• Τελευταία
  • Trending
  • All

ΟΟΣΑ για Ελλάδα: Λιγότερα για συντάξεις, περισσότερα στους νέους

29 Νοεμβρίου 2017 - Ενημερώθηκε: 30 Νοεμβρίου 2017

Πίσω από τη μεγαλύτερη ανταλλαγή αιχμαλώτων Ρωσίας – Ουκρανίας

25 Μαΐου 2025
Η οικονομική ατζέντα της εβδομάδας

Week ahead: Τα πρακτικά της Fed, ο πληθωρισμός στην Ευρώπη και τα στοιχεία από την Ασία

25 Μαΐου 2025

Meteo: 18 ώρες με καταιγίδες από… τώρα! – Που θα χτυπήσουν

25 Μαΐου 2025
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καταιγίδες σήμερα

25 Μαΐου 2025
Στεγνώνουν και στραγγίζουν το Χ.Α: Οι κίνδυνοι ξανά στο ραντάρ

Αγορές: Ο φόβος φυλάει τα έρμα – Τραμπ, Nvidia, Fed στο επίκεντρο

25 Μαΐου 2025

Ο Τραμπ προσπαθεί να “στραγγαλίσει” το Χάρβαρντ

25 Μαΐου 2025

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικά οι τιμές οικοδομικών υλικών και τον Απρίλιο

24 Μαΐου 2025

Τουρισμός Εμπειρίας: Το νέο οικονομικό frontier

24 Μαΐου 2025

Δικαστική νίκη Χάρβαρντ κατά Τραμπ για την εγγραγή ξένων φοιτητών

23 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Οι δασμοί έβαλαν τέλος στο ράλι

23 Μαΐου 2025

Η ΕΕ δεν σφίγγει το χαλινάρι στους τραπεζίτες… για να αντέξουν τον Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Οι εισαγωγές των ΗΠΑ και της ΕΕ από την Κίνα βουλιάζουν

23 Μαΐου 2025
ναρκοπέδιο

Η κυβέρνηση οδηγεί σε ναρκοπέδιο ΜμΕ και ασφαλιστικές με την υποχρεωτική ασφάλιση

23 Μαΐου 2025
Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρώπη θα μιλήσει μετά τις 18:00 για τους δασμούς Τραμπ

23 Μαΐου 2025

Νέος εκβιασμός Τραμπ σε ΕΕ με 50% δασμούς και στην Apple με 25%

23 Μαΐου 2025

Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στο επίκεντρο του πρώτου ΟΠΑΠ Forward TALKS

23 Μαΐου 2025
A businessman stands at a border checkpoint at night, with flashing lights highlighting the significance of digital trade and evolving economic regulations in a global context.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες για το β εξάμηνο του 2025

23 Μαΐου 2025

OB Streem: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο Θρασύβουλος Θ. Μακιός

23 Μαΐου 2025

MAD VMA 2025 από την ΔΕΗ: Ένα Kick-Off Party που… ηλέκτρισε την Αθήνα

23 Μαΐου 2025

Τελειώνει η διαρθρωτική υστέρηση της Ευρώπης;

23 Μαΐου 2025

Η Euroxx βλέπει άνοδο 15% για ΔΑΑ

23 Μαΐου 2025

Cashflex: Νέα θυγατρική της Printec στην Ελλάδα

23 Μαΐου 2025 - Ενημερώθηκε: 24 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 25 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

ΟΟΣΑ για Ελλάδα: Λιγότερα για συντάξεις, περισσότερα στους νέους

NewsRoomΑπόNewsRoom
29 Νοεμβρίου 2017 - Ενημερώθηκε: 30 Νοεμβρίου 2017
Στις Crisis Zone, The Wire, Ελληνική κρίση, Πολιτική & Οικονομία, Τράπεζες
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
18 0
0
49
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Θετικός για την πορεία της ελληνικής οικονομίας είναι σε γενικές γραμμές ο ΟΟΣΑ, εκφράζει όμως ανησυχίες και ζητά βελτιώσεις σε μια σειρά από πεδία, προωθώντας σχεδιασμούς που διαφοροποιούνται αρκετά από τις πολιτικές της κυβέρνησης και της απαιτήσεις των θεσμών.

Σύμφωνα με την έκθεσή του ο ΟΟΣΑ εκφράζει ανησυχία για την κατανομή των δαπανών του κοινωνικού κράτους, ζητώντας τη αναπροσαρμογή της χρηματοδότησης από τις συνταξιοδοτικές δαπάνες στην ενίσχυση των προγραμμάτων για νέους. Παράλληλα ο ΟΟΣΑ εκφράζεται θετικά για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και τη βελτίωση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.

Σχετικάθέματα

Meteo: 18 ώρες με καταιγίδες από… τώρα! – Που θα χτυπήσουν

25 Μαΐου 2025
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καταιγίδες σήμερα

25 Μαΐου 2025

Κ. Παπαζάχος: Ο χθεσινός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη ήταν «μοναχικός»

23 Μαΐου 2025

Οι συντάκτες της έκθεσης εστιάζουν στο χρέος και τα NPL ως τις δυο βασικές προκλήσεις που καλείται η Ελλάδα να αντιμετωπίσει προκειμένου να επιτύχει μια ισχυρή και πιο δίκαιη ανάπτυξη, καλώντας για συντονισμένη δράση και σαφείς στόχους.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση ο ρυθμός ανάπτυξης του ΑΕΠ αναμένεται στο 2,3% το 2018 και στη συνέχεια να υποχωρήσει στο 2% το 2019. Η ιδιωτική κατανάλωση και οι επενδύσεις θα οδηγήσουν στην ανάκαμψη, ανταποκρινόμενες στη μειωμένη πολιτική αβεβαιότητα και σταδιακά στη βελτίωση των οικονομικών συνθηκών.

Οι εξαγωγές θα συνεχίσουν να αυξάνονται, στηριζόμενες στην αύξηση της εξωτερικής ζήτησης. Η επιτάχυνση των εισαγωγών θα αφαιρεθεί από την ανάπτυξη το 2019. Η πλεονάζουσα παραγωγική ικανότητα μειώνεται, αλλά παραμένει εξαιρετικά μεγάλη, περιορίζοντας τις πιέσεις των τιμών και των μισθών.

Το πλεόνασμα του προϋπολογισμού βρίσκεται σε τροχιά υπέρβασης του στόχου του 2017, χάρη στη βελτιωμένη φορολογική συμμόρφωση και τις περιορισμένες δαπάνες. Απαιτείται περαιτέρω πρόοδος όσον αφορά την αντιμετώπιση των καθυστερημένων φορολογικών οφειλών. Η μείωση των υψηλών επιπέδων φτώχειας, ιδίως μεταξύ των νέων, παραμένει επείγουσα. Το πρόγραμμα εγγυημένου ελάχιστου εισοδήματος είναι ένα πρώτο βήμα ευπρόσδεκτο, αλλά η συνολική κοινωνική προστασία πρέπει να επαναπροσδιοριστεί. Η πρόσφατη ανασκόπηση των δαπανών εντόπισε δημοσιονομικό χώρο για μια μέτρια επέκταση στοχοθετημένων κοινωνικών προγραμμάτων. Οι συνεχείς μεταρρυθμίσεις στην αγορά προϊόντων θα βελτιώσουν περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα.

Το υψηλό δημόσιο χρέος της Ελλάδας και το μεγάλο απόθεμα των μη εξυπηρετούμενων δανείων από τις τράπεζες αποτελούν πηγές οικονομικής ευπάθειας. Η τοποθέτηση του δημόσιου χρέους σε σταθερή καθοδική πορεία θα απαιτήσει βιώσιμες μεταρρυθμίσεις για την τόνωση του δυνητικού προϊόντος και της περαιτέρω αναδιάρθρωσης του χρέους. Το μεγάλο απόθεμα των μη εξυπηρετούμενων δανείων των τραπεζών αυξάνει τους κινδύνους και περιορίζει το δανεισμό των τραπεζών. Η σταδιακή μείωση και η εξάλειψη των μη εξυπηρετούμενων δανείων, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι τράπεζες διατηρούν επαρκή κεφαλαιακά αποθέματα, αποτελεί προτεραιότητα.

Μια σταδιακή ανάκαμψη αναδύεται

Η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης του προγράμματος της ΕΕ τον Ιούνιο του 2017 ενίσχυσε την εμπιστοσύνη, υποστηρίζοντας τη δραστηριότητα. Η αύξηση της απασχόλησης στηρίζει τα εισοδήματα και την ιδιωτική κατανάλωση, αν και πολλές νέες θέσεις είναι προσωρινές ή με μερική απασχόληση και περιορίζονται τον κατώτατο μισθό.

Η βελτιωμένη ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας ενισχύει τις εξαγωγές αγαθών, ενώ η διεθνής ανάκαμψη αυξάνει τα έσοδα από τον τουρισμό. Η πλεονάζουσα παραγωγική ικανότητα παραμένει σημαντική και οι πληθωριστικές και μισθολογικές πιέσεις είναι αδύναμες.

Η πρόσβαση των τραπεζών στη χρηματοδότηση βελτιώνεται. Αν και οι καταθέσεις που χάθηκαν κατά τη διάρκεια της κρίσης δεν έχουν ακόμα αποκατασταθεί, η πρόσβαση των τραπεζών στη διατραπεζική χρηματοδότηση αυξάνεται, ενώ η χρήση χρηματοδότησης έκτακτης ανάγκης από την κεντρική τράπεζα μειώνεται. Ωστόσο, οι τράπεζες συνεχίζουν να μειώνουν το δανεισμό. Τα ποσοστά των μη εξυπηρετούμενων δανείων (NPLs) παραμένουν υψηλά, στο 36% των συνολικών δανείων στις αρχές του 2017.

 Ανοικοδόμηση της τραπεζικής και φορολογικής αντοχής για ανάκαμψη χωρίς αποκλεισμούς

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε καλό δρόμο για να επιτύχει πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού 2,2% του ΑΕΠ το 2017, υπερβαίνοντας το στόχο του προγράμματος. Οι συνεχιζόμενες βελτιώσεις στον φοροεισπρακτικό μηχανισμό και το τέλος των προσωρινών προγραμμάτων δαπανών υποστηρίζουν τον προϋπολογισμό και αντισταθμίζουν τις περικοπές των συντελεστών φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων και την αυξημένη κρατική κατανάλωση. Η μειωμένη αβεβαιότητα όσον αφορά τα δημόσια οικονομικά οδήγησε σε αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας και στη μείωση των διαφορών στο δημόσιο χρέος και επέτρεψε στην κυβέρνηση να εκδώσει το πρώτο της ομόλογο μετά από τρία χρόνια. Η βελτίωση της φορολογικής συμμόρφωσης και οι έλεγχοι των δαπανών αναμένεται να αυξήσουν τα πρωτογενή πλεονάσματα του προϋπολογισμού το 2018 και το 2019. Οι μεταρρυθμίσεις βελτιώνουν τη διακυβέρνηση των τραπεζών και μειώνουν το κόστος.

Έχει δημιουργηθεί ένα νέο πλαίσιο για την επίλυση του NPL και οι τράπεζες έχουν εκπληρώσει τους αρχικούς στόχους. Οι τράπεζες είναι καλά κεφαλαιοποιημένες, αλλά η ποιότητα του κεφαλαίου είναι αβέβαιη, καθώς υπάρχει και η ρύθμιση των αναβαλλόμενων φορολογικών απαιτήσεων. Οι κεφαλαιακοί έλεγχοι παραμένουν σε ισχύ, ενώ ένας χάρτης πορείας περιγράφει τη μελλοντική τους χαλάρωση. Η αρχική οικονομική ανάκαμψη δεν έχει ακόμη μειώσει τη φτώχεια. Τα υφιστάμενα προγράμματα κοινωνικής προστασίας αποτελούνται κυρίως από τη συντάξεις και οφέλη για συνταξιούχους, παρέχοντας περιορισμένη στήριξη στους νέους. Το σύστημα κοινωνικής προστασίας μπορεί να επικεντρωθεί καλύτερα στην προστασία των οικογενειών, ιδίως εκείνων που έχουν παιδιά και γονείς χωρίς εργασία, από την απότομη άνοδο της φτώχειας. Το εγγυημένο ελάχιστο εισόδημα, το οποίο ξεκίνησε σε εθνικό επίπεδο το 2017, αποτελεί ένα βήμα προς την οικοδόμηση ενός πιο δίκαιου συστήματος, το οποίο θα απαιτήσει περισσότερο στοχοθετημένα προγράμματα, όπως τα γεύματα στα σχολεία και τα οφέλη για την οικογένεια και τη στέγαση.

Η βελτίωση των επενδύσεων θα ενισχύσει την ανάκαμψη

Ο ρυθμός αύξησης του ΑΕΠ αναμένεται να ενισχυθεί το 2018 και να παραμείνει σταθερός το 2019. Οι επενδύσεις σε επιχειρήσεις και κατοικίες αναμένεται να ανακάμψουν, μετά από 10 χρόνια συρρίκνωσης, καθώς βελτιώνονται οι συνθήκες χρηματοδότησης και η εμπιστοσύνη. Οι επιπτώσεις των πρόσφατων μεταρρυθμίσεων των προϊόντων και της αγοράς εργασίας θα στηρίξουν την ανταγωνιστικότητα.

Η ενίσχυση της απασχόλησης και ο χαμηλός πληθωρισμός θα στηρίξουν την ιδιωτική κατανάλωση. Η ανάκαμψη των εγχώριων δαπανών θα επιταχύνει προοδευτικά τις εισαγωγές σε σχέση με τις εξαγωγές, με τις καθαρές εξαγωγές να συμβάλλουν αρνητικά στην αύξηση του ΑΕΠ το 2019.

Τα υψηλά επίπεδα δημόσιου χρέους και των μη εξυπηρετούμενων δανείων καθιστούν τις οικονομικές προοπτικές της Ελλάδας ιδιαίτερα ευαίσθητες σε τυχόν αποκλίσεις στην πολιτική. Η βραδύτερη πρόοδος στην αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων θα μειώσει την εμπιστοσύνη, τις επενδύσεις και τη δραστηριότητα. Το υψηλότερο κόστος εξυπηρέτησης του δημόσιου χρέους, ιδίως μετά το κλείσιμο του προγράμματος της ΕΕ τον Αύγουστο του 2018, θα μπορούσε να επηρεάσει δυσμενώς τα δημόσια οικονομικά και την ευρύτερη εμπιστοσύνη, περιορίζοντας την ανάπτυξη. Η πρόσθετη αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους θα επιταχύνει τα οφέλη όσον αφορά την πρόσβαση στη χρηματοδότηση και στη δραστηριότητα. Η σημαντική πρόοδος στο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων θα αυξήσει την παραγωγικότητα και τις επενδύσεις περισσότερο από όσο προβλέπεται.

Σχετικά

Tags: NPLΑνάπτυξηΕλλάδαΟΟΣΑ
Share20Tweet12Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Meteo: 18 ώρες με καταιγίδες από… τώρα! – Που θα χτυπήσουν

25 Μαΐου 2025
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού
The Wire

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καταιγίδες σήμερα

25 Μαΐου 2025
The Wire

Κ. Παπαζάχος: Ο χθεσινός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη ήταν «μοναχικός»

23 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Συλλήψεις υποστηρικτών του Γκρουέφσκι στα Σκόπια

Τουρκία: Νέο πογκρόμ κατά γκιουλενιστών μετά τις αποκαλύψεις για τις offshore του Ερντογάν

MostPopular

  • Meteo: 18 ώρες με καταιγίδες από… τώρα! – Που θα χτυπήσουν

    53 shares
    Share 21 Tweet 13
  • ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο – Βροχές και καταιγίδες σήμερα

    53 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    983 shares
    Share 393 Tweet 246
  • Απαλλάχθηκε με βούλευμα ο Μαρινάκης για το Noor1 – Η υπόθεση

    2047 shares
    Share 819 Tweet 512
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    238 shares
    Share 95 Tweet 60

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr