• Τελευταία
  • Trending
  • All

Παραβατικότητα, Νέα Μέσα, Cancel Culture και Digital Trends στο 1ο MAD FORUM

21 Μαρτίου 2025

Πειραιώς: Συμμετοχή στο Ταμείο Χαρτοφυλακίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

21 Μαΐου 2025

Bolt: Νέα λειτουργία για προγραμματισμένες διαδρομές από και προς τον ΔΑΑ

21 Μαΐου 2025
Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS και Ρενάτα Βαλμά, Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα 50 χρόνια των Παιδικών Χωριών SOS στην Ελλάδα

21 Μαΐου 2025

ΖΑΓΟΡΙ: Το 2025 σηματοδοτεί την αλλαγή. Νέα εικόνα, ίδια πηγή ζωής

21 Μαΐου 2025

Foundever: Πέντε βασικές στρατηγικές για την ενίσχυση του brand loyalty

21 Μαΐου 2025

Μίνι έμφραγμα λόγω Bloomberg στις αγορές

21 Μαΐου 2025

A. Agarwal (Citi): Custody και χρηματοπιστωτικό σύστημα – Προκλήσεις και τάσεις

21 Μαΐου 2025
Ο Βαίλης Ψάλτης

Ψάλτης: Η Alpha Bank σε διαδικασία… αντεπίθεσης

21 Μαΐου 2025

ΕΚΤΕΡ: Προσωρινός ανάδοχος έργου αναβάθμισης του Νοσοκομείου Ιωαννίνων

21 Μαΐου 2025
Χωρίς εθνική στρατηγική για τον τουρισμό οδεύει η Ελλάδα, αφήνοντας ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που σήμερα έχει στα χέρια της για ανάπτυξη,

Τουρισμός: Νέα ρεκόρ το 2025 – Στρατηγική και προκλήσεις 

21 Μαΐου 2025

Παπασταύρου: Το νέο σχέδιο για οικισμούς και η στρατηγική στην ενέργεια

21 Μαΐου 2025

Scope: Τί έδειξε το review 7000 αμοιβαίων! – Roller coaster οι αγορές

21 Μαΐου 2025

Η Hästens και η τέχνη του ύπνου: Sleep Well – Live Well

21 Μαΐου 2025

Σε λειτουργία το νέο αιολικό πάρκο της VALOREM στο όρος Άσκιο, στην Κοζάνη

21 Μαΐου 2025

realme: Συνεργασία με την Aston Martin F1 Team – νέο συλλεκτικό GT 7 Dream Edition

21 Μαΐου 2025

COSMOTE TELEKOM: Πρωταγωνιστεί στην έρευνα για τα δίκτυα του μέλλοντος

21 Μαΐου 2025

Scaling Up Summit 2025 by EO Accelerator: Πώς Επιχειρηματίες εκτοξεύουν τον τζίρο τους

21 Μαΐου 2025

ΗΠΑ-Κίνα: Ανάπαυλα στις εντάσεις, πίεση στα δημοσιονομικά

21 Μαΐου 2025

COSMOTE TELEKOM: Πρωταγωνιστεί στην έρευνα για τα δίκτυα του μέλλοντος

21 Μαΐου 2025

Το πρώτο “Suppliers’ Day” του ΔΕΣΦΑ: Κοινή πορεία προς ένα βιώσιμο μέλλον

21 Μαΐου 2025

Shell GO+: Η Coral επανασχεδιάζει το πρόγραμμα επιβράβευσης της Shell

21 Μαΐου 2025
Intralot

Η Intralot διαψεύδει εξαγορά εταιρίας στην Αυστραλία… για την ώρα

21 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τετάρτη, 21 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Παραβατικότητα, Νέα Μέσα, Cancel Culture και Digital Trends στο 1ο MAD FORUM

NewsRoomΑπόNewsRoom
21 Μαρτίου 2025
Στις The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
14 1
0
40
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

To 1o MAD FORUM 2025 φιλοξένησε έναν ανοιχτό διάλογο για σύγχρονα θέματα που προβληματίζουν την ελληνική κοινωνία. Μεταξύ αυτών, την νεανική παραβατικότητα που παραμένει ένα κρίσιμο και επίκαιρο ζήτημα, συχνά απασχολώντας την κοινωνία και τα Mέσα Eνημέρωσης με τίτλους όπως «Άγρια η νεανική παραβατικότητα» ή «Το κύμα της βίας μεγαλώνει». Παρόλο που οι τίτλοι αυτοί μπορεί να είναι σοκαριστικοί, είναι σημαντικό να αναλύσουμε τα δεδομένα προσεκτικά και να αναρωτηθούμε αν δημιουργούν περισσότερη ανησυχία από ό,τι απαιτεί η πραγματικότητα.

Από το 2014 έως το 2022, παρατηρήθηκε αύξηση 60% στις υποθέσεις ανηλίκων εγκληματιών, κυρίως για εφήβους 13-17 ετών. Παρά τη συνολική αύξηση της βίας, η εγκληματικότητα των νέων ως ποσοστό του συνόλου των εγκλημάτων παραμένει σταθερή ή και μειωμένη. Aνησυχητικό είναι και το γεγονός ότι το 93% των εγκλημάτων που διαπράττουν οι ανήλικοι αφορούν συνομηλίκους τους, ενώ το 50% των εφήβων έχει υποστεί bullying. Οι ειδικοί ανέδειξαν τη σημασία της προσεκτικής ανάλυσης των δεδομένων για την αποφυγή υπερβολικών ανησυχιών και τόνισαν την ανάγκη για στρατηγικές που επικεντρώνονται στη πρόληψη, κατανοώντας τις βαθύτερες αιτίες της παραβατικότητας, όπως οι κοινωνικές πιέσεις και η ψυχολογική βία.

To Forum ξεκίνησε με τον χαιρετισμό και την ομιλία του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκου Χαρδαλιά, που μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ευθύνη μας να θωρακίσουμε τα νέα παιδιά, για να κυνηγήσουν το δικό τους αύριο». Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε την ισχυρή βούληση για τη ριζική αναβάθμιση των Μητροπολιτικών Πάρκων της Περιφέρειας (Πάρκο Τρίτση, Πεδίον Άρεως, Αττικό Άλσος), τα οποία μαζί με τη δημιουργία  του εμβληματικού Πρότυπου Μητροπολιτικού Πάρκου «Αέναον»  στον Φαληρικό Όρμο μέχρι το 2028, θα αποτελέσουν ανοικτούς δημόσιους χώρους για αθλητικές και καλλιτεχνικές δράσεις «με ελεύθερη είσοδο για όλους, πλήρως προσβάσιμα, ασφαλή και λειτουργικά», όπως υπογράμμισε. Τέλος, αναφερόμενος σε μία από τις βασικές θεματικές του MAD Forum, που αφορά τον αντίκτυπο των μεγάλων μουσικών γεγονότων στην οικονομία, ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι αυτά συνιστούν «μία πολιτιστική και οικονομική επένδυση, η οποία συμβάλλει στη δημιουργία θέσεων εργασίας, στην ενίσχυση του τουρισμού και στην οικονομική ανάπτυξη της Αττικής μας».

Σχετικάθέματα

Για απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστή ερευνάται ο “εθνικός κοριός” Μαυρίκης

21 Μαΐου 2025

Τεχνητή Νοημοσύνη και Δίκαιο: Ρυθμίζοντας την Καινοτομία για την Καθημερινότητα

21 Μαΐου 2025

Μαζικό μπλόκο στις απελάσεις Τραμπ από τη Δικαιοσύνη

2 Μαΐου 2025

Το Forum ξεκίνησε με την ενότητα «Mega Music Events: Πολιτισμός, Ψυχαγωγία και Οικονομική Ανάπτυξη» με συντονιστή τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Κανελλόπουλο και συμμετέχοντες τους Ανδρέα Πανάγο, CEO της Candy Cane Events, τον Βαγγέλη Μήτση, CEO της more.com, τον Γιάννη Μιράμπιτα, Γενικό Διευθυντή του Release Athens / Fuzz Productions και τον Λεωνίδα Χριστόπουλο, Διευθύνων Σύμβουλο του ΕΚΚΟΜΕΔ-Creative Greece, οι οποίοι έδωσαν την δική τους οπτική στο θέμα των προκλήσεων των συναυλιών και άλλων mega music events, την επιρροή τους στην πολιτιστική επίδραση και την ανάπτυξη της αγοράς και φυσικά τις προβλέψεις τους για τον κλάδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ομιλία του ο Βαγγέλης Μήτσης, αναφέρθηκε στον αντίκτυπο των μεγάλων μουσικών εκδηλώσεων στην ελληνική οικονομία, με εκτιμήσεις που προβλέπουν ότι το 2025 ο κλάδος της ζωντανής μουσικής στην Ελλάδα θα υπερβεί τα 100 εκατομμύρια ευρώ σε πωλήσεις εισιτηρίων.  Ο Λεωνίδας Χριστόπουλος με τη σειρά του εξήγησε πως ο μουσικός κλάδος είναι τομέας των οπτικοακουστικών παραγωγών και τόνισε πως στόχος του ΕΚΚΟΜΕΔ είναι η μετατροπή των εγχώριων Φεστιβάλ σε διεθνή, καθώς αυτή η πρωτοβουλία θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της οικονομικής δραστηριότητας και άρα στην αύξηση των εσόδων του κράτους από τον φεστιβαλικό τουρισμό. Ο κος Χριστόπουλος πρόσθεσε επίσης, ότι τα Film Offices, δηλαδή τα περιφερειακά γραφεία για τις οπτικοακουστικές παραγωγές, θα επεκταθούν και στα μουσικά events ώστε να αντιμετωπιστεί η γραφειοκρατία.

Ο «διάλογος» συνεχίστηκε με την θεματική ενότητα Παραβατικότητα και Νέα Μέσα. Στόχος της συγκεκριμένης θεματικής ήταν μία πιο ψύχραιμη προσέγγιση ενός κρίσιμου και επίκαιρου θέματος που απασχολεί συχνά την κοινωνία, χρησιμοποιώντας στατιστικά στοιχεία και πραγματικά δεδομένα, καθώς και στρατηγικές αντιμετώπισης. Η συζήτηση ξεκίνησε με την ομιλία του Γιάννη Πανούση, Ομότιμου Καθηγητή Εγκληματολογίας του ΕΚΠΑ, που συμμετείχε ενεργά στην καταγραφή του φαινομένου. Ο κ. Πανούσης αναφέρθηκε στον «ηθικό πανικό» που προκαλείται μέσω της κάλυψης των τηλεοπτικών σταθμών για τα ζητήματα παραβατικότητας ανηλίκων, ενώ μεταξύ άλλων επισήμανε: «Η εγκληματικότητα των ανηλίκων στην Ελλάδα ανέρχεται σε 5-6%, ενώ στην Ευρώπη κυμαίνεται στο 25%. Παρόλα αυτά, οι τηλεοπτικές περιγραφές παρουσιάζουν τη νέα γενιά ως πιο παραβατική, σε μεγαλύτερα ποσοστά. Τα τηλεοπτικά μέσα και τα video games δεν μπορούν να επηρεάσουν άμεσα, όμως ένα στα πέντε παιδιά μπορεί να μιμηθεί παραβατικές συμπεριφορές», κατά την ομιλία του στο MAD FORUM 2025. Στην ομιλία του, υπογράμμισε ότι το ποσοστό των νέων ηλικίας 18-23 ετών που κρατούνται στα σωφρονιστικά καταστήματα ανέρχεται μόλις στο 0,5% του συνολικού πληθυσμού κρατουμένων.

Την σκυτάλη πήρε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, Άρης Δημοκίδης, εξετάζοντας το φαινόμενο του “cancel culture” το οποίο έχει αποκτήσει μεγάλη διάσταση στην κοινωνία μας, κυρίως μέσω των social media. Το cancel culture συχνά λειτουργεί ως ένα λαϊκό δικαστήριο, όπου άτομα καταδικάζονται δημόσια χωρίς τη διαμεσολάβηση της νομικής διαδικασίας, οδηγώντας σε πραγματικές συνέπειες για τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Σε συζήτηση που ακολούθησε, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, μέσα από προσωπικές εμπειρίες και παραδείγματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό αναφέρθηκαν εκτενώς στο φαινόμενο. Η ανάλυση εστίασε στην ελληνική πραγματικότητα, όπου το cancel culture έχει ενταθεί σε κοινωνικά ευαίσθητα ζητήματα, και στην Gen Z, η οποία το έχει υιοθετήσει ως εργαλείο διαμαρτυρίας μέσω των social media. Ο Άρης Δημοκίδης επεσήμανε τις παγίδες και τους κινδύνους του φαινομένου, ενώ προειδοποίησε για τις αρνητικές συνέπειες που μπορεί να έχει η υπερβολική καταδίκη χωρίς τεκμηρίωση.

Το 4ο session του forum, ανέλυσε τη στρατηγική επιλογής brand ambassadors, τον ρόλο της κοινωνικής ευθύνης, την αποδοτικότητα του influencer marketing, τη διαχείριση κρίσεων, την επίδραση των social media στις εταιρικές συνεργασίες, αλλά και τις προκλήσεις από αμφιλεγόμενες συνεργασίες στην επιχειρηματική στρατηγική.

Το MAD FORUM 2025, ολοκληρώθηκε με την ενότητα «Μουσική και Ψηφιακές Τάσεις», όπου ο Νίκος Στεφανάκης, εκπρόσωπος του ελληνικού τμήματος της IFPI, παρουσίασε μια αναλυτική εικόνα της μουσικής βιομηχανίας στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή. Στην ομιλία του, αναλύθηκαν τα στοιχεία του digital chart, το οποίο καταγράφει τις ακροάσεις μέσω streaming και αποτυπώνει την κυριαρχία των μεγάλων πολυεθνικών δισκογραφικών εταιρειών, όπως οι Sony, Universal και Warner. Παράλληλα, τονίστηκε η αυξανόμενη παρουσία των ανεξάρτητων εταιρειών, οι οποίες σήμερα κατέχουν πάνω από το 51% των streams. Μάλιστα, ο κύριος Στεφανάκης αναφέρθηκε στη ραγδαία αύξηση των streams στην Ελλάδα, επισημαίνοντας πως από το 2018 έως το 2024, τα streams αυξήθηκαν από 270 εκατομμύρια σε πάνω από 8 δισεκατομμύρια, καταδεικνύοντας την επιτυχία των ψηφιακών πλατφορμών. Ωστόσο, επεσήμανε ότι η τεχνητή νοημοσύνη (AI) μπορεί να επηρεάσει την μουσική δημιουργία, δημιουργώντας νέες προκλήσεις για την προστασία της ανθρώπινης δημιουργικότητας.

Ο συντονιστής της ενότητας, Ανδρέας Αλυσανδράτος, συζήτησε με τους συνομιλητές του σχετικά με τη γιγάντωση της online δημιουργίας από τους καλλιτέχνες και της ευκαιρίες που προσφέρει ή όχι σε σχέση με τις δισκογραφικές, αλλά και τον σημαντικό ρόλο του spotify που εξαφάνισε τα τελευταία δύο χρόνια από το year-end chart του το top 5 των albums και έχει μόνο singles και articles. Παράλληλα, επισήμανε ο ίδιος ότι οι music super fans του TikTok ξοδεύουν σε ποσοστό 34%, έναντι του μέσου US καταναλωτή, παραπάνω χρήματα σε merch, κατόπιν 21% σε εισιτήρια συναυλιών και έρχεται 3η η μουσική με 19%.

Κατά τη διάρκεια της ενότητας «Μουσική και Ψηφιακές Τάσεις», προβλήθηκε video interview με την καλλιτέχνιδα Μαρίνα Σπανού στον Δημήτρη Κανελλόπουλο. Η ίδια μίλησε για τη δική της πορεία, η οποία αναδείχθηκε μέσα από τα social media, και κυρίως το YouTube, έχοντας κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα τρία albums και 1 single, ως ανεξάρτητη δημιουργός, χωρίς να ανήκει σε κάποιο label δισκογραφικής.

Το MAD FORUM 2025 #Youth #Society #Entertainment_Industry έλαβε χώρα την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2025, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και την υποστήριξη του Diversity Charter Greece, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι το Mad TV, Mad Radio 106,2, Mad Greekζ, Mad Viral, www.mad.gr και το Παρόν.

Σχετικά

Tags: Δικαιοσύνη
Share16Tweet10Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Για απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστή ερευνάται ο “εθνικός κοριός” Μαυρίκης

21 Μαΐου 2025
The Wire

Τεχνητή Νοημοσύνη και Δίκαιο: Ρυθμίζοντας την Καινοτομία για την Καθημερινότητα

21 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Μαζικό μπλόκο στις απελάσεις Τραμπ από τη Δικαιοσύνη

2 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Bosch Bytes Athens 2025:  Ένα Ευρωπαϊκό συνέδριο τεχνολογίας στην καρδιά της Αθήνας

Συρία: Η αναβίωση της πετρελαϊκής βιομηχανίας μοχλός ανάκαμψης της οικονομίας

MostPopular

  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    931 shares
    Share 372 Tweet 233
  • Greek Mafia: Ενέδρα θανάτου στον “Μάγειρα”… που αθωώθηκε για τη δολοφονία Καραϊβάζ

    252 shares
    Share 101 Tweet 63
  • Απειλή επίθεσης του Ισραήλ στο Ιράν τρομάζει τις αγορές

    54 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Το τρελό ράλι της Alpha οδηγεί το Χρηματιστήριο σε νέα υψηλά

    52 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Κομισιόν και Λονδίνο εκβιάζουν το Ισραήλ με… δασμούς για τη Γάζα

    51 shares
    Share 20 Tweet 13

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr