• Τελευταία
  • Trending
  • All

ΕΕΣ: Οσμή σκανδάλων στα λεφτά που δόθηκαν επί covid

11 Μαρτίου 2025

realme: Συνεργασία με την Aston Martin F1 Team – νέο συλλεκτικό GT 7 Dream Edition

21 Μαΐου 2025

COSMOTE TELEKOM: Πρωταγωνιστεί στην έρευνα για τα δίκτυα του μέλλοντος

21 Μαΐου 2025

Scaling Up Summit 2025 by EO Accelerator: Πώς Επιχειρηματίες εκτοξεύουν τον τζίρο τους

21 Μαΐου 2025

ΗΠΑ-Κίνα: Ανάπαυλα στις εντάσεις, πίεση στα δημοσιονομικά

21 Μαΐου 2025

COSMOTE TELEKOM: Πρωταγωνιστεί στην έρευνα για τα δίκτυα του μέλλοντος

21 Μαΐου 2025

Το πρώτο “Suppliers’ Day” του ΔΕΣΦΑ: Κοινή πορεία προς ένα βιώσιμο μέλλον

21 Μαΐου 2025

Shell GO+: Η Coral επανασχεδιάζει το πρόγραμμα επιβράβευσης της Shell

21 Μαΐου 2025
Intralot

Η Intralot διαψεύδει εξαγορά εταιρίας στην Αυστραλία… για την ώρα

21 Μαΐου 2025

Motor Oil και Shell αλλάζουν αποτύπωμα με δυναμική είσοδο στη λιανική

21 Μαΐου 2025

ΤΟ PKK διαλύθηκε η ειρήνη παραμένει στοίχημα για τον Ερντογάν

21 Μαΐου 2025

Οι ασφαλιστές ζητούν απαντήσεις από Πιερρακάκη για το ρίσκο ασφάλισης μικρομεσαίων επιχειρήσεων

21 Μαΐου 2025

Για απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστή ερευνάται ο “εθνικός κοριός” Μαυρίκης

21 Μαΐου 2025

Εθνική Ασφαλιστική και ΕΑΔΕ συμφώνησαν ότι η αποζημίωση στα ισόβια αλλάξει…

21 Μαΐου 2025
Χαρακτηριστικά και υφή ανοχτού πολέμου έχει αποκτήσει η σύγκρουση που ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου από τη Λωρίδα της Γάζας

Γάζα: 55 νεκροί σε νέους βομβαρδισμούς

21 Μαΐου 2025
Weather report, δελτίο καιρού, καιρός

Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις-άνοδος της θερμοκρασίας.

21 Μαΐου 2025
Ελεγχόμενη είναι η κλιμάκωση της έντασης από το Ιράν στη Μέση Ανατολή μέχρι τώρα, παρά την αλλαγή χαρακτήρα που σηματοδοτεί η άμεση απάντηση κατά του Ισραήλ,

Απειλή επίθεσης του Ισραήλ στο Ιράν τρομάζει τις αγορές

21 Μαΐου 2025

Viber goes… supper με dating και ad management – Η στρατηγική της Rakuten

21 Μαΐου 2025

Τεχνητή Νοημοσύνη και Δίκαιο: Ρυθμίζοντας την Καινοτομία για την Καθημερινότητα

21 Μαΐου 2025

Κομισιόν και Λονδίνο εκβιάζουν το Ισραήλ με… δασμούς για τη Γάζα

20 Μαΐου 2025
Intralot

Intralot: Η ακτινογραφία του deal στην Αυστραλία

20 Μαΐου 2025

Η Ευρώπη συζητά δασμούς 2 ευρώ στα μικροδέματα… από Temu και Shein

20 Μαΐου 2025

Στάσσης: Η ΔΕΗ θα πιάσει τους στόχους. Έρχονται εξαγορές

20 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Τετάρτη, 21 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική The Wire

ΕΕΣ: Οσμή σκανδάλων στα λεφτά που δόθηκαν επί covid

Αν δεν ληφθούν αυστηρότερα μέτρα, η μεγαλύτερη χρηματοδοτική παρέμβαση στην ιστορία της ΕΕ κινδυνεύει να μετατραπεί σε πεδίο πολιτικής διαπλοκής και σκανδάλων

NewsRoomΑπόNewsRoom
11 Μαρτίου 2025
Στις The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
15 0
0
41
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Οι κυβερνήσεις των κρατών-μελών της ΕΕ συνεχίζουν να διαχειρίζονται τα κονδύλια ανάκαμψης με τρόπους που εγείρουν σοβαρά ερωτήματα διαφάνειας και λογοδοσίας. Παρά τις προειδοποιήσεις, οι έλεγχοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύονται ανεπαρκείς, επιτρέποντας την καταστρατήγηση των κανόνων για τις δημόσιες συμβάσεις και τις κρατικές ενισχύσεις. Το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: αν δεν ληφθούν αυστηρότερα μέτρα, η μεγαλύτερη χρηματοδοτική παρέμβαση στην ιστορία της ΕΕ κινδυνεύει να μετατραπεί σε πεδίο πολιτικής διαπλοκής και σκανδάλων.

Οι έλεγχοι του ταμείου της ΕΕ για την ανάκαμψη από την πανδημία στις δημόσιες συμβάσεις και τις κρατικές ενισχύσεις είναι μέχρι στιγμής ανεπαρκείς και απογοητευτικοί.

Τα κονδύλια ανάκαμψης από την πανδημία COVID-19 διατίθενται για τη χρηματοδότηση μέτρων που συνδέονται άμεσα με τις δημόσιες συμβάσεις και τις κρατικές ενισχύσεις. Ωστόσο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, παρά την εντατικοποίηση των ελέγχων, αδυνατεί να διασφαλίσει τη διαφάνεια και την ορθή διαχείριση αυτών των χρημάτων. Ορισμένες κυβερνήσεις όχι μόνο δεν ανακτούν αχρεωστήτως δαπανηθέντα κονδύλια, αλλά ακόμα κι όταν το κάνουν, αυτά δεν επιστρέφονται στον προϋπολογισμό της ΕΕ, δημιουργώντας ένα επικίνδυνο προηγούμενο καταστρατήγησης των ευρωπαϊκών πόρων.

Σχετικάθέματα

COSMOTE TELEKOM: Πρωταγωνιστεί στην έρευνα για τα δίκτυα του μέλλοντος

21 Μαΐου 2025

Κομισιόν και Λονδίνο εκβιάζουν το Ισραήλ με… δασμούς για τη Γάζα

20 Μαΐου 2025
Νίκος Νεζερίτης (Chief of Corporate and Investment Banking της Alpha Bank), Διομήδης Δορκοφίκης (Partner της Foresight Group), Εύη Ζαχαριά (Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Δανειακής Στήριξης του ΤΑΑ), Ελένη Δημητρακοπούλου (Managing Director των Επενδύσεων Ενεργειακής Μετάβασης της Mirova), Θεοφάνης Στάμου (Power and Utilities Director της Alpha Bank)

Apha Bank: Χρηματοδότηση 4 φωτοβολταϊκών πάρκων ισχύος 267 MW

20 Μαΐου 2025

Συστηματική μη συμμόρφωση

Η ανικανότητα ή η απροθυμία των κυβερνήσεων να θεσπίσουν αποτελεσματικούς μηχανισμούς ελέγχου έχει καταστήσει αβέβαιο κατά πόσο τα 650 δισ. ευρώ του μηχανισμού ανάκαμψης και ανθεκτικότητας (ΜΑΑ) συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις για τις δημόσιες συμβάσεις και τις κρατικές ενισχύσεις. Αυτή η αποτυχία υπογραμμίζεται στην έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου (ΕΕΣ), η οποία αποκαλύπτει σοβαρές αδυναμίες στα συστήματα δικλίδων των κρατών-μελών και ανεπάρκειες στους ελέγχους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Οι συνέπειες είναι σοβαρές: χρήματα που προορίζονται για την ανάκαμψη μπορεί να κατευθύνονται προς έργα αμφίβολης διαφάνειας ή ακόμα και κατάχρησης.

Οι εθνικές κυβερνήσεις, οι οποίες είναι οι άμεσοι δικαιούχοι αυτών των κονδυλίων, έχουν νομική και πολιτική υποχρέωση να διασφαλίσουν τη συμμόρφωση με τους ευρωπαϊκούς και εθνικούς κανόνες. Ωστόσο, η χαλαρότητα των ελέγχων σε πολλά κράτη-μέλη υπονομεύει αυτή τη δέσμευση. Η Επιτροπή, από την πλευρά της, οφείλει να επιβάλει αυστηρότερες διαδικασίες ελέγχου και κυρώσεις στις κυβερνήσεις που αμελούν τις υποχρεώσεις τους.

«Η συστηματική μη συμμόρφωση με τους κανόνες για τις δημόσιες συμβάσεις και τις κρατικές ενισχύσεις αποτελεί χρόνιο πρόβλημα στη διαχείριση του προϋπολογισμού της ΕΕ», δήλωσε ο Jorg Kristijan Petrovič, μέλος του ΕΕΣ. «Τόσο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και τα κράτη-μέλη δεν έδωσαν τη δέουσα προσοχή στο ζήτημα από την αρχή. Αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χαθούν τεράστια ποσά σε αμφιλεγόμενες δαπάνες, αντί να αξιοποιηθούν προς όφελος των πολιτών».

Οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι, παρά τις επιμέρους βελτιώσεις, πολλές χώρες εξακολουθούν να παρουσιάζουν ελλείψεις στη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις για τις δημόσιες συμβάσεις. Η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη όσον αφορά τις κρατικές ενισχύσεις, αλλά ακόμα και εκεί, τα εθνικά συστήματα ελέγχου δεν παρέχουν την απαιτούμενη βεβαιότητα.

Πρόβλημα η ασάφεια

Ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος έγκειται στην ασάφεια των κανονισμών, με αποτέλεσμα οι κυβερνήσεις να εκμεταλλεύονται τα κενά για να αποφύγουν ουσιαστικούς ελέγχους. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αρχικά επικέντρωσε τις ελεγκτικές της διαδικασίες σε ζητήματα απάτης, διαφθοράς και σύγκρουσης συμφερόντων, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τη συμμόρφωση με τους κανόνες των δημοσίων συμβάσεων. Αν και οι διαδικασίες της έχουν βελτιωθεί, εξακολουθούν να υπάρχουν σημαντικά κενά. Για παράδειγμα, δεν έχουν ελεγχθεί όλες οι χώρες της ΕΕ με τον ίδιο βαθμό λεπτομέρειας, αφήνοντας χώρο για ευκαιριακές πολιτικές διαχείρισης των ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι οι διορθωτικές ενέργειες που λαμβάνουν οι κυβερνήσεις είναι ανεπαρκείς, μειώνοντας την αποτρεπτική ισχύ των ελέγχων. Στην πράξη, οι χώρες της ΕΕ σπάνια ανακτούν τα κονδύλια που έχουν διατεθεί σε μη συμμορφούμενες δαπάνες, ενώ ακόμη και όταν τα ανακτούν, δεν τα επιστρέφουν στον προϋπολογισμό της ΕΕ ούτε αφαιρούνται από μελλοντικές πληρωμές του ΜΑΑ. Αυτή η ανωμαλία, αν και εναρμονισμένη με τον σχεδιασμό του μηχανισμού, δημιουργεί ένα τεράστιο πολιτικό και οικονομικό ρίσκο: η κακοδιαχείριση και η κατάχρηση δεν έχουν πραγματικές συνέπειες, δίνοντας στις κυβερνήσεις το ελεύθερο να συνεχίσουν χωρίς φόβο κυρώσεων.

Εργαλείο ανάκαμψης ή διαπλοκής;

Ο μηχανισμός ανάκαμψης και ανθεκτικότητας (ΜΑΑ) αποτελεί το μεγαλύτερο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της ΕΕ για την αντιμετώπιση της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία. Με συνολικό προϋπολογισμό 650 δισ. ευρώ (359 δισ. σε επιχορηγήσεις και 291 δισ. σε δάνεια), αποτελεί ένα εργαλείο που θα μπορούσε να συμβάλει καθοριστικά στην ανάκαμψη της Ευρώπης. Ωστόσο, αν η αδυναμία ελέγχου συνεχιστεί, υπάρχει ο κίνδυνος να μετατραπεί σε εργαλείο διαπλοκής, πελατειακών σχέσεων και κακοδιαχείρισης, με τεράστιες πολιτικές και οικονομικές επιπτώσεις για το μέλλον της Ένωσης.

Η ειδική έκθεση 09/2025, με τίτλο «Συστήματα για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης των δαπανών του ΜΑΑ με τους κανόνες για τις δημόσιες συμβάσεις και τις κρατικές ενισχύσεις – Σημειώνεται βελτίωση, η οποία ωστόσο εξακολουθεί να μην είναι αρκετή», είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο του ΕΕΣ και συνοδεύεται από μονοσέλιδη επισκόπηση με τα βασικά στοιχεία και ευρήματα του ελέγχου.

Ο εν προκειμένω έλεγχος συμπληρώνει τις προηγούμενες εκθέσεις μας σχετικά με τα συστήματα δικλίδων του ΜΑΑ, συμπεριλαμβανομένης της ειδικής έκθεσης 07/2023 σχετικά με τον σχεδιασμό του συστήματος δικλίδων της Επιτροπής για τον ΜΑΑ και της ειδικής έκθεσης 22/2024 σχετικά με τον κίνδυνο διπλής χρηματοδότησης από τον προϋπολογισμό της ΕΕ.

Σχετικά

Tags: covid-19ΚομισιόνΤαμείο Ανάκαμψης
Share16Tweet10Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

On the Radar

COSMOTE TELEKOM: Πρωταγωνιστεί στην έρευνα για τα δίκτυα του μέλλοντος

21 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Κομισιόν και Λονδίνο εκβιάζουν το Ισραήλ με… δασμούς για τη Γάζα

20 Μαΐου 2025
Νίκος Νεζερίτης (Chief of Corporate and Investment Banking της Alpha Bank), Διομήδης Δορκοφίκης (Partner της Foresight Group), Εύη Ζαχαριά (Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Δανειακής Στήριξης του ΤΑΑ), Ελένη Δημητρακοπούλου (Managing Director των Επενδύσεων Ενεργειακής Μετάβασης της Mirova), Θεοφάνης Στάμου (Power and Utilities Director της Alpha Bank)
On the Radar

Apha Bank: Χρηματοδότηση 4 φωτοβολταϊκών πάρκων ισχύος 267 MW

20 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Πώς τα εμβόλια βοήθησαν να εξαφανιστούν οι ασθένειες

Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας

MostPopular

  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    927 shares
    Share 371 Tweet 232
  • Κατ’ αρχήν έγκριση για το ReArmEU – Θα αντλήσει 150 δισ. από τις αγορές

    63 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Greek Mafia: Ενέδρα θανάτου στον “Μάγειρα”… που αθωώθηκε για τη δολοφονία Καραϊβάζ

    250 shares
    Share 100 Tweet 63
  • Το τρελό ράλι της Alpha οδηγεί το Χρηματιστήριο σε νέα υψηλά

    52 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Απειλή επίθεσης του Ισραήλ στο Ιράν τρομάζει τις αγορές

    51 shares
    Share 20 Tweet 13

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr