• Τελευταία
  • Trending
  • All

Η προσέγγιση Πούτιν-Ερντογάν απειλεί την Ελλάδα

13 Μαρτίου 2017 - Ενημερώθηκε: 15 Μαρτίου 2017

Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

22 Μαΐου 2025

Οι αγορές ομολόγων δίνουν πόνο… Ο Τραμπ είναι αργά να νιώσει

22 Μαΐου 2025

Underdog: Οι κατασκευαστές μεθοδεύουν φάμπρικα Δημοσίων έρων χωρίς μελέτες στην Αθήνα!

22 Μαΐου 2025
Stockmarket Correction

Ελεγχόμενη διόρθωση στο Χ.Α. – Κοντά στις 1.830 μονάδες ο Γ.Δ. 

22 Μαΐου 2025
L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία... υπεραξία

L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία… υπεραξία

22 Μαΐου 2025

Ημερίδα εμψύχωσης οινοποιών Πιερίας στις 26 Μαΐου

22 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Η Πειραιώς πούλησε τη θυγατρική διαχείρισης off-site ATM στην Printec

22 Μαΐου 2025

Wings of Command: Τα αεροσκάφη που μετέφεραν τους προέδρους των ΗΠΑ

22 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις φέρνει τη Chloé στην καρδιά της Αθήνας

22 Μαΐου 2025

ΗΠΑ: Φρουροί πυροβόλησαν άτομο έξω από τα κεντρικά γραφεία της CIA

22 Μαΐου 2025

Γάζα: Πείνα, αποβολές και πάνω από 30 ευρώ για ένα κιλό αλεύρι

22 Μαΐου 2025

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025

Με διπλάσιο μέρισμα για τη χρήση του 2024 η ΕΥΑΘ

22 Μαΐου 2025

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025

Ινδία: Απάτη υπαλλήλων φέρνει ζημία-ρεκόρ στην IndusInd

22 Μαΐου 2025

Ο Χίτλερ όριο. Των συντηρητικών… Λέει ο Βέμπερ

22 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η Alpha «παντρεύεται» τη Visa

22 Μαΐου 2025

Υποτροφίες για θέσεις co-working στο WHEN Hub

22 Μαΐου 2025

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Ο πρόεδρος της Ideal Holdings Λάμπρος Παπακωνσταντίνου

IDEAL Holding: +45% τα καθαρά κέρδη στο Q1

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Η προσέγγιση Πούτιν-Ερντογάν απειλεί την Ελλάδα

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
13 Μαρτίου 2017 - Ενημερώθηκε: 15 Μαρτίου 2017
Στις Crisis Zone, The Wire, Trump-effect, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Βαλκάνια, Ελληνοτουρκικά
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
17 1
0
48
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Εν μέσω διασταυρούμενων πυρών βρίσκεται η Ελλάδα καθώς η ένταση Τουρκίας-Ολλανδίας από τη μια και οι πολλαπλές εστίες ανάφλεξης στα Βαλκάνια δημιουργούν ένα άκρως επικίνδυνο ναρκοπέδιο η επιβίωση μέσα στο οποίο καθίσταται διαρκώς δυσκολότερη. Η διεύρυνση μετώπων όπως αυτό της Τουρκίας, η συγκρότηση περιφερειακών συμμαχιών και η προσπάθεια σαφούς διαχωρισμού σφαιρών επιρροής στην ευρύτερη Ευρασιατική περιοχή, λόγω της στρατηγικής συρρίκνωσης του ρόλου των ΗΠΑ που εφαρμόζει ο Ντόναλντ Τραμπ δημιουργεί νέες εντάσεις και εκρήξεις, ο χρονισμός των οποίων θα μπορούσε να προκαλέσει αλυσιδωτή αντίδραση.

Με τις ΗΠΑ να επιβεβαιώνουν υπό προϋποθέσεις τη στήριξή τους στο NATO και τις συμμαχίες τους, τη Ρωσία να διεκδικεί με όλα τα μέσα επανάκτηση σφαιρών επιρροής που είχε χάσει από την κατάρρευση της ΕΣΣΔ στα Βαλκάνια, την Ευρώπη σε πλήρη έλλειψη κοινού παρονομαστή και με τις φυγόκεντρες τάσεις να εντείνονται η τουρκική σφήνα με αφορμή το δημοψήφισμα και σε συνάρτηση με τη στήριξη που παρέχει στην Άγκυρα η Μόσχα, μπορεί να αποδειχθεί σε καταλύτη εξελίξεων τόσο στα Βαλκάνια όσο και στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Το Trump Effect και η αδυναμία της Ευρώπης

Η καταγεγραμμένη αδυναμία τόσο των ΗΠΑ όσο και της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ελέγξουν αποτελεσματικά πολιτικά και στρατιωτικά την περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης και των Δυτικών Βαλκανίων αποτελεί την αδυναμία που εκμεταλλεύεται η Ρωσία τόσο για να μπορέσει να ανακτήσει συμμαχίες με χαμηλότερο κόστος όσο και για να ενισχύσει τα διαπραγματευτικά της χαρτιά για τη μεγαλύτερη γεωπολιτική σκακιέρα.

Σχετικάθέματα

ΤΟ PKK διαλύθηκε η ειρήνη παραμένει στοίχημα για τον Ερντογάν

21 Μαΐου 2025

Γιατί αυτοδιαλύθηκε το PKK: Πως ο Ερντογάν πέτυχε το… ακατόρθωτο

19 Μαΐου 2025

Delphi Forum Slemani: Οι γεωπολιτικές προκλήσεις στη Μ. Ανατολή

19 Μαΐου 2025

Η Ευρώπη αν και αρχικά -κατά την εκλογή Γιούνκερ- άφησε την περιοχή των Βαλκανίων στο NATO “σκοτώνοντας” την προοπτική εισόδου νέων χωρών στην ΕΕ, τώρα -μετά τη σύνοδο των Βερσαλλιών, επιχειρεί να ανοίξει εκ νέου αυτό το κεφάλαιο, καθώς το NATO αποδεικνύεται αδύναμο πολιτικά να καλύψει τα μέλη του.

Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και η επίσπευση της δημιουργίας Ευρωστρατού που υπαγορεύεται από την ανάγκη ενίσχυσης της Ευρωπαϊκής συνοχής, ιδιαίτερα με χώρες της Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης όπου η επιρροή του Πούτιν ενισχύεται και το νέο γεωστρατηγικό δόγμα των ΗΠΑ δεν εγγυάται πολλά πράγματα.

Παιχνίδια με τα σπίρτα μέσα στην πυριτιδαποθήκη των Βαλκανίων

Σε αυτό το διαρκώς μεταβαλλόμενο σκηνικό αρκετές από τις εστίες έντασης ή και τις θρυαλλίδες που χρησιμοποιούνται για να πυροδοτήσουν την ανάφλεξη, εφάπτονται των ελληνικών συνόρων, με τις χώρες που εμπλέκονται όμως στο παιχνίδι να είναι αρκετά αδύναμες ώστε να αδυνατούν να ελέγξουν τον πληθυσμό τους, ακόμα και τις υπηρεσίες πληροφοριών και το στρατό τους, γεγονός που προσθέτει αρκετές ακόμη άγνωστες παραμέτρους στην εξίσωση.

Όπως είχε εγκαίρως επισημάνει το Crisis Monitor στις 3 Φεβρουαρίου στο κείμενο με τίτλο “Φωτιά στην αυλή της Ελλάδας“:

Αλληλουχίες γεγονότων, γεωπολιτικές καραμπόλες, παρεμβάσεις υπηρεσιών πληροφοριών και μια σειρά πολιτικών «ατυχημάτων» έχουν δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα εύφλεκτο σκηνικό. Κυβερννήσεις, θεσμικοί και εξωθεσμικοί παίζτες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αλλαγή σκυτάλης και πολιτικής στις ΗΠΑ καθώς και την αναδιάταξη ισορροπιών στην Ευρώπη για να δημιουργήσουν τετελεσμένα ή να προδιαγράψουν εξελίξεις, δημιουργώντας συνθήκες που μπορεί να αποσταθεροποιήσουν ολόκληρη την περιοχή.

Η κατάσταση όμως τώρα έχει ξεδιπλωθεί περαιτέρω εγείροντας νέες ανησυχίες για τη δυνατότητα των παιχτών να ελέγξουν τα πιόνια τους και για το ύφος, την ένταση και τις παράπλευρες απώλειες των κεντρικών συγκρούσεων.

Το Crisis Monitor πριν από ένα μήνα και δέκα μέρες σκιαγραφούσε την κατάσταση ως εξής:

Από το –όχι τυχαίο- ξέσπασμα του αλβανικού εθνικισμού τόσο προς την Ελλάδα όσο και προς το Κοσσυφοπέδιο, την αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης στην πΓΔΜ και τους κλυδωνισμούς στη νεοεκλεγείσα κυβέρνηση της Ρουμανίας, τα γεγονότα υποδεικνύουν αλλεπάλληλες συγκρούσεις και διαρκώς κλιμακούμενη ένταση.

Έκτοτε μετά βίας σταθεροποιήθηκε η κεντροαριστερή κυβέρνηση της Ρουμανίας, την πολιτική κρίση εκεί προκαλούσαν δυτικά media και πρώην δυτικόφιλες κυβερνήσεις, ενώ με την αποσταθεροποίηση φλερτάρει η Βουλγαρία.

Διαβάστε επίσης: Η Άγκυρα «ρίχνει λάδι» στην ευρωπαϊκή «φωτιά»

Ανησυχητικά ρευστό παραμένει το πολιτικό σκηνικό στην πΓΔΜ και την Αλβανία, όπου το ενδεχόμενο η πολιτική κρίση θα εξελιχθεί σε εθνοτικά ξεσπάσματα βίας είναι ορατό. Την ίδια στιγμή οι ίδιες δυνάμεις οδηγούν σε εθνικιστικά ξεσπάσματα στο Κοσσυφοπέδιο, που οι εθνικιστές ζητούν ακόμη και αλλαγή του ρόλου του NATO. Εξελίξεις και συνθήκες που δίνουν όμως άλλοθι στη Μόσχα να επενδύσει στην προσέγγιση με τη Σερβία και να τροφοδοτήσει τον ρωσόφιλο εθνικισμό στο Μαυροβούνιο.

Παράλληλα ο Βλάντιμιρ Πούτιν προσεγγίζει και μέχρι πρότινος φανατικό πολέμιο της Μόσχας Βίτορ Ορμπαν, τον ακροδεξιό πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή σύγκρουση με τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο με αφορμή το μεταναστευτικό.

Η επαναπροσέγγιση Πούτιν-Ερντογάν αν και μπορεί μεσοπρόθεσμα να οδηγήσει στη σταθεροποίηση της Τουρκίας μέσω της ενίσχυσης της οικονομίας και της χαλιναγώγησης του Τούρκου πρωθυπουργού, βραχυπρόθεσμα πυροδοτεί -και μάλλον στοχευμένα- τον τουρκικό αλυτρωτισμό και οδηγεί σε μια ευρύτατη σύγκρουση με τον ευρωπαϊκό πυρήνα από την οποία κινδυνεύει πρώτα η Ελλάδα.

Με δεδομένη τη διαρκώς κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα σε όλα τα μέτωπα (πολιτικό, διπλωματικό και στρατιωτικό) και με την Άγκυρα να ελέγχει τις προσφυγικές ροές, να κρατάει στον πάγο το Κυπριακό και να προβάλλει ακόμα και εδαφικές διεκδικήσεις έναντι της Ελλάδας, η στήριξη Πούτιν στον Ερντογάν μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα επικίνδυνη για τη σταθερότητα στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο.

Η εξελισσόμενη σύγκρουση με Τουρκίας-Ολλανδίας με αφορμή την απαγόρευση ομιλίας και προσγείωσης του αεροσκάφους του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών στη Χάγη, η ένταση στις διμερείς σχέσεις έχει σκαρφαλώσει σε πρωτόγνωρα επίπεδα με απειλές τόσο στο πλαίσιο των σχέσεων των δυο χωρών αλλά και ευρύτερες προς την Ευρώπη και την Ελλάδα και πάγωμα των προενταξιακών διαπραγματεύσεων ΕΕ-Τουρκίας.

Αν όμως η σύγκρουση Τουρκίας-Ολλανδίας ερμηνευθεί και χρονικά, καθώς ακολουθεί την -τέταρτη σε επτά μήνες- συνάντηση Πούτιν Ερντογάν και την -σχεδόν- πλήρη αποκατάσταση των διμερών σχέσεων, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι η Τουρκία δεν ενεργεί μόνη.

Διαβάστε επίσης: Στημένη η κρίση Τουρκίας-Ολλανδίας: Μέρκελ-Πούτιν και τα πιόνια τους

Αυτό το σκεπτικό ενισχύεται περαιτέρω από την απόφαση για τη μη-χρήση υπολογιστών και ηλεκτρονικών συστημάτων στις Ολλανδικές εκλογές υπό το φόβο ρώσικης παρέμβασης μέσω hackers. Συνεπώς με την Ολλανδία να έχει δείξει τον Πούτιν ως εν δυνάμει κίνδυνο για τη χώρα, η σύγκρουση με τον Ερντογάν που προσδέθηκε πλήρως στο άρμα του Ρώσου προέδρου μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Σε αυτό το περίπλοκο και ευμετάβλητο και εκρηκτικό πολιτικό σκηνικό η Ελλάδα καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική της ασφάλεια, από περιστατικά όπως αυτά με τους αλβανικής καταγωγής φαντάρους και ενδεχόμενες εθνικιστικές εξάρσεις, έως επεισόδια με την Τουρκία στο Αιγαίο. Εχοντας όμως ελλιπή κάλυψη τόσο από την Ευρώπη όσο και από το NATO το έργο καθίσταται δυσχερές και πιο επικίνδυνο.

Σχετικά

Tags: ΑλβανίαΒόρεια ΜακεδονίαΤουρκία
Share19Tweet12Share3Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

Spotlight

ΤΟ PKK διαλύθηκε η ειρήνη παραμένει στοίχημα για τον Ερντογάν

21 Μαΐου 2025
Spotlight

Γιατί αυτοδιαλύθηκε το PKK: Πως ο Ερντογάν πέτυχε το… ακατόρθωτο

19 Μαΐου 2025
The Wire

Delphi Forum Slemani: Οι γεωπολιτικές προκλήσεις στη Μ. Ανατολή

19 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Λύση μόνο... πακέτο θέλει η κυβέρνηση

Mevlut Cavusoglu

Κλιμακώνει η Άγκυρα: Διάβημα για παράβαση της σύμβασης της Βιέννης από την Ολλανδία

MostPopular

  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    85 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Δημοσκόπηση Metron: Οι χειρισμοί του Μαξίμου αποδίδουν- Δυστοπικό το τοπίο στην αντοπολίτευση

    77 shares
    Share 31 Tweet 19
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    67 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

    59 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Εθνική Τράπεζα: Μέρισμα 405 εκατ. και bonus 25 εκατ. σε στελέχη

    218 shares
    Share 87 Tweet 55

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr