• Τελευταία
  • Trending
  • All

KPMG: Αλλαγές στην κουλτούρα της κυβερνοασφάλειας – Η ΤΝ εν δράσει

17 Ιανουαρίου 2025

ΕΛΕΤΑΕΝ: Κρίσιμη η τεχνική εκπαίδευση και κατάρτιση για την ανάπτυξη ΥΑΠ

22 Μαΐου 2025

Με διπλάσιο μέρισμα για τη χρήση του 2024 η ΕΥΑΘ

22 Μαΐου 2025

Η METLEN επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ στο Ην. Βασίλειο

22 Μαΐου 2025

Ινδία: Απάτη υπαλλήλων φέρνει ζημία-ρεκόρ στην IndusInd

22 Μαΐου 2025

Ο Χίτλερ όριο. Των συντηρητικών… Λέει ο Βέμπερ

22 Μαΐου 2025
Alpha Bank

Η Alpha «παντρεύεται» τη Visa

22 Μαΐου 2025

Υποτροφίες για θέσεις co-working στο WHEN Hub

22 Μαΐου 2025

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι έχουν μεγάλη επιρροή στη… Γαλλία – τι λέει απόρρητη έκθεση

22 Μαΐου 2025
χρηματιστήριο, χρηματιστής

Ευρωζώνη: Συρρίκνωση του ιδιωτικού τομέα – επιστροφή σε ύφεση

22 Μαΐου 2025
Female Russian Spy Emerging from Shadows

Η Ρωσία είναι απειλή! Τα δίκτυα κατασκοπείας και οι κυβερνοεπιθέσεις που… ξέρουμε

22 Μαΐου 2025
Ο πρόεδρος της Ideal Holdings Λάμπρος Παπακωνσταντίνου

IDEAL Holding: +45% τα καθαρά κέρδη στο Q1

22 Μαΐου 2025

Μεγάλη αύξηση κερδών της ElvalHalcor στο Q1 λόγω…

22 Μαΐου 2025

Follow the… money ή τον Τραμπ… το ίδιο κάνει

22 Μαΐου 2025

Πιέζονται τα Supermarket – Οι κινήσεις της METRO το 2025

22 Μαΐου 2025

Η Ρωσία κατέρριψε 23 drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα

22 Μαΐου 2025
Smoke rises from an Israeli airstrike in Dahiyeh, Beirut, Sunday, Oct. 27, 2024. (AP Photo/Hassan Ammar)

Τρεις νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα του Ισραήλ στον Λίβανο

22 Μαΐου 2025
Weather report, δελτίο καιρού, καιρός

Καιρός: 30άρια, λίγες βροχές και σκόνη στην ατμόσφαιρα έως το Σάββατο

22 Μαΐου 2025

Η “τελική λύση” πίσω από το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα

22 Μαΐου 2025

Εκτέλεση δύο υπαλλήλων της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον

22 Μαΐου 2025

Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

22 Μαΐου 2025
Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

22 Μαΐου 2025

Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

21 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική On the Radar Cyber Security

KPMG: Αλλαγές στην κουλτούρα της κυβερνοασφάλειας – Η ΤΝ εν δράσει

NewsRoomΑπόNewsRoom
17 Ιανουαρίου 2025
Στις Cyber Security, On the Radar, The Wire
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
15 0
0
40
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

 

Πλέον οι οργανισμοί υιοθετούν την τεχνητή νοημοσύνη (ΤΝ) με ταχύτατους ρυθμούς, γεγονός που τους εκθέτει σε νέους κινδύνους. Ωστόσο, η ΤΝ δημιουργεί αμέτρητες ευκαιρίες για τη βελτίωση των λειτουργιών και της αποτελεσματικότητας, βοηθώντας τους οργανισμούς να ενισχύσουν την αξία και να αυξήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα.

Οι πιο προνοητικοί οργανισμοί πειραματίζονται με την ΤΝ στην κυβερνοασφάλεια. Ένας τομέας με μεγάλες δυνατότητες, είναι οι τρόποι με τους οποίους η ΤΝ μπορεί να βοηθήσει τους οργανισμούς να αναβαθμίσουν την κουλτούρα κυβερνοσφάλειάς τους.

Σχετικάθέματα

Viber goes… supper με dating και ad management – Η στρατηγική της Rakuten

21 Μαΐου 2025

Τεχνητή Νοημοσύνη και Δίκαιο: Ρυθμίζοντας την Καινοτομία για την Καθημερινότητα

21 Μαΐου 2025

Οι Έλληνες CFOs επενδύουν σε ψηφιοποίηση και ανάπτυξη

20 Μαΐου 2025

Η Διαχείριση Ανθρώπινου Κινδύνου (HRM) στον κυβερνοχώρο είναι απαραίτητο στοιχείο της κουλτούρας κυβερνοασφάλειας, καθώς ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι διαχειρίζονται την τεχνολογία είναι το παράθυρο μέσω του οποίου οι απειλές μπορούν να διεισδύσουν στους οργανισμούς.

Σε όλους τους οργανισμούς, αλλά ιδιαίτερα σε αυτούς που εφαρμόζουν διαφορετικούς τρόπους εργασίας από διάφορες γεωγραφικές περιοχές, η διαμόρφωση μιας ενιαίας και βιώσιμης κουλτούρας κυβερνοασφάλειας μπορεί να ενέχει δυσκολίες. Η κουλτούρα κυβερνοασφάλειας ενσωματώνει μια σειρά από θέματα, όπως ο τρόπος αντιμετώπισης της αντίστασης στις αλλαγές, η ασφαλής υιοθέτηση των αναδυόμενων τεχνολογιών χωρίς όμως να επιβραδύνεται η καινοτομία, η διαχείριση διασυνδεδεμένων συστημάτων με ασφάλεια, η αξιοποίηση των μετρήσεων και των δεδομένων, και πολλά άλλα.

Η KPMG μαζί με το Cybersecurity at Massachusetts Institute of Technology (MIT) Sloan (CAMS), μέρος του Τμήματος Έρευνας Κυβερνοασφάλειας του Sloan Management School, έθεσαν ως στόχο να κατανοήσουν καλύτερα την κουλτούρα κυβερνοασφάλειας, τις προκλήσεις της και τι αντίκτυπο θα μπορούσε να έχει η ΤΝ.

H Δρ. Keri E. Pearlson, Executive Director, Cybersecurity στο MIT Sloan, MIT Sloan School of Management δήλωσε «Η παρούσα Έρευνα είναι μια από τις πρώτες που εξετάζει τις επιπτώσεις της ΤΝ στην κουλτούρα κυβερνοασφάλειας. Ενώ βλέπουμε ότι η ΤΝ επηρεάζει σχεδόν κάθε πτυχή της επιχείρησής μας σήμερα, ο αντίκτυπος που έχει τώρα (και ενδεχομένως και στο μέλλον) στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποί μας κάνουν τη δουλειά τους πρέπει να ληφθεί υπόψη από κάθε διευθυντικό στέλεχος. Το να αγνοούμε τις επιπτώσεις της ΤΝ στις αξίες, τις στάσεις και τις πεποιθήσεις που διαμορφώνουν τις συμπεριφορές των συναδέλφων μας σημαίνει ότι αφήνουμε ένα από τα βασικότερα τρωτά σημεία εκτεθειμένο σε κυβερνοαπειλές που αντιμετωπίζουν σήμερα οι οργανισμοί μας.»

Ο Κωνσταντίνος Γκαβαρδίνας, Director, Advisory, KPMG στην Ελλάδα δήλωσε «Στην άνιση μάχη ενάντια στις συνεχώς εξελισσόμενες κυβερνοαπειλές, η χρήση ΤΝ μπορεί να αντισταθμίσει αποτελεσματικά την έλλειψη πόρων, εξιδεικευμένης γνώσης και εργαλείων, να επιτρέψει στις επιχειρήσεις να εγκαθιδρύσουν μια ισχυρή κουλτούρα κυβερνοασφάλειας και να ενδυναμώσουν το στελεχιακό τους δυναμικό.»

Βασικά θέματα:

  • Ασφαλείς συμπεριφορές

Η προώθηση μιας κουλτούρας κυβερνοασφάλειας – οι αξίες, οι στάσεις και οι πεποιθήσεις σε επίπεδο ηγεσίας, ομάδας και ατόμου σε όλο το εύρος της επιχείρησης – είναι το κλειδί για τη διαχείριση του κινδύνου κυβερνοασφάλειας και την υιοθέτηση ασφαλών συμπεριφορών

  • Τρέχον στάδιο ωριμότητας

Με βάση τα πέντε επίπεδα ωριμότητας της κουλτούρας κυβερνοασφάλειας, προκύπτει ότι οι οργανισμοί που συμμετείχαν στην παρούσα έρευνα βρίσκονται στα πρώτα βήματα του ταξιδιού τους στην κυβερνοασφάλεια, και ειδικά στη χρήση της ΤΝ για την ενίσχυσή της

  • Οι προκλήσεις της κουλτούρας κυβερνοασφάλειας

Οι οργανισμοί αντιμετωπίζουν μια σειρά από προκλήσεις στην πορεία για την οικοδόμηση μιας ισχυρής κουλτούρας κυβερνοασφάλειας. Μεταξύ τους, αναδεικνύονται τέσσερις θεματικοί άξονες: ο παράγοντας της ανθρώπινης συμπεριφοράς, οι αναδυόμενες τεχνολογίες, τα διασυνδεδεμένα συστήματα και η κουλτούρα των μετρήσεων

O Akhilesh Tuteja, Global Cyber Leader, της KPMG International δήλωσε «Η κουλτούρα κυβερνοασφάλειας είναι ισχυρή όταν οι άνθρωποι κάνουν το σωστό, κατανοούν ότι η κυβερνοασφάλεια ωφελεί την επιχείρηση, ενθαρρύνουν και έχουν απαιτήσεις από τους άλλους και όταν κάτι έχει πάει στραβά το παραδέχονται».

 Πώς μπορεί η ΤΝ να βοηθήσει στην ενίσχυση της κουλτούρας κυβερνοασφάλειας;

Η προώθηση μιας ισχυρής κουλτούρας κυβερνοασφάλειας σε όλο το εύρος των επιχειρήσεων και των ευρύτερων οικοσυστημάτων σίγουρα παρουσιάζει δυσκολίες, οι οποίες ολοένα και αυξάνονται. Η ΤΝ μπορεί να βοηθήσει έναν οργανισμό να δημιουργήσει μια ισχυρή κουλτούρα κυβερνοασφάλειας μέσω πέντε βασικών θεματικών αξόνων: ορατότητα, αποτελεσματικότητα, ποσοτικοποίηση, εξατομίκευση και επεκτασιμότητα.

Η ΤΝ εν δράσει

Σενάριο: Η Yuki, Διευθύντρια Ασφάλειας Πληροφοριών, καθώς καταρτίζει τον ετήσιο προϋπολογισμό της, ζητά τη βοήθεια του Διευθυντή Cyber HRM για να βελτιώσει τη στρατηγική ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης του οργανισμού και να συμπεριλάβει δείκτες απόδοσης στην πληροφόρηση σε επίπεδο ΔΣ.

Περίπτωση χρήσης ΤΝ: Χρησιμοποιώντας την ΤΝ, ο Διευθυντής HRM συγκεντρώνει δεδομένα από εσωτερικές και εξωτερικές πηγές για να προσφέρει μια στοχευμένη ανάλυση κινδύνου, εξατομικευμένη στρατηγική εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης και έναν βαθμολογικό πίνακα που συνδέει τις πρωτοβουλίες κυβερνοασφάλειας με τα επιχειρηματικά αποτελέσματα.

Οφέλη: Αυτή η προσέγγιση μέσω ΤΝ εφοδιάζει την Yuki με σαφή συμπεράσματα βάσει δεδομένων για την κατανομή των πόρων, ενώ επιτρέπει στον Διευθυντή HRM να επικεντρώνεται στο επιχειρησιακό κομμάτι.

Ανακαλύψτε περισσότερα πρακτικά σενάρια που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε συνήθεις προκλήσεις όταν ξεκινάτε να χρησιμοποιείτε την ΤΝ για τη βελτίωση της κουλτούρας κυβερνοασφάλειας εδώ.

Επτά σημεία δράσης για να μετασχηματίσετε την κουλτούρα κυβερνοασφάλειάς σας

Δημιουργήστε μια ισχυρότερη κουλτούρα κυβερνοασφάλειας με την υποστήριξη της ΤΝ λαμβάνοντας υπόψη τα ακόλουθα:

  • Προσδιορίστε τις φιλοδοξίες σας:Κατανοήστε την τρέχουσα κουλτούρα σας στον τομέα της κυβερνοασφάλειας και θέστε στόχους και φιλοδοξίες για το πού θέλετε να βρίσκεστε στο μέλλον
  • Διασφαλίστε υποστήριξη και επενδύσεις:Ζητήστε υποστήριξη από τμήματα του οργανισμού που έχουν ήδη δυνατότητες ανάπτυξης και ενσωμάτωσης της ΤΝ σε όλες τις λειτουργίες
  • Εξερευνήστε και πειραματιστείτε: Προσδιορίστε τα κενά στις τρέχουσες δυνατότητές σας και εξερευνήστε επιλογές για τη χρήση ΤΝ μέσω του ορισμού των εφαρμογών της
  • Ορίστε τις προτεραιότητες και υλοποιήστε:Επικεντρωθείτε στην υλοποίηση εφαρμογών ΤΝ οι οποίες θα έχουν την μεγαλύτερη επίδραση στην προώθηση μιας ισχυρότερης κουλτούρας κυβερνοασφάλειας και στη μείωση του κινδύνου
  • Συγκεντρώστε και μετρήστε τα πιο σημαντικά δεδομένα:Η εστίαση στα δεδομένα και την ποιότητά τους εξ αρχής μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις εφαρμογές ΤΝ και να αποφύγετε τις επιπτώσεις στην ακρίβεια των μοντέλων ΤΝ σας
  • Προσοχή στους νέους κινδύνους:Εξετάστε τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν τα εργαλεία και οι τεχνολογίες ΤΝ, καθώς και τους κινδύνους που τα συνοδεύουν
  • Δώστε προτεραιότητα στο ταξίδι αλλαγής των εργαζομένων:Δώστε προτεραιότητα στην ευημερία των εργαζομένων κατά τη διάρκεια της αλλαγής με τη σωστή επικοινωνία, εκπαίδευση και αναγνώριση

Σχετικά

Tags: AICybersecurityKPMGΤεχνολογία
Share16Tweet10Share3Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

Cyber Security

Viber goes… supper με dating και ad management – Η στρατηγική της Rakuten

21 Μαΐου 2025
The Wire

Τεχνητή Νοημοσύνη και Δίκαιο: Ρυθμίζοντας την Καινοτομία για την Καθημερινότητα

21 Μαΐου 2025
The Wire

Οι Έλληνες CFOs επενδύουν σε ψηφιοποίηση και ανάπτυξη

20 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

Alter Ego: Μεταξύ 3,7 και 4 € το εύρος τιμής για την ΑΜΚ

Η Χανίων θρυαλλίδα νέας κρίσης στις συνεταιριστικές

MostPopular

  • Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    Ισχυρός σεισμός 6,1R κοντά στην Κρήτη

    82 shares
    Share 33 Tweet 21
  • Πέφτει ξύλο στη Wall Street μετά το χουνέρι των ομολόγων στον Τραμπ

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Νέο μεγάλο άδειασμα των short και καινούρια υψηλά 15ετίας στο Χ.Α. 

    54 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Επικίνδυνα fake news από τη Google για τον σεισμό στην Κρήτη! – Τον δείχνει στη Λιβαδειά

    53 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    945 shares
    Share 378 Tweet 236

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr