• Τελευταία
  • Trending
  • All

Ο Τραμπ σοκάρει (λίγο) τις αγορές… η διόρθωση είχε αργήσει

3 Απριλίου 2025

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025

Με διπλάσιο μέρισμα για τη χρήση του 2024 η ΕΥΑΘ

22 Μαΐου 2025

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025

Ινδία: Απάτη υπαλλήλων φέρνει ζημία-ρεκόρ στην IndusInd

22 Μαΐου 2025

Ο Χίτλερ όριο. Των συντηρητικών… Λέει ο Βέμπερ

22 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η Alpha «παντρεύεται» τη Visa

22 Μαΐου 2025

Υποτροφίες για θέσεις co-working στο WHEN Hub

22 Μαΐου 2025

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Ο πρόεδρος της Ideal Holdings Λάμπρος Παπακωνσταντίνου

IDEAL Holding: +45% τα καθαρά κέρδη στο Q1

22 Μαΐου 2025

Μεγάλη αύξηση κερδών της ElvalHalcor στο Q1 λόγω…

22 Μαΐου 2025

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025

Πιέζονται τα Supermarket – Οι κινήσεις της METRO το 2025

22 Μαΐου 2025

Η Ρωσία κατέρριψε 23 drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα

22 Μαΐου 2025
Smoke rises from an Israeli airstrike in Dahiyeh, Beirut, Sunday, Oct. 27, 2024. (AP Photo/Hassan Ammar)

Τρεις νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα του Ισραήλ στον Λίβανο

22 Μαΐου 2025
Weather report, δελτίο καιρού, καιρός

Καιρός: 30άρια, λίγες βροχές και σκόνη στην ατμόσφαιρα έως το Σάββατο

22 Μαΐου 2025

Η “τελική λύση” πίσω από το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα

22 Μαΐου 2025

Εκτέλεση δύο υπαλλήλων της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον

22 Μαΐου 2025

Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

22 Μαΐου 2025
Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

22 Μαΐου 2025

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar

Ο Τραμπ σοκάρει (λίγο) τις αγορές… η διόρθωση είχε αργήσει

Finance & Banking IntelligenceΑπόFinance & Banking Intelligence
3 Απριλίου 2025
Στις On the Radar, The Wire, Αγορές
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
25 0
0
67
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να επιβάλλει δασμούς από την Κίνα και την Ευρώπη, έως του πιγκουίνους του νησιού Χερντ δεν είναι κίνηση εντυπωσιασμού, αλλά σαφής στρατηγική ενεργής υπονόμευση της παγκόσμιας οικονομικής τάξης και πολιτική για τον περιορισμό του ελλείμματος των ΗΠΑ. Οι αγορές βρίσκονται αντιμέτωπες με ένα σκληρό και επιβεβλημένο reality check, το οποίο όσο και αν το απαλύνουν τα μέτρα ρευστότητας των κεντρικών τραπεζών, αλλάζει πολλά.

Υπ αυτό το πρίσμα, η πρώτη αντίδραση των αγορών είναι… αγχωτική καθώς οι επενδυτές έρχονται αντιμέτωποι με το νέο κύμα αστάθειας και αβεβαιότητας. Έτσι, σε πτώτη φάση οι επενδυτές χάνουν -θα δούμε για πόσο- την όρεξη για ανάληψη ρίσκου, πυροδοτώντας sell-off στις μετοχές και φυγή για τα ασφαλή καταφύγια.

Σχετικάθέματα

Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025

Οι αγορές στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, μαζί με τα futures δεικτών στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, βυθίζονται την Πέμπτη, μετά την ανακοίνωση του Τραμπ για υψηλότερους του αναμενόμενου δασμούς σε περισσότερες από 180 χώρες και εδάφη, εντείνοντας τους φόβους για παρατεταμένη εμπορική σύγκρουση και επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομίας.

Οι συνολικοί δασμοί προς την Κίνα ανέρχονται πλέον στο 54%, ενώ η ΕΕ και η Ιαπωνία αντιμετωπίζουν βαριά τέλη 20% και 24%, αντίστοιχα.

Στην πραγματικότητα, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θέλει να τιμωρήσει τους εταίρους αλλά να μειώσει τα ελλείμματα, να εξασφασλίσει έσοδα και να μπορέσει να υλοποιήσει τις προεκλογικές του εξαγγελίες για μειώσεις φόρων. Παράλληλα, προσπαθεί με μια κίνηση να τελειώσει με το μοντέλο της εμπορικής παγκοσμιοποίησης, επαναφέροντας καθεστώς δασμών και διμερών εμπορικών συμφωνιών.

Ο βασικός δασμός ύψους 10% εφαρμόζεται καθολικά, ενώ επιπλέον επιβαρύνσεις στοχεύουν χώρες με πλεονασματικό εμπορικό ισοζύγιο έναντι των ΗΠΑ — με την Κίνα να επιβαρύνεται με 34%, την ΕΕ με 20%, την Ιαπωνία με 24% και την Ινδία με 26%. Παράλληλα, τέθηκε σε ισχύ ειδικός δασμός 25% στα εισαγόμενα αυτοκίνητα και ανταλλακτικά, πλήττοντας περαιτέρω την παγκόσμια αλυσίδα αξίας.

Αν και ο τομέας ενέργειας (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, διυλισμένα προϊόντα) εξαιρέθηκε, οι φόβοι για παγκόσμιο εμπορικό πόλεμο κλιμακώνονται ραγδαία.

Η αντίδραση των χωρών και περιοχών δεν είναι ομόθυμη, καταδεικνύοντας ότι ο Τραμπ θα καταφέρει -σε πρώτη φάση- να στήσει πολλά τραπέζια διαπραγματεύσεων προσφέροντας διμερείς συμφωνίες εκμεταλλευόμενος τη μόχλευση της εμπορικής και στρατιωτικής ισχύος των ΗΠΑ, περιορίζοντας έτσι τη δυνατότητα σύστασης ενιαίων μετώπων.

Ακόμα και η ΕΕ, που έχει προαναγγείλει αντίποινα δεν διαθέτει ενεργό ενιαίο μέτωπο, Η πρόεδρος της Κομισιόν επέμεινε στην ετοιμότητα της ΕΕ να απαντήσει, διευκρίνησε όμως ότι θα το πράξει εφόσον αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις, οι οποίες όμως δεν έχουν καν ξεκινήσει. Έτσι, η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν αποκαλύπτει τις εσωτερικές διαιρέσεις…

Η Κίνα ανακοίνωσε ήδη ότι θα απαντήσει με σκληρά αντίποινα, η μόνη έως τώρα ισχυρή απάντηση. Για παραβίαση των διεθνών κανόνων μιλάει η Ιαπωνία, ενώ η Κορέα λαμβάνει εσωτερικά μέτρα στήριξης των βιομηχανιών που πλήττονται.

Η αντίδραση των αγορών

Οι κινήσεις του Τραμπ και οι αντιδράσεις από την Ευρώπη, την Κίνα και άλλες χώρες και περιοχές προκαλούν στρες και κραδασμούς στις αγορές, οι οποίες κινούνταν ανοδικά ενώ το γεωπολιτικό και πολιτικό ρίσκο ανέβαινε διεθνώς, κυρίως λόγω της άφθονης ρευστότητας που έχουν διατηρήσι στο σύστημα οι κεντρικές τράπεζες δημιουργώντας συνθήκες αποσυσχέτησης αγορών/πραγματικότητας.

Ο δείκτης “φόβου” VIX βρίσκεται σε επίπεδα άνω του 20, που σηματοδοτούν σχετικά αυξημένη μεταβλητότητα, απέχει όμως από επίπεδα που θα σηματοδοτούσαν πανικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να εκτοξευθεί σε μερικά λεπτά. Για την ώρα πάντως, δεν καταγράφεται τέτοιου είδους δυναμική.

Πλέον, οι επενδυτές είναι αναγκασμένοι να υπολογίσουν τα επιπλέον κόστη, το περιορισμένο εύρος κινήσεων αντιστάθμισης σε δημοσιονομικό και νομισματικό επίπεδο και την ευρύτητα των δασμών που σηματοδοτεί παγκόσμιο εμπορικό πόλεμο.

Ράλι στον χρυσό, αντέχει το ευρώ

Η ανακοίνωση προκάλεσε άμεση αποστροφή προς τον κίνδυνο, με τους επενδυτές να αναζητούν ασφαλή καταφύγια. Ο χρυσός εκτινάχθηκε στα 3.164 δολάρια ανά ουγγιά, καταγράφοντας ιστορικό υψηλό, ενισχυόμενος και από τις προσδοκίες για μειώσεις επιτοκίων στις ΗΠΑ, την εντεινόμενη ζήτηση από ETFs και τις αυξημένες αγορές από κεντρικές τράπεζες, όπως το κινεζικό ETF που προσέθεσε 233.000 ουγγιές. Αντίθετα, ο άργυρος υποχώρησε άνω του 1%, αγγίζοντας χαμηλό εβδομάδας στα 33,50 δολάρια, εν μέσω ρευστοποιήσεων εμπορευμάτων.

Στη Wall Street τα futures καταγράφουν βαριές απώλειες: Dow Jones -2%, S&P 500 -3% και Nasdaq 100 -4,2%. Ιδιαίτερα ισχυρές πιέσεις δέχονται εταιρίες με παγκόσμιες εφοδιαστικές αλυσίδες: η Apple χάνει 7,5%, η Nike 7%, η Five Below κατέρρευσε κατά 14%, η Dollar Tree κατά 11% και η Gap απώλεσε 8,5%. Αντίστοιχα, ο κλάδος τεχνολογίας πιέζεται επίσης: Tesla -7,2%, Nvidia -5,2% και Amazon -5,8%. Οι πιέσεις κλιμακώνονται και από τα απογοητευτικά οικονομικά στοιχεία: ο μεταποιητικός δείκτης συρρικνώθηκε τον Μάρτιο, ενώ οι ανοιχτές θέσεις εργασίας υποχώρησαν στις 7,57 εκατομμύρια τον Φεβρουάριο, κάτω από τις προβλέψεις.

Οι ανησυχίες για έναν παρατεταμένο εμπορικό πόλεμο εντάθηκαν και από τη σφοδρή αντίδραση της Κίνας, η οποία υποσχέθηκε «αποφασιστικά» αντίμετρα για την προστασία των συμφερόντων της, στοχοποιώντας μελλοντικά μέτρα σε στρατηγικούς τομείς.

Υπό πίεση και οι ασιατικές αγορές

Η αστάθεια επεκτάθηκε στις ασιατικές και αναδυόμενες αγορές. Στην Ινδία, ο δείκτης BSE Sensex υποχώρησε κατά 327 μονάδες ή 0,4%, διακόπτοντας τη θετική πορεία προηγούμενων ημερών, υπό το βάρος των νέων δασμών των ΗΠΑ και της επιβολής 25% σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Ο δείκτης Nifty 50 σημείωσε αντίστοιχη πτώση, με τις μεγαλύτερες απώλειες σε τεχνολογικές και αυτοκινητοβιομηχανίες: Tata Consultancy Services (-2,4%), Infosys (-2,4%), HCL Tech (-2,3%), Tech Mahindra (-2,1%) και Tata Motors (-1,6%). Παρά ταύτα, ιδιωτική έρευνα στην Κίνα έδειξε επιτάχυνση της ανάπτυξης στον ιδιωτικό τομέα, περιορίζοντας μέρος των απωλειών στις ασιατικές αγορές.

Ανησυχία στις αγορές εμπορευμάτων

Η ανησυχία για επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομίας αντανακλάται έντονα στην αγορά πετρελαίου. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για το Brent κατέρρευσαν σχεδόν 3%, υποχωρώντας κάτω από τα 73 δολάρια το βαρέλι, καθώς οι επενδυτές στράφηκαν σε ασφαλή καταφύγια. Παρότι οι εισαγωγές ενέργειας εξαιρούνται από τα μέτρα, οι νέοι δασμοί κλιμακώνουν τις ανησυχίες για τη ζήτηση.

Η πτωτική τάση επιτάθηκε από την αιφνιδιαστική αύξηση των αμερικανικών αποθεμάτων κατά 6,2 εκατομμύρια βαρέλια — έναντι εκτίμησης για μείωση κατά 2 εκατ. — εξαιτίας εισαγωγών από τον Καναδά. Ταυτόχρονα, η Ρωσία ανακοίνωσε νέους περιορισμούς στις εξαγωγές, αναστέλλοντας φορτώσεις από στρατηγικά λιμάνια. Η προσοχή στρέφεται πλέον στη συνεδρίαση του OPEC+ εντός της εβδομάδας για ενδείξεις γύρω από τις παγκόσμιες ισορροπίες προσφοράς.

Στις αγορές πολύτιμων μετάλλων, ο χρυσός εκτινάχθηκε σε ιστορικό υψηλό στα 3.164 δολάρια/ουγγιά, ενισχυμένος από την αυξημένη αποστροφή προς τον κίνδυνο, την πιθανότητα μειώσεων επιτοκίων από τη Fed και τη συνεχιζόμενη ζήτηση από ETFs και κεντρικές τράπεζες (με το κινεζικό ETF να αυξάνει τις θέσεις του κατά 233.000 ουγγιές). Αντίθετα, ο άργυρος υποχώρησε άνω του 1%, φτάνοντας στα 33,50 δολάρια, σε χαμηλό εβδομάδας.

Τα συμβόλαια φοινικέλαιου στη Μαλαισία υποχώρησαν κάτω από τα 4.500 MYR ανά τόνο, διακόπτοντας πολυήμερη ανοδική πορεία. Η διπλή πίεση των αυξημένων δασμών και της προοπτικής αύξησης της προσφοράς —καθώς οι εργάτες επιστρέφουν στις φυτείες μετά τις διακοπές Eid-ul-Fitr— ενίσχυσε τις πτωτικές προσδοκίες. Οι απώλειες περιορίστηκαν από στοιχεία που δείχνουν άνοδο στις εξαγωγές Μαλαισιανού φοινικέλαιου και προσδοκίες ενίσχυσης της ζήτησης από την Ινδία, τον μεγαλύτερο αγοραστή.

 

Σχετικά

Tags: γεωοικονομίαεμπορεύματαρίσκοΧρηματιστήριο
Share27Tweet17Share5Send
Finance & Banking Intelligence

Finance & Banking Intelligence

ΣχετικάΆρθρα

Female Russian Spy Emerging from Shadows
Crisis Zone

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025
On the Radar

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Ο Τραμπ επέβαλε δασμούς ύψους 10% ακόμα και σε ακατοίκητα νησιά

Σύμφωνα με τη λίστα του Forbes World's Billionaires για το 2025, πολλοί από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο είναι πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών.

Που ζουν οι super-rich... Ένας στην Αλβανία!

MostPopular

  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    82 shares
    Share 33 Tweet 21
  • Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

    54 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

    53 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    945 shares
    Share 378 Tweet 236

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr