Την ιστορία τους έγραψαν και πάλι φέτος τα πάρτι των (αντ)ασφαλιστών που έγιναν στο διάστημα 21 – 23 Μαΐου στην Υδρα.
Το τόνο της έναρξης του 25ου Insurance & Reinsurance Meeting έδωσε, όπως κάθε χρόνο, η AON – Μεσίτες (αντ)ασφαλίσεων στην ταράτσα του Ιστορικού Μουσείου της Υδρας στις 21 Μαΐου. Σε μουσικές νότες του Μάνου Χατζηδάκη στην εκδήλωση της ΑΟΝ αντάμωσαν και πάλι ασφαλιστές και αντασφαλιστές από την Ευρώπη και τον κόσμο, πραγματογνώμονες, νομικοί, κ.α. με τον Μανώλη Σιατούνη Γενικό Διευθυντή Αντασφαλειών στην ΑΟΝ Ελλάδος.
Λίγο αργότερα στις 11.30 μ.μ, οι καλεσμένοι της ΑΟΝ πήραν το δρόμο για το πάρτι της Eurolife στον ΟΜΙΛΟ. Ο Νίκος Δελένδας Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης στην Eurolife FFH μαζί με τον Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο στην Eurolife FFH υποδέχτηκαν τους καλεσμένους και τα πάρτι άνοιξαν για τα καλά με χορό, κέφι. Η ατμόσφαιρα πάντα μοναδική στην Eurolife FFH με χορό και την συμμετοχή όλων στο κέφι, μέχρι που χάραξε η ημέρα.
Τα πάρτι συνεχίστηκαν στις 22/5 στον ΟΜΙΛΟ το μεσημέρι, με την HOWDEN και τον Δημήτρη Τσεσμετζόγλου Διευθύνοντα Σύμβουλο στην HOWDEN HELLAS και στην Κύπρο να υποδέχεται σε ένα κλίμα δυναμισμού και ζωντάνιας τους καλεσμένους. Ο ΟΜΙΛΟΣ ‘σηκώθηκε στο πόδι’ μέσα και έξω.
Την δυναμική της ημέρας συμπλήρωσαν άλλα δύο πάρτι. Το πάρτι της μεσιτικής αντασφαλίσεων Carpenter Turner με τον Αλέξανδρο Tέρνερ Διευθύνοντα Σύμβουλο της Carpenter Turner στην υποδοχή και πολύ χορό, όπως πάντα στην υποδοχή στο ειδυλλιακό σημείο στην ΣΠΗΛΙΑ.
Η βραδιά και τα περίφημα πάρτι των αντασφαλιστών έκλεισε με αυτό της SRL – Μεσίτες Αντασφαλίσεων στο Amalour.
To ραντεβού από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος ανανεώθηκε για του χρόνου τον Μάιο.