• Τελευταία
  • Trending
  • All

«Υδάτινες Συμμαχίες»: Ευαισθητοποίηση και εθνική συνεννόηση για τη λειψυδρία

9 Μαΐου 2025

Χάσετ: Έως έξι ενδομάδες θα διαρκέσει ο πόλεμος

15 Μαρτίου 2026

Deal Ιράν – Ινδίας: Στέλνει δύο LPG τάνκερ

15 Μαρτίου 2026

Νέες κωλοτούμπες pre-open Τραμπ: Μιλά για συμφωνία, ζητά πλοία

15 Μαρτίου 2026

Οι φωτιές από μπαταρίες λιθίου παραλύουν τα λιμάνια

15 Μαρτίου 2026
Έτσι μετά τη Βουλγαρία, Ρώσοι πράκτορες συνελήφθησαν και απελάθηκαν και στην Ιταλία.

Ιράν: Συνελήφθησαν 20 άτομα για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ

15 Μαρτίου 2026

Καζακστάν: Δημοψήφισμα για την αναθεώρηση του Συντάγματος

15 Μαρτίου 2026

Κούβα: Απελευθερώθηκαν 14 πολιτικοί κρατούμενοι

15 Μαρτίου 2026

Ιράν: Επίθεση σε εργοστάσιο στο Ισφαχάν με τουλάχιστον 15 νεκρούς

15 Μαρτίου 2026

Τραμπ: “Θα βομβαρδίζουμε το Ιράν για πλάκα”

15 Μαρτίου 2026

Η AI θα βρεθεί στο επίκεντρο των ενδιάμεσων εκλογών του 2026

15 Μαρτίου 2026
Weather Update

Καιρός: Λίγες βροχές σε Ιόνιο, ορεινά ηπειρωτικά και Κρήτη – Ισχυροί νότιοι άνεμοι στο Ιόνιο

15 Μαρτίου 2026

Που μένουν οι υπερ-πλούσιοι σήμερα

15 Μαρτίου 2026

Vintage τεχνολογία δίνει λύσεις στον πόλεμο του Ιράν

15 Μαρτίου 2026

Jefferies: Υπερκέρδη 60 δισ. δολάρια για αμερικανικές πετρελαϊκές και άλλες πονάνε τρελά

15 Μαρτίου 2026

Ρεκόρ: 104,3 εκατομμύρια Αμερικανοί εκτός εργατικού δυναμικού

15 Μαρτίου 2026

Beta Weekender: Αντιμέτωποι με την διάρκεια

14 Μαρτίου 2026
Ο Τραμπ προσπαθεί να σύρει και άλλες χώρες στο μέτωπο κατά του Ιράν

Ο Τραμπ προσπαθεί να σύρει και άλλες χώρες στο μέτωπο κατά του Ιράν

14 Μαρτίου 2026
Η οικονομική ατζέντα της εβδομάδας

Week ahead: Η ώρα των κεντρικών τραπεζών έφτασε – Η κρίση είναι παρούσα

14 Μαρτίου 2026

Δεν υπάρχει εναλλακτική στο Ορμούζ και τα τάνκερ!

14 Μαρτίου 2026

Οι πύραυλοι πλήττουν τη Wall Street! Οι αγορές φοβούνται

14 Μαρτίου 2026
ομόλογα

Το γεωπολιτικό ρίσκο χτυπάει τα κρατικά ομόλογα – Ανεβαίνουν οι αποδόσεις

14 Μαρτίου 2026
Πόλεμος στο Ιράν: Πλήγματα σε καίριες εγκασταστάσεις - Κλυδωνισμοί στον στενό κύκλο του Τραμπ

Πόλεμος στο Ιράν: Πλήγματα σε καίριες εγκασταστάσεις – Κλυδωνισμοί στον στενό κύκλο του Τραμπ

14 Μαρτίου 2026
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 15 Μαρτίου, 2026
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

«Υδάτινες Συμμαχίες»: Ευαισθητοποίηση και εθνική συνεννόηση για τη λειψυδρία

Επιτακτική ανάγκη για άμεσες δράσεις, αλλά και για μακροχρόνιο σχεδιασμό

NewsRoomΑπόNewsRoom
9 Μαΐου 2025
Στις The Wire, Δελτία Τύπου
Χρόνος ανάγνωσης1 min read
16 0
0
44
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Την ανάγκη να δημιουργηθούν ευρύτερες συμπράξεις και να κινητοποιηθούν θεσμικοί εκπρόσωποι, φορείς και η κοινωνία, προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα το κρίσιμο θέμα της λειψυδρίας, ανέδειξαν οι ομιλητές στην εκδήλωση της πρωτοβουλίας «Υδάτινες Συμμαχίες», η οποία είχε ως θέμα «Στρατηγικές Αντιμετώπισης της Λειψυδρίας: Πρόληψη και Προετοιμασία».
Την εκδήλωση, την οποία συνδιοργάνωσαν η ΕΥΔΑΠ, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ), το ΤΜΕΔΕ και το Ινστιτούτο «We Are Greece», άνοιξε με χαιρετισμό ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου. Ο κ. Παπασταύρου, αφού επισήμανε τη διαχρονικότητα του ζητήματος, το χαρακτήρισε ως θέμα εθνικής προτεραιότητας και σημείωσε ότι απαιτείται σχεδιασμός και δαπάνες για την επίλυσή του. Έθεσε, δε, τρεις πυλώνες για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας: την αποτελεσματικότητα, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε «υπάρχουν περισσότεροι από 750 φορείς για τη διαχείριση του νερού και αυτό είναι φύσει αναποτελεσματικό», την εξεύρεση πρόσθετων χρηματοδοτικών πόρων, καθώς και την εξοικονόμηση του νερού, μέσω και της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας με καμπάνιες ενημέρωσης και δράσης.
Λαμβάνοντας τον λόγο, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Στασινός σημείωσε ότι είναι κρίσιμο να γίνει προσπάθεια, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, για να κατανοήσουν οι νεότερες γενιές το ζήτημα. Πρόσθεσε, δε, ότι απαιτείται να τεθεί χρονοδιάγραμμα, και η επίτευξη των στόχων να γίνει άμεσα και εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος.

Στην αξία του ανθρώπινου κεφαλαίου και την ανάγκη να καταθέσουν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους ώστε να δοθούν οι λύσεις για τη λειψυδρία, επικεντρώθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ, Γιώργος Στεργίου. «Κορμός της συμμαχίας πρέπει να είναι οι άνθρωποι που διαχειρίζονται το νερό» τόνισε. Αναφέρθηκε, δε, και στο θέμα της άρδευσης, λέγοντας ότι απαιτείται και σε αυτόν τον τομέα εστίαση.

κ. Αντώνης Γιαννικουρής, κ. Χάρης Σαχίνης, κ. Σταύρος Παπασταύρου, κ. Κωνσταντίνος Μακέδος, κ. Γιώργος Στεργίου (από αριστερά προς δεξιά)

Τον ρόλο των τεχνικών εταιρειών και των χρηματοδοτικών εργαλείων για την υλοποίηση των έργων που απαιτούνται, ανέδειξε στην ομιλία του ο Κωνσταντίνος Μακέδος, Πρόεδρος ΤΜΕΔΕ, λέγοντας ότι είναι κρίσιμη η συμβολή τους στο θέμα της λειψυδρίας, καθώς τα δίκτυα είναι ήδη παλαιωμένα, που πρέπει να συνδυαστούν με σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις. Για να τονίσει τη σοβαρότητα του θέματος της λειψυδρίας, σημείωσε ότι το 34% του πληθυσμού και το 40% της έκτασης της ΕΕ έχει επηρεαστεί από τη λειψυδρία, με κόστος 9 δισ. ευρώ ετησίως.

Σχετικάθέματα

Κωνσταντινίδης: Ο ΟΤΕ ενισχύει τις ψηφιακές υποδομές της Ελλάδας

13 Μαρτίου 2026

Ανδρέας Αρανίτης: Ο Όμιλος AKTOR στηρίζει την ανάπτυξη της Κρήτη

13 Μαρτίου 2026

Coffee Island – HAWCT: Ενημέρωση για το Women Say NO to Violence

13 Μαρτίου 2026

Από την πλευρά του, ο ιδρυτής και Πρόεδρος του Ινστιτούτου «We are Greece», Αντώνης Γιαννικουρής, πρότεινε να λειτουργήσουν οι Υδάτινες Συμμαχίες ως κόμβος συντονισμού μεταξύ κράτους, αυτοδιοίκησης, επιστημονικής κοινότητας, ιδιωτικού τομέα και της κοινωνίας των πολιτών όλης της χώρας, να αυξηθεί η χρηματοδότηση για νέα κρίσιμα έργα υποδομής και ταυτόχρονα να γίνεται συστηματική συντήρηση των υφιστάμενων, και τέλος να υπάρξει θεσμική αναβάθμιση του ρόλου και του τρόπου με τους οποίους γίνεται πολιτικά η διαχείριση των υδάτινων πόρων.

Στη συνέχεια, ακολούθησε συζήτηση με θέμα «Η ετοιμότητα της Ελλάδας απέναντι στην ξηρασία – Τοπικές και διεθνείς διαστάσεις – παραδείγματα».

Ο Πέτρος Βαρελίδης, Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ανέφερε ότι δεν υπάρχει ισοκατανομή στα ύψη βροχής μεταξύ της Δυτικής και της Νότιας Ελλάδας, καθώς η πρώτη έχει υψηλά επίπεδα βροχόπτωσης και η δεύτερη πολύ λιγότερα. Ο κ. Βαρελίδης τόνισε ότι χρειάζονται έργα υποδομής, ειδικά στην Αττική. «Χρειαζόμαστε και μακροπρόθεσμα και βραχυπροθέσμα μέτρα γιατί μας τελειώνει το νερό» σημείωσε και πρόσθεσε ότι μέχρι το 2030 για έργα που αφορούν στο νερό και όχι στην αποχέτευση, απαιτούνται τουλάχιστον 10 δισ. ευρώ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Χάρης Σαχίνης, επισήμανε ότι υπάρχει έλλειμα νερού 225 εκατ. κ.μ. και προστίθενται εφεδρικοί ταμιευτήρες και γεωτρήσεις που μπορούν να συνεισφέρουν έως 75 εκατ. κ.μ., σύμφωνα με το υπάρχον πλάνο της ΕΥΔΑΠ, αλλά με υψηλά ενεργειακά κόστη. Ως αποτελεσματική λύση παρουσίασε τη διασύνδεση με τη λίμνη των Κρεμαστών που πενταπλασιάζει τα αποθέματα με μηδενικό λειτουργικό κόστος για την κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους των αναγκών, ενώ – σε περίπτωση που η διασύνδεση με τα Κρεμαστά αργεί – υπάρχει γρήγορη ενδιάμεση λύση μεταφοράς νερού με πλοία. Χαρακτήρισε, δε, την αφαλάτωση σημαντική, αλλά με υψηλό ενεργειακό κόστος. «Εξετάζουμε μακροπρόθεσμα την αξιοποίηση ανακυκλωμένου νερού, που μέχρι σήμερα απορρίπτεται στη θάλασσα, για άρδευση και βιομηχανική χρήση», είπε επίσης. Παρουσίασε, δε, τα έργα που υλοποιεί η ΕΥΔΑΠ έως το 2029, τα οποία αφορούν στη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του δικτύου ύδρευσης με στόχο τη μείωση των διαρροών, προϋπολογισμού 170 εκ. ευρώ, και σε μαζικές αντικαταστάσεις πεπαλαιωμένων υδρομετρητών και προμήθεια και εγκατάσταση έξυπνων μετρητών, προϋπολογισμού 122 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του, ο John P. Kmiec, Διευθυντής Tucson Water USA μίλησε για το Central Arizona Project το οποίο έλυσε το πρόβλημα της επάρκειας νερού σε μια άνυδρη περιοχή. Με επίκεντρο την ανακύκλωση νερού, τις τεχνητές υπόγειες εγκαταστάσεις (όπως CAVSARP και SAVSARP), την υλοποίηση ευρύτατων προγραμμάτων εκπαίδευσης και ενημέρωσης παιδιών σχολικής ηλικίας και την παροχή κινήτρων για την εξοικονόμηση νερού, η περιοχή Τούσον έχει επιτύχει αξιοσημείωτη μείωση κατανάλωσης και βελτίωση αποδοτικότητας. Στην παρουσίασή του ανέδειξε τον συνδυασμό τεχνολογίας, εκπαίδευσης και συμμετοχικής πολιτικής ως πρότυπο βιώσιμης διαχείρισης νερού για άνυδρες περιοχές διεθνώς.
Ο πρώην Γενικός Διευθυντής The Israel Water Authority, Giora Shaham, παρουσίασε το μοντέλο διαχείρισης υδάτινων πόρων του Ισραήλ ως παράδειγμα ολιστικής προσέγγισης σε συνθήκες περιορισμένων φυσικών πόρων και κλιματικής αστάθειας. Μέσω συνδυασμού τεχνολογιών εξοικονόμησης, επαναχρησιμοποίησης λυμάτων, αφαλάτωσης, τιμολογιακής πολιτικής που αντικατοπτρίζει το πραγματικό κόστος, αυστηρών ρυθμίσεων και μακροπρόθεσμου σχεδιασμού, το Ισραήλ, μια άνυδρη χώρα, κατάφερε να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες, επενδύοντας παράλληλα σε καινοτομία και εκπαίδευση και ενεργειακές συνέργειες.
Συντονιστής ήταν ο Booky Oren, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Booky Oren Global Water Technologies, ο οποίος σημείωσε ότι χρειάζεται επαγρύπνηση και ενημέρωση. «Χωρίς επίγνωση ότι το νερό τελειώνει, οι άνθρωποι δεν θα πάρουν αποφάσεις, χρειάζεται αυτό να το καταλάβει όλος ο πληθυσμός της Ελλάδας» είπε. Πρόσθεσε, δε, ότι στις ΗΠΑ απαιτήθηκαν 40 χρόνια για να επιλυθεί η λειψυδρία, ώστε σήμερα, ακόμα και στη μέση της ερήμου, να υπάρχουν αποθέματα για άλλα 100 χρόνια. «Στο δε Ισραήλ», όπως είπε, «χρειάστηκαν 25 έτη για να ρυθμιστεί το θέμα».

Σχετικά

Tags: content from partnersΕΥΔΑΠ
Share18Tweet11Share3Send

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Απεγγραφή από τις ειδοποιήσεις
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

The Wire

Κωνσταντινίδης: Ο ΟΤΕ ενισχύει τις ψηφιακές υποδομές της Ελλάδας

13 Μαρτίου 2026
The Wire

Ανδρέας Αρανίτης: Ο Όμιλος AKTOR στηρίζει την ανάπτυξη της Κρήτη

13 Μαρτίου 2026
The Wire

Coffee Island – HAWCT: Ενημέρωση για το Women Say NO to Violence

13 Μαρτίου 2026
Επόμενο άρθρο

Μπάχαλο Τραμπ με Κίνα... τον μαζεύει ο Λευκός Οίκος

Ινδία και Πακιστάν συμφώνησαν να τερματίσουν τις εχθροπραξίες

Μετάφραση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

MostPopular

  • Που μένουν οι υπερ-πλούσιοι σήμερα

    67 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Ο Τραμπ προσπαθεί να σύρει και άλλες χώρες στο μέτωπο κατά του Ιράν

    65 shares
    Share 26 Tweet 16
  • Νέες κωλοτούμπες pre-open Τραμπ: Μιλά για συμφωνία, ζητά πλοία

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Ανεβάζει τον πήχη η Βρεττού – Τα KPI’s που πούλησε στους αναλυτές

    155 shares
    Share 62 Tweet 39
  • Χάσετ: Έως έξι ενδομάδες θα διαρκέσει ο πόλεμος

    49 shares
    Share 20 Tweet 12

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Πρόσφατα άρθρα

  • Χάσετ: Έως έξι ενδομάδες θα διαρκέσει ο πόλεμος
  • Deal Ιράν – Ινδίας: Στέλνει δύο LPG τάνκερ
  • Νέες κωλοτούμπες pre-open Τραμπ: Μιλά για συμφωνία, ζητά πλοία
  • Οι φωτιές από μπαταρίες λιθίου παραλύουν τα λιμάνια
  • Ιράν: Συνελήφθησαν 20 άτομα για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

 

Φόρτωση σχόλιων...
 

    Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
    Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr