• Τελευταία
  • Trending
  • All

Κίνα: Αυξάνονται οι ανησυχίες για τον εμφύλιο στη Μιανμάρ – Οι λόγοι

17 Δεκεμβρίου 2024

Γάζα: Τουλάχιστον 100 Παλαιστίνιοι νεκροί σε ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα τη νύχτα

18 Μαΐου 2025

Ουκρανία: Η Ρωσία εξαπέλυσε τη μεγαλύτερη από την αρχή του πολέμου επίθεση με drones

18 Μαΐου 2025

Tourism Awards: Βραβεία για τα Success Stories του Ελληνικού Τουρισμού

18 Μαΐου 2025
Weather Report, δελτίο καιρού

Φτιάχνει ο καιρός απο σήμερα

18 Μαΐου 2025

The Economist: Όλα όσα ειπώθηκαν στο 6ο Συνέδριο Ν. Υόρκη-Ανατολική Μεσόγειος

17 Μαΐου 2025
Piraeus logo rebranding 2024

Η Πειραιώς Mobile Brand of the Year

17 Μαΐου 2025
Γιάννης Ανδρεάδης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην οδό Αγίου Νικάνδρου 11

Τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι « Δεύτερη Ευκαιρία »

17 Μαΐου 2025
Weather Report, δελτίο καιρού

Καιρός; Οι καταιγίδες σήμερα περιορίζονται σε ανατολική Μακεδονία, Θράκη και στο Αιγαίο

17 Μαΐου 2025

Ουκρανία: 9 νεκροί σε ρωσική επίθεση σε λεωφορείο με πολίτες στο Σούμι

17 Μαΐου 2025
Η εκεχειρία μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν που ανακοινώθηκε το προηγούμενο Σάββατο διατηρείται, παρά τους ισχυρισμούς και από τις δύο πλευρές ότι έχει παραβιαστεί.

Ινδία και Πακιστάν διαλύουν το Κασμίρ… επί δεκαετίες

17 Μαΐου 2025
Η Εθνική Ασφαλιστική πωλείται! Σήμερα η απόφαση του ΤΧΣ

Φάουλ από τη διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής – Στα κάγκελα οι φορείς

17 Μαΐου 2025
Λαθρεμπόριο καυσίμων πίσω από τέσσερις δολοφονίες - Ουρές με εφοπλιστές και... πολιτικούς

Greek Mafia: Ενέδρα θανάτου στον “Μάγειρα”… που αθωώθηκε για τη δολοφονία Καραϊβάζ

17 Μαΐου 2025

Σφαλιάρα Moody’s στις ΗΠΑ – Προειδοποίηση στον Τραμπ

17 Μαΐου 2025

Η Fitch έθεσε την Ελλάδα σε τροχιά αναβάθμισης… αλλά μίλησε και για τα Τέμπη!

17 Μαΐου 2025

kariera.gr polls: Τάσεις και προκλήσεις στα ΙΤ επαγγέλματα

17 Μαΐου 2025

WEF: Οι 10 startups που κερδίζουν στον «Quantum for Sustainability»

17 Μαΐου 2025

Πέμπτη σερί άνοδος για τον S&P πριν… τη σφαλιάρα της Moody’s

17 Μαΐου 2025
Boeing Defence

Στα μαλακά η Boeing για δύο πολύνεκρα δυστυχήματα του 737 MAX

16 Μαΐου 2025

Το deal Ευρώπης – ΗΠΑ θα έχει σίγουρα δασμούς – Ακόμα παίζεται… ποιους

16 Μαΐου 2025

Beta Weekender: Στον αστερισμό του Ταύρου

16 Μαΐου 2025

Ακόμα δεν έχουμε νιώσει το Trump-effect… Θα πονέσει!

16 Μαΐου 2025

ΕΤΕ: Αποκωδικοποιώντας τα οφέλη ESG δράσεων για τις μικρές επιχειρήσεις

16 Μαΐου 2025
  • CM’s Asia Power Index by Lowy Institute
  • Live εικόνα του Covid 19 στην Ελλάδα και τον κόσμο
Κυριακή, 18 Μαΐου, 2025
Crisismonitor.gr
  • Είσοδος
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Crisis Zone
  • Sparks of Crisis
  • ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
  • Πολιτική & Οικονομία
  • On the Radar
    • Analytics
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Crisismonitor.gr
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Αρχική Crisis Zone

Κίνα: Αυξάνονται οι ανησυχίες για τον εμφύλιο στη Μιανμάρ – Οι λόγοι

Οι εμφύλιες ταραχές της Μιανμάρ αποτελούν όλο και περισσότερο πηγή ανησυχίας για την Κίνα, καθώς μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στην πρόσβαση σε βασικούς αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου, εμπορικές διαδρομές και λιμάνια.

NewsRoomΑπόNewsRoom
17 Δεκεμβρίου 2024
Στις Crisis Zone, The Wire, Πολιτική & Οικονομία
Χρόνος ανάγνωσης1 mins read
18 0
0
50
SHARES
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInEmail this article

Οι εμφύλιες ταραχές της Μιανμάρ αποτελούν όλο και περισσότερο πηγή ανησυχίας για την Κίνα, καθώς μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στην πρόσβαση σε βασικούς αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου, εμπορικές διαδρομές και λιμάνια.Μετά από μήνες μάχης με τη χούντα στη Μιανμάρ, μια από τις ισχυρότερες εθνοτικές ομάδες ανταρτών της χώρας κατέλαβε το τελευταίο δυτικό φυλάκιο του στρατού. Με τον τρόπο αυτό, η εξέγερση έχει πλέον τον πλήρη έλεγχο της βόρειας Rakhine, μιας στρατηγικής σημασίας πολιτείας που μοιράζεται περισσότερα από 250 χιλιόμετρα συνόρων με το Μπαγκλαντές. Με αυτή την τελευταία εξέλιξη, οι μάχες – οι οποίες συνεχίζονται από τότε που ο στρατός ανέλαβε την εξουσία το 2021 – πλησιάζουν όλο και περισσότερο στο Μπαγκλαντές, το οποίο έχει να αντιμετωπίσει τη δική του εσωτερική πολιτική βία και ανασφάλεια.

Πηγή ανησυχίας

Οι εμφύλιες ταραχές της Μιανμάρ αποτελούν όλο και περισσότερο πηγή ανησυχίας για την Κίνα. Οι μαζικές εκροές προσφύγων μπορεί να έχουν αποσταθεροποιητική επίδραση στις γειτονικές χώρες (όπως συνέβη στο Μπαγκλαντές) και συνεπώς στα σύνορα της Κίνας, αλλά το μεγαλύτερο ζήτημα είναι στρατηγικό:

Τα προβλήματα στη Μιανμάρ μπορούν να εμποδίσουν την Κίνα να έχει πρόσβαση σε βασικούς αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου, εμπορικές διαδρομές και λιμάνια στα οποία βασίζονται οι κινεζικές αλυσίδες εφοδιασμού.

Σχετικάθέματα

Ουκρανία: 9 νεκροί σε ρωσική επίθεση σε λεωφορείο με πολίτες στο Σούμι

17 Μαΐου 2025
Η εκεχειρία μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν που ανακοινώθηκε το προηγούμενο Σάββατο διατηρείται, παρά τους ισχυρισμούς και από τις δύο πλευρές ότι έχει παραβιαστεί.

Ινδία και Πακιστάν διαλύουν το Κασμίρ… επί δεκαετίες

17 Μαΐου 2025

Σφαλιάρα Moody’s στις ΗΠΑ – Προειδοποίηση στον Τραμπ

17 Μαΐου 2025

Μια πρόσφατη πρόταση από το Πεκίνο αντικατοπτρίζει αυτό το γεγονός. Η κυβέρνηση σκοπεύει να ιδρύσει μια «κοινή εταιρεία ασφαλείας» με τη Μιανμάρ, η οποία θα τοποθετήσει ουσιαστικά κινεζικό στρατιωτικό προσωπικό στη χώρα. (Οι εκτιμήσεις διαφέρουν ως προς το χρονοδιάγραμμα- ορισμένοι υποστηρίζουν ότι η πρόταση έχει ήδη τεθεί σε ισχύ.) Πολλοί εικάζουν τώρα ότι αυτό είναι απλώς η αρχή μιας στρατιωτικής παρέμβασης στον εμφύλιο πόλεμο της Μιανμάρ.

Επενδυτικές συμφωνίες

Εκ πρώτης όψεως, μια ιδιωτική επιχείρηση ασφαλείας στη Μιανμάρ έχει νόημα για την Κίνα. Η προστασία της χούντας σημαίνει την προστασία των δικών της πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων. Είναι αλήθεια ότι το Πεκίνο έχει προσπαθήσει να διατηρήσει δεσμούς και με τις δύο πλευρές για να προφυλαχθεί από απώλειες και αλληλοκατηγορίες, αλλά πρόσφατα έκλεισε αρκετές σημαντικές επενδυτικές συμφωνίες με τη χούντα, οι περισσότερες από τις οποίες, συμπεριλαμβανομένων κρίσιμων αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου, υπό την αιγίδα του Οικονομικού Διαδρόμου Κίνας-Μιανμάρ. Τώρα που τα σύνορα του Μπανγκλαντές είναι στο παιχνίδι, η εξουσία της χούντας είναι υπό αμφισβήτηση και οι επενδύσεις της Κίνας ενδεχομένως να κινδυνεύουν.

Αν και δεν υπάρχει προηγούμενο που να δείχνει πώς θα ενεργήσει η κοινή στρατιωτική εταιρεία στη Μιανμάρ, άλλες χώρες μπορεί να προσφέρουν ενδείξεις. Η Κίνα είχε παρόμοιες επιχειρήσεις στην Αφρική και την Κεντρική Ασία, και σε γενικές γραμμές, δεν εμπλέκονται σε μάχες. Αντ’ αυτού, τείνουν να διασφαλίζουν τα κινεζικά έργα υποδομής και τις επενδύσεις, ιδίως αυτές που συνδέονται με την Πρωτοβουλία Belt and Road, στη χώρα στην οποία δραστηριοποιούνται. Ακόμα κι έτσι, το προσωπικό των εταιρειών είναι εκπαιδευμένο για καταστάσεις μάχης, και παρόλο που δεν συνδέονται νομικά ή διοικητικά με τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό, έχουν διασυνδέσεις με αυτόν, οπότε θα μπορούσαν να στείλουν πραγματικά στρατεύματα του στρατού όταν χρειαστεί.

Η ευρύτερη εικόνα

Ωστόσο, πρέπει να ληφθούν υπόψη οι περιορισμοί της στρατιωτικής επέμβασης. Η PLA δεν έχει πραγματική εμπειρία μάχης από τη σύγκρουση με το Βιετνάμ το 1979, και ενώ η Μιανμάρ θα μπορούσε να είναι ένα καλό πεδίο δοκιμών για έναν στρατό που έχει καλά τεκμηριωμένα ηθικά και οργανωτικά προβλήματα, θα μπορούσε επίσης να είναι μια σπατάλη ανθρώπινων και οικονομικών πόρων αν η σύγκρουση παραταθεί. Εξίσου σημαντικό είναι ότι η Κίνα δεν θέλει να διακινδυνεύσει να αποξενώσει ή να υπονομεύσει το Μπαγκλαντές, έναν εκκολαπτόμενο σύμμαχο και ένα σημαντικό αντίβαρο στην περιφερειακή επιρροή της Ινδίας. Μέχρι πρόσφατα, το Μπαγκλαντές είχε στενές οικονομικές και στρατηγικές σχέσεις με την Ινδία, αλλά αυτό άλλαξε τον Αύγουστο, όταν μια λαϊκή εξέγερση ανέτρεψε την κυβέρνηση της πρωθυπουργού Sheikh Hasina. Τα μέλη της προσωρινής κυβέρνησης ήταν λιγότερο εγκάρδια με την Ινδία, φτάνοντας στο σημείο να κατηγορήσουν το Νέο Δελχί ότι υποστηρίζει τη Χασίνα, η οποία θεωρήθηκε ευρέως διεφθαρμένη και αυταρχική. Η δυσπιστία γρήγορα μετατράπηκε σε αμοιβαία, καθώς πολλοί στην Ινδία υποπτεύονταν ότι η νέα κυβέρνηση είχε συνάψει δεσμούς με αντι-ινδικές ομάδες που ήταν ύποπτες για επιθέσεις εναντίον ινδουιστικών μειονοτήτων. Το δράμα που ακολούθησε δημιούργησε μια ευκαιρία για την Κίνα να παρέμβει και να συνάψει συμφωνίες με το Μπαγκλαντές για έργα υποδομής, όπως σιδηροδρόμους, λιμάνια και ενεργειακά έργα, καθώς και για αμυντική συνεργασία.

Επέκταση αποτυπώματος και εξασφάλιση εμπορικών οδών

Για το Πεκίνο, ο πρωταρχικός σκοπός της προσέγγισής του ήταν να επεκτείνει το αποτύπωμά του στη Νότια Ασία και να εξασφαλίσει τις θαλάσσιες εμπορικές οδούς. Δεν θέλει να θέσει σε κίνδυνο αυτούς τους στόχους εγκαθιδρύοντας τον εαυτό του ως κατοχική δύναμη τόσο κοντά στα σύνορα με το Μπαγκλαντές. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε επίσης να απειλήσει τη σχέση της με άλλους κοντινούς εταίρους. Η Ταϊλάνδη, για παράδειγμα, αποτελεί επίσης πρόσφατο στόχο των κινεζικών επενδύσεων και της εμπορικής προσέγγισης. Όπως και τα περισσότερα άλλα έθνη της Νοτιοανατολικής Ασίας, η Ταϊλάνδη πρέπει να ισορροπήσει μεταξύ της Κίνας και της Δύσης, οπότε ακόμη και αν ήθελε τον κινεζικό στρατό να σταθμεύει κοντά στα σύνορά της, πιθανότατα θα πιεζόταν από τη Δύση να αντιταχθεί σε αυτό.

Είναι εξαιρετικά απίθανο η Κίνα να επέμβει πραγματικά στρατιωτικά στον εμφύλιο πόλεμο της Μιανμάρ. Οι κίνδυνοι είναι πάρα πολλοί και τα οφέλη πολύ λίγα. Πάνω απ’ όλα, δεν υπάρχει επιτακτική ανάγκη να προχωρήσει κανείς σε πόλεμο όταν μια κοινή μονάδα ασφαλείας μπορεί να ασκήσει αρκετή επιρροή για να διασφαλίσει τα συμφέροντα της Κίνας. Εάν το Πεκίνο πιστεύει ότι οι αντάρτες γίνονται πολύ ισχυροί, θα μπορούσε απλώς να μην τους παρέχει τη στήριξη που τους παρέχει σήμερα – χωρίς να χρειάζεται να αναπτύξει τα τεθωρακισμένα του στα σύνορα. Αλλά εξακολουθεί να ωφελεί την Κίνα να έχει ένα απόσπασμα ασφαλείας στη Μιανμάρ, έστω και μόνο για να πείσει τους υπάρχοντες και δυνητικούς συμμάχους ότι μπορεί και θα κάνει τα πάντα για να εγγυηθεί την ασφάλειά τους.

Σχετικά

Tags: γεωοικονομίαγεωπολιτικό ρίσκοΕνέργειαΚίνα
Share20Tweet13Share4Send
NewsRoom

NewsRoom

ΣχετικάΆρθρα

Crisis Zone

Ουκρανία: 9 νεκροί σε ρωσική επίθεση σε λεωφορείο με πολίτες στο Σούμι

17 Μαΐου 2025
Η εκεχειρία μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν που ανακοινώθηκε το προηγούμενο Σάββατο διατηρείται, παρά τους ισχυρισμούς και από τις δύο πλευρές ότι έχει παραβιαστεί.
Spotlight

Ινδία και Πακιστάν διαλύουν το Κασμίρ… επί δεκαετίες

17 Μαΐου 2025
Crisis Zone

Σφαλιάρα Moody’s στις ΗΠΑ – Προειδοποίηση στον Τραμπ

17 Μαΐου 2025
Επόμενο άρθρο

ΔΕΗ: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μηχανικούς στην αντλησιοταμίευση

Εισαγγελική έρευνα για την ακινητοποίηση συρμού στο μετρό Θεσσαλονίκης

MostPopular

  • Μετά την εκτέλεση του “θαμνάκια”… βγαίνει ο Βλαστός από τη φυλακή

    807 shares
    Share 323 Tweet 202
  • Φάουλ από τη διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής – Στα κάγκελα οι φορείς

    127 shares
    Share 51 Tweet 32
  • Greek Mafia: Ενέδρα θανάτου στον “Μάγειρα”… που αθωώθηκε για τη δολοφονία Καραϊβάζ

    141 shares
    Share 56 Tweet 35
  • Ο Ψάλτης άλλαξε mode… Η Alpha Bank έτοιμη για εξαγορές

    98 shares
    Share 39 Tweet 25
  • Η Fitch έθεσε την Ελλάδα σε τροχιά αναβάθμισης… αλλά μίλησε και για τα Τέμπη!

    59 shares
    Share 24 Tweet 15

Find Us on Facebook

Διαφήμιση
Crisis Monitor logo

Αποκωδικοποιούμε τις Ειδήσεις | Συλλέγουμε Πληροφορίες | Παράγουμε Πληροφόρηση

Το Crisis Monitor είναι το μοναδικό ελληνικό portal Στρατηγικής Πληροφόρησης και Εκτίμησης Κινδύνου. Σκοπός είναι παρέχουμε το φακό ανάλυσης των γεγονότων και τα εργαλεία για τη λήψη αποφάσεων

Information
  • Ποιοί είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Απορρήτου
Road Map
  • The Wire
  • Crisis Zone
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
  • Spotlight

© 2018 Crisis Monitor- All rights Reserved-Designed by Crisis Labs, a Crises Zone Unit

Καλωσήλθατε ξανα!

Εισέλθετε στον λογαριασμό σας

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Ανακτήστε τον κωδικό σας

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για να ανακτήσετε τον κωδικό σας

Είσοδος

Add New Playlist

Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς και στους συνεργάτες μας να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο και να προβάλλουμε (μη) εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δώσετε τη συγκατάθεση ως προς τα ανωτέρω ή για να κάνετε επιμέρους επιλογές. Οι επιλογές σας θα εφαρμοστούν μόνο σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας οποιαδήποτε στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, χρησιμοποιώντας τις εναλλαγές στην Πολιτική Cookies ή κάνοντας κλικ στο κουμπί διαχείρισης συγκατάθεσης στο κάτω μέρος της οθόνης.

Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Στατιστικά

Εμπορικής Προώθησης

Λειτουργίες
Πάντα ενεργό

Πάντα ενεργό
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Διαχείριση επιλογών
{title} {title} {title}
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • The Wire
  • Crisis Zone
    • Ελληνική κρίση
    • Trump-effect
    • Τρομοκρατία
  • Πολιτική & Οικονομία
  • Αναδυόμενες Κρίσεις
    • Ελληνοτουρκικά
    • Κυπριακό
    • Κρίση ΗΠΑ-Ρωσίας
  • Αμυνα & Διπλωματία
  • On the Radar
    • Αγορές
    • Τράπεζες
    • Επιχειρήσεις
  • Spotlight
  • Βαλκάνια

Copyright © 2016-2021 Crisis Monitor | A Crises Zone Unit

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν το περιεχόμενο στο Crisismonitor.gr απενεργοποιήστε το πρόσθετό που εμποδίζει την προβολή διαφημίσεων.
Please disable the ad blocker in order to continue viewing free content on Crisismonitor.gr