• Τελευταία
  • Trending
  • All

The Economist: Όλα όσα ειπώθηκαν στο 6ο Συνέδριο Ν. Υόρκη-Ανατολική Μεσόγειος

17 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Η Πειραιώς Mobile Brand of the Year

17 Μαΐου 2025
Γιάννης Ανδρεάδης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην οδό Αγίου Νικάνδρου 11

Τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι « Δεύτερη Ευκαιρία »

17 Μαΐου 2025
Weather Report, δελτίο καιρού

Καιρός; Οι καταιγίδες σήμερα περιορίζονται σε ανατολική Μακεδονία, Θράκη και στο Αιγαίο

17 Μαΐου 2025

Ουκρανία: 9 νεκροί σε ρωσική επίθεση σε λεωφορείο με πολίτες στο Σούμι

17 Μαΐου 2025
Η εκεχειρία μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν που ανακοινώθηκε το προηγούμενο Σάββατο διατηρείται, παρά τους ισχυρισμούς και από τις δύο πλευρές ότι έχει παραβιαστεί.

Ινδία και Πακιστάν διαλύουν το Κασμίρ… επί δεκαετίες

17 Μαΐου 2025
Η Εθνική Ασφαλιστική πωλείται! Σήμερα η απόφαση του ΤΧΣ

Φάουλ από τη διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής – Στα κάγκελα οι φορείς

17 Μαΐου 2025
Λαθρεμπόριο καυσίμων πίσω από τέσσερις δολοφονίες - Ουρές με εφοπλιστές και... πολιτικούς

Greek Mafia: Ενέδρα θανάτου στον “Μάγειρα”… που αθωώθηκε για τη δολοφονία Καραϊβάζ

17 Μαΐου 2025

Σφαλιάρα Moody’s στις ΗΠΑ – Προειδοποίηση στον Τραμπ

17 Μαΐου 2025

Η Fitch έθεσε την Ελλάδα σε τροχιά αναβάθμισης… αλλά μίλησε και για τα Τέμπη!

17 Μαΐου 2025

kariera.gr polls: Τάσεις και προκλήσεις στα ΙΤ επαγγέλματα

17 Μαΐου 2025

WEF: Οι 10 startups που κερδίζουν στον «Quantum for Sustainability»

17 Μαΐου 2025

Πέμπτη σερί άνοδος για τον S&P πριν… τη σφαλιάρα της Moody’s

17 Μαΐου 2025
Boeing Defence

Στα μαλακά η Boeing για δύο πολύνεκρα δυστυχήματα του 737 MAX

16 Μαΐου 2025

Το deal Ευρώπης – ΗΠΑ θα έχει σίγουρα δασμούς – Ακόμα παίζεται… ποιους

16 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Στον αστερισμό του Ταύρου

16 Μαΐου 2025

Ακόμα δεν έχουμε νιώσει το Trump-effect… Θα πονέσει!

16 Μαΐου 2025

ΕΤΕ: Αποκωδικοποιώντας τα οφέλη ESG δράσεων για τις μικρές επιχειρήσεις

16 Μαΐου 2025

Στην Αθήνα το συνέδριο των Financial Times για την Ενεργειακή Μετάβαση

16 Μαΐου 2025

Alpha Bank: Διήμερη επίσκεψη στη Ρόδο της Διοίκησης

16 Μαΐου 2025

Agentic AI Hub στην Κύπρο από LTIMindtree, Eurobank και Fairfax

16 Μαΐου 2025

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ: 4ήμερο δωρεάν δράσεων

16 Μαΐου 2025

O Γιώργος Πετρέας με την κούπα του Πρωταθλητή στο ΟΠΑΠ Game Time

16 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Σάββατο, 17 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

The Economist: Όλα όσα ειπώθηκαν στο 6ο Συνέδριο Ν. Υόρκη-Ανατολική Μεσόγειος

NewsRoomΑπόNewsRoom
17 Μαΐου 2025
Στις The Wire
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
13 0
0
35
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Στο επίκεντρο των γεωπολιτικών εξελίξεων και της στρατηγικής συνεργασίας στην Ανατολική Μεσόγειο βρέθηκε το 6ο Ετήσιο Συνέδριο του Economist στη Νέα Υόρκη, με τίτλο «Cyprus-Greece-Israel: Spurring resilient and multilateral collaboration with the region».

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου 2025 στο ιστορικό University Club of New York, συγκέντρωσε εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, της διπλωματίας, των επιχειρήσεων και της στρατηγικής σκέψης, αναδεικνύοντας κρίσιμες πτυχές της διεθνούς πολιτικής σκηνής και των δυνατοτήτων διακρατικής συνεργασίας. Με έμφαση στις αμερικανο-ελληνικές σχέσεις, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και τον ρόλο των ΗΠΑ υπό την πιθανή επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, το συνέδριο αποτέλεσε ένα σημαντικό φόρουμ ανταλλαγής απόψεων, στρατηγικού διαλόγου και οικονομικής διπλωματίας.

Ράινς Πρίμπους, πρ. προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, πρ. πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής
Ρεπουμπλικάνων, πολιτικός αναλυτής, ABC News
«Ο πρόεδρος Τραμπ δεν ακούει μόνο ένα άτομο. Ακούει μια χορωδία. Και ανάλογα με το ποιος τραγουδάει κάθε ημέρα στα media, πραγματικά δεν μπορείς να καταλάβεις τι θα συμβεί. Διότι σήμερα είναι ο Μπέσεντ, αύριο ο Ναβάρο και ούτω καθεξής. Και κάθεσαι εκεί προσπαθώντας να καταλάβεις τι θα γίνει. Τελικά όμως ο πρόεδρος κάθεται ακούγοντας πραγματικά έξυπνους ανθρώπους με πολύ διαφορετικές απόψεις για το ίδιο θέμα και στο τέλος παίρνει ο ίδιος την απόφαση». Έτσι περιέγραψε ο πρ. προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, πρ. πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Ρεπουμπλικάνων και πολιτικός αναλυτής του ABC News Ράινς Πρίμπους τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σχετικάθέματα

Piraeus logo rebranding 2024

Η Πειραιώς Mobile Brand of the Year

17 Μαΐου 2025
Γιάννης Ανδρεάδης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην οδό Αγίου Νικάνδρου 11

Τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι « Δεύτερη Ευκαιρία »

17 Μαΐου 2025

Στην Αθήνα το συνέδριο των Financial Times για την Ενεργειακή Μετάβαση

16 Μαΐου 2025

Αναφερόμενος στην Ανατολική Μεσόγειο, επεσήμανε τα οφέλη του σχήματος 3+1 μιλώντας για ευκαιρίες σε τομείς όπως η ενέργεια, αντικατασκοπεία, η κυβερνοασφάλεια και η αμυντική συνεργασία: «Οι άνθρωποι στην Ουάσιγκτον είναι πλήρως ενήμεροι, αφοσιωμένοι και κατανοούν γιατί αυτό είναι τόσο σημαντικό για το μέλλον όχι μόνο της Ανατολικής Μεσογείου αλλά, ειλικρινά, και για τις ΗΠΑ. Τα οφέλη είναι αμοιβαία».

Ο ίδιος στάθηκε στις συνθήκες οι οποίες κατά τη γνώμη του οδήγησαν στην πολιτική επικράτηση του Ντόναλντ Τραμπ με κεντρικό σύνθημα ‘Πρώτα η Αμερική’: «Οι άνθρωποι είναι θυμωμένοι. Νιώθουν ότι τους εξαπάτησαν. Νιώθουν ότι έχουν δώσει τα πάντα στην κυβέρνηση και δεν παίρνουν τίποτα σε αντάλλαγμα. Ξέρετε ποιο είναι το θέμα; Ότι βασικά έχουν δίκιο. Δίνουμε πάρα πολλά στην κυβέρνηση. Παίρνουμε πολύ λίγα σε αντάλλαγμα. Και δεν έχει σημασία αν είσαι στις ΗΠΑ, στην Ελλάδα ή αλλού».

Τζον Συτιλίδης, ανώτερος ερευνητής για θέματα εθνικής ασφάλειας, Foreign Policy Research Institute, πρ. διπλωματικός σύμβουλος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, γεωπολιτικός αναλυτής, Trilogy Advisors
«Μην παίρνετε ως δεδομένο στην Ελλάδα ότι ο Πειραιάς θα καταστεί το τελικό λιμάνι του εμπορικού διαδρόμου IMEC από την Ινδία. Διότι κινούμαστε στην πράξη προς αποσύνδεση των ΗΠΑ από το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας και συνεπώς θα δούμε ενδεχομένως προβληματισμό από την Ουάσιγκτον για τον Πειραιά, ο οποίος ελέγχεται από την κινεζική Cosco», προειδοποίησε από το βήμα του συνεδρίου του Economist στη Νέα Υόρκη ο ανώτερος ερευνητής για θέματα εθνικής ασφάλειας του Foreign Policy Research Institute, πρ. διπλωματικός σύμβουλος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ και γεωπολιτικός αναλυτής της Trilogy Advisors Τζον Συτιλίδης.

Στο πλαίσιο αυτό, επεσήμανε ότι η Ιταλία διαθέτει τρία λιμάνια τα οποία εξετάζονται για τον IMEC, υπογραμμίζοντας ότι η Τζόρτζια Μελόνι έχει καλές σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ: «δεν έχω δει ακόμη κάποιον από την Ελλάδα να έρχεται στην Ουάσιγκτον σε αυτό το υψηλό επίπεδο». Επομένως, πρόσθεσε, «ο IMEC θα μπορούσε να καταλήξει σε ένα ιταλικό λιμάνι ή στη γαλλική Μασσαλία». O κ. Συτιλίδης στάθηκε ιδιαίτερα στην «εξαιρετική αναπτυξιακή δυναμική» του εμπορικού διαδρόμου IMEC, ο οποίος θα συνδέει την Ινδία με την Ευρώπη μέσω Ανατολικής Μεσογείου και Μέσης Ανατολής: «το 2040 ένας στους πέντε εργαζόμενους θα βρίσκεται στην Ινδία».

Τάσος Χατζηβασιλείου, Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας
«Κανείς δεν παραγνωρίζει τον γεωπολιτικό ρόλο της Τουρκίας, ωστόσο, όταν μιλάμε για μια πλατφόρμα όπως η 3+1, μιλάμε για μια ομάδα ομοϊδεατών δημοκρατιών που μοιράζονται τις ίδιες αξίες. Κανείς δεν αποκλείει την Τουρκία από το να συμμετάσχει σε αυτά τα έργα ή τις πλατφόρμες, αλλά θα πρέπει να αποδεχτεί τους κανόνες», διεμήνυσε από το βήμα του Economist στη Νέα Υόρκη ο Έλληνας υφυπουργός Εξωτερικών Τάσος Χατζηβασιλείου, ο οποίος μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι η Τουρκία συνεχίζει την κατοχή στο βόρειο τμήμα της Κύπρου. «Πρέπει σε κάθε περίπτωση να διατηρήσουμε διαύλους επικοινωνίας με την Άγκυρα. Είναι μια επιλογή υπευθυνότητας, στην οποία προβαίνει η ελληνική κυβέρνηση, παρά τις διαφορές της με την Τουρκία».

Τζον Κατσιματίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Red Apple Group
«Ο Τραμπ είναι επιχειρηματίας. Ρίχνει νούμερα στο τραπέζι επειδή αυτό είναι το στυλ του. Στο τέλος όμως θέλει να κάνει μια δίκαιη συμφωνία. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τον Τραμπ. Όταν η αγορά ήταν χαμηλά, εγώ αγόραζα. Γιατί ήξερα ότι θα ανέβει ξανά. Εμείς οι Νεοϋορκέζοι ξέρουμε τον Τραμπ», ανέφερε χαρακτηριστικά από τη Νέα Υόρκη ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, CEO της Red Apple Group, γνωστός ως ένθερμος υποστηρικτής του Αμερικανού προέδρου, Τζον Κατσιματίδης, μιλώντας στο 6ο ετήσιο συνέδριο του Economist για την Ανατολική Μεσόγειο.

«Δεν έχει να κάνει με το αν είσαι Ρεπουμπλικάνος ή Δημοκρατικός. Έχει να κάνει με το αν διαθέτεις κοινή λογική, η οποία διαπιστώνεις τελικά ότι δεν είναι τόσο κοινή. Προσωπικά είμαι φίλος του Τραμπ όπως και του Κλίντον», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κατσιματίδης. Αναφερόμενος στις γεωπολιτικές προκλήσεις για την Ανατολική Μεσόγειο, ο ίδιος σχολίασε: «Ο πρόεδρος Τραμπ θα προστατεύσει απολύτως την Ελλάδα και όλη την περιοχή. Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ (σ.σ. η επόμενη πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Αθήνα) είναι πολύ κοντά στον πρόεδρο, “έχει το αυτί του”. Δεν υπάρχουν πολλοί πρέσβεις που μπορούν να τηλεφωνούν και να το σηκώνει ο πρόεδρος».

Ο ίδιος αναφέρθηκε ως εξής στην εξωτερική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ: «Θέλει ειρήνη στον κόσμο. Πονάει όταν βλέπει χιλιάδες Ρώσους και Ουκρανούς στρατιώτες να σκοτώνονται. Αν ο Τραμπ ήταν πρόεδρος, ο Πούτιν δεν θα είχε εισβάλει ποτέ στην Ουκρανία».

«Μπορεί κανείς από εδώ μέσα να εμπιστευτεί το Ιράν με μια ατομική βόμβα;», ήταν η ερώτηση που ρητορικά απηύθυνε στο κοινό το οποίο βρισκόταν στην αίθουσα, για να ασκήσει στη συνέχεια σφοδρή κριτική στην Τεχεράνη: «Το ιρανικό καθεστώς υποσχόταν χρήματα για όσους θα δολοφονούσαν Ισραηλινούς. Χρήματα τα οποία διασφάλιζε από τις ΗΠΑ, οι οποίες πλήρωναν διπλάσιες τιμές για πετρέλαιο, επειδή η κυβέρνηση Μπάιντεν άφηνε το Ιράν και τη Ρωσία να πουλάνε πετρέλαιο στην Κίνα».

Chad Wolf, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικής, America First Policy Institute, Πρόεδρος του Κέντρου Εσωτερικής Ασφάλειας και Μετανάστευσης του AFPI, πρ. υπηρεσιακός Υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας

Την εκτίμηση ότι η περιοχή είναι καλά τοποθετημένη στην ατζέντα του Τραμπ για την εξωτερική πολιτική εξέφρασε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικής, America First Policy Institute, πρόεδρος του Κέντρου Εσωτερικής Ασφάλειας και Μετανάστευσης του AFPI και πρ. υπηρεσιακός Υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Chad Wolf, αναφερόμενος στην Ανατολική Μεσόγειο. Σε σχέση με την Τουρκία, ανέφερε ότι πρόκειται για μία «σύνθετη σχέση». Αφού επεσήμανε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος «είναι deal maker και τον ενδιαφέρει η ειρήνη», σχολίασε: «Αν πρόκειται να φέρει κανείς με εποικοδομητικό τρόπο την Τουρκία στο τραπέζι, αυτός είναι ο πρόεδρος Τραμπ. Μόνο ο χρόνος θα δείξει, αν η Τουρκία θα είναι εταίρος ή αν θα συνεχίσει στους δρόμους του παρελθόντος. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε ποια θα είναι η σχέση με την Τουρκία».

Χρήστος Μαραφάτσος, πρόεδρος των «Ελληνοαμερικανών για τον Τραμπ», αντιπρόεδρος,
Εθνικός Συνασπισμός Διαφορετικότητας (NDC) για τον Πρόεδρο Τραμπ
«Θα πρέπει να βάλουμε μπροστά τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ και να τις επικοινωνήσουμε», επεσήμανε ο πρόεδρος των «Ελληνοαμερικανών για τον Τραμπ» και αντιπρόεδρος του Εθνικού Συνασπισμού Διαφορετικότητας (NDC) για τον Πρόεδρο Τραμπ Χρήστος Μαραφάτσος. Στο πλαίσιο αυτό, στάθηκε στις ελληνικές υποδομές LNG, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι και μόνο από τον τομέα του υγροποιημένου φυσικού αερίου οι διμερείς εμπορικές σχέσεις των δύο χωρών μπορούν να μετακινηθούν από τα περίπου 3 δισ. σήμερα στα 6 δισ. σχεδόν αυτομάτως.

Σύμφωνα με τον κ. Μαραφάτσο, μπορεί η Ελλάδα να μην έχει το ΑΕΠ, για παράδειγμα, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όμως έχει πολλά να προσφέρει με βάση τη στρατηγική γεωγραφική της θέση. Ο ίδιος χαρακτήρισε παράγοντα-game changer, σε όρους επενδυτικών προοπτικών για την Ανατολική Μεσόγειο, τον εμπορικό διάδρομο IMEC. Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι «η Ελλάδα είναι ο πιο αξιόπιστος εταίρος στο ΝΑΤΟ». Επιπλέον, χαρακτήρισε εξαιρετικά παραγωγική τη συζήτηση που είχαν πρόσφατα οι υπουργοί Οικονομικών Ελλάδας-ΗΠΑ.

Νικόλαος Λογοθέτης, αντιπρόεδρος, Libra Group
«Θα δείτε κι άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα. Σκεφτείτε απλά ότι ακόμη δεν έχουν λυθεί ζητήματα όπως η ταχύτητα της απονομής δικαιοσύνης. Και θα δείτε ελληνικές εταιρείες να επενδύουν σε άλλες χώρες της περιοχής. Είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας», τόνισε από το βήμα του Economist στη Νέα Υόρκη ο αντιπρόεδρος του Libra Group Νικόλαος Λογοθέτης, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε: «αφήνοντας πίσω τα χρόνια της κρίσης, το brand της Ελλάδας είναι σήμερα ένα από τα καλύτερα στον κόσμο». Ο ίδιος παρατήρησε ότι ο πρόεδρος Τραμπ επιθυμεί μια ισχυρή αμερικανική οικονομία εκτιμώντας ότι στο τέλος της ημέρας αυτό είναι κάτι που δεν θα θυσιάσει. Υπό το πρίσμα αυτό ερμήνευσε και την πρόσφατη αποκλιμάκωση στην πολιτική των δασμών από την Ουάσιγκτον.

Τζον Κουδούνης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Calamos Investments
«Οι επενδύσεις στη βιωσιμότητα δεν έχουν σε αυτήν τη φάση τις αποδόσεις που θα μπορούσαν με βάση την εικόνα που είχε διαμορφωθεί, για παράδειγμα, το 2021. Κι αυτό διότι είναι τομέας ο οποίος πολιτικοποιήθηκε έντονα. Ωστόσο, σε ό,τι μας αφορά, επενδύουμε μακροπρόθεσμα και πιστεύουμε απολύτως στη δυναμική ενός τομέα ο οποίος αφορά τις επόμενες γενιές», σημείωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Calamos Investments Τζον Κουδούνης. Ο ίδιος αξιολόγησε θετικά τις εξελίξεις γύρω από την ελληνική οικονομία, λέγοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση «κάνει εξαιρετική δουλειά βελτιώνοντας το επενδυτικό περιβάλλον». Δεν παρέλειψε πάντως να παρατηρήσει ότι υπάρχουν περιθώρια μεγαλύτερης προόδου σε τομείς όπως η αποτελεσματικότητα του δικαστικού συστήματος. Κληθείς να σχολιάσει τη διεθνή συγκυρία, με έμφαση στα δεδομένα που διαμορφώνει η εμπορική πολιτική Τραμπ, ο κ. Κουδούνης εξέφρασε την εκτίμηση ότι από εδώ και στο εξής υπάρχουν περισσότερα ανοδικά παρά καθοδικά ρίσκα για την πορεία της οικονομίας και των αγορών.

Online μετάδοση: YouTube: Economist Impact SE Europe Events / www.hazliseconomist.com

With the support of: Invest Cyprus, Israel Economic Mission to the USA – East Coast, Enterprise Greece
Platinum sponsor: Freedom Holding Corp.
Gold sponsor: PwC Cyprus
Silver sponsors: ONYX, Calamos Investments, PPC
Bronze sponsor: Libra Group, Avant Global
Contributors: Red Apple Group, ECOMMBX, Hanikian Law Firm
Supporting organisations: Hellenic American Bankers Association (HABA), The Hellenic Initiative
Communication sponsors: ΕΡΤ, ERT World, ΕΡΤ 3, Η Φωνή της Ελλάδας, New Greek Television, Alter Ego Media, tovima.com
Telecommunications provider: NOVA, Logistics supplier: DHL
Supporters: Artecniko, Gloa
Web development: E-milles creations, Digital agency: AdPixel

 

Σχετικά

Tags: content from partnersΑνατολική ΜεσόγειοςΝέα ΥόρκηΣυνέδρια
Share14Tweet9Share2Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

Piraeus logo rebranding 2024
The Wire

Η Πειραιώς Mobile Brand of the Year

17 Μαΐου 2025
Γιάννης Ανδρεάδης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην οδό Αγίου Νικάνδρου 11
The Wire

Τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι « Δεύτερη Ευκαιρία »

17 Μαΐου 2025
The Wire

Στην Αθήνα το συνέδριο των Financial Times για την Ενεργειακή Μετάβαση

16 Μαΐου 2025

MostPopular

  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    735 shares
    Share 294 Tweet 184
  • Greek Mafia: Ενέδρα θανάτου στον “Μάγειρα”… που αθωώθηκε για τη δολοφονία Καραϊβάζ

    91 shares
    Share 36 Tweet 23
  • Φάουλ από τη διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής – Στα κάγκελα οι φορείς

    61 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Σύγκρουση ταξιτζίδων – ΔΑΑ για την πιάτσα Uber

    90 shares
    Share 36 Tweet 23
  • Η Fitch έθεσε την Ελλάδα σε τροχιά αναβάθμισης… αλλά μίλησε και για τα Τέμπη!

    49 shares
    Share 20 Tweet 12

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr