• Τελευταία
  • Trending
  • All

Τουρκία: Τίποτα δεν τελείωσε, ανήσυχος ο Τσίπρας

19 Ιουλίου 2016
L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία... υπεραξία

L Factor: Η Lamda δίνει πίσω στην κοινωνία… υπεραξία

22 Μαΐου 2025

Ημερίδα εμψύχωσης οινοποιών Πιερίας στις 26 Μαΐου

22 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Η Πειραιώς πούλησε τη θυγατρική διαχείρισης off-site ATM στην Printec

22 Μαΐου 2025

Wings of Command: Τα αεροσκάφη που μετέφεραν τους προέδρους των ΗΠΑ

22 Μαΐου 2025

Ο Όμιλος Φάις φέρνει τη Chloé στην καρδιά της Αθήνας

22 Μαΐου 2025

ΗΠΑ: Φρουροί πυροβόλησαν άτομο έξω από τα κεντρικά γραφεία της CIA

22 Μαΐου 2025

Γάζα: Πείνα, αποβολές και πάνω από 30 ευρώ για ένα κιλό αλεύρι

22 Μαΐου 2025

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025

Με διπλάσιο μέρισμα για τη χρήση του 2024 η ΕΥΑΘ

22 Μαΐου 2025

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025

Ινδία: Απάτη υπαλλήλων φέρνει ζημία-ρεκόρ στην IndusInd

22 Μαΐου 2025

Ο Χίτλερ όριο. Των συντηρητικών… Λέει ο Βέμπερ

22 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η Alpha «παντρεύεται» τη Visa

22 Μαΐου 2025

Υποτροφίες για θέσεις co-working στο WHEN Hub

22 Μαΐου 2025

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Ο πρόεδρος της Ideal Holdings Λάμπρος Παπακωνσταντίνου

IDEAL Holding: +45% τα καθαρά κέρδη στο Q1

22 Μαΐου 2025

Μεγάλη αύξηση κερδών της ElvalHalcor στο Q1 λόγω…

22 Μαΐου 2025

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025

Πιέζονται τα Supermarket – Οι κινήσεις της METRO το 2025

22 Μαΐου 2025

Η Ρωσία κατέρριψε 23 drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Τουρκία: Τίποτα δεν τελείωσε, ανήσυχος ο Τσίπρας

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
19 Ιουλίου 2016
Στις Crisis Zone
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
17 0
0
46
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Πάνω από 15,000 άνθρωποι έχουν συλληφθεί, απολυθεί και διαπομπευθεί. Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δεν διαθέτουν λειτουργική διοικητική πυραμίδα, ενώ 42 ελικόπτερα και 14 πολεμικά πλοία φαίνεται να έχουν αυτομολήσει μεταφέροντας άγνωστο αριθμό επιβαινόντων και προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η τουρκική πολιτική ηγεσία υλοποιεί σχέδιο εκκαθάρισης το οποίος φαίνεται να ήταν προετοιμασμένο από καιρό από τη ΜΙΤ. Τα γραφεία της ΜΙΤ ήταν μεταξύ αυτών που δέχθηκαν επίθεση από τους πραξικοπηματίες το βράδυ της 15 Ιουλίου.
Την ίδια ώρα και μετά το συμβάν με το τουρκικό ελικόπτερο που προσγειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη στην Ελλάδα διαρκείς είναι οι συσκέψεις στελεχών σε υψηλό και ανώτατο επίπεδο, ενώ την κατάσταση φαίνεται να συντονίζει προσωπικά ο πρωθυπουργός.

Χθες στις εξελίξεις στην Τουρκία παρενέβησαν οι 28 υπουργοί Εξωτερικών υιοθετώντας κοινή θέση κατά της θανατικής ποινής και υπέρ της τήρησης της νομιμότητας στις διαδικασίες εκκαθάρισης, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η παρέμβαση του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Τζον Κέρι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις δημόσιες παρεμβάσεις των Ευρωπαίων και των ΗΠΑ δεν αναφέρθηκε το όνομα του Ταγίπ Ερντογάν ή του Τούρκου πρωθυπουργού Γιλντιρίμ αλλά οι δηλώσεις ήταν απρόσωπες και εστίαζαν στη Δημοκρατία και το Σύνταγμα.

Σχετικάθέματα

ΤΟ PKK διαλύθηκε η ειρήνη παραμένει στοίχημα για τον Ερντογάν

21 Μαΐου 2025

Γιατί αυτοδιαλύθηκε το PKK: Πως ο Ερντογάν πέτυχε το… ακατόρθωτο

19 Μαΐου 2025

Delphi Forum Slemani: Οι γεωπολιτικές προκλήσεις στη Μ. Ανατολή

19 Μαΐου 2025

Σε αυτό το πλαίσιο μόνο τυχαία δεν ήταν η ακαριαία παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στηρίζοντας τον Ταγίπ Ερντογάν, ακόμα και με τηλεφωνική επικοινωνία, πριν από τους υπόλοιπους ηγέτες. Η ενέργεια αυτή του πρωθυπυοργού δείχνει την ύπαρξη πληροφοριών που συνέκλιναν σε γενικευμένη αναταρραχή την οποία έσπεισε να προλάβει.
Αναπάντητα ερωτήματα υπάρχουν ακόμα για το ρόλο των μυστικών υπηρεσιών, εγχώριων και διεθνών, της αεροπορίας και του ναυτικού.

Συνεκτιμώντας τα δεδομένα αυτά η απαγόρευση διελεύσεων από τα στενά του Βοσπόρου και η απαγόρευση πτήσεων στον τουρκικό εναέριο χώρο αποτελούν σαφή ένδειξη έλλειψης ελέγχου από πλευράς της τουρκικής κυβέρνησης, ενώ μπορεί να εμρηνευτεί διαφορετικά και το κάλεσμα Ερντογάν στους υποστηρικτές του να μείνουν στους δρόμους.

Αν τώρα προστεθεί σε αυτά και το “ευχαριστώ” Γιλντιρίμ στα τουρκικά media και οι πολύ υψηλοί τόνοι απέναντι σε ΗΠΑ και Ελλάδα για την παράδοση του Γκιουλέν και των 8, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι το τουρκικό κράτος βρίσκεται σε αποσύνθεση και αναζητά εχθρούς για να επανασυσπειρωθεί.

Τούτων δοθέντων ιδιαίτερη βαρύτητα έχει η δήλωση του υφυπουργού Άμυνας, Θοδωρή Δρίτσα ο οποίος σε συνέντευξή του στον Real απαντώντας στο ερώτημα εάν έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα για το ενδεχόμενο να επιχειρήσουν ξανά Τούρκοι να περάσουν στην Ελλάδα και να ζητήσουν πολιτικό άσυλο, ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το έχουμε στο μυαλό μας αυτό που λέτε» και συμπλήρωσε: «Υπάρχει τέτοια πιθανότητα».

Χθες το μεσημέρι υπήρξε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Αλέξη Τσίπρα στην οποία συμμετείχαν οι
Πάνος Καμμένος, υπουργός Εθνικής Άμυνας,
Νίκος Τόσκας, αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη,
Γιάννης Ρουμπάτης , διοικητής της ΕΥΠ και
ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς απουσίαζε στις Βρυξέλλες, όπου συμμετείχε στο Συμβούλιο των Ευρωπαίων υπουργών Εξωτερικών.

Η κυβέρνηση απέφυγε να χαρακτηρίσει στη σύσκεψη σύγκλιση του ΚΥΣΕΑ για να κρατήσει χαμηλούς τόνους, ωστόσο πρόκειται ακριβώς για αυτό το όργανο του οποίου η σύνθεση απαρτίζεται από:
Στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας μετέχουν ως:

Πρόεδρος: ο Πρωθυπουργός
και ως μέλη:
α) ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας,
β) ο Υπουργός Εξωτερικών,
γ) ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής
Ανασυγκρότησης, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης και
Προστασίας του Πολίτη,
δ) ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
ε) Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας
Για την ιστορία αξίζει να σημειωθεί ότι στο ΚΥΣΕΑ δεν τηρούνται πρακτικά, ενώ η σύνθεσή του μεταβάλλεται από τον εκάστοτε πρωθυπουργό.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου προτιμούσε ένα σχετικά «κλειστό» ΚΥΣΕΑ στο οποίο συμμετείχαν λίγοι υπουργοί και υπηρεσιακοί παράγοντες, αλλά οι διάδοχοί του αύξησαν τον αριθμό των μελών του. Πολιτικοί επιστήμονες και αναλυτές τα τελευταία χρόνια έχουν προτείνει τη μετατροπή του ΚΥΣΕΑ σε συμβούλιο εθνικής ασφάλειας, όπως αυτό των ΗΠΑ.

Από την παραπάνω επίσημη διάρθρωση του οργάνου απουσίαζαν ο Νίκος Κοτζιάς, που βρισκόταν στις Βρυξέλλες και ο Θοδωρής Βίτσας, ενώ είχε προστεθεί ο Γιάννης Ρουμπάτης.
Υπ αυτό το πρίσμα η κατάσταση εμπνέει ανησυχία καθώς ο συνδυασμός της κλήσης του επικεφαλής της ΕΥΠ και η υποβάθμιση του ΚΥΣΕΑ σε «σύσκεψη» είναι αντικρουόμενα.
Τα σενάρια που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν είναι πολλά, ωστόσο τέτοιες ώρες η αποτίμηση οφείλει να γίνεται επί πραγματικών δεδομένων και γνωστών συνδέσεων καθώς σε διαφορετική περίπτωση το ρίσκο εκτροχιασμού της κατάστασης υπό την πίεση του Τύπου είναι υπαρκτό.

Όπως είναι προφανές ο διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης είχε σοβαρές πληροφορίες και διαρκή ενημέρωση για τις εξελίξεις στην Τουρκία, ενώ αντιστοίχως στοιχεία έχει και το ΓΕΕΘΑ από τις υπηρεσίες πληροφοριών που διαθέτει.

Η ανάγκη όμως το σύνολο αυτών των πληροφοριών να τεθούν σε στρογγυλό τραπέζι και να μην παρουσιαστούν κατά μόνας στον πρωθυπουργό είναι αφενός ένδειξη αλλαγής στρατηγικής στη διαχείριση κρίσεων και αφετέρου είναι ενδεικτικό της σοβαρότητας της κατάστασης.

Έγκυρες στρατιωτικές πηγές εκφράζουν φόβους για ενδεχόμενες ενέργειες εξαγωγής της κρίσης ή ακόμα και για τυχαία συμβάντα που θα μπορούσαν να ανεβάσουν την ένταση στο Αιγαίο και στις διμερείς σχέσεις.

Σε αυτά περιλαμβάνεται και η υπόθεση του ασύλου των 8 Τούρκων που προσγειώθηκαν με ελικότπερο στην Αλεξανδρούπολη. Επί τάπητος τίθεται και το προσφυγικό καθώς οι ροές αυξήθηκαν μετά το πραξικόπημα καθώς η αναστάτωση στις ένοπλες δυνάμεις και την αστυνομία δημιυργεί κενά.


Οι εμφανείς φόβοι της Αθήνας

Μια αλλαγή σκυτάλης στην Αγκυρα θα προκαλούσε ανησυχία στην Αθήνα, καθώς στα ελληνοτουρκικά μπορεί να άνοιγε πάλι ο ασκός του Αιόλου. Όχι πως τώρα τα πράγματα είναι ρόδινα, αλλά «είναι σαφώς προτιμότερο να συνομιλείς με κάποιον που έχει το πρόσταγμα» από μια «ρευστή κατάσταση να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει στο Αιγαίο», εκτιμά ανώτατος αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το προσφυγικό και η διαχείριση των ροών. Μετά τη συμφωνία με την ΕΕ, η Τουρκία, αφού παζάρεψε, έδειξε έμπρακτα ότι κρατά τη στρόφιγγα στα χέρια της και μπορεί -αν θέλει- να ελέγξει τις ροές. Μια αλλαγή ηγεσίας στην Τουρκία θα προκαλούσε νέους πονοκεφάλους στην Αθήνα για το ενδεχόμενο να αρχίσουν κατά εκατοντάδες κάθε ημέρα στο μέσον της τουριστικής σεζόν να καταφθάνουν απελπισμένοι πρόσφυγες και μετανάστες στα ελληνικά νησιά.

Υπάρχουν και σοβαρές ανησυχίες για τον ατνίκτυπο της σκηρυνσης της στάσης στο εσωτερικό, με περιορισμό δημοκρατίας και δικαιωμάτων. Ήδη η Αθήνα περιμένει την απόφαση της Δικαιοσύνης για τους Τούρκους στρατιωτικούς που ζήτησαν άσυλο και όποια αναφορά για επαναφορά της θανατικής ποινής στην Τουρκία μόνο απομακρύνει το ενδεχόμενο επιστροφής στην Τουρκία των συγκεκριμένων στρατιωτικών, αν απορριφθεί η αίτησή τους για άσυλο.

Σχετικά

Tags: NATOΑλέξης ΤσίπραςΠραξικόπημα στην ΤουρκίαΤαγίπ ΕρντογάνΤουρκία
Share18Tweet12Share3Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

Spotlight

ΤΟ PKK διαλύθηκε η ειρήνη παραμένει στοίχημα για τον Ερντογάν

21 Μαΐου 2025
Spotlight

Γιατί αυτοδιαλύθηκε το PKK: Πως ο Ερντογάν πέτυχε το… ακατόρθωτο

19 Μαΐου 2025
The Wire

Delphi Forum Slemani: Οι γεωπολιτικές προκλήσεις στη Μ. Ανατολή

19 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Υποβλήθηκε αίτημα έκδοσης του Γκιουλέν από τις ΗΠΑ

Brexit: Δημοψήφισμα επανένωσης της Ιρλανδίας

MostPopular

  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    84 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

    55 shares
    Share 22 Tweet 14

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr