Hellenic Cables: Υποβρύχιο καλώδιο-γίγας για το μεγαλύτερο αιολικό πάρκο στην Ελλάδα
Κικίλιας: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την Αττική
Με μαγνητοσκοπημένο μήνυμα που δόθηκε πριν από λίγο στη δημοσιότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί άπαντες να επιδείξει αυτοσυγκράτηση και προειδοποιεί για διχασμό.
Χρηματιστήριο: Οργασμός διεργασιών και κλείσιμο κοντά στα υψηλά
Κυριάκος Μητσοτάκης και Σωτήρης Τσιόδας στο Μέγαρο Μαξίμου
Η Εθνική Ασφαλιστική πωλείται! Σήμερα η απόφαση του ΤΧΣ
Ξεμπλοκάρει το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης
From CyberSecurity to Cyber Resilience – H Νέα Προσέγγιση στη Ψηφιακή Ασφάλεια στο Συνέδριο Infocom Security 2021
Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών
Θ' ανοίξουν την οικονομία με ρεκόρ... θανάτων!
Βαριά καταδίκη στον δολοφόνο του Φλόιντ. Χαστούκι στην αστυνομία
coronavirus, κορονοϊός, κρίση κορονοϊού
ΕΥΔΑΠ_ΧΑΡΤΗΣ_ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΑΔΡΙΑΝΕΙΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ
Πέμπτη, Απρ 22, 2021

Ετικέτα: #GDPR

Alpha Bank

«Πόλεμος» Alpha Bank με Χρηματιστηριακές για τα προσωπικά δεδομένα πελατών

Μείζον θέμα για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και τη διαφύλαξή τους από τις Χρηματιστηριακές εταιρίες γεννά νέα προσπάθεια της Alpha Bank να αποκτήσει πρόσβαση σε στοιχεία για τα χαρτοφυλάκια ...

GDPR

Κλείνει το παράθυρο για την απλουστευμένη εναρμόνιση με τον GDPR

Μέχρι και τις 3 Φεβρουαρίου 2021 έχουν περιθώριο οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αποστείλουν στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) το σχετικό ερωτηματολόγιο που θα τις βοηθήσει στη συμμόρφωση με ...

Grindr

Πρόστιμο – μαμούθ σε app γνωριμιών για παραβίαση προσωπικών δεδομένων

Βαριά «καμπάνα» ύψους… 10 εκατ. ευρώ καλείται να πληρώσει η εφαρμογή γνωριμιών «Grindr», καθώς η Νορβηγική Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έκρινε ότι παραβίαζε τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Πρόστιμο ...

Το 40% των παραβιάσεων δεδομένων επηρεάζει τις πληροφορίες πελατών

Όπως αποκαλύπτεται από την έρευνα IT Security Risks Survey της Kaspersky, οι προσωπικές πληροφορίες των πελατών εμπλέκονται σε παραβιάσεις δεδομένων πιο συχνά από οποιονδήποτε άλλο τύπο εταιρικών δεδομένων. Αυτό το ...

Η Κομισιόν σέρνει Ελλάδα-Ισπανία στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τον GDPR

Την παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τη μη έγκαιρη ενσωμάτωση του GDPR στο εθνικό Δίκαιο ανακοίνωσε η Κομισιόν, κίνηση-μήνυμα στη νέα ελληνική κυβέρνηση, αν και αφορά καθυστερήσεις της ...

Το νέο σκάνδαλο υποκλοπών μπορεί να στοιχίσει 2,5 δισ. στο Facebook

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη δημοσιοποίηση εσωτερικών emails του Facebook από τα οποία προέκυπτε ότι η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων δεν αποτελούσε το ισχυρό "κοστούμι" της εταιρικής κουλτούρας, ...

σελίδα 1 από 4124

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.