Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν μετά από αίτημα της τουρκικής πλευράς.
Η συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα κατόπιν αιτήματος της τουρκικής πλευράς, λόγω της συμμετοχής του Τούρκου Προέδρου σε συνάντηση ηγετών αραβικών και μουσουλμανικών χωρών που διοργανώνει την Τρίτη στη Νέα Υόρκη, ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.
Όπως φαίνεται ο Ταγίπ Ερντογάν κερδίζει διαρκώς πόντους στις σχέσεις με τις ΗΠΑ, ενώ την ίδια στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης μένει εκτός τόσο από τους προεδρικούς κύκλους των ΗΠΑ, όσο και στην Ευρώπη, καθώς παραμένει πιστός υποστηρικτής του Μπενιαμίν Νετανιάχου, όντας ο μοναδικός σύμμαχος στον οποίο ποντάρει να παίξει ρόλο στο ενδεχόμενο εμπλοκής στην περιοχή.
































