• Τελευταία
  • Trending
  • All

Off the Record: Ο Βαρδινογιάννης μπλόκαρε deal Σρόιτερ – Εξάρχου, Το Μαξίμου “γράφει” τις στήλες παρασκηνίου

1 Δεκεμβρίου 2025

Aegean: Αύξηση 14% των καθαρών κερδών – Επιφυλάξεις με το Μεσανατολικό

12 Μαρτίου 2026
gazprom

Ουκρανική επίθεση σε σταθμούς της Gazprom – Καταδικάζει το Κρεμλίνο

12 Μαρτίου 2026

Η νέα σειρά Samsung Galaxy S26 ήρθε στη Nova

12 Μαρτίου 2026

Bitget: «Crypto Anti-Bias Pledge» για ένα πιο συμπεριληπτικό μέλλον στα κρύπτο

12 Μαρτίου 2026
φωτ.: Marine Traffic

Περσικός: Χτύπημα σε ελληνόκτητο τάνκερ – Στις 15 οι επιθέσεις σε πλοία από τις 28/2

12 Μαρτίου 2026

Θα υπάρξουν αγροτικές κινητοποιήσεις τις ημέρες του East Macedonia Thrace Forum IV στην Αλεξανδρούπολη;

12 Μαρτίου 2026

ΟΛΘ Α.Ε. και Five Senses Consulting ενισχύουν την κρουαζιέρα στη Θεσσαλονίκη

12 Μαρτίου 2026

Η Samsung Electronics φέρνει τα Galaxy S26 και Buds4 σε Ελλάδα & Κύπρο

12 Μαρτίου 2026
Χερσαία εισβολή, πτώση καθεστώτος και εκεχειρία

Τα στοιχήματα για την εξέλιξη του πολέμου στο Ιράν: Χερσαία εισβολή, πτώση καθεστώτος και εκεχειρία

12 Μαρτίου 2026

Το Ομάν εκκενώνει το λιμάνι μεταφόρτωσης πετρελαίου – Τα χειρότερα έρχονται

12 Μαρτίου 2026

H Πρέσβης των Η.Π.Α., Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

12 Μαρτίου 2026

Οι αγορές σορτάρουν τον Τραμπ – Στα ύψη το ρίσκο, ξανά στα 100 το πετρέλαιο

12 Μαρτίου 2026
φωτ.: Marine Traffic

UKMTO: Βλήμα έπληξε πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων κοντά στο Τζεμπέλ Άλι των ΗΑΕ

12 Μαρτίου 2026

Σφοδρή επίθεση από Ιράν και Χεζμπολάχ στο Ισραήλ – Ισραηλινά πλήγματα σε Βηρυτό και Τεχεράνη

12 Μαρτίου 2026

K-Patriot… η νέα «μόδα» στον πόλεμο του Ιράν

12 Μαρτίου 2026

Καιρός: Bροχές στα ορεινά ηπειρωτικά – Βόρειοι άνεμοι έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο

12 Μαρτίου 2026

Polyplast: Προσαρμογή και καινοτομία σε ένα ασταθές γεωπολιτικό περιβάλλον

12 Μαρτίου 2026

ΣΕΒ: Η ισότητα των φύλων στο επίκεντρο του Women Forward Summit

11 Μαρτίου 2026

XMoney: Το νέο σχέδιο του Musk για να μετατρέψει το X σε «everything app»

11 Μαρτίου 2026

Τα σήματα του Ιράν για εκεχειρία με εγγυήσεις

11 Μαρτίου 2026

Η σύγκρουση στον Κόλπο πλήττει τον ανεφοδιασμό της ναυτιλίας και εγκλωβίζει πλοία

11 Μαρτίου 2026

Nova: Πρεμιέρα για την «Τελευταία κλήση»

11 Μαρτίου 2026
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 12 Μαρτίου, 2026
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar

Off the Record: Ο Βαρδινογιάννης μπλόκαρε deal Σρόιτερ – Εξάρχου, Το Μαξίμου “γράφει” τις στήλες παρασκηνίου

Απόστολος ΣκουμπούρηςΑπόΑπόστολος Σκουμπούρης
1 Δεκεμβρίου 2025
Στις On the Radar, Spotlight, The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 min read
83 3
0
233
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Θα ήταν η πιο πολυσυζητημένη και μεγάλη μεταγραφή στο χώρο των media, όμως τελικώς δεν έμελε να γίνει. Ο λόγος για τη μετακίνηση του δημοσιογράφου και παρουσιαστή Αντώνη Σρόιτερ από το «Πρώτο Θέμα», που εξ αρχής της έκδοσης είναι εις εκ των επικεφαλής, στον όμιλο Wide Media των Μπάκου, Καϋμενάκη και Εξάρχου ώστε να αναλάβει επικεφαλής του Flash.gr που γενικώς δεν «τραβάει» και υπάρχει γκρίνια. 

Ενώ υπήρχε συμφωνία η οποία θα ανακοινώνονταν αρχές Δεκέμβρη, ίσως και σήμερα, τελικώς, η μεταγραφή ματαιώθηκε. Ο λόγος, σύμφωνα με πληροφορίες είναι η παρέμβαση της πλευράς Βαρδινογιάννη, καθώς ο δημοσιογράφος είναι και κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων στον Alpha T.V., εδώ και πολλά χρόνια. 

Σχετικάθέματα

Οι αεροπορικές ανεβάζουν τα εισητήρια, κλείνουν θέσεις και αλλάζουν δρομολόγια

11 Μαρτίου 2026

Μεγάλο σορτάρισμα σε εταιρικό χρέος τεχνολογικών… χτυπάει το Private Equity

10 Μαρτίου 2026

Ανεβάζει τον πήχη η Βρεττού – Τα KPI’s που πούλησε στους αναλυτές

9 Μαρτίου 2026

Τέθηκαν (και στο δημοσιογράφο) ζητήματα ασυμβίβαστου και σύγκρουσης συμφερόντων, καθώς η πλευρά Μπάκου και Καϋμενάκη έχει πολλαπλές επιχειρηματικές δραστηριότητες, ενώ φαίνεται πως του τέθηκε το δίλημμα «ή εδώ, ή εκεί», από την πλευρά του Alpha. Πρόβλημα δηλαδή δεν υπήρξε από τη μεριά του «Πρώτου Θέματος», αλλά από την πλευρά του Alpha. 

Τελικώς, ο δημοσιογράφος – που είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στην ελληνική τηλεόραση – επέλεξε να παραμένει στις εργασίες που έχει, απορρίπτοντας την πρόταση της πλευράς Wide Media για τον Flash.gr. Το σίγουρο είναι ότι η πλευρά των εφοπλιστών θα πρέπει να βρει λύση για τον Flash.gr που γενικώς, παρά τους παχυλούς μισθούς και την υπερπληθώρα συντακτών, δεν «τραβάει», δεν έχει στίγμα στην ενημέρωση και γενικώς κινείται κάτω από τα ραντάρ όλης της αγοράς. 

Δέκα χρόνια Liberal

Δέκα χρόνια στον «αέρα» του Internet και στην ενημέρωση συμπλήρωσε το Liberal.gr του Θανάση Μαυρίδη. Στις 2 Νοεμβρίου 2025 ήταν η πρώτη ημέρα του site που τάραξε τα νερά στην πολιτική «αρένα» καθώς βγήκε με απολύτως ξεκάθαρο στίγμα μέσα στην ταραγμένη εποχή των μνημονίων, του δημοψηφίσματος, του διχασμού και των capital controls. Ιδρυτής ήταν ο Θανάσης Μαυρίδης που λίγους μήνες πριν είχε αποχωρήσει από το Capital.gr που επίσης είχε ιδρύσει ο ίδιος, με τη στήριξη του εκδότη και διευθύνοντος συμβούλου των Αττικών Εκδόσεων, Θεοχάρη Φιλιππόπουλου. Μια διαφωνία τους στάθηκε αγεφύρωτη, οδηγώντας τον Μαυρίδη προς την έξοδο. Ότι κι αν έχει κάποιος για το Θ. Μαυρίδη, θα πρέπει να του αναγνωρίσει ότι ξέρει να φτιάχνει media. Και μπράβο του. 

Όπως ο ίδιος ο Θ. Μαυρίδης έγραψε πρόσφατα «πέρασαν δέκα χρόνια από τότε ή αλλιώς 3.650 μέρες. Το Liberal είναι παιδί των ταραγμένων ημερών του 2015. Τότε που η δημοκρατία, όπως και η ελευθερία του Τύπου ξεχείλιζαν όπως τα σταφύλια από τα καλάθια των γεωργών σε έναν καλό τρύγο… Μία μέρα θα σας πούμε πως ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα. Δεν ξεκινάει κάποιος μέσα στο καλοκαίρι του 2015, όταν δεν μπορούσε κάποιος να ανοίξει ούτε τραπεζικό λογαριασμό για να κάνει επιχείρηση. Με αυτά και με εκείνα διανύσαμε δέκα χρόνια ζωής και φτάσαμε μέχρις εδώ. Σε αυτά τα δέκα χρόνια είχαμε μικρές νίκες και μεγάλες ήττες. Ήττα ήταν το λουκέτο στην εφημερίδα “Φιλελεύθερος”. Κλείσαμε μια εφημερίδα που πουλούσε 4.000 φύλλα κάθε Σάββατο. Εμείς με 4.000 φύλλα δεν αντέξαμε. Ήταν ήττα, μας πόνεσε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε το χαρτί! Δεν θα ανοίξουμε εφημερίδα (όχι ακόμη), αλλά στα σχέδιά μας είναι να ασχοληθούμε με τον χώρο του βιβλίου». 

Γραμμή (απευθείας) από το Μαξίμου οι στήλες παρασκηνίου 

Έχουν πλάκα οι στήλες παρασκηνίου γνωστών οικονομικών sites όπως powergame, newmoney και ολίγων άλλων, που στα πολιτικά θέματα έχουν τις ίδιες ειδήσεις, επιβεβαιώνοντας ότι η γραμμή δίνεται από το Μαξίμου. Αυτή την εβδομάδα, «λιβάνισαν» όλες αυτές οι στήλες το γεγονός ότι την προσεχή Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τραπεζώσει πάνω από 30 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στον γνωστό Καραββίτη στο Παγκράτη, που εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, από το 1926, ειδικεύεται στο παϊδάκι και είναι όντως εξαιρετικός. Το διαβάσαμε έτσι, το διαβάσαμε αλλιώς, το διαβάσαμε διαφορετικά, το διαβάσαμε τουλάχιστον σε έξι – εφτά διαφορετικές μεριές! 

Μερική αλλαγή στο Euro2day.gr

Μερική αλλαγή – παρέμβαση στο κασέ του Euro2day μετά από πολλά χρόνια. Μπήκε στήλη, με μικρότερη γραμματοσηρά στην πρώτη σελίδα ακριβώς δίπλα από τα πρώτα θέματα, όπου μπαίνουν θέματα επικαιρότητας που «τραβούν» τον αναγνώστη. Επιτυχής κίνηση. Το συγκεκριμένο sites εξακολουθεί να έχει τα καλύτερα αντανακλαστικά στην αγορά. 

Non paper, η νέα στήλη παρασκηνίου στο Iefimerida 

Non paper ονομάζεται η καινούρια στήλη παρασκηνίου του Iefimerida που ξεκίνησε προσφάτως. Η στήλη είναι σε (ανοικτό) γαλάζιο φόντο, ενώ καταπιάνεται κυρίως σε πολιτικά παρασκήνια και ρεπορτάζ που δεν γράφονται στις κύριες στήλες. Οι στήλες παρασκηνίου, είναι πλέον η αιχμή του δόρατος για όλα τα οικονομικά και πολιτικά sites. Είναι αυτές που συγκεντρώνουν τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα, αλλά και αυτές που έχουν το καλύτερο ρεπορτάζ, το… απόσταγμα, αυτό που δεν γράφεται αλλού. 

Ο Βασίλης Κώτσης στο Liberal

Μετά από περίπου τρία χρόνια στο BusinessDaily.gr, o καλός και έμπειρος επιχειρηματικός συντάκτης Βασίλης Κώτσης αποχώρησε και πλέον αποτελεί μέλος του Liberal, όπου υπέγραψε το πρώτο θέμα τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου. Πρώτο ρεπορτάζ για τα ΕΛΤΑ, 1.780 λέξεων παρακαλώ! Δεν συνηθίζεται… Σημαντική προσθήκη για το Liberal που έχει στόχο να ενισχύσει το οικονομικό του αποτύπωμα. 

Δέκα χρόνια In-Touch Communication 

Δέκα χρόνια πορείας στον χώρο της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων συμπληρώνει  φέτος η In-Touch Communication. Μέσα σε αυτή τη 10ετία, η εταιρεία συνέδεσε ανθρώπους, έδωσε ζωή σε ιδέες και διαμόρφωσε συνεργασίες που εξελίχθηκαν σε σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης. Σήμερα, δέκα χρόνια μετά, η εταιρεία συνεχίζει να εξελίσσεται, με την ίδια φλόγα και δέσμευση στις αξίες της, με περισσότερη δημιουργία, αγάπη για το αντικείμενό της και σεβασμό σε όσους τη στηρίζουν. Με αφορμή την επέτειο των 10 χρόνων, ο ιδρυτής της In-Touch Communication. Βασίλη Λώλα, καλή επιτυχία και στις επόμενες δεκαετίες. 

Κωστάντζα Σμπώκου-Κωνσταντακοπούλου και UNESCO 

Η ανακοίνωση του διορισμού της Κωστάντζας Σμπώκου-Κωνσταντακοπούλου ως Πρέσβειρας Καλής Θέλησης της UNESCO για την Προστασία και την Προώθηση του Πολιτισμού σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή για την Ελλάδα. Και τούτο διότι, πέραν όλων των άλλων, η πολιτιστική διπλωματία είναι ισχυρό «ήπιο όπλο» για τις μικρές χώρες, ενώ μπορεί να «δουλέψει» αθόρυβα και μακριά από τα… όπλα και τα κανόνια. 

Αρχιτέκτονας, επιχειρηματίας και πρόεδρος της Endeavor Greece, η Σμπώκου-Κωνσταντακοπούλου αποτελεί τη σύνθεση ανάμεσα στη δημιουργικότητα, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Με γνώση των σύγχρονων προκλήσεων του πολιτισμού, έχει αφιερωθεί στην προστασία της παγκόσμιας πολιτιστικής ταυτότητας και στην ανάδειξη του ρόλου της πολιτιστικής κληρονομιάς ως μοχλού κοινωνικής συνοχής και ανάπτυξης. Στο νέο της ρόλο θα συνδράμει τα προγράμματα της UNESCO που προάγουν τη διατήρηση, εκπαίδευση και διάδοση του πολιτιστικού αποθέματος – έναν τομέα όπου η Ελλάδα έχει διαχρονικά βαθιές ρίζες αλλά και ευθύνη παγκόσμιας ηθικής ηγεσίας. Η πολιτιστική διπλωματία είναι ισχυρό «ήπιο όπλο» για τις μικρές χώρες — αξιοποίησέ τη όπως η Ελλάδα με τη UNESCO. 

Sport & Business στο Mononews με τον Νίκο Μποζιονέλο 

Συνεχίζει να ενισχύει το… χαρτοφυλάκιό του το οικονομικό και επιχειρηματικό site Mononews.gr του Γιώργου Δημητρομανωλάκη. Εξαιρετική ιδέα είναι η προσθήκη του Νίκου Μποζιονέλου με πολύ ενδιαφέροντα θέματα που συνδυάζουν και «παντρεύουν» τον αθλητισμό, τα sport και τις business. Αθλητισμός και business είναι μια τεράστια αγορά που διαρκώς διογκώνεται τα τελευταία χρόνια, ενώ θα συνεχίσει να μεγαλώνει διαρκώς. Οι ομάδες πλέον είναι τεράστιες επιχειρήσεις, εισηγμένες σε χρηματιστήρια. 

Δέκα χρόνια Mononews.gr 

Δέκα χρόνια συμπλήρωσε και το Mononews.gr με εκδότη το Γιώργο Δημητρομανωλάκη. Ο ίδιος έφερε μέρος της… κουλτούρας του Πρώτου Θέματος όπου εργάζονταν πρωτύτερα και για αρκετά χρόνια, προσπαθώντας να συνδυάσει business, οικονομία, επιχειρήσεις, πολιτική αλλά και life style. Ο ίδιος ο εκδότης έγραψε πρόσφατα: 

«Πριν από δέκα χρόνια, όλα ξεκίνησαν από ένα μικρό γραφείο και μία μεγάλη ιδέα. Λίγοι άνθρωποι, αλλά με ένα κοινό πάθος: Να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό, τολμηρό, παρεμβατικό και αξιόπιστο μέσο ενημέρωσης. Ένα site που δεν θα ακολουθούσε απλώς την επικαιρότητα, αλλά θα την καθόριζε, διαμορφώνοντας τις εξελίξεις. Με αποκαλυπτικές ειδήσεις on time, με «δεμένα» ρεπορτάζ, με ιστορίες, με ανθρώπους που αξίζει κανείς να γνωρίσει.

Από την αρχή, στόχος μας ήταν να χτίσουμε μια νέα κουλτούρα ενημέρωσης, βασισμένη στην εγκυρότητα, τη διαφάνεια, την εξειδίκευση και, πάνω απ’ όλα, στον σεβασμό προς τον αναγνώστη. Δέκα χρόνια μετά, κοιτάζουμε πίσω με συγκίνηση και μπροστά με ακόμη μεγαλύτερη φιλοδοξία και όραμα.

Η στήλη «Wiseman» έγινε μέσα στα χρόνια σημείο αναφοράς, ένα «must-read» για όσους στις 12 τα μεσάνυχτα θέλουν να ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τις αποφάσεις, τα γραφεία και τις ισορροπίες της εξουσίας… Μέσα στα χρόνια, το mononews.gr έγινε χώρος αναφοράς όχι μόνο για επιχειρηματικά και πολιτικά νέα, αλλά και για ό,τι αφορά τον τρόπο ζωής των bon vivants, όσων αγαπούν το ωραίο, την ποιότητα, τη γεύση, το ταξίδι, το στιλ. Γιατί η ενημέρωση δεν είναι μόνο αριθμοί και δείκτες». 

Τους 758.000 συνδρομητές έφτασε η Cosmote TV 

Με 758.000 συνδρομητές έκλεισε το 9μηνο του 2025 η Cosmote TV, καταγράφοντας αύξηση ετήσια αύξηση 6,7%. Η συνδρομητική υπηρεσία του ΟΤΕ στο 3ο φετινό τρίμηνο είχε 758.034 έναντι 710.189 στα τέλη 9μήνου 2024. Με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν κέρδισε 23.103 νέους συνδρομητές, καθώς στο τέλος εξαμήνου 2035, είχε 734.931 πελάτες. 

Το ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα της Super League καθώς και η συνεργασία της Cosmote TV με τη Nova έφεραν την αύξηση των συνδρομητών, σε συνδυασμό με την ψήφιση και την εφαρμογή του νόμου κατά της τηλεοπτικής πειρατείας. Η κατάργηση του ειδικού φόρου 10% για τη συνδρομητική τηλεόραση, με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2026, εκτιμάται πως θα φέρει μειώσεις στις συνδρομές και έτσι είναι πιθανό να αυξηθεί περαιτέρω η συνδρομητική βάση της Cosmote TV.

Το γαλλικό πρωτάθλημα στο OPEN 

Τα δικαιώματα μετάδοσης του Γαλλικού Πρωταθλήματος Ligue 1, ενός από τα πιο θεαματικά και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε το OPEN. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά, δωρεάν και σε υψηλή ποιότητα εικόνας τις μεγαλύτερες ομάδες της Γαλλίας – όπως Paris Saint-Germain, Olympique Marseille, AS Monaco, Olympique Lyonnais – μέσα από την προηγμένη διαδραστική πλατφόρμα του OPEN. 

Στο +242% το 11μηνο η μετοχή των Αττικών Εκδόσεων 

Μπορεί να πάσχει από πενιχρή εμπορευσιμότητα, όμως η μετοχή των Αττικών Εκδόσεων του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου κυριάρχησε στις αποδόσεις στο ελληνικό χρηματιστήριο το 11μηνο του 2025. Πιο συγκεκριμένα, η μετοχή κατέγραψε άνοδο +242%, καθώς από τα 0,4620 ευρώ την τελευταία ημέρα του 2024, έκλεισε στα 1,58 ευρώ στην τελευταία συνεδρίαση του Νοεμβρίου και του 11μήνου. Παρά το ράλι όμως, η εταιρεία αποτιμάται στα 24 εκατ. ευρώ. 

Ο Στέλιος Μπούρας στο Euro2day

Πάνε και έρχονται οι επιχειρηματικοί και οικονομικοί συντάκτες… Νέα μεταγραφή για το Euro2day.gr καθώς προ ημερών υπέγραψε το πρώτο του κείμενο ο Στέλιος Μπούρας, ο οποίος θα καλύπτει τον κλάδο των ακινήτων. Ο δημοσιογράφος θα καλύψει το κενό που άφησε η Πέννυ Κούτρα, που μετά από χρόνια αποφάσισε να αφήσει την… πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ και να δοκιμάσει στο χώρο της επικοινωνίας, καθώς ανέλαβε θέση στον όμιλο ΑΔΜΗΕ. 

 

Σχετικά

Tags: Business RiskmediaΑλέξανδρος ΕξάρχουΑπόψειςΒαρδινογιάννης
Share93Tweet58Share16Send

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Απεγγραφή από τις ειδοποιήσεις
Απόστολος Σκουμπούρης

Απόστολος Σκουμπούρης

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Οι αεροπορικές ανεβάζουν τα εισητήρια, κλείνουν θέσεις και αλλάζουν δρομολόγια

11 Μαρτίου 2026
On the Radar

Μεγάλο σορτάρισμα σε εταιρικό χρέος τεχνολογικών… χτυπάει το Private Equity

10 Μαρτίου 2026
On the Radar

Ανεβάζει τον πήχη η Βρεττού – Τα KPI’s που πούλησε στους αναλυτές

9 Μαρτίου 2026
Επόμενο άρθρο

Οι 100 μεγαλύτεροι παραγωγοί όπλων στον κόσμο

Ο μεγάλος διαγωνισμός eBILL της ΕΥΔΑΠ παρατείνεται έως τις 9 Ιανουαρίου 2026!

Μετάφραση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

MostPopular

  • φωτ.: Marine Traffic

    Τρία πλοία χτυπήθηκαν στο Ορμούζ – Το ένα του Παππά

    116 shares
    Share 46 Tweet 29
  • Ο Τραμπ τα έκανε μπάχαλο: Οι αγορές τον αγνοούν, ο πόλεμος δεν τελειώνει

    92 shares
    Share 37 Tweet 23
  • Οι αγορές σορτάρουν τον Τραμπ – Στα ύψη το ρίσκο, ξανά στα 100 το πετρέλαιο

    85 shares
    Share 34 Tweet 21
  • K-Patriot… η νέα «μόδα» στον πόλεμο του Ιράν

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Η IEA αποδεσμεύει 400 εκατ. βαρέλια – Οι αγορές δεν πείθονται

    55 shares
    Share 22 Tweet 14

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Πρόσφατα άρθρα

  • Aegean: Αύξηση 14% των καθαρών κερδών – Επιφυλάξεις με το Μεσανατολικό
  • Ουκρανική επίθεση σε σταθμούς της Gazprom – Καταδικάζει το Κρεμλίνο
  • Η νέα σειρά Samsung Galaxy S26 ήρθε στη Nova
  • Bitget: «Crypto Anti-Bias Pledge» για ένα πιο συμπεριληπτικό μέλλον στα κρύπτο
  • Περσικός: Χτύπημα σε ελληνόκτητο τάνκερ – Στις 15 οι επιθέσεις σε πλοία από τις 28/2

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr