• Τελευταία
  • Trending
  • All

Εκ βάθρων αλλάζει το ΔΣ της ΕΧΑΕ – 39 χρονών ο νέος πρόεδρος

22 Δεκεμβρίου 2025

Γερουλάνος: «Ο διάβολος κρύβεται στη λεπτομέρεια»

12 Μαρτίου 2026

Προϋπολογισμός ΕΕ 2028‑2034: Οι γνώμες του ΕΕΣ για Erasmus+ και AgoraEU

12 Μαρτίου 2026
Businessman against black bear on red arrow downward trend line with sky cityscape background. Fight back bearish market concept.

Νέο… αίμα στις αγορές απανταχού, τραπεζικό sell off στο Χ.Α.

12 Μαρτίου 2026

Οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο – Στην πρώτη θέση παραμένει ο Musk

12 Μαρτίου 2026

Τα 98α βραβεία OSCARS® έρχονται στην COSMOTE TV

12 Μαρτίου 2026

CAFF Work powered by Viohalco: Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος

12 Μαρτίου 2026

IEA: Ο πόλεμος στη Μ. Ανατολή προκαλεί τη μεγαλύτερη διαταραχή στην προσφορά πετρελαίου

12 Μαρτίου 2026
Greenpeace activists empty sacks of genetically modified corn in giant toilets outside the US embassy in Greece. The action takes place on the eve of the World Trade Organisation (WTO) Conference in Cancun, Mexico where the US is trying to impose GMO's on consumers and farmers all over the world. Here the activists are dressed in orange suits with signs around their necks saying "GMO's: We just don't want them" in Greek and English.

Greenpeace και φορείς κατά των νέων μεταλλαγμένων στην Ευρώπη

12 Μαρτίου 2026
Κομισιόν

Κομισιόν: Προς προσωρινή εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur από τον Μάιο

12 Μαρτίου 2026
lng carriers

Ινδία: Στροφή σε Ευρώπη και ΗΠΑ για LPG μετά το κλείσιμο του Περσικού

12 Μαρτίου 2026

Ο Jannik Sinner και ο όμιλος Allianz ανακοινώνουν πολυετή παγκόσμια συνεργασία

12 Μαρτίου 2026

ΔΕΗ: Ξεκινά η διάθεση ομολόγου για κατοίκους Κοζάνης και Φλώρινας με απόδοση 8%

12 Μαρτίου 2026

Το Ιράν κλείνει τα Στενά του Ορμούζ – Φόβοι για πετρέλαιο στα 250 δολ.

12 Μαρτίου 2026

Τουρκία για Patriot στην Κάρπαθο: «Παράνομη ενέργεια» – «Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα»

12 Μαρτίου 2026
Drone

Λίβανος: Ισραηλινές επιθέσεις με 8 νεκρούς στο παραλιακό μέτωπο της Βηρυτού

12 Μαρτίου 2026

Ινδία: Σε υψηλό 11 μηνών ο πληθωρισμός – Ανησυχία για πιέσεις από το πετρέλαιο

12 Μαρτίου 2026

Zalando: Κέρδη 591 εκατ. ευρώ το 2025 – Επαναγορά μετοχών έως 300 εκατ.

12 Μαρτίου 2026

Aegean: Αύξηση 14% των καθαρών κερδών – Επιφυλάξεις με το Μεσανατολικό

12 Μαρτίου 2026
gazprom

Ουκρανική επίθεση σε σταθμούς της Gazprom – Καταδικάζει το Κρεμλίνο

12 Μαρτίου 2026

Η νέα σειρά Samsung Galaxy S26 ήρθε στη Nova

12 Μαρτίου 2026

Bitget: «Crypto Anti-Bias Pledge» για ένα πιο συμπεριληπτικό μέλλον στα κρύπτο

12 Μαρτίου 2026
φωτ.: Marine Traffic

Περσικός: Χτύπημα σε ελληνόκτητο τάνκερ – Στις 15 οι επιθέσεις σε πλοία από τις 28/2

12 Μαρτίου 2026
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 12 Μαρτίου, 2026
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar

Εκ βάθρων αλλάζει το ΔΣ της ΕΧΑΕ – 39 χρονών ο νέος πρόεδρος

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
22 Δεκεμβρίου 2025
Στις On the Radar, The Wire, Αγορές
Χρόνος ανάγνωσης1 min read
50 1
0
138
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Τη ριζική ανασύσταση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΧΑΕ αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της εταιρίας, ενώ ακολούθησε διοικητικό συμβούλιο το οποίο εξέλεξε πρόεδρο τον Camille Beudin στη θέση του Γιώργου Χατζηνικολάου.

Την αλλαγή σελίδας στην ΕΧΑΕ σηματοδότησε η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρίας, η πρώτη με βασικό μέτοχο τη Euronext.

Σχετικάθέματα

Euronext: Βάζει futures ενέργειας και repo

19 Φεβρουαρίου 2026
Finance graph with a businessman hand touching a button Stock market exchange future analysis investment forex virtual screen Business digital interface technology concept.

ΕΧΑΕ: Στα 218,8 εκατ. ευρώ εκτοξεύθηκε ο μέσος ημερήσιος τζίρος του ΧΑ

19 Φεβρουαρίου 2026

Έκρηξη κερδών για ΕΧΑΕ το 2025 – Αυξημένο το μέρισμα και από Euronext

18 Φεβρουαρίου 2026

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 22 Δεκεμβρίου η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΧΑΕ, με βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης της Euronext, η οποία πλέον αποτελεί τον βασικό μέτοχο του ομίλου.

Όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία, ανοίγοντας κι επίσημα τον δρόμο για τη νέα διοικητική εποχή του Χρηματιστηρίου Αθηνών στο πλαίσιο της ένταξής του στο ομοσπονδιακό σχήμα της Euronext.

Μετά ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης συνήρθε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο εξέλεξε τον Camille Beudin νέο πρόεδρο, στη θέση του απερχόμενου Γιώργου Χατζηνικολάου.

Η Euronext ακολουθεί πάγια τακτική στον σχηματισμό των διοικητικών συμβουλίων των εταιριών που εξαγοράζει, διορίζοντας επιτελικά στελέχη από τη μητρική ώστε να διευκολυνθεί η μετάβαση και η εμπέδωση της νέας εταιρικής κουλτούρας.

Το νέο ΔΣ συγκροτείται με τριετή θητεία. Παράλληλα, αποφασίστηκε η μείωση του αριθμού των μελών από 11 σε 9, εντός των αριθμητικών ορίων με στόχο την ενίσχυση της λειτουργικότητας, για ευελιξία και ταχύτερη λήψη αποφάσεων.

Στο διοικητικό συμβούλιο παραμένουν ο Γιάννος Κοντόπουλος, ο οποίος εκλέχθηκε εκ νέου ως διευθύνων σύμβουλος, καθώς και οι Γιώργος Δουκίδης, Νικόλαος Κρεντεράς και Ξένια Καζόλη, ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη.

Στο νέο ΔΣ εντάσσονται επίσης στελέχη της Euronext: η Manuela Bassi, ο Camille Beudin, ο Sebastien d’Herbès, ο Giorgio Modica και η Emilie Rieupeyroux.

«Ιστορική εξέλιξη για την ελληνική κεφαλαιαγορά»

Στην τοποθέτησή του, ο CEO της ΕΧΑΕ Γιάννος Κοντόπουλος χαρακτήρισε την ένταξη του Χρηματιστηρίου Αθηνών στην Euronext «ιστορική εξέλιξη για την ελληνική κεφαλαιαγορά», κάνοντας λόγο για ένα νέο, καθοριστικό κεφάλαιο στη μακρά πορεία του ελληνικού χρηματιστηρίου.

Όπως σημείωσε, η ισχυρή πορεία της ΕΧΑΕ δεν είναι συγκυριακή, αλλά συνδέεται με τη θεσμική ωρίμανση της αγοράς και τη σταδιακή εναρμόνισή της με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, στοιχείο που στηρίζει και την προοπτική αναβάθμισης στις ανεπτυγμένες αγορές. Τόνισε ακόμη ότι η ένταξη στην Euronext ενισχύει τη θεσμική εμπιστοσύνη των επενδυτών, ενώ χαρακτήρισε «καρπό συλλογικής προσπάθειας» τη δημιουργία τεχνολογικού hub στην Ελλάδα.

Με τη νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου, όπως ανέφερε, η ΕΧΑΕ φιλοδοξεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιουργούνται για την ελληνική οικονομία και την εγχώρια και διεθνή επενδυτική κοινότητα, με το Χρηματιστήριο Αθηνών να καθίσταται πλέον κρίκος του ευρωπαϊκού χρηματοοικονομικού συστήματος.

Ο απολογισμός

Κατά τη γενική συνέλευση ολοκληρώθηκε και η θητεία του απερχόμενου προέδρου της ΕΧΑΕ, Γιώργος Χαντζηνικολάου, η οποία διήρκεσε οκτώ χρόνια, από τον Δεκέμβριο του 2017.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα, ο κ. Χαντζηνικολάου σημείωσε ότι το Χρηματιστήριο Αθηνών λειτουργούσε επί χρόνια ως ένα μικρό χρηματιστήριο «στην άκρη της Ευρώπης», προσθέτοντας πως, όταν η Euronext προσέγγισε την ΕΧΑΕ, «ο κύβος ερρίφθη» προς την κατεύθυνση της ένταξης στον πανευρωπαϊκό όμιλο. «Η δουλειά έγινε και η πρόκληση απαντήθηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά, κλείνοντας έναν κύκλο που σηματοδοτεί τη μετάβαση της ελληνικής αγοράς σε μία νέα εποχή.

Το προφίλ των νέων μελών του ΔΣ

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου περιλαμβάνει σειρά νέων μελών με υψηλό διεθνές κύρος και εξειδίκευση.

Ο Camille Beudin αποτελεί ανώτατο στέλεχος του ομίλου Euronext, με τη θέση του Chief Diversification Officer και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής, έχοντας υπό την ευθύνη του κρίσιμους τομείς διαφοροποιημένων δραστηριοτήτων και στρατηγικής επέκτασης.

Η επαγγελματική του διαδρομή χαρακτηρίζεται από βαθιά γνώση συγχωνεύσεων και εξαγορών, οργανικής ανάπτυξης και δημιουργίας νέων αγορών. Έχει διαδραματίσει κομβικό ρόλο στην ανάπτυξη δραστηριοτήτων όπως η Nord Pool, η Euronext FX και οι υπηρεσίες τεχνολογίας και δεδομένων, τομείς που αποκτούν αυξανόμενη σημασία και για το Χρηματιστήριο Αθηνών στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής ενοποίησης αγορών

Η Manuela Bassi, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Euronext Technologies, διαθέτει μακρά εμπειρία σε υποδομές αγορών, υπηρεσίες διασύνδεσης και τεχνολογικές πλατφόρμες, έχοντας διαχειριστεί σύνθετα έργα τιμολόγησης, P&L και πιστοποιήσεων ασφάλειας πληροφοριών. Η παρουσία της ενισχύει τη τεχνολογική διάσταση της διοίκησης.

Ο Sebastien d’Herbès, επικεφαλής της ενσωμάτωσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών στην Euronext, φέρνει τεχνογνωσία σε equity capital markets, IPO support και κανονιστικές υποθέσεις, έχοντας ενεργό ρόλο σε διασυνοριακές πρωτοβουλίες εισαγωγών και υποστήριξης εισηγμένων.

Ο Giorgio Modica, Chief Financial Officer της Euronext, διαθέτει μακρά εμπειρία στην επενδυτική τραπεζική και στη χρηματοοικονομική αρχιτεκτονική χρηματιστηρίων, με ενεργή συμμετοχή σε ιστορικές συναλλαγές του ομίλου, από τη διάσπαση της Euronext έως την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο.

Τέλος, η Emilie Rieupeyroux, επικεφαλής στρατηγικής αγορών και δεδομένων, συνεισφέρει βαθιά γνώση σε θέματα MiFID, market data και καινοτομίας, έχοντας διατελέσει και μεταβατική CEO fintech εταιρείας στον χώρο της τεχνολογίας κατανεμημένου καθολικού.

Όλα τα νέα μέλη αξιολογήθηκαν ως πλήρως κατάλληλα, χωρίς συγκρούσεις συμφερόντων, και πληρούν τα κριτήρια επάρκειας, ανεξαρτησίας και διαθεσιμότητας που απαιτεί η νομοθεσία

Σχετικά

Tags: Εταιρική ΔιακυβέρνησηΕΧΑΕ
Share55Tweet35Share10Send

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Απεγγραφή από τις ειδοποιήσεις
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Euronext: Βάζει futures ενέργειας και repo

19 Φεβρουαρίου 2026
Finance graph with a businessman hand touching a button Stock market exchange future analysis investment forex virtual screen Business digital interface technology concept.
On the Radar

ΕΧΑΕ: Στα 218,8 εκατ. ευρώ εκτοξεύθηκε ο μέσος ημερήσιος τζίρος του ΧΑ

19 Φεβρουαρίου 2026
On the Radar

Έκρηξη κερδών για ΕΧΑΕ το 2025 – Αυξημένο το μέρισμα και από Euronext

18 Φεβρουαρίου 2026
Επόμενο άρθρο

Δανία - ΗΠΑ: Διπλωματική ένταση για τη Γροιλανδία

Schwarzkopf: Ένα gift set που «κλειδώνει» το χρώμα

Μετάφραση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

MostPopular

  • Οι αγορές σορτάρουν τον Τραμπ – Στα ύψη το ρίσκο, ξανά στα 100 το πετρέλαιο

    96 shares
    Share 38 Tweet 24
  • K-Patriot… η νέα «μόδα» στον πόλεμο του Ιράν

    61 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Ο Τραμπ τα έκανε μπάχαλο: Οι αγορές τον αγνοούν, ο πόλεμος δεν τελειώνει

    93 shares
    Share 37 Tweet 23
  • Τρία πλοία χτυπήθηκαν στο Ορμούζ – Το ένα του Παππά

    117 shares
    Share 47 Tweet 29
  • Τα σήματα του Ιράν για εκεχειρία με εγγυήσεις

    49 shares
    Share 20 Tweet 12

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Πρόσφατα άρθρα

  • Γερουλάνος: «Ο διάβολος κρύβεται στη λεπτομέρεια»
  • Προϋπολογισμός ΕΕ 2028‑2034: Οι γνώμες του ΕΕΣ για Erasmus+ και AgoraEU
  • Νέο… αίμα στις αγορές απανταχού, τραπεζικό sell off στο Χ.Α.
  • Οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο – Στην πρώτη θέση παραμένει ο Musk
  • Τα 98α βραβεία OSCARS® έρχονται στην COSMOTE TV

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr