• Τελευταία
  • Trending
  • All

Συμφωνία Ισραήλ-Χαμάς για την απελευθέρωση 6 ομήρων και τον επαναπατρισμό 4 πτωμάτων

19 Φεβρουαρίου 2025
Έτσι μετά τη Βουλγαρία, Ρώσοι πράκτορες συνελήφθησαν και απελάθηκαν και στην Ιταλία.

Ιράν: Συνελήφθησαν 20 άτομα για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ

15 Μαρτίου 2026

Καζακστάν: Δημοψήφισμα για την αναθεώρηση του Συντάγματος

15 Μαρτίου 2026

Κούβα: Απελευθερώθηκαν 14 πολιτικοί κρατούμενοι

15 Μαρτίου 2026

Ιράν: Επίθεση σε εργοστάσιο στο Ισφαχάν με τουλάχιστον 15 νεκρούς

15 Μαρτίου 2026

Τραμπ: “Θα βομβαρδίζουμε το Ιράν για πλάκα”

15 Μαρτίου 2026

Η AI θα βρεθεί στο επίκεντρο των ενδιάμεσων εκλογών του 2026

15 Μαρτίου 2026
Weather Update

Καιρός: Λίγες βροχές σε Ιόνιο, ορεινά ηπειρωτικά και Κρήτη – Ισχυροί νότιοι άνεμοι στο Ιόνιο

15 Μαρτίου 2026

Που μένουν οι υπερ-πλούσιοι σήμερα

15 Μαρτίου 2026

Vintage τεχνολογία δίνει λύσεις στον πόλεμο του Ιράν

15 Μαρτίου 2026

Jefferies: Υπερκέρδη 60 δισ. δολάρια για αμερικανικές πετρελαϊκές και άλλες πονάνε τρελά

15 Μαρτίου 2026

Ρεκόρ: 104,3 εκατομμύρια Αμερικανοί εκτός εργατικού δυναμικού

15 Μαρτίου 2026

Beta Weekender: Αντιμέτωποι με την διάρκεια

14 Μαρτίου 2026
Ο Τραμπ προσπαθεί να σύρει και άλλες χώρες στο μέτωπο κατά του Ιράν

Ο Τραμπ προσπαθεί να σύρει και άλλες χώρες στο μέτωπο κατά του Ιράν

14 Μαρτίου 2026
Η οικονομική ατζέντα της εβδομάδας

Week ahead: Η ώρα των κεντρικών τραπεζών έφτασε – Η κρίση είναι παρούσα

14 Μαρτίου 2026

Δεν υπάρχει εναλλακτική στο Ορμούζ και τα τάνκερ!

14 Μαρτίου 2026

Οι πύραυλοι πλήττουν τη Wall Street! Οι αγορές φοβούνται

14 Μαρτίου 2026
ομόλογα

Το γεωπολιτικό ρίσκο χτυπάει τα κρατικά ομόλογα – Ανεβαίνουν οι αποδόσεις

14 Μαρτίου 2026
Πόλεμος στο Ιράν: Πλήγματα σε καίριες εγκασταστάσεις - Κλυδωνισμοί στον στενό κύκλο του Τραμπ

Πόλεμος στο Ιράν: Πλήγματα σε καίριες εγκασταστάσεις – Κλυδωνισμοί στον στενό κύκλο του Τραμπ

14 Μαρτίου 2026

Η διεθνής ατζέντα «Γυναίκες, Ειρήνη και Ασφάλεια» σε κρίσιμο σταυροδρόμι

14 Μαρτίου 2026

Συναγερμός στην Ιαπωνία για εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα

14 Μαρτίου 2026

Βαγδάτη: Πύραυλος έπληξε το ελικοδρόμιο της αμερικανικής πρεσβείας

14 Μαρτίου 2026

Ρωσία: Ουκρανικά drones έπληξαν διυλιστήριο και λιμάνι στο Κρασνοντάρ

14 Μαρτίου 2026
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 15 Μαρτίου, 2026
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Συμφωνία Ισραήλ-Χαμάς για την απελευθέρωση 6 ομήρων και τον επαναπατρισμό 4 πτωμάτων

NewsRoomΑπόNewsRoom
19 Φεβρουαρίου 2025
Στις Crisis Zone, The Wire
Χρόνος ανάγνωσης1 min read
13 1
0
37
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Η Χαμάς και το Ισραήλ ανήγγειλαν χθες Τρίτη την προσεχή απελευθέρωση, που προβλέπεται να γίνει το Σάββατο, έξι Ισραηλινών που κρατούνται όμηροι στη Λωρίδα της Γάζας, μετά τον επαναπατρισμό, αύριο Πέμπτη, των πτωμάτων τεσσάρων ομήρων, ανάμεσα στα οποία είναι, σύμφωνα με το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα, αυτά των δυο τελευταίων παιδιών που κρατούσε.

Η οικογένεια των δυο παιδιών, του Αριέλ και του Κφιρ, 5 και 2 ετών, και της μητέρας τους, της Σίρι Μπίμπας, τόνισε πως δεν έχει λάβει καμιά «επίσημη επιβεβαίωση» πως έχουν αποβιώσει.

Η Χαμάς ανακοίνωσε πως «αποφάσισε να παραδώσει τέσσερα πτώματα» αύριο, «ανάμεσα στα οποία (αυτά) της οικογένειας Μπίμπας», σε αντάλλαγμα για την αποφυλάκιση το Σάββατο από τις ισραηλινές αρχές παλαιστινίων κρατουμένων, όπως προβλέπει η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός.

Σχετικάθέματα

Έτσι μετά τη Βουλγαρία, Ρώσοι πράκτορες συνελήφθησαν και απελάθηκαν και στην Ιταλία.

Ιράν: Συνελήφθησαν 20 άτομα για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ

15 Μαρτίου 2026

Καζακστάν: Δημοψήφισμα για την αναθεώρηση του Συντάγματος

15 Μαρτίου 2026

Κούβα: Απελευθερώθηκαν 14 πολιτικοί κρατούμενοι

15 Μαρτίου 2026

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου επιβεβαίωσε ότι θα παραληφθούν τέσσερα πτώματα αύριο, πριν από την απελευθέρωση έξι ομήρων στη ζωή το Σάββατο.

Ο πατέρας των δυο παιδιών, ο Γιαρντέν Μπίμπας, 35 ετών, αφέθηκε ελεύθερος την 1η Φεβρουαρίου. Η τύχη των γιων του απασχολεί εδώ και μήνες πολλούς ολοένα πιο ανήσυχους Ισραηλινούς.

Η οικογένεια απήχθη κατά την επίθεση της Χαμάς σε νότιους τομείς της ισραηλινής επικράτειας την 7η Οκτωβρίου 2023, στο κιμπούτς Νιρ Οζ, στα όρια της Λωρίδας της Γάζας. Ωστόσο ο Γιαρντέν Μπίμπας κρατείτο χωριστά.

Οι εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η Χαμάς με τη Σίσι Μπίμπας να σφίγγει πάνω της τα δυο μικρά αγόρια της μπροστά στο σπίτι της μετατράπηκαν σ’ ένα από τα σύμβολα του τρόμου που βίωσε εκείνη την ημέρα το Ισραήλ. Ο Κφιρ, τότε 8,5 μηνών, ήταν ο μικρότερος από τους 251 ανθρώπους που απήχθησαν.

«Αναστατωθήκαμε εξαιτίας της ανακοίνωσης» της Χαμάς για την «προβλεπόμενη επιστροφή των αγαπημένων μας Σίρι, Αριέλ και Κφιρ» αύριο, ανέφερε χθες η οικογένεια. «Όσο δεν έχουμε αδιάψευστη επιβεβαίωση, η μάχη μας θα συνεχίζεται».

Εύθραυστη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός επέτρεψε να σιγήσουν τα όπλα στη Λωρίδα της Γάζας από τη 19η Ιανουαρίου, έπειτα από 15 μήνες καταστροφικού πολέμου ο οποίος είχε έναυσμα την έφοδο της Χαμάς.

Οι συνομιλίες, που συνεχίζουν να καθυστερούν, για τη δεύτερη φάση της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός πρόκειται να αρχίσουν «αυτή την εβδομάδα», διαβεβαίωσε χθες ο ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Γεδεών Σάαρ. Ο επικεφαλής της ισραηλινής διπλωματίας τόνισε πως η κυβέρνησή του απαιτεί την «πλήρη αποστρατιωτικοποίηση της Γάζας» μετά τον πόλεμο.

Πέρα από την παράδοση αύριο των τεσσάρων πτωμάτων, ο επικεφαλής διαπραγματευτής της Χαμάς, ο Χαλίλ αλ Χάγια, ανήγγειλε την απελευθέρωση των τελευταίων ομήρων «στη ζωή» που προβλεπόταν στο πλαίσιο της πρώτης φάσης της συμφωνίας, το Σάββατο (22η Φεβρουαρίου).

Το φόρουμ των οικογενειών των ομήρων έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των έξι Ισραηλινών: πρόκειται για τους Ελία Κοέν, Ταλ Σοχάμ, Ομέρ Σεμ Τοβ, Ομέρ Βενκέρτ, καθώς και τους Χισάμ αλ Σάγεντ και Αβερά Μεγκίστου, που κρατούνται όμηροι για κάπου δέκα χρόνια.

Ενώ «ελπίζουμε», «παραμένουμε συγκρατημένοι και προσευχόμαστε ο Ταλ να επιστρέψει σώος», ανέφερε η οικογένεια του Ταλ Σοχάμ.

Συνολικά, 33 ισραηλινοί όμηροι, οκτώ εξ αυτών νεκροί, αναμενόταν να παραδοθούν στο Ισραήλ κατά την πρώτη φάση της συμφωνίας, που θα ολοκληρωθεί την 1η Μαρτίου, με αντάλλαγμα την αποφυλάκιση 1.900 Παλαιστινίων που βρίσκονται σε ισραηλινά κέντρα κράτησης.

Έπειτα από 500 και πλέον ημέρες, στη Λωρίδα της Γάζας συνεχίζουν να κρατούνται όμηροι 70 άνθρωποι, από τους οποίους όμως 35 έχουν κηρυχτεί νεκροί από τον ισραηλινό στρατό.

Η δεύτερη φάση της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός προβλέπει την απελευθέρωση όλων των ομήρων και το οριστικό τέλος του πολέμου, πριν από την τρίτη και τελευταία, που θα είναι αφιερωμένη στην ανοικοδόμηση του παλαιστινιακού θυλάκου, που έχει μετατραπεί σε ερείπια.

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε διεθνή κατακραυγή ανακοινώνοντας σχέδιο που προβλέπει οι ΗΠΑ να «πάρουν τον έλεγχο» της Λωρίδας της Γάζας και διώξουν τους 2,4 εκατομμύρια κατοίκους της για να την ανοικοδομήσουν, να τη μετατρέψουν κατ’ αυτόν στη «Ριβιέρα της Μέσης Ανατολής».

Η Σαουδική Αραβία αναμένεται να φιλοξενήσει σήμερα αραβική μίνι σύνοδο για να υπάρξει αντίδραση στο σχέδιο αυτό, που εξυμνείται στο Ισραήλ αλλά απορρίπτεται από τους Παλαιστίνιους καθώς και αραβικές και άλλες κυβερνήσεις, πριν από την έκτακτη σύνοδο στο Κάιρο την Τρίτη 4η Μαρτίου.

Ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας Ισραέλ Κατς ανακοίνωσε την ίδρυση «ειδικής υπηρεσίας» για την «οικειοθελή αποχώρηση» των Γαζαίων.

Το Κατάρ, μεσολαβητής στις έμμεσες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς, τόνισε χθες πως το μέλλον της Γάζας είναι «παλαιστινιακή υπόθεση».

Στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου 2023 σε νότιους τομείς της ισραηλινής επικράτειας μαχητών της Χαμάς με ορμητήριο τη γειτονική Λωρίδα της Γάζας έχασαν τη ζωή τους 1.211 άνθρωποι στην ισραηλινή πλευρά, στην πλειονότητά τους άμαχοι, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου βασισμένη σε επίσημα ισραηλινά δεδομένα, που συμπεριλαμβάνει τους ομήρους που πέθαναν στην αιχμαλωσία ή ήταν ήδη νεκροί όταν μεταφέρθηκαν στον θύλακο.

Σε αντίποινα, το Ισραήλ ορκίστηκε να αφανίσει τη Χαμάς, στην εξουσία στη Λωρίδα της Γάζας από το 2007, και στις ευρείας κλίμακας στρατιωτικές επιχειρήσεις που εξαπέλυσε, προκαλώντας ανυπολόγιστη καταστροφή στη μικρή παραθαλάσσια περιοχή, έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 48.291 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους άμαχοι, σύμφωνα με δεδομένα του υπουργείου Υγείας της Χαμάς, που θεωρούνται αξιόπιστα από τον ΟΗΕ.

Χθες Τρίτη ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι άνοιξε πυρ εναντίον υπόπτου που αψήφησε προειδοποιητικά πυρά στη Ράφα, στη νότια Λωρίδα της Γάζας. Σύμφωνα με πηγή σε κλινική στη Χαν Γιούνις, το πτώμα εφήβου 15 ετών διακομίστηκε εκεί, όπως και αυτό δεύτερου θύματος.

Με βάση τους όρους της συμφωνίας, θα επιτρεπόταν να αυξηθεί πολύ η βοήθεια που εισέρχεται στον θύλακο. Όμως η Χαμάς κατηγορεί το Ισραήλ πως συνεχίζει να εμποδίζει την είσοδο στη Λωρίδα της Γάζας προκάτ σπιτιών και εξοπλισμού απαραίτητου για να γίνουν έρευνες στα συντρίμμια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά

Share15Tweet9Share3Send

Get real time update about this post categories directly on your device, subscribe now.

Απεγγραφή από τις ειδοποιήσεις
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

Έτσι μετά τη Βουλγαρία, Ρώσοι πράκτορες συνελήφθησαν και απελάθηκαν και στην Ιταλία.
Crisis Zone

Ιράν: Συνελήφθησαν 20 άτομα για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ

15 Μαρτίου 2026
Πολιτική & Οικονομία

Καζακστάν: Δημοψήφισμα για την αναθεώρηση του Συντάγματος

15 Μαρτίου 2026
The Wire

Κούβα: Απελευθερώθηκαν 14 πολιτικοί κρατούμενοι

15 Μαρτίου 2026
Επόμενο άρθρο

Έρευνες για το ατύχημα με αεροσκάφος της Delta Airlines στο Τορόντο

Κακοκαιρία Coral: Aπότομη πτώση θερμοκρασίας – Σε ποιες περιοχές αναμένονται χιονοπτώσεις

Μετάφραση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

MostPopular

  • Που μένουν οι υπερ-πλούσιοι σήμερα

    65 shares
    Share 26 Tweet 16
  • Ο Τραμπ προσπαθεί να σύρει και άλλες χώρες στο μέτωπο κατά του Ιράν

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Δεν υπάρχει εναλλακτική στο Ορμούζ και τα τάνκερ!

    51 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Ανεβάζει τον πήχη η Βρεττού – Τα KPI’s που πούλησε στους αναλυτές

    152 shares
    Share 61 Tweet 38
  • Πυραυλικό χτύπημα εκατομμυρίων ευρώ στον ελληνικό τουρισμό

    115 shares
    Share 46 Tweet 29

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Πρόσφατα άρθρα

  • Ιράν: Συνελήφθησαν 20 άτομα για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ
  • Καζακστάν: Δημοψήφισμα για την αναθεώρηση του Συντάγματος
  • Κούβα: Απελευθερώθηκαν 14 πολιτικοί κρατούμενοι
  • Ιράν: Επίθεση σε εργοστάσιο στο Ισφαχάν με τουλάχιστον 15 νεκρούς
  • Τραμπ: “Θα βομβαρδίζουμε το Ιράν για πλάκα”

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr