• Τελευταία
  • Trending
  • All
Christos Megalou

Μεγάλου: Η Πειραιώς αντέχει στις πιέσεις με 3+1 κινήσεις

6 Μαΐου 2025

Ποιους ενοχλεί ο νέος Πάπας – Τράβηξε αυτιά με το καλημέρα

9 Μαΐου 2025

Η Snappi είναι έτοιμη να βγει στην Ελλάδα – Τα πρώτα βήματα και η επόμενη μέρα

9 Μαΐου 2025

Ουκρανία: Ανακάλυψε ουγγρικό δίκτυο κατασκόπων

9 Μαΐου 2025

Eurobank: Ανεβάζει τον πήχυ στα €3,20 η Citi

9 Μαΐου 2025

Οι αλουμινάδες δεν τρέχουν στις ΗΠΑ… παρά τους δασμούς

9 Μαΐου 2025

Ο Σι θέλει καρέκλα στο τραπέζι για Ουκρανία – Ζήτησε δίκαιο deal από Πούτιν

9 Μαΐου 2025
Ψάλτης: Το deal Alpha - Unicredit ανοίγει το δρόμο για τη διεθνοποίηση των ελληνικών εταιριών

Τρίμηνο ρεκόρ το Q1 για την Alpha Bank – Ανεβάζει τον πήχη ο Ψάλτης

9 Μαΐου 2025

Πάνω από τις προβλέψεις οι εξαγωγές της Κίνας

9 Μαΐου 2025

Επικοινωνία Τραμπ – Μερτς και δηλώσεις χωρίς… περιεχόμενο

9 Μαΐου 2025

Αντώνης Πετρόπουλος και Γιώργος Αλεξόπουλος στο pre-game show του Πάμε Στοίχημα Football Party by Gazzetta

9 Μαΐου 2025

Κινεζικό J10 του Πακιστάν κατέρριψε ινδικό Rafale – Ενδεχόμενη εμπλοκή Τουρκίας

9 Μαΐου 2025

Δύο Ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν σε σφοδρές συγκρούσεις στη νότια Λωρίδα της Γάζας

9 Μαΐου 2025

Flame – Meteo: Μειώνονται οι πυρκαγιές, όχι όμως και τα καμμένα

9 Μαΐου 2025

Ουκρανία: Πάνω από 700 ρωσικές επιθέσεις

9 Μαΐου 2025

Καιρός: Αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες

9 Μαΐου 2025

Habemus Papam: Ο καρδινάλιος Ρόμπερτ Πρέβοστ είναι ο νέος πάπας Λέων ΙΔʼ

8 Μαΐου 2025

Οι Ευρωπαίοι φοβούνται περισσότερο… έναν πόλεμο

8 Μαΐου 2025

Ημιτελή εμπορική συμφωνία με τη Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ο Τραμπ

8 Μαΐου 2025

Habemus Papam: Λευκός καπνός στην Capela Sixtina

8 Μαΐου 2025

Κόπωση και πτώση στις 1.721 μονάδες στο Χρηματιστήριο 

8 Μαΐου 2025

Η realme αποκαλύπτει παγκοσμίως τη σειρά GT 7 στις 27 Μαΐου

8 Μαΐου 2025
Ο CEO της Eurobank Φωκίων Καραβίας

Έπιασε τους στόχους η Eurobank: Από το εξωτερικό και Wealth Management τα κέρδη

8 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar

Μεγάλου: Η Πειραιώς αντέχει στις πιέσεις με 3+1 κινήσεις

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
6 Μαΐου 2025
Στις On the Radar, The Wire, Τράπεζες
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
18 0
0
Christos Megalou

Ο CEO της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου

49
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

 

Στρατηγικό σχεδιασμό για την αντιστάθμιση της επίπτωσης από τη μείωση των εσόδων λόγω της μείωσης επιτοκίων παρουσίασε η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς στο πλαίσιο του conference call με τους αναλυτές για τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2025, εστιάζοντας σε ένα μπλοκ ενεργειών με στόχο τη βιώσιμη αντιστάθμιση και τη διαφοροποίηση των εσόδων.

Η επίπτωση της επικείμενης μείωσης των επιτοκίων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην καθαρή επιτοκιακή επίδοση (Net Interest Income – NII) βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των αναλυτών κατά τη διάρκεια του conference call της Τράπεζας Πειραιώς για τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2025.

Η διοίκηση της Πειραιώς αν και πιέστηκε από τους αναλυτές επέμεινε ότι τα μεγέθη την κατατάσσουν στην κορυφή μεταξύ των ανταγωνιστών σε όρους αποδοτικότητας του management, ελέγχου κόστους και αντιστάθμισης, ενώ επενδύει επιθετικά στη διαφοροποίηση με στόχο την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κερδοφορίας.

Στην ουσία ο CEO της Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου και ο CFO Θοδωρής Γναρδέλης σκιαγράφησαν τρεις βασικούς τομείς ως ανάχωμα για την αντιμετώπιση των πιέσεων στο NII: Τα νέα δάνεια, την ενεργητική διαχείριση καταθέσεων (wealth management), την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής και το launch της Snappy. Για την ώρα όμως, ρόλο κυμματοθαραύστη παίζουν οι δύο πρώτοι πυλώνες, ενώ Εθνική Ασφαλιστική και Snappy είναι μεσοπρόθεσμου και μακροχρόνιου ορίζοντα.

Οι βασικές ενότητες

Οι αναλυτές επιδίωξαν να αποσαφηνίσουν το βαθμό ευαισθησίας του NII σε διαφορετικά σενάρια νομισματικής πολιτικής, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις στρατηγικές αντιστάθμισης που υιοθετεί η τράπεζα για να περιορίσει την αρνητική επίπτωση της αποκλιμάκωσης των επιτοκίων.

Η δεύτερη θεματική ενότητα που απασχόλησε τη συζήτηση ήταν η προοπτική πιστωτικής επέκτασης, τόσο στη λιανική όσο και στην επιχειρηματική τραπεζική. Οι ερωτήσεις επικεντρώθηκαν στη δυναμική της στεγαστικής και καταναλωτικής πίστης, στα πιθανά εμπόδια του προγράμματος «Σπίτι μου ΙΙ» και στην ικανότητα της τράπεζας να επιτύχει τον ετήσιο στόχο των €2,6 δισ. σε καθαρή νέα πίστη. Παράλληλα, οι αναλυτές ζήτησαν διευκρινίσεις για τη σύνθεση του χαρτοφυλακίου νέων χρηματοδοτήσεων, με τη διοίκηση να αναδεικνύει τις μεγάλες συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο εταιρικό σκέλος κατά το πρώτο τρίμηνο και τη θετική τάση που καταγράφεται σε κλάδους όπως η μεταποίηση, η ενέργεια και το real estate.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον καταγράφηκε και για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής, με επίκεντρο την κεφαλαιακή επίπτωση της συναλλαγής, τις ρυθμιστικές εξελίξεις γύρω από το Danish Compromise και τη συμβολή της απόκτησης στη διαφοροποίηση και σταθεροποίηση των πηγών εσόδων. Οι αναλυτές επιδίωξαν να αποτιμήσουν τη βιωσιμότητα του επιχειρηματικού μοντέλου της Τράπεζας σε ένα περιβάλλον μειούμενων επιτοκίων, πιεσμένων spreads και αυξανόμενης ρυθμιστικής απαίτησης, με την Πειραιώς να απαντά με σαφήνεια, τεχνική επάρκεια και στρατηγική συνοχή.

Κατά τη διάρκεια του conference call για τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2025, η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς υπογράμμισε τη σημαντική αύξηση των υπό διαχείριση κεφαλαίων (Assets Under Management – AUM), τα οποία ενισχύθηκαν κατά 25% σε ετήσια βάση, φθάνοντας τα €12,5 δισ..

Η αύξηση αυτή αποδόθηκε κυρίως στη δυναμική των αμοιβαίων κεφαλαίων, τα οποία αποτέλεσαν τον βασικό μοχλό ανόδου των AUM. Η διοίκηση επεσήμανε ότι η στρατηγική της τράπεζας στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση των μη επιτοκιακών εσόδων, με τα έσοδα από προμήθειες επί των AUM να συμβάλλουν καθοριστικά στη διαφοροποίηση του λειτουργικού αποτελέσματος. Συγκεκριμένα, οι προμήθειες από επενδυτικά προϊόντα και διαχείριση κεφαλαίων παρουσίασαν έντονη αύξηση, με τη διοίκηση να σημειώνει πως οι επιδόσεις στον τομέα αυτό αναδεικνύουν την ικανότητα της τράπεζας να αξιοποιεί τις συνθήκες ρευστότητας των πελατών της και να κατευθύνει τα κεφάλαιά τους σε προϊόντα υψηλότερης απόδοσης.

Τα αποτελέσματα

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε καθαρά κέρδη €284 εκατ. για το πρώτο τρίμηνο του 2025, σημειώνοντας αύξηση 22% σε ετήσια βάση, με κέρδη ανά μετοχή στα €0,22. Η αύξηση των εξυπηρετούμενων δανείων κατά €1,1 δισ. και η ενίσχυση των υπό διαχείριση κεφαλαίων κατά 25% στα €12,5 δισ., αντικατοπτρίζουν μια ισχυρή πιστωτική δυναμική και ενισχυμένη εμπιστοσύνη καταθετών και επενδυτών.

Η διοίκηση της τράπεζας εξέφρασε ικανοποίηση για τα αποτελέσματα, επισημαίνοντας την ανθεκτικότητα της ελληνικής οικονομίας, με ρυθμό ανάπτυξης 2,3%, υψηλότερο από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης, και πρωτογενές πλεόνασμα 4,8% του ΑΕΠ.

Ανησυχία για τα επιτοκιακά έσοδα

Η επίπτωση της αναμενόμενης μείωσης των επιτοκίων της ΕΚΤ στην καθαρή επιτοκιακή επίδοση (Net Interest Income – NII) κυριάρχησε στις ερωτήσεις των αναλυτών. Ο CFO της Τράπεζας, Θ. Γναρδέλλης, εξήγησε:

Σχετικάθέματα

Η Snappi είναι έτοιμη να βγει στην Ελλάδα – Τα πρώτα βήματα και η επόμενη μέρα

9 Μαΐου 2025
Ψάλτης: Το deal Alpha - Unicredit ανοίγει το δρόμο για τη διεθνοποίηση των ελληνικών εταιριών

Τρίμηνο ρεκόρ το Q1 για την Alpha Bank – Ανεβάζει τον πήχη ο Ψάλτης

9 Μαΐου 2025
Ο CEO της Eurobank Φωκίων Καραβίας

Έπιασε τους στόχους η Eurobank: Από το εξωτερικό και Wealth Management τα κέρδη

8 Μαΐου 2025

«Για κάθε €2 απώλειας από τα επιτόκια, το €1 ανακτάται μέσω της πιστωτικής επέκτασης».

Ειδικότερα, κάθε πτώση 100 μονάδων βάσης στα επιτόκια προκαλεί μείωση €30 εκατ. στο NII, με την τράπεζα να εστιάζει στην αντιστάθμιση μέσω νέων δανείων, της αύξησης καταθέσεων και του ελέγχου κόστους.

Η διατήρηση σημαντικού μέρους των καταθέσεων στο «φθηνό» Ταμιευτήριο και η αυστηρή διαχείριση εξόδων ενισχύουν τη σταθερότητα του NII σε περιβάλλον χαμηλών επιτοκίων.

Στα αποτελέσματα, άλλωστε, καταγράφεται μεγάλη αύξηση των υπό διαχείριση κεφαλαίων, που συνεπάγεται μετατροπή των καταθέσεων σε πιο ευέλικτες και αποδοτικές μορφές κεφαλαίου, που συμβάλλουν τόσο στη μείωση του κόστους όσο και στην αύξηση ρευστότητας και αποδόσεων, εντείνονοντας τη δυναμική διαφοροποιημένης διαχείρισης.

Ανταμοιβή των μετόχων

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε διανομή μερίσματος €373 εκατ. (30 σεντς/μετοχή) από τα αποτελέσματα του 2024, αυξημένο κατά πέντε φορές σε σύγκριση με πέρυσι. Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου 2025. Επιπλέον, εφαρμόζεται πολιτική διανομής του 50% των τριμηνιαίων κερδών, με ετήσια απόδοση 44 σεντς/μετοχή.

Πιστωτική επέκταση

Ο CEO Χρήστος Μεγάλου τόνισε την ισχυρή επίδοση του πρώτου τριμήνου, ιδιαίτερα στη χρηματοδότηση μεγάλων επιχειρήσεων, σε τομείς όπως μεταποίηση, ενέργεια και real estate. Ο ετήσιος στόχος για καθαρή πιστωτική επέκταση €2,6 δισ. παραμένει αμετάβλητος, όπως και ο στόχος για NII €1,9 δισ. για το σύνολο του έτους.

Τομέας Λιανικής:

  • Καταναλωτικά δάνεια: θετική καθαρή ροή.
  • Στεγαστικά δάνεια: οριακή θετική αύξηση αναμένεται εντός του 2025.
  • Σπίτι μου ΙΙ: Δυστοκία στην απορρόφηση, αλλά προσδοκία κυβερνητικών παρεμβάσεων για επιτάχυνση της υλοποίησης.

Αποπληρωμές δανείων

Οι αποπληρωμές επιχειρηματικών δανείων στο πρώτο τρίμηνο ήταν διαχειρίσιμες και χαμηλότερες σε σχέση με το 2024. Η διοίκηση εκτιμά ότι η μέτρια απομόχλευση θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Διαφοροποίηση με Εθνική Ασφαλιστική και Snappy

Η εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής προχωρά, με το τίμημα να διαμορφώνεται στα €600 εκατ. σε μετρητά. Η ολοκλήρωση αναμένεται έως τα τέλη του 2025, μετά την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Η τράπεζα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από το Danish Compromise, αναφορικά με τις εποπτικές απαιτήσεις κεφαλαίων.

Η εξαγορά εκτιμάται ότι θα έχει κεφαλαιακή επίπτωση 150-160 μονάδων βάσης, με διατήρηση του CET1 άνω του 13%, χωρίς να ενσωματώνει συνέργειες, και θεωρείται κερδοφόρα για τους μετόχους.

Η πλατφόρμα Snappy προγραμματίζεται να λανσαριστεί εντός του β’ τριμήνου 2025, με τη διοίκηση να ανακοινώνει σύντομα την πρόοδο και τα κόστη του έργου. Πρόκειται για σημαντικό βήμα στον ψηφιακό μετασχηματισμό, στοχεύοντας στην ενίσχυση της πελατοκεντρικής εμπειρίας.

Ταμείο Ανάκαμψης

Η Πειραιώς έχει εκταμιεύσει €2,2 δισ. δάνεια μέσω του RRF, κινητοποιώντας συνολικές επενδύσεις €7 δισ. Η τράπεζα ηγείται της αξιοποίησης του Ταμείου Ανάκαμψης για τη στήριξη βιώσιμων και καινοτόμων έργων, ειδικά σε στρατηγικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας.

Σχετικά

Tags: ΑποτελέσματαΤράπεζα ΠειραιώςΧρήστος Μεγάλου
Share20Tweet12Share3Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

Η Snappi είναι έτοιμη να βγει στην Ελλάδα – Τα πρώτα βήματα και η επόμενη μέρα

9 Μαΐου 2025
Ψάλτης: Το deal Alpha - Unicredit ανοίγει το δρόμο για τη διεθνοποίηση των ελληνικών εταιριών
On the Radar

Τρίμηνο ρεκόρ το Q1 για την Alpha Bank – Ανεβάζει τον πήχη ο Ψάλτης

9 Μαΐου 2025
Ο CEO της Eurobank Φωκίων Καραβίας
On the Radar

Έπιασε τους στόχους η Eurobank: Από το εξωτερικό και Wealth Management τα κέρδη

8 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Metlen-KNDS ξεδίπλωσαν τον Philoctetes στην DEFEA

Η Berkshire έχει υπερδιπλασιάσει τα μετρητά της σε 18 μήνες!

MostPopular

  • Habemus Papam: Ο καρδινάλιος Ρόμπερτ Πρέβοστ είναι ο νέος πάπας Λέων ΙΔʼ

    125 shares
    Share 50 Tweet 31
  • Realme 14 5G: Οι Gamers της Gen-Z βρήκαν κινητό

    252 shares
    Share 101 Tweet 63
  • Underdog DEFEA 2025 Edition: Η Qualco μπαίνει και στα αμυντικά έργα

    85 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Ημιτελή εμπορική συμφωνία με τη Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ο Τραμπ

    61 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Έπιασε τους στόχους η Eurobank: Από το εξωτερικό και Wealth Management τα κέρδη

    59 shares
    Share 24 Tweet 15

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr