• Τελευταία
  • Trending
  • All

Νέα αποστολή Γεραπετρίτη στη Λιβύη: Οι δύσκολες ισορροπίες και η τουρκική επιρροή

15 Ιουλίου 2025

Ελβετία: Έντεκα τραυματίες σε έκρηξη κατά τη διάρκεια καρναβαλικών εορτασμών

15 Φεβρουαρίου 2026
Χαρακτηριστικά και υφή ανοχτού πολέμου έχει αποκτήσει η σύγκρουση που ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου από τη Λωρίδα της Γάζας

Εννέα νεκροί από βομβαρδισμούς στη Γάζα

15 Φεβρουαρίου 2026

Καιρός: Σαχαριανή σκόνη και θυελλώδεις άνεμοι

15 Φεβρουαρίου 2026

Δολοφονία ηλικιωμένου στην Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι και ένας ενήλικας

15 Φεβρουαρίου 2026

Προσωρινά κρατούμενος ο ιδιοκτήτης της «Βιολάντα»

14 Φεβρουαρίου 2026

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ

14 Φεβρουαρίου 2026

MSF αναστέλλει μη αναγκαίες υπηρεσίες στο νοσοκομείο Νάσερ στη Γάζα

14 Φεβρουαρίου 2026

Μια νεκρή σε επιδρομή drones της Ρωσίας στην Οδησσό

14 Φεβρουαρίου 2026
Weather news, Καιρός

Παροδικές νεφώσεις, καταιγίδες στα βορειοδυτικά και άνεμοι έως 8 μποφόρ

14 Φεβρουαρίου 2026

Bad Bunny ή Trump; Η δημοσκόπηση που άναψε φωτιά μετά το Super Bowl

14 Φεβρουαρίου 2026

Munich Security Report: Η αναξιοπιστία των ΗΠΑ χτυπάει κόκκινο

13 Φεβρουαρίου 2026

Κινεζικά J16 λόκαραν F22…ξανά!

13 Φεβρουαρίου 2026

Αιφνιδιαστική μείωση επιτοκίων στη Ρωσία

13 Φεβρουαρίου 2026

Δύο κινήσεις Τραμπ ξαναβάζουν τη Βενεζουέλα στο παιχνίδι

13 Φεβρουαρίου 2026

Η Scope αναβάθμισε την Εθνική… υψηλότερα από την Ελλάδα

13 Φεβρουαρίου 2026

Στις αγορές για 250 εκατ. η Capital Clean Energy του Μαρινάκη

13 Φεβρουαρίου 2026

Zero Waste HORECA 2026: 3.200 επιχειρήσεις για ένα βιώσιμο μέλλον

13 Φεβρουαρίου 2026

Beta Weekender: Μηδενική ανοχή

13 Φεβρουαρίου 2026

50 χρόνια Μασούτης – 50 εβδομάδες «Σπάμε τις τιμές! Μόνο στον Μασούτη!»

13 Φεβρουαρίου 2026

Ρότας στο Allwyn Game Time: Στόχος η κορυφή

13 Φεβρουαρίου 2026

Τα τρακτέρ φτάνουν στο Σύνταγμα

13 Φεβρουαρίου 2026

Σεισμικές μετατοπίσεις στις αγορές- Τι προκάλεσε την πτώση στη Wall 

13 Φεβρουαρίου 2026
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου, 2026
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Νέα αποστολή Γεραπετρίτη στη Λιβύη: Οι δύσκολες ισορροπίες και η τουρκική επιρροή

NewsRoomΑπόNewsRoom
15 Ιουλίου 2025
Στις Crisis Zone, The Wire, Αμυνα & Διπλωματία, Αναδυόμενες Κρίσεις, Ελληνοτουρκικά, Πολιτική & Οικονομία, Προσφυγικό
Χρόνος ανάγνωσης1 min read
17 0
0
46
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Με όλα τα «χαρτιά» να έχουν βγει στο τραπέζι, ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης αναμένεται να φθάσει σήμερα το πρωί στην Τρίπολη για το δεύτερο σκέλος μιας δύσκολης προσπάθειας αποκατάστασης των διαύλων με τις δύο πλευρές στη Λιβύη, την έμπρακτη απάντηση στην αμφισβήτηση των ελληνικών θαλάσσιων ζωνών, αλλά και την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Ο υπουργός Εξωτερικών, βάσει του προγραμματισμού, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Προεδρικού Συμβουλίου Μ. Μένφι, τον πρωθυπουργό Α. Ντμπεϊμπά και τον υπουργό Εξωτερικών Υποθέσεων Ταχέρ Αλ Μπαουρ.

Βεβαίως, η σημερινή επίσκεψη εξαρτάται και από «εξωγενείς» παράγοντες, καθώς θα πρέπει να διασφαλιστεί η ασφάλεια της ελληνικής αποστολής λόγω των συχνών καθημερινών συγκρούσεων, ακόμη και στα περίχωρα της Τρίπολης, μεταξύ πολιτοφυλακών που ανταγωνίζονται για τον έλεγχο περιοχών και για μεγαλύτερη συμμετοχή στη νομή της εξουσίας.

Σχετικάθέματα

Κούβα: Προβλήματα στον ανεφοδιασμό καυσίμων – Καθηλώνονται τα αεροσκάφη

13 Φεβρουαρίου 2026

Ακίνητα: Ενεργειακή κλάση και παλαιότητα καθορίζουν την τιμή

12 Φεβρουαρίου 2026

ΔΕΔΔΗΕ: Κατασκευή 3 θέσεων ηλεκτροδότησης πλοίων από ξηράς στο Λιμένα Ηγουμενίτσας

12 Φεβρουαρίου 2026

Η Αθήνα γνώριζε ημέρες πριν τη Ρηματική Διακοίνωση της Λιβύης στον ΟΗΕ, με την οποία η Τρίπολη αμφισβητεί την ελληνική μέση γραμμή και προβάλλει – έστω και εμμέσως – την διεκδίκησή της έναντι της Ελλάδας στηριζόμενη στην «οριοθέτηση» του Τουρκολιβυκού Μνημονίου. Ωστόσο, κρίθηκε ότι η ύπαρξη αυτής της σοβαρής διαφωνίας δεν θα πρέπει να οδηγήσει σε αναβολή της επίσκεψης για πολλούς λόγους.

Πρωτίστως, έχει αποδειχθεί στον φάκελο «Λιβύη» ότι όσες φορές η Ελλάδα ήταν απούσα, ακολούθησαν δυσάρεστες «εκπλήξεις». Συγχρόνως, όμως, μετά την επίσκεψη του Έλληνα ΥΠΕΞ στη Βεγγάζη, θα δινόταν η εντύπωση πως με την αναβολή της επίσκεψης στην Τρίπολη, η Ελλάδα παίρνει μέρος στην εμφύλια διαμάχη, στηρίζοντας την Ανατολική Λιβύη έναντι της Τρίπολης.

Οι δύσκολες ισορροπίες και η Τουρκία

Και σε αυτή τη συγκυρία, η Αθήνα οφείλει ,όσο κι αν είναι δύσκολο, να τηρήσει ισορροπίες, παρά το γεγονός ότι καταρχήν με την Ανατολική Λιβύη η συνεννόηση από το 2019 και μετά ήταν πιο εύκολη. Η Αθήνα δεν έχει περιθώριο να αφήσει κι άλλο χαμένο έδαφος στη Λιβύη, όπου η Τουρκία επιχειρεί σοβαρή διείσδυση στη Βεγγάζη.

Μόλις προχθές, ο αντιστράτηγος Σαντάμ Χάφταρ, ένας εκ των υιών του στρατηγού, συναντήθηκε με τον Τούρκο πρόξενο για να συζητήσουν την επαναλειτουργία του Τουρκικού Γενικού Προξενείου στη Βεγγάζη, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα η κυβέρνηση της Τρίπολης υπέγραψε νέα συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας με την Τουρκία.

Η Τουρκία, ενόψει δρομολόγησης πολιτικών εξελίξεων στη χώρα, επιχειρεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τον στρατηγό Χάφταρ, συνεχίζοντας την στήριξη στην κυβέρνηση της Τρίπολης ώστε, εάν προκύψει νέα ενιαία κυβέρνηση, να διασφαλίσει τα κεκτημένα και τη διατήρηση της επιρροής της στη χώρα.

Βεβαίως, αυτή η πολιτική της Τουρκίας έχει προκαλέσει την καχυποψία και των δύο πλευρών. Ο Χάφταρ δεν ξεχνά ότι στις αρχές του 2019 θα είχε καταλάβει την Τρίπολη εάν δεν υπήρχε η τουρκική στρατιωτική παρέμβαση στο πλευρό του τότε πρωθυπουργού της Τρίπολης, Αλ Σάρατζ, ενώ στην Τρίπολη βλέπουν με μεγάλη ανησυχία το άνοιγμα του «πατερούλη» Ερντογάν προς τον μεγάλο εσωτερικό τους αντίπαλο, τον στρατηγό Χάφταρ.

Ο κ. Γεραπετρίτης θα φθάσει στην Τρίπολη σε μια στιγμή που οι εσωτερικές αντιπαραθέσεις στη Δυτική Λιβύη έχουν φθάσει στο αποκορύφωμα, με πολλούς φυλάρχους αλλά και αρχηγούς ομάδων πολιτοφυλακής να ζητούν την παραίτηση και αντικατάσταση του Ντμπεϊμπά.

Οι θαλάσσιες ζώνες

Στην Τρίπολη, ο Γ. Γεραπετρίτης αναμένεται να συζητήσει το μείζον θέμα που έχει προκύψει με τις θαλάσσιες ζώνες, όπως αποτυπώθηκε και στη λιβυκή Ρηματική Διακοίνωση στον ΟΗΕ, και θα προτείνει, όπως έκανε και στη Βεγγάζη, τον ορισμό τεχνοκρατικών ομάδων από τις δύο πλευρές που θα ξεκινήσουν συζητήσεις για το θέμα της οριοθέτησης.

Μια τέτοια συζήτηση, παρά το γεγονός ότι η Λιβύη έχει υπογράψει αλλά δεν έχει κυρώσει τη Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας, θα μπορούσε να αναδείξει την προοπτική παραπομπής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, της διαφοράς μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης. Η διαφορά είναι πλέον διαπιστωμένη και καταγεγραμμένη με τις επιστολές των δύο χωρών από το 2019 και μετά στον ΟΗΕ.

Η Ελλάδα είναι πεπεισμένη ότι απέναντι στην πολιτική πλειοδοσίας «προσφορών» της Τουρκίας προς τις δύο πλευρές, δεν έχει να αντιπαραθέσει παρά μόνο το ισχυρό όπλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της συμμετοχής της στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, αλλά και το υψηλό επίπεδο συνεννόησης με την Αίγυπτο και τις αραβικές χώρες. Και υπάρχουν πολλά πειστικά επιχειρήματα τόσο προς την Τρίπολη όσο και προς τη Βεγγάζη για το τι συνέπειες θα έχει μια σοβαρή πρόκληση προς την Ελλάδα.

Η Λιβύη, η οποία συνέπραξε στην υπογραφή του Τουρκολιβυκού Μνημονίου, σε αντίθεση με την Τουρκία, η οποία βάσει αυτού έσπευσε να ανακηρύξει παρανόμως ΑΟΖ στην πλευρά της «οριοθέτησης» αποτυπώνοντας έτσι την «Γαλάζια Πατρίδα», πέραν των διαμαρτυριών, διαβημάτων και των ρηματικών διακοινώσεων στον ΟΗΕ, δεν προχώρησε μέχρι στιγμής σε κινήσεις επί του πεδίου. Έτσι, δίνει την εικόνα ότι δεν αμφισβητεί εμπράκτως την ελληνική μέση γραμμή. Αυτό φάνηκε και με τα Οικόπεδα που χάραξε, καθώς όλα βρίσκονται στο όριο ή νοτίως της ελληνικής μέσης γραμμής.

Η Ελλάδα, με τον Νόμο 4001/2011, αλλά κυρίως με τη χάραξη των Οικοπέδων και τη διαδικασία αδειοδότησης τους, έχει επιβάλει ένα σοβαρό τετελεσμένο στη Λιβύη. Το τετελεσμένο αυτό ενισχύεται λόγω της εμπλοκής στα Οικόπεδα νοτιοδυτικά της Κρήτης της ExxonMobil και της πρόθεσης της Chevron για συμμετοχή στην στα Οικόπεδα νότια της Κρήτης.

Βεβαίως, η εμπλοκή μεγάλων εταιρειών δεν είναι αυτή που «κατοχυρώνει» κυριαρχία και κυριαρχικά δικαιώματα, καθώς τίποτε δεν εμποδίζει και τη Λιβύη να προσφέρει Οικόπεδα που θα επικαλύπτουν την ελληνική μέση γραμμή σε ξένες εταιρείες. Παρά τις όποιες κινήσεις, η κατοχύρωση ΑΟΖ γίνεται μόνο με διμερή συμφωνία ή με απόφαση διεθνούς δικαστικού μηχανισμού.

Και αυτή τη στιγμή, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί εάν ο διεθνής παράγοντας και κυρίως η Ουάσιγκτον, αποφασίσει να ασχοληθεί με μια κρίση μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης, σε περιοχές όπου – εκτός της Τουρκίας και της Αιγύπτου – εμπλέκονται και μεγάλες αμερικανικές πετρελαϊκές εταιρείες, οι οποίες, όπως η Chevron, φιλοδοξούν να αποκτήσουν σημαντικό αποτύπωμα στην περιοχή, αδιαφορώντας για τις επιδιώξεις των κρατών της περιοχής.

Πηγή: protothema – Νίκος Μελέτης 

Σχετικά

Tags: ΑΟΖΓιώργος ΓεραπετρίτηςΕνέργειαΛιβύη
Share18Tweet12Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Κούβα: Προβλήματα στον ανεφοδιασμό καυσίμων – Καθηλώνονται τα αεροσκάφη

13 Φεβρουαρίου 2026
The Wire

Ακίνητα: Ενεργειακή κλάση και παλαιότητα καθορίζουν την τιμή

12 Φεβρουαρίου 2026
On the Radar

ΔΕΔΔΗΕ: Κατασκευή 3 θέσεων ηλεκτροδότησης πλοίων από ξηράς στο Λιμένα Ηγουμενίτσας

12 Φεβρουαρίου 2026
Επόμενο άρθρο

Ο Δένδιας ανοίγει δίαυλο με Ουάσιγκτον - Επικοινωνία και πρόσκληση στον Hegseth

Σύσκεψη πολιτικών Αρχηγών 2015: Θρίλερ με τα πρακτικά - Τι απέγιναν τα ηχητικά;

Μετάφραση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

MostPopular

  • Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ

    91 shares
    Share 36 Tweet 23
  • Δύο κινήσεις Τραμπ ξαναβάζουν τη Βενεζουέλα στο παιχνίδι

    77 shares
    Share 31 Tweet 19
  • Σεισμικές μετατοπίσεις στις αγορές- Τι προκάλεσε την πτώση στη Wall 

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Στις αγορές για 250 εκατ. η Capital Clean Energy του Μαρινάκη

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • MSF αναστέλλει μη αναγκαίες υπηρεσίες στο νοσοκομείο Νάσερ στη Γάζα

    46 shares
    Share 18 Tweet 12

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Πρόσφατα άρθρα

  • Ελβετία: Έντεκα τραυματίες σε έκρηξη κατά τη διάρκεια καρναβαλικών εορτασμών
  • Εννέα νεκροί από βομβαρδισμούς στη Γάζα
  • Καιρός: Σαχαριανή σκόνη και θυελλώδεις άνεμοι
  • Δολοφονία ηλικιωμένου στην Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι και ένας ενήλικας
  • Προσωρινά κρατούμενος ο ιδιοκτήτης της «Βιολάντα»

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr