• Τελευταία
  • Trending
  • All
Ο Αλέξης Παπαχελάς

Παπαχελάς: Κίνδυνος εκτροχιασμού της Ελλάδας – Η ευθύνη στην κυβέρνηση

17 Μαρτίου 2025

Ο Όμιλος Φάις φέρνει τη Chloé στην καρδιά της Αθήνας

22 Μαΐου 2025

ΗΠΑ: Φρουροί πυροβόλησαν άτομο έξω από τα κεντρικά γραφεία της CIA

22 Μαΐου 2025

Γάζα: Πείνα, αποβολές και πάνω από 30 ευρώ για ένα κιλό αλεύρι

22 Μαΐου 2025

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025

Με διπλάσιο μέρισμα για τη χρήση του 2024 η ΕΥΑΘ

22 Μαΐου 2025

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025

Ινδία: Απάτη υπαλλήλων φέρνει ζημία-ρεκόρ στην IndusInd

22 Μαΐου 2025

Ο Χίτλερ όριο. Των συντηρητικών… Λέει ο Βέμπερ

22 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η Alpha «παντρεύεται» τη Visa

22 Μαΐου 2025

Υποτροφίες για θέσεις co-working στο WHEN Hub

22 Μαΐου 2025

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Ο πρόεδρος της Ideal Holdings Λάμπρος Παπακωνσταντίνου

IDEAL Holding: +45% τα καθαρά κέρδη στο Q1

22 Μαΐου 2025

Μεγάλη αύξηση κερδών της ElvalHalcor στο Q1 λόγω…

22 Μαΐου 2025

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025

Πιέζονται τα Supermarket – Οι κινήσεις της METRO το 2025

22 Μαΐου 2025

Η Ρωσία κατέρριψε 23 drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα

22 Μαΐου 2025
Smoke rises from an Israeli airstrike in Dahiyeh, Beirut, Sunday, Oct. 27, 2024. (AP Photo/Hassan Ammar)

Τρεις νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα του Ισραήλ στον Λίβανο

22 Μαΐου 2025
Weather report, δελτίο καιρού, καιρός

Καιρός: 30άρια, λίγες βροχές και σκόνη στην ατμόσφαιρα έως το Σάββατο

22 Μαΐου 2025

Η “τελική λύση” πίσω από το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα

22 Μαΐου 2025

Εκτέλεση δύο υπαλλήλων της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον

22 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

Παπαχελάς: Κίνδυνος εκτροχιασμού της Ελλάδας – Η ευθύνη στην κυβέρνηση

Χρήστος ΦράγκουΑπόΧρήστος Φράγκου
17 Μαρτίου 2025
Στις The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
84 1
0
Ο Αλέξης Παπαχελάς

Ο Αλέξης Παπαχελάς

231
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Νέα παρέμβαση, μετά τον ανασχηματισμό, κάνει ο διευθυντής της Καθημερινής Αλέξης Παπαχελάς επιχειρώντας να επαναπροσδιορίσει το πολιτικό σκηνικό αναδεικνύοντας την πολιτική σταθερότητα ως διαρκές ζητούμενο και χρεώνοντας την ευθύνη για την επίτευξη και διαχείρισή της στο πολιτικό προσωπικό και συγκεκριμένα στους… κεβερνώντες.

Το άρθρο συνοψίζει μια ανησυχητική πραγματικότητα: μια κοινωνία στα όρια της αγανάκτησης, μια κυβέρνηση που χάνει την αξιοπιστία της, μια αντιπολίτευση ανίκανη να εκφράσει ουσιαστική εναλλακτική και θεσμούς που διαρκώς απαξιώνονται. Ο Παπαχελάς κλείνει με μια προειδοποίηση: η ομαλότητα που βιώνει η χώρα είναι εύθραυστη και μπορεί να ανατραπεί απότομα, με ανυπολόγιστες συνέπειες για όλους.

Σχετικάθέματα

Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Άλμα επί κοντώ

Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

21 Μαΐου 2025

Scope: Τί έδειξε το review 7000 αμοιβαίων! – Roller coaster οι αγορές

21 Μαΐου 2025

Στο εβδομαδιαίο του άρθρο, ο έγκυρος δημοσιογράφος καταγράφει τις κοινωνικές εντάσεις, τον κίνδυνο εκτροχιασμού, τις κυβενρητικές αστοχίες., την έπαρση και την έλλειψη ενσυναίσθησης, κρούονας τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο εκτροχιασμού της χώρας. Κάτι αντίστοιχο είχε αναφέρει και στο προηγούμενο άρθρο του, αλλά με διαφορετικό πλαίσιο.

Η ανάλυση του άρθρου του Αλέξη Παπαχελά μέσα στο παρόν πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό αναδεικνύει μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα που συνδέονται με την κοινωνική αγανάκτηση, την πολιτική αστάθεια και τη θεσμική κρίση.

1. Πολιτική Αποσταθεροποίηση και Ελλιπής Κυβερνητική Αξιοπιστία

Ο Παπαχελάς περιγράφει την Ελλάδα ως μια χώρα που ισορροπεί διαρκώς στο μεταίχμιο μεταξύ διακυβερνησιμότητας και ακυβερνησίας. Αυτό συνδέεται άμεσα με τη διολίσθηση της Νέας Δημοκρατίας στις δημοσκοπήσεις, η οποία πλήττεται από το σκάνδαλο των Τεμπών, την υπόθεση των υποκλοπών και τη γενικότερη αίσθηση κυβερνητικής αλαζονείας. Ο ανασχηματισμός, αντί να επιφέρει σταθερότητα, δημιούργησε συζητήσεις για την αναποτελεσματικότητα ενός υπερμεγέθους κυβερνητικού σχήματος, που περισσότερο λειτουργεί ως μηχανισμός εσωκομματικών ισορροπιών παρά ως εργαλείο διακυβέρνησης.

2. Αδυναμία Αντιπολίτευσης και Κατακερματισμός

Η επισήμανση ότι η χώρα στερείται ηγεσίας που να μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά κρίσεις συνδέεται με την αδυναμία της αντιπολίτευσης να κεφαλαιοποιήσει τη φθορά της κυβέρνησης. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να προσελκύσει απογοητευμένους ψηφοφόρους της ΝΔ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ και η λοιπή αριστερά εμφανίζονται κατακερματισμένοι. Η συγκυριακή άνοδος της Πλεύσης Ελευθερίας αντανακλά περισσότερο έναν θυμωμένο ψήφο διαμαρτυρίας παρά μια δομημένη πολιτική πρόταση.

3. Κρίση Εμπιστοσύνης στους Θεσμούς

Ο Παπαχελάς υπογραμμίζει ότι η Ελλάδα, παρά τις ευρωπαϊκές της επιρροές, εξακολουθεί να έχει θεσμικά ελλείμματα, με χαρακτηριστικά βαλκανικής χώρας χωρίς όμως την πρόοδο που σημειώνουν τα γειτονικά κράτη. Το σκάνδαλο των υποκλοπών, η συγκάλυψη των ευθυνών για την τραγωδία των Τεμπών και η γενική αίσθηση ατιμωρησίας έχουν υπονομεύσει βαθιά την εμπιστοσύνη στους θεσμούς, κάτι που δημιουργεί εύφορο έδαφος για λαϊκιστικά αφηγήματα.

4. Ρίσκο Αποσταθεροποίησης και Οικονομικές Επιπτώσεις

Το άρθρο προειδοποιεί ότι η χώρα βρίσκεται στην αρχή ενός νέου κύκλου αστάθειας και οργής, κάτι που μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες τόσο πολιτικά όσο και οικονομικά. Ο Παπαχελάς επισημαίνει ότι μια περίοδος παρατεταμένης αστάθειας θα μπορούσε να εκτροχιάσει τη χώρα από την επενδυτική της πορεία, εντείνοντας τη δυσπιστία των αγορών και αποτρέποντας ξένα κεφάλαια από το να τοποθετηθούν στην ελληνική οικονομία.

5. Κρίση Πολιτικής Ηγεσίας και Αναποτελεσματική Διαχείριση

Ο συγγραφέας τονίζει ότι οι πολιτικοί έχουν απορροφηθεί υπερβολικά από την επικοινωνιακή τους διαχείριση, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τη διακυβέρνηση. Αυτό αποτυπώνει την αίσθηση που κυριαρχεί στον κόσμο, ότι η κυβέρνηση αλλά και η αντιπολίτευση ασχολούνται περισσότερο με την εικόνα τους παρά με την ουσία των προβλημάτων. Παράλληλα, ο Παπαχελάς προειδοποιεί ότι η πολιτική δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί με λογική εκβιασμού των πολιτών μέσω του φόβου της αποσταθεροποίησης.

Το άρθρο του Αλέξη Παπαχελά

Η παρένθεση κλείνει

Πλέον, στέλνει μήνυμα ότι η επίτευξη και διατήρηση της πολιτικής σταθερότητας είναι ευθύνη των κυβερνώνοντων και ότι ο κοινωνικός θυμός παραμένει, ενώ υπογραμμίζει τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων και το διακύβευμα.

Η Ελλάδα βρίσκεται πάντοτε ένα «τσικ» από το να γίνει είτε μια μη κυβερνήσιμη χώρα είτε μια ακυβέρνητη χώρα. Μπορεί απ’ έξω να μοιάζει με μια… κανονική ευρωπαϊκή χώρα, αλλά σε πολλά μοιάζει με τη λεωφόρο Κηφισίας τα χρόνια της σπάταλης ευδαιμονίας. Στην πρώτη σειρά βρίσκονταν πανάκριβα γυάλινα κτίρια και μόλις έστριβες έπεφτες σε λάσπες, πολεοδομικό χάος, μαρμαράδικα, ακόμη και κοτέτσια. Σε πολλά έχουμε γίνει Ευρώπη. Σε πολλά παραμένουμε Βαλκάνιοι, αλλά χωρίς τη δίψα που έχουν τώρα οι Βαλκάνιοι, οι οποίοι νιώθουν ότι έχουν δρόμο να καλύψουν σε σχέση με όλους εμάς τους τυχερούς που μείναμε στη Δύση τα χρόνια που εκείνοι ήταν πίσω από συρματοπλέγματα.

Οι θεσμοί μας έχουν πολύ δρόμο για να βελτιωθούν και να γίνουν στιβαροί. Οι πολιτικοί μας αναλώνονται κατά 80% στην επικοινωνία, που τώρα πια στην εποχή μας δεν τους αφήνει χρόνο όχι να δουλέψουν, αλλά και ούτε να κοιμηθούν, καθώς είναι καρφωμένοι στο κινητό τους. Ο ιδιωτικός μας τομέας έχει κομμάτια που θα τα ζήλευε κάθε ευρωπαϊκή χώρα και άλλα που ανήκουν σε άλλες πιο ζεστές ηπείρους. Σε κρίσιμες στιγμές νιώθει κανείς ότι η χώρα δεν έχει «έρμα», δεν διαθέτει την ηγεσία που μπορεί να κρατήσει σταθερά το τιμόνι όταν ξεσπούν οι καταιγίδες του ακραίου λαϊκισμού. Και αυτό, δυστυχώς, συμβαίνει κάθε 10-20 χρόνια. Είμαστε ένας λαός βαθιά συναισθηματικός, που αντιδρά βίαια και απρόβλεπτα. Οταν μάλιστα νιώθουμε ότι αδικούμαστε από τους «έξω», το πληγωμένο μας ΕΓΩ γίνεται εύκολα αντικείμενο χειραγώγησης που πυροδοτεί εκρήξεις.

Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο ανοχής σε φαινόμενα ανεπάρκειας ή κακοδιαχείρισης, για συμβιβασμούς και έλλειψη ενσυναίσθησης για το τι νιώθει ο μέσος πολίτης.

Τώρα φαίνεται να βρισκόμαστε στο χείλος ενός νέου κύκλου αστάθειας και θυμού. Μια ματιά στις δημοσκοπήσεις το δείχνει ανάγλυφα. Αν η χώρα πάει σε εκλογές αύριο το πρωί, το πιθανότερο είναι να μπλέξουμε σε μια παρατεταμένη περίοδο πολιτικής αστάθειας και κοινωνικής έντασης. Αν ήμασταν το Βέλγιο, αυτό δεν θα ενδιέφερε κανέναν, δεν θα είχε καμία σημασία. Δεν είμαστε όμως. Η γειτονιά μας είναι πολύ πιο ασταθής και επικίνδυνη. Το διεθνές περιβάλλον είναι ασύλληπτα απρόβλεπτο και γεμάτο απειλές. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν καταστήσει την τέχνη της πολιτικής κάτι πολύ επικίνδυνο, κάτι που αρμόζει σε κασκαντέρ. Και να το πούμε αλλιώς; Είναι πάρα πολύ εύκολο να φύγει πάλι η χώρα από τις ράγες, να ξαναγίνουμε μια επικίνδυνη χώρα για επενδυτές και να πετύχει τον στόχο του όποιος θέλει την αποσταθεροποίησή της.

Αυτό, όμως, δεν μπορεί να είναι το χαρτί με το οποίο οιοσδήποτε κυβερνά μπορεί να απειλήσει τους πολίτες. Πρώτα απ’ όλα γιατί στην εποχή μας οι εκβιασμοί στην πολιτική γίνονται συχνότατα μπούμερανγκ. Ζούμε την εποχή της απόλυτης αμφισβήτησης. Δεύτερον, γιατί εμείς οι πολίτες έχουμε ασφαλώς την υποχρέωση να αναλογιστούμε τις τύχες της χώρας, αλλά πρωτίστως την υποχρέωση αυτή έχουν εκείνοι στους οποίους εμπιστευθήκαμε τη διαχείρισή τους. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για εγωισμούς, για ανοχή σε φαινόμενα ανεπάρκειας ή κακοδιαχείρισης, για πριμαντόνες που φροντίζουν μόνο την εικόνα τους, για συμβιβασμούς και έλλειψη ενσυναίσθησης για το τι νιώθει ο μέσος πολίτης. Μη ζητάμε μόνο από τους πολίτες να φερθούν υπεύθυνα και να σκεφθούν λογικά. Ζούμε μια παρένθεση ομαλότητας που μπορεί εύκολα να κλείσει απότομα. Βαριά ευθύνη για όλους μας, πρωτίστως όμως για τους κυβερνώντες.

Σχετικά

Tags: Αλέξης ΠαπαχελάςΑναλύσειςκυβέρνηση ΝΔπολιτικό ρίσκορίσκο
Share92Tweet58Share16Send
Χρήστος Φράγκου

Χρήστος Φράγκου

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor από το 2016 και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crises Zone. Αναλυτής, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος το 1998, καλύπτοντας αρκετούς τομείς, ενώ διετέλεσε σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

ΣχετικάΆρθρα

Female Russian Spy Emerging from Shadows
Crisis Zone

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Άλμα επί κοντώ
On the Radar

Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

21 Μαΐου 2025
On the Radar

Scope: Τί έδειξε το review 7000 αμοιβαίων! – Roller coaster οι αγορές

21 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

ΑΑΔΕ: Ξεκίνησε η υποβολή φορολογικών δηλώσεων

Την Τρίτη η επικοινωνία Τραμπ - Πούτιν

MostPopular

  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    84 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

    55 shares
    Share 22 Tweet 14

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr