Χρηματιστήριο
Meteo: Ό,τι πρέπει να ξέρετε για τις χιονοκαταιγίδες
Η πορεία του σύνθετου PMI της Ευρωζώνη

Δεύτερη πτώση για τον PMI

Viva Waller
Selloff trader
Γιάννης Οικονόμου
Αττική οδός εγκλωβισμένοι οδηγοί
Selloff, trader
Μποτιλιάρισμα λόγω χιονιού στην Αττική Οδό
Δικαστήριο

Ελπίδα: Χωρίς δικαστήρια μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου

phshing
ΔΕΔΔΗΕ logo
Ukraine Crisis
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Εκχιονιστικό μηχάνημα
Χιόνια
social media
Weather Alert, Έκτακτο Δελτίο Καιρού
Alexis Patelis

Ετικέτα: #GDPR

Ψηφιακό πιστοποποιητικό εμβολιασμού

Διαβατήριο εμβολιασμού; Θέματα ασφαλείας και προφυλάξεις

Καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, η τεχνολογία έχει μεν βρεθεί στο επίκεντρο, όχι όμως χωρίς να παρουσιάζει μερικά ζητήματα και προκλήσεις, ιδιαίτερα στο πεδίο της ασφάλειας και ...

GDPR: Έτσι τα παίρνουν οι χώρες από τις Big Tech

Συμφωνία για παγκόσμια φορολόγηση των Big Tech δεν υπάρχει, ούτε διαφαίνεται στον ορίζοντα. Οι αρχές είναι αναγκασμένες να παρακολουθούν τους κολοσσούς της τεχνολογίας να συσσωρεύουν χρήματα σε φορολογικούς παραδείσους και ...

Spiegel και DW καρφώνουν Μητσοτάκη για σχέσεις με την Palantir

Spiegel και DW καρφώνουν Μητσοτάκη για σχέσεις με την Palantir

Εκτενές ρεπορτάζ για την αμερικανική εταιρία Palantir φιλοξενεί το έγκυρο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, ενώ εστιάζει στη δράση της στην Ελλάδα και τις δουλειές που έκανε με την ελληνική κυβέρνηση. ...

Alpha Bank

«Πόλεμος» Alpha Bank με Χρηματιστηριακές για τα προσωπικά δεδομένα πελατών

Μείζον θέμα για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και τη διαφύλαξή τους από τις Χρηματιστηριακές εταιρίες γεννά νέα προσπάθεια της Alpha Bank να αποκτήσει πρόσβαση σε στοιχεία για τα χαρτοφυλάκια ...

GDPR

Κλείνει το παράθυρο για την απλουστευμένη εναρμόνιση με τον GDPR

Μέχρι και τις 3 Φεβρουαρίου 2021 έχουν περιθώριο οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αποστείλουν στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) το σχετικό ερωτηματολόγιο που θα τις βοηθήσει στη συμμόρφωση με ...

Kaspersky και Phelipe Pantone

Kaspersky και Pantone: Η ψηφιακή ασφάλεια μπορεί να είναι και τέχνη

Για τον εορτασμό της Ημέρας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στις 28 Ιανουαρίου, η Kaspersky συνεργάστηκε με τον καλλιτέχνη Felipe Pantone.  Διάσημος για τη δουλειά του με pixel και ντεγκραντέ, ο Felipe ...

Grindr

Πρόστιμο – μαμούθ σε app γνωριμιών για παραβίαση προσωπικών δεδομένων

Βαριά «καμπάνα» ύψους… 10 εκατ. ευρώ καλείται να πληρώσει η εφαρμογή γνωριμιών «Grindr», καθώς η Νορβηγική Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έκρινε ότι παραβίαζε τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Πρόστιμο ...

Kapsersky

Το 40% των παραβιάσεων δεδομένων επηρεάζει τις πληροφορίες πελατών

Όπως αποκαλύπτεται από την έρευνα IT Security Risks Survey της Kaspersky, οι προσωπικές πληροφορίες των πελατών εμπλέκονται σε παραβιάσεις δεδομένων πιο συχνά από οποιονδήποτε άλλο τύπο εταιρικών δεδομένων. Αυτό το ...

Compliance concept with icons for regulations, law, standards, requirements and audit on a virtual screen with a business person touching a button

Covid-19 και Προσωπικά Δεδομένα

Λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερη περίοδο την οποία διανύουμε, δίνουμε την απάντηση σε κρίσιμα ερωτήματα που απασχολούν κάθε επιχείρηση. Η εφαρμογή του GDPR δεν εμποδίζει τα μέτρα που λαμβάνονται για την ...

σελίδα 1 από 4 1 2 4

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.