• Τελευταία
  • Trending
  • All

Το γεωοικονομικό σκεπτικό του Εξάρχου πίσω από κ/ξ με τη ΔΕΠΑ Εμπορίας

5 Νοεμβρίου 2025

Αναβιώνει το έθιμο του «Αράπη» στον Δορίσκο Έβρου

15 Φεβρουαρίου 2026

Ελβετία: Έντεκα τραυματίες σε έκρηξη κατά τη διάρκεια καρναβαλικών εορτασμών

15 Φεβρουαρίου 2026
Χαρακτηριστικά και υφή ανοχτού πολέμου έχει αποκτήσει η σύγκρουση που ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου από τη Λωρίδα της Γάζας

Εννέα νεκροί από βομβαρδισμούς στη Γάζα

15 Φεβρουαρίου 2026

Καιρός: Σαχαριανή σκόνη και θυελλώδεις άνεμοι

15 Φεβρουαρίου 2026

Δολοφονία ηλικιωμένου στην Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι και ένας ενήλικας

15 Φεβρουαρίου 2026

Προσωρινά κρατούμενος ο ιδιοκτήτης της «Βιολάντα»

14 Φεβρουαρίου 2026 - Ενημερώθηκε: 15 Φεβρουαρίου 2026

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ

14 Φεβρουαρίου 2026

MSF αναστέλλει μη αναγκαίες υπηρεσίες στο νοσοκομείο Νάσερ στη Γάζα

14 Φεβρουαρίου 2026

Μια νεκρή σε επιδρομή drones της Ρωσίας στην Οδησσό

14 Φεβρουαρίου 2026
Weather news, Καιρός

Παροδικές νεφώσεις, καταιγίδες στα βορειοδυτικά και άνεμοι έως 8 μποφόρ

14 Φεβρουαρίου 2026

Bad Bunny ή Trump; Η δημοσκόπηση που άναψε φωτιά μετά το Super Bowl

14 Φεβρουαρίου 2026

Munich Security Report: Η αναξιοπιστία των ΗΠΑ χτυπάει κόκκινο

13 Φεβρουαρίου 2026

Κινεζικά J16 λόκαραν F22…ξανά!

13 Φεβρουαρίου 2026

Αιφνιδιαστική μείωση επιτοκίων στη Ρωσία

13 Φεβρουαρίου 2026

Δύο κινήσεις Τραμπ ξαναβάζουν τη Βενεζουέλα στο παιχνίδι

13 Φεβρουαρίου 2026

Η Scope αναβάθμισε την Εθνική… υψηλότερα από την Ελλάδα

13 Φεβρουαρίου 2026

Στις αγορές για 250 εκατ. η Capital Clean Energy του Μαρινάκη

13 Φεβρουαρίου 2026

Zero Waste HORECA 2026: 3.200 επιχειρήσεις για ένα βιώσιμο μέλλον

13 Φεβρουαρίου 2026

Beta Weekender: Μηδενική ανοχή

13 Φεβρουαρίου 2026

50 χρόνια Μασούτης – 50 εβδομάδες «Σπάμε τις τιμές! Μόνο στον Μασούτη!»

13 Φεβρουαρίου 2026

Ρότας στο Allwyn Game Time: Στόχος η κορυφή

13 Φεβρουαρίου 2026

Τα τρακτέρ φτάνουν στο Σύνταγμα

13 Φεβρουαρίου 2026
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου, 2026
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Το γεωοικονομικό σκεπτικό του Εξάρχου πίσω από κ/ξ με τη ΔΕΠΑ Εμπορίας

Finance & Banking IntelligenceΑπόFinance & Banking Intelligence
5 Νοεμβρίου 2025
Στις The Wire
Χρόνος ανάγνωσης1 min read
23 0
0
63
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Κίνηση υψηλής γεωοικονομικής αξίας στο LNG επιχειρεί ο Αλέξανδρος Εξάρχου μέσα από την κοινοπραξία AKTOR-ΔΕΠΑ Εμπορίας, καθώς εκτός από την πολυεπίπεδη διαφοροποίηση εσόδων, ο όμιλος θα αποκτήσει ισχυρότερα ερείσματα στα Βαλκάνια και ρόλο στην διαμόρφωση υποδομών και ενεργειακού μίγματος για την επόμενη ημέρα στην ευρύτερη περιοχή της MENA.

Ο Όμιλος AKTOR και η ΔΕΠΑ Εμπορίας προχώρησαν στη σύσταση της εταιρείας ATLANTIC – SEE LNG TRADE Α.Ε., η οποία έχει ως στόχο την αγορά και εισαγωγή υγροποιημένου φυσικού αερίου στην Ελλάδα (LNG) και την περαιτέρω πώλησή του εκτός Ελλάδας και στο πλαίσιο της επιχειρηματικής της στρατηγικής ήδη εξετάζει και αξιολογεί τις κατάλληλες επιχειρηματικές  ευκαιρίες συνεργασίας για την επίτευξη των σκοπών της. 

Σχετικάθέματα

Χαρακτηριστικά και υφή ανοχτού πολέμου έχει αποκτήσει η σύγκρουση που ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου από τη Λωρίδα της Γάζας

Εννέα νεκροί από βομβαρδισμούς στη Γάζα

15 Φεβρουαρίου 2026

Μια νεκρή σε επιδρομή drones της Ρωσίας στην Οδησσό

14 Φεβρουαρίου 2026

Munich Security Report: Η αναξιοπιστία των ΗΠΑ χτυπάει κόκκινο

13 Φεβρουαρίου 2026

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε ο κ. Κωνσταντίνος Ξιφαράς, Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Αλέξανδρος Εξάρχου και μέλη οι κ.κ. Αναστάσιος Αρανίτης, Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος και Κωνσταντίνος Καραγιαννάκος. Στη νέα εταιρία ο Όμιλος AKTOR συμμετέχει με ποσοστό 60% και η ΔΕΠΑ Εμπορίας με ποσοστό 40%, αντίστοιχα. 

Η ανάληψη των ρόλων τόσο του προέδρου όσο και του CEO από τους επικεφαλής της ΔΕΠΑ και της AKTOR Group αποτελεί κίνηση που καταδεικνύει τη βαρύτητα που δίνουν αμφότεροι οι όμιλοι στην άμεση ανάπτυξη της κοινοπραξίας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως και η συγκυρία μέσα στην οποία εκδηλώνεται η πρωτοβουλία αυτή, καθώς συμπίπτει με την ανάληψη καθηκόντων της νέας πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, στην ατζέντα της οποίας τα ενεργειακά αποτελούν μείζον ζήτημα, όπως αποδείχθηκε και από τα θέματα που συζήτησε σήμερα με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Να σημειωθεί ο προσανατολισμός της νέας εταιρίας είναι εξαγωγικός και στόχο έχει να παίξει ρόλο στην εμπέδωση της ενεργειακής διαφοροποίησης των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης. Η εταιρία θα αγοράζει φορτία από τις ΗΠΑ -κυρίως- και θα τα προωθεί στην περιοχή. Για την εδραίωσή της όμως θα απαιτηθεί η ολοκληρωμένη διαμόρφωση του πολιτικού υπόβαθρου για τη διαφοροποίηση των προμηθευτών και πηγών καυσίμων. Παράλληλα, θα απαιτηθεί η δημιουργία νέων υποδομών, για τη κατασκευή των οποίων η AKTOR θα βρίσκεται σε προνομιακή θέση.

Ξιφαράς: Εστίαση στις εξαγωγές

Ο κ. Κωνσταντίνος Ξιφαράς, Πρόεδρος της ATLANTIC – SEE LNG TRADE Α.Ε. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας, δήλωσε: «Η σύσταση της ATLANTIC – SEE LNG TRADE εντάσσεται στη στρατηγική της ΔΕΠΑ Εμπορίας για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της περιφερειακής της παρουσίας. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η ΔΕΠΑ Εμπορίας επεκτείνει ουσιαστικά το αποτύπωμά της στις αγορές φυσικού αερίου της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, συμβάλλοντας στη διαφοροποίηση των πηγών εφοδιασμού και στην ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας στην περιοχή. Πρόκειται για ένα στρατηγικό βήμα που ενδυναμώνει τον εξαγωγικό προσανατολισμό της εταιρείας και αναβαθμίζει τον ρόλο της Ελλάδας ως αξιόπιστου και σταθερού ενεργειακού κόμβου στην ευρύτερη περιοχή».

Εξάρχου: Μεγαλύτερη έμφαση στην ενέργεια

Ο κ. Αλέξανδρος Εξάρχου, Διευθύνων Σύμβουλος της ATLANTIC – SEE LNG TRADE Α.Ε. και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου AKTOR δήλωσε: «Ο Όμιλος AKTOR υλοποιεί με αποφασιστικότητα τον εταιρικό του μετασχηματισμό και ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα με στόχο την επέκταση σε νέους τομείς δραστηριοτήτων. Οι ευρύτερες διεθνείς και γεωπολιτικές ανακατατάξεις δημιουργούν ορισμένες ιστορικές ευκαιρίες και μας ωθούν να στραφούμε ακόμη περισσότερο προς  την ενεργειακή αγορά με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση του Ομίλου AKTOR. Σε αυτήν την προσπάθεια, είναι εξαιρετικά σημαντική η στρατηγική συνεργασία με την ΔΕΠΑ Εμπορίας, έναν ισχυρό εταίρο με μακρά εμπειρία και τεχνογνωσία στο πεδίο του φυσικού αερίου και αναδεικνύει τις δυνατότητες που έχει η Ελλάδα στο να διαδραματίσει έναν κεντρικό ρόλο στο ενεργειακό σκηνικό της Ευρώπης, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες της αγοράς που φέρνουν οι νέες διεθνείς οικονομικές συνθήκες». 

Το προφίλ του AKTOR

Ο AKTOR είναι ένας κορυφαίος παίκτης της αγοράς στη Νοτιοανατολική Ευρώπη που αξιοποιεί εμπειρία 70 ετών για να υλοποιήσει τεχνικά έργα μεγάλης κλίμακας και επενδύει στρατηγικά σε τομείς της οικονομίας, όπως η πράσινη ενέργεια, τα έργα παραχώρησης και ΣΔΙΤ, το Real Estate και η ολοκληρωμένη διαχείριση εγκαταστάσεων.  Αποστολή του Ομίλου AKTOR είναι να καταστεί δύναμη εξέλιξης στα πεδία όπου δραστηριοποιείται, παράγοντας αξία για τους μετόχους του και την κοινωνία, συμβάλλοντας στην πρόοδο και την ευημερία και αναβαθμίζοντας τις ζωές των ανθρώπων προς ένα βιώσιμο μέλλον.

Η ΔΕΠΑ σε τροχιά μετασχηματισμού

Από την πλευρά της, η ΔΕΠΑ Εμπορίας συνεχίζει με συνέπεια τη στρατηγική της για τον μετασχηματισμό της σε πολυδιάστατο ενεργειακό όμιλο, μέσα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ενεργειακό περιβάλλον. Το επενδυτικό της πρόγραμμα, ύψους άνω των 250 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2025–2028, εστιάζει σε υποδομές, ηλεκτροπαραγωγή και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, ενώ η εταιρεία ενισχύει παράλληλα τη θέση της στις διεθνείς αγορές φυσικού αερίου και LNG. 

Με συμμετοχή σε στρατηγικά έργα όπως ο Κάθετος Διάδρομος (Vertical Corridor) – που διασφαλίζει τη ροή φυσικού αερίου από την Ελλάδα προς τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Ουκρανία, μέσω των υφιστάμενων και υπό ανάπτυξη διασυνδέσεων  όπως το FSRU Αλεξανδρούπολης, η εταιρία συμβάλλει ενεργά στην ενεργειακή ασφάλεια και εξωστρέφεια της χώρας. Παράλληλα, προωθεί εμπορικές συμφωνίες που ενισχύουν τη διασυνοριακή ροή φυσικού αερίου και διευρύνουν τη σύνδεση της ελληνικής αγοράς με τις διεθνείς αγορές LNG.

 

Σχετικά

Tags: AktorLNGΑλέξανδρος Εξάρχουγεωοικονομίαγεωπολιτικήγεωπολιτικό ρίσκοΔΕΠΑΕνέργεια
Share25Tweet16Share4Send
Finance & Banking Intelligence

Finance & Banking Intelligence

ΣχετικάΆρθρα

Χαρακτηριστικά και υφή ανοχτού πολέμου έχει αποκτήσει η σύγκρουση που ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου από τη Λωρίδα της Γάζας
Crisis Zone

Εννέα νεκροί από βομβαρδισμούς στη Γάζα

15 Φεβρουαρίου 2026
Crisis Zone

Μια νεκρή σε επιδρομή drones της Ρωσίας στην Οδησσό

14 Φεβρουαρίου 2026
Crisis Zone

Munich Security Report: Η αναξιοπιστία των ΗΠΑ χτυπάει κόκκινο

13 Φεβρουαρίου 2026
Επόμενο άρθρο

Η “Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε.” μετονομάζεται σε “Y/KNOT Invest A.E.”

Νέα ένταση στον πυρηνικό ανταγωνισμό ΗΠΑ – Ρωσίας

Μετάφραση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

MostPopular

  • Δύο κινήσεις Τραμπ ξαναβάζουν τη Βενεζουέλα στο παιχνίδι

    81 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ

    91 shares
    Share 36 Tweet 23
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    3234 shares
    Share 1294 Tweet 809
  • Σεισμικές μετατοπίσεις στις αγορές- Τι προκάλεσε την πτώση στη Wall 

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
  • Δολοφονία ηλικιωμένου στην Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι και ένας ενήλικας

    40 shares
    Share 16 Tweet 10

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Πρόσφατα άρθρα

  • Αναβιώνει το έθιμο του «Αράπη» στον Δορίσκο Έβρου
  • Ελβετία: Έντεκα τραυματίες σε έκρηξη κατά τη διάρκεια καρναβαλικών εορτασμών
  • Εννέα νεκροί από βομβαρδισμούς στη Γάζα
  • Καιρός: Σαχαριανή σκόνη και θυελλώδεις άνεμοι
  • Δολοφονία ηλικιωμένου στην Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι και ένας ενήλικας

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr