ιδέες ευπρόσδεκτες από την Τουρκία προς την Ελλάδα».

Σημείωσε ακόμη ότι «προχωράμε με πολύ γρήγορους ρυθμούς στη δημιουργία μιας πλωτής πλατφόρμας επαναϋγροποίησης φυσικού αερίου LNG στην Αλεξανδρούπολη», η οποία μπορεί να είναι ένας κόμβος ενεργειακός, καθώς θα προχωρήσει, όπως είπε, και η κατασκευή του κάθετου άξονα, του IGB, που θα διανσυδέει τον ΤΑΡ και φυσικά τον LNG και θα δίνει τη δυνατότητα, αυτός ο κάθετος άξονας να πάει φυσικό αέριο προς τη Βουλγαρία.

«Ο λεγόμενος λοιπόν IGB, στον βαθμό που θα διασυνδεθεί με τους αγωγούς εκείνους που συνδέουν τη Βουλγαρία με τη Ρουμανία και τη Σερβία μπορεί να αποτελέσει ένα πρότζεκτ πάρα πολύ ουσιαστικό που θα δίνει την προοπτική της διαφοροποίησης των πηγών ενέργειας και την προοπτική της πολύ στενής συνεργασίας Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Σερβίας για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών των χωρών μας και συνολικότερα της περιοχής».

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε δύο ακόμη σημαντικά πρότζεκτ που αφορούν τη σιδηροδρομική διασύνδεση των χωρών μας. Στο πλαίσιο αυτό έκανε ιδιαίτερη μνεία στο μνημόνιο συνεργασίας που υπεγράφη, στην Καβάλα, με τον κ. Μπορίσοφ και το οποίο, όπως είπε ο κ. Τσίπρας,

«μπορούμε να το επεκτείνουμε στη σιδηροδρομική διασύνδεση των λιμανιών της Βόρειας Ελλάδας, της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας, Αλεξανδρούπολης, με το Μπουργκάς, το Ρούσε και από εκεί στο Βουκουρέστι, ουσιαστικά τη σιδηροδρομική διασύνδεση του Αιγαίου με τον Δούναβη».

Επίσης, ανέφερε ότι ένα πολύ σημαντικό πρότζεκτ στο οποίο

«θα εργαστούμε από κοινού για να βρούμε χρηματοδότηση είναι ο εκσυγχρονισμός σιδηροδρομικής διασύνδεσης Θεσσαλονίκης- Βελιγραδίου».

Σχετικά

Tags: Αλέξης ΤσίπραςΔιεύρυνση ΕΕΣερβία
Share18Tweet12Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Καταρρέει η κυβέρνηση της Σερβίας – Πρόωρες εκλογές

19 Μαρτίου 2025
The Wire

Σερβία: Οι φοιτητές απειλούν να ρίξουν τον Βούτσιτς

17 Μαρτίου 2025
The Wire

Σερβία: Παραίτηση πρωθυπουργού υπό το βάρος κατηγοριών για διαφθορά

28 Ιανουαρίου 2025
Επόμενο άρθρο

Ο Τραμπ φέρνει πιο κοντά Τουρκία-Γαλλία

Μυρίζει μπαρούτι στην Ουκρανία: Κίνηση ανατροπής του Ποροσένκο από Σαακασβίλι

MostPopular

  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    316 shares
    Share 126 Tweet 79
  • Αλλαγές στους δείκτες του Χ.Α: Οι φοβικοί και οι επιθετικοί επιχειρηματίες σε όρους… ταμπλό!

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Το παρασκήνιο πίσω από τη “βόμβα” για τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης Σινά στην Αίγυπτο

    49 shares
    Share 20 Tweet 12
  • Alpha Bank: Ο Ορτσέλ ήθελε απεγνωσμένα μια νίκη… και την πλήρωσε 615 εκατ.!

    46 shares
    Share 18 Tweet 12
  • Το deal Ορτσέλ – Χόλτερμαν ισχυροποιεί Ψάλτη και ξεκλειδώνει… δυναμική

    62 shares
    Share 25 Tweet 16

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr