• Τελευταία
  • Trending
  • All

Τουρκία: Τίποτα δεν τελείωσε, ανήσυχος ο Τσίπρας

19 Ιουλίου 2016

Σαρωτικό ανασχηματισμό ετοιμάζει ο Ερντογάν – Οι νέοι υπουργοί

30 Μαΐου 2023
αγωγός πετρελαίου

Sell-off στο πετρέλαιο – Τα τρία ζητήματα που καίνε τους επενδυτές

30 Μαΐου 2023
χρηματιστήριο, trader, χρηματιστής

Ελεγχόμενη πτώση στο Χρηματιστήριο – Θετική η μείωση του τζίρου

30 Μαΐου 2023

Στο κόκκινο οι ευρωαγορές – Τί φοβούνται οι επενδυτές

30 Μαΐου 2023
Nvidia

Στο κλαμπ του 1 τρισ. η Nvidia – Το AI απογειώνει τη μετοχή

30 Μαΐου 2023

DDOS attack με κόστος 200 χιλ. ευρώ τη μέσα δέχθηκε η ΕΔΥΤΕ

30 Μαΐου 2023
Ανησυχία προκαλεί η τροπή που φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση επίθεσης hackers στην Τράπεζα Θεμάτων για τις εξετάσεις στα Λύκεια,

Κυνηγάνε hackers για την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων

30 Μαΐου 2023
Διαδοχικά ιστορικά χαμηλά σημειώνει η τουρκική λίρα έναντι του δολαρίου, μετά την επανεκλογή του Ταγίπ Ερντογάν στην προεδρία.

Νέο ιστορικό χαμηλό γράφει η τουρκική λίρα

30 Μαΐου 2023
Ειδικές δυνάμεις στα σύνορα Σερβίας - Κοσόβου

Η Ευρώπη απέτυχε στο Κόσοβο… Τώρα δεν προλαβαίνει

30 Μαΐου 2023

Εννέα οι νεκροί από το ναυάγιο στη Μύκονο

30 Μαΐου 2023
Ο Σωκράτης Κόκκαλης

Intralot: Turnaround story σε εξέλιξη – Τί δείχνουν τα αποτελέσματα

30 Μαΐου 2023
Βουτιά και μάλιστα πολύ μεγαλύτερη από τις προβλέψεις, κατέγραψε ο δείκτης οικονομικού κλίματος στην Ευρωζώνη τον Μάιο.

Βυθίστηκε το οικονομικό κλίμα στην Ευρωζώνη

30 Μαΐου 2023
Φρενάρει η πιστωτική επέκταση στην Ευρώπη - Τί δείχνουν τα στοιχεία

Φρενάρει η πιστωτική επέκταση στην Ευρώπη – Τί δείχνουν τα στοιχεία

30 Μαΐου 2023
Καθήκοντα γενικού διευθυντή της Tikun Olam Europe, ανέλαβε ο Δημήτρης Μωραΐτης, η οποία θα τεθεί σε ισχύει από την 1η Ιουνίου.

Ο Δ. Μωραΐτης νέος γενικός διευθυντής στην Tukun Olam Europe

30 Μαΐου 2023
Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρικών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), Σύνδεσμος Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), ανώτατα στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων και μεσίτες (αντ)ασφαλίσεων συναντώνται αύριο 31 Μαίου μέχρι 2 Ιουνίου 2023 με μεγάλους ξένους (αντ)ασφαλιστές στο καθιερωμένο επί 23 χρόνια «ραντεβού» της Υδρας

Ασφαλιστική αγορά: Η ατζέντα του ραντεβού της Ύδρας

30 Μαΐου 2023
Target and Drone Attack - 3D Rendering

Επιθέσεις με drones και βαλλιστικούς πυραύλους σε Κίεβο και Μόσχα

30 Μαΐου 2023

Νέα κυβερνοεπίθεση στην πλατφόρμα του ΕΔΥΤΕ

30 Μαΐου 2023
coal, άνθρακας, κάρβουνο

Sell-off στον άνθρακα λόγω… κατάρρευσης του φυσικού αερίου

30 Μαΐου 2023
Βουλή

Εκλογές 2023: Συνεδριάζει σήμερα η Διακομματική Επιτροπή

30 Μαΐου 2023
Σε χαμηλά εξαμήνου υποχωρεί το γουάν στη σκιά απογοητευτικών μάκρο που καταδεικνύουν την εγγενή αδυναμία της οικονομίας να επανακτήσει τα προ-covid επίπεδα

Sell-off οδηγεί σε χαμηλό 6μηνου το γουάν

30 Μαΐου 2023

Το Πεκίνο απέρριψε πρόσκληση για συνάντηση του υπ. Άμυνας των ΗΠΑ με τον Κινέζο ομόλογό του

30 Μαΐου 2023
Ο Λούλα ορκίστηκε νέος πρόεδρος της Βραζιλίας

Ξεκινά «νέα εποχή» στις σχέσεις Βραζιλίας – Βενεζουέλας, λέει ο Ν. Μαδούρο

30 Μαΐου 2023
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Τουρκία: Τίποτα δεν τελείωσε, ανήσυχος ο Τσίπρας

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
19 Ιουλίου 2016
Στις Crisis Zone
Reading Time: 1 min read
17 0
0
46
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Πάνω από 15,000 άνθρωποι έχουν συλληφθεί, απολυθεί και διαπομπευθεί. Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δεν διαθέτουν λειτουργική διοικητική πυραμίδα, ενώ 42 ελικόπτερα και 14 πολεμικά πλοία φαίνεται να έχουν αυτομολήσει μεταφέροντας άγνωστο αριθμό επιβαινόντων και προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η τουρκική πολιτική ηγεσία υλοποιεί σχέδιο εκκαθάρισης το οποίος φαίνεται να ήταν προετοιμασμένο από καιρό από τη ΜΙΤ. Τα γραφεία της ΜΙΤ ήταν μεταξύ αυτών που δέχθηκαν επίθεση από τους πραξικοπηματίες το βράδυ της 15 Ιουλίου.
Την ίδια ώρα και μετά το συμβάν με το τουρκικό ελικόπτερο που προσγειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη στην Ελλάδα διαρκείς είναι οι συσκέψεις στελεχών σε υψηλό και ανώτατο επίπεδο, ενώ την κατάσταση φαίνεται να συντονίζει προσωπικά ο πρωθυπουργός.

Χθες στις εξελίξεις στην Τουρκία παρενέβησαν οι 28 υπουργοί Εξωτερικών υιοθετώντας κοινή θέση κατά της θανατικής ποινής και υπέρ της τήρησης της νομιμότητας στις διαδικασίες εκκαθάρισης, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η παρέμβαση του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Τζον Κέρι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις δημόσιες παρεμβάσεις των Ευρωπαίων και των ΗΠΑ δεν αναφέρθηκε το όνομα του Ταγίπ Ερντογάν ή του Τούρκου πρωθυπουργού Γιλντιρίμ αλλά οι δηλώσεις ήταν απρόσωπες και εστίαζαν στη Δημοκρατία και το Σύνταγμα.

Σχετικάθέματα

Σαρωτικό ανασχηματισμό ετοιμάζει ο Ερντογάν – Οι νέοι υπουργοί

30 Μαΐου 2023

Ο Μπάιντεν πήρε τον Ερντογάν να τον συγχαρεί για την επανεκλογή του

29 Μαΐου 2023

Οι αγορές αντιδρούν στην επανεκλογή του Ταγίπ Ερντογάν

29 Μαΐου 2023

Σε αυτό το πλαίσιο μόνο τυχαία δεν ήταν η ακαριαία παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στηρίζοντας τον Ταγίπ Ερντογάν, ακόμα και με τηλεφωνική επικοινωνία, πριν από τους υπόλοιπους ηγέτες. Η ενέργεια αυτή του πρωθυπυοργού δείχνει την ύπαρξη πληροφοριών που συνέκλιναν σε γενικευμένη αναταρραχή την οποία έσπεισε να προλάβει.
Αναπάντητα ερωτήματα υπάρχουν ακόμα για το ρόλο των μυστικών υπηρεσιών, εγχώριων και διεθνών, της αεροπορίας και του ναυτικού.

Συνεκτιμώντας τα δεδομένα αυτά η απαγόρευση διελεύσεων από τα στενά του Βοσπόρου και η απαγόρευση πτήσεων στον τουρκικό εναέριο χώρο αποτελούν σαφή ένδειξη έλλειψης ελέγχου από πλευράς της τουρκικής κυβέρνησης, ενώ μπορεί να εμρηνευτεί διαφορετικά και το κάλεσμα Ερντογάν στους υποστηρικτές του να μείνουν στους δρόμους.

Αν τώρα προστεθεί σε αυτά και το “ευχαριστώ” Γιλντιρίμ στα τουρκικά media και οι πολύ υψηλοί τόνοι απέναντι σε ΗΠΑ και Ελλάδα για την παράδοση του Γκιουλέν και των 8, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι το τουρκικό κράτος βρίσκεται σε αποσύνθεση και αναζητά εχθρούς για να επανασυσπειρωθεί.

Τούτων δοθέντων ιδιαίτερη βαρύτητα έχει η δήλωση του υφυπουργού Άμυνας, Θοδωρή Δρίτσα ο οποίος σε συνέντευξή του στον Real απαντώντας στο ερώτημα εάν έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα για το ενδεχόμενο να επιχειρήσουν ξανά Τούρκοι να περάσουν στην Ελλάδα και να ζητήσουν πολιτικό άσυλο, ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το έχουμε στο μυαλό μας αυτό που λέτε» και συμπλήρωσε: «Υπάρχει τέτοια πιθανότητα».

Χθες το μεσημέρι υπήρξε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Αλέξη Τσίπρα στην οποία συμμετείχαν οι
Πάνος Καμμένος, υπουργός Εθνικής Άμυνας,
Νίκος Τόσκας, αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη,
Γιάννης Ρουμπάτης , διοικητής της ΕΥΠ και
ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς απουσίαζε στις Βρυξέλλες, όπου συμμετείχε στο Συμβούλιο των Ευρωπαίων υπουργών Εξωτερικών.

Η κυβέρνηση απέφυγε να χαρακτηρίσει στη σύσκεψη σύγκλιση του ΚΥΣΕΑ για να κρατήσει χαμηλούς τόνους, ωστόσο πρόκειται ακριβώς για αυτό το όργανο του οποίου η σύνθεση απαρτίζεται από:
Στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας μετέχουν ως:

Πρόεδρος: ο Πρωθυπουργός
και ως μέλη:
α) ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας,
β) ο Υπουργός Εξωτερικών,
γ) ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής
Ανασυγκρότησης, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης και
Προστασίας του Πολίτη,
δ) ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
ε) Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας
Για την ιστορία αξίζει να σημειωθεί ότι στο ΚΥΣΕΑ δεν τηρούνται πρακτικά, ενώ η σύνθεσή του μεταβάλλεται από τον εκάστοτε πρωθυπουργό.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου προτιμούσε ένα σχετικά «κλειστό» ΚΥΣΕΑ στο οποίο συμμετείχαν λίγοι υπουργοί και υπηρεσιακοί παράγοντες, αλλά οι διάδοχοί του αύξησαν τον αριθμό των μελών του. Πολιτικοί επιστήμονες και αναλυτές τα τελευταία χρόνια έχουν προτείνει τη μετατροπή του ΚΥΣΕΑ σε συμβούλιο εθνικής ασφάλειας, όπως αυτό των ΗΠΑ.

Από την παραπάνω επίσημη διάρθρωση του οργάνου απουσίαζαν ο Νίκος Κοτζιάς, που βρισκόταν στις Βρυξέλλες και ο Θοδωρής Βίτσας, ενώ είχε προστεθεί ο Γιάννης Ρουμπάτης.
Υπ αυτό το πρίσμα η κατάσταση εμπνέει ανησυχία καθώς ο συνδυασμός της κλήσης του επικεφαλής της ΕΥΠ και η υποβάθμιση του ΚΥΣΕΑ σε «σύσκεψη» είναι αντικρουόμενα.
Τα σενάρια που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν είναι πολλά, ωστόσο τέτοιες ώρες η αποτίμηση οφείλει να γίνεται επί πραγματικών δεδομένων και γνωστών συνδέσεων καθώς σε διαφορετική περίπτωση το ρίσκο εκτροχιασμού της κατάστασης υπό την πίεση του Τύπου είναι υπαρκτό.

Όπως είναι προφανές ο διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης είχε σοβαρές πληροφορίες και διαρκή ενημέρωση για τις εξελίξεις στην Τουρκία, ενώ αντιστοίχως στοιχεία έχει και το ΓΕΕΘΑ από τις υπηρεσίες πληροφοριών που διαθέτει.

Η ανάγκη όμως το σύνολο αυτών των πληροφοριών να τεθούν σε στρογγυλό τραπέζι και να μην παρουσιαστούν κατά μόνας στον πρωθυπουργό είναι αφενός ένδειξη αλλαγής στρατηγικής στη διαχείριση κρίσεων και αφετέρου είναι ενδεικτικό της σοβαρότητας της κατάστασης.

Έγκυρες στρατιωτικές πηγές εκφράζουν φόβους για ενδεχόμενες ενέργειες εξαγωγής της κρίσης ή ακόμα και για τυχαία συμβάντα που θα μπορούσαν να ανεβάσουν την ένταση στο Αιγαίο και στις διμερείς σχέσεις.

Σε αυτά περιλαμβάνεται και η υπόθεση του ασύλου των 8 Τούρκων που προσγειώθηκαν με ελικότπερο στην Αλεξανδρούπολη. Επί τάπητος τίθεται και το προσφυγικό καθώς οι ροές αυξήθηκαν μετά το πραξικόπημα καθώς η αναστάτωση στις ένοπλες δυνάμεις και την αστυνομία δημιυργεί κενά.


Οι εμφανείς φόβοι της Αθήνας

Μια αλλαγή σκυτάλης στην Αγκυρα θα προκαλούσε ανησυχία στην Αθήνα, καθώς στα ελληνοτουρκικά μπορεί να άνοιγε πάλι ο ασκός του Αιόλου. Όχι πως τώρα τα πράγματα είναι ρόδινα, αλλά «είναι σαφώς προτιμότερο να συνομιλείς με κάποιον που έχει το πρόσταγμα» από μια «ρευστή κατάσταση να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει στο Αιγαίο», εκτιμά ανώτατος αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το προσφυγικό και η διαχείριση των ροών. Μετά τη συμφωνία με την ΕΕ, η Τουρκία, αφού παζάρεψε, έδειξε έμπρακτα ότι κρατά τη στρόφιγγα στα χέρια της και μπορεί -αν θέλει- να ελέγξει τις ροές. Μια αλλαγή ηγεσίας στην Τουρκία θα προκαλούσε νέους πονοκεφάλους στην Αθήνα για το ενδεχόμενο να αρχίσουν κατά εκατοντάδες κάθε ημέρα στο μέσον της τουριστικής σεζόν να καταφθάνουν απελπισμένοι πρόσφυγες και μετανάστες στα ελληνικά νησιά.

Υπάρχουν και σοβαρές ανησυχίες για τον ατνίκτυπο της σκηρυνσης της στάσης στο εσωτερικό, με περιορισμό δημοκρατίας και δικαιωμάτων. Ήδη η Αθήνα περιμένει την απόφαση της Δικαιοσύνης για τους Τούρκους στρατιωτικούς που ζήτησαν άσυλο και όποια αναφορά για επαναφορά της θανατικής ποινής στην Τουρκία μόνο απομακρύνει το ενδεχόμενο επιστροφής στην Τουρκία των συγκεκριμένων στρατιωτικών, αν απορριφθεί η αίτησή τους για άσυλο.

Σχετικά

Tags: NATOΑλέξης ΤσίπραςΠραξικόπημα στην ΤουρκίαΤαγίπ ΕρντογάνΤουρκία
Share18Tweet12Share3Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

Πολιτική & Οικονομία

Σαρωτικό ανασχηματισμό ετοιμάζει ο Ερντογάν – Οι νέοι υπουργοί

30 Μαΐου 2023
The Wire

Ο Μπάιντεν πήρε τον Ερντογάν να τον συγχαρεί για την επανεκλογή του

29 Μαΐου 2023
The Wire

Οι αγορές αντιδρούν στην επανεκλογή του Ταγίπ Ερντογάν

29 Μαΐου 2023
Επόμενο άρθρο

Υποβλήθηκε αίτημα έκδοσης του Γκιουλέν από τις ΗΠΑ

Brexit: Δημοψήφισμα επανένωσης της Ιρλανδίας

MostPopular

  • Ο Βίκτωρ Ρέστης

    Διάψευση Ρέστη για χρηματοδότηση του “Νίκη”

    78 shares
    Share 31 Tweet 20
  • Intralot: Turnaround story σε εξέλιξη – Τί δείχνουν τα αποτελέσματα

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • DDOS attack με κόστος 200 χιλ. ευρώ τη μέσα δέχθηκε η ΕΔΥΤΕ

    46 shares
    Share 18 Tweet 12
  • The Underdog: Τρίτες κάλπες; Οι κινήσεις Μυτιληναίου, Οι τραπεζίτες και το ταμπλό

    80 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Συλλήψεις συνοριοφυλάκων για διακίνηση μεταναστών στον Έβρο – Τα κρυφά μηνύματα ΕΛ.ΑΣ – Θεοδωρικάκου

    46 shares
    Share 18 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisismonitor.gr

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Σκοπιανό
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
    • Ναυτιλία
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Διαχείριση παρόχων Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}